Селяндурски тероризъм. Скандали и права на пътя.
Модератор: Общи модератори
- Dextuar
- старши ентусиаст
-
- Детайли за колата: 440i
Re: Селяндурски тероризъм. Скандали и права на пътя.
Тъкмо тази тема търсех да постна като отговорK_Ilkov написа:надзаде сте с мат'ряла
http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic ... 4&t=419700
Карането с летни гуми просто не е модерно вече

Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
- fancooler
- младши ентусиаст
-
- Кара: e46 320Ci '01
https://www.plovdiv24.bg/novini/plovdiv/Ochevidec-na-strelbata-v-centura-na-Plovdiv-Priyatelkata-mi-zalegna-izstrelite-byaha-nyakolko-722709
Поредното петно върху града и марката...
Поредното петно върху града и марката...
- TNT
- младши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: 911
^ да го бухнат сега за неколко седмици при бай Мангау у ареста да се успокои, пищака се конфискува (ако няма разрешително, което вярвам е 99% така) глоба неколко хилядарки за опасно поведение и заплаха за обществото или квото там юридически се води и нещата ще почнат бавно и полеко в тоя дух да се оправят. Тва като препратка към темата за Славчо...
Ма най-вероятно е некое "наше" момче и тати ще оправи нещата...
Ма най-вероятно е некое "наше" момче и тати ще оправи нещата...
- host
- старши ентусиаст
-
- Кара: 320i
- Детайли за колата: e36 coupe
Нз ама вчера цял ден от 12 до 22ч карах в София... Никакъв проблем. Вярно, много автомобили, големи задръствания... Но единични ситуации на простащина.
Днес за съжаление шофирах от 9 до 20ч в Пловдив и извън града до Асеновград и Първомай... Щях да полудея от нерви. Торове се изпреварват на 2 лентовия път Кърджали - Асеновград... неуспешно... Колони от коли, батки с дизел джипове скачат в насрещното да изпреварват 3те тира.... Направо отбих и изчаках 10мин... Не ми се мре заради такива индивиди. В Пловдив в работно време всякви нинджи летят, дори сега вечерта на празни булеварди сноват из лентите и засичат...
И не само аз, познати също ми казват, че си шофират в София много по-спокойно от Плд.
Sent from my SM-G930F using Tapatalk
Днес за съжаление шофирах от 9 до 20ч в Пловдив и извън града до Асеновград и Първомай... Щях да полудея от нерви. Торове се изпреварват на 2 лентовия път Кърджали - Асеновград... неуспешно... Колони от коли, батки с дизел джипове скачат в насрещното да изпреварват 3те тира.... Направо отбих и изчаках 10мин... Не ми се мре заради такива индивиди. В Пловдив в работно време всякви нинджи летят, дори сега вечерта на празни булеварди сноват из лентите и засичат...
И не само аз, познати също ми казват, че си шофират в София много по-спокойно от Плд.
- fancooler
- младши ентусиаст
-
Напълни се града ни с неандерталци от кол и въже и резултатът не закъсня... 

- madafaka_donkele
- младши ентусиаст
-
fancooler написа:Напълни се града ни с неандерталци от кол и въже и резултатът не закъсня...
И що така? Като гледам то си е станало жива джунгла. На какво се дължи това освирепяване толкова?

- TNT
- младши ентусиаст
-
Че града потръгна и се напълни с коли от градове и села, в които няма светофар. И да засечеш някого е проява на мъжество. Да не забравяме и че масово по селата книжките са купени. Вече половината регистрации са Х, СМ, К, РА и т.н. Наистина в София по-спокойно се кара, въпреки повечето коли.

- Don_Diego
- ентусиаст
-
- Кара: E39, D3 W12, E89, U11, G09, G70
То заради многото коли се кара малко по-спокойно отколкото в Пловдив - по-трудно им е на келеметата да си направят магариите защото няма място
Иначе се съгласявам, че в Пловдив е ужасно за каране. Няма да забравя миналата година по време на срещата на 10те президента, началника на охраната на немския президент се кръстеше и обясняваше, че не го е страх от атентат ами от катастрофа, въпреки кортежите

Иначе се съгласявам, че в Пловдив е ужасно за каране. Няма да забравя миналата година по време на срещата на 10те президента, началника на охраната на немския президент се кръстеше и обясняваше, че не го е страх от атентат ами от катастрофа, въпреки кортежите

- fancooler
- младши ентусиаст
-
madafaka_donkele написа:fancooler написа:Напълни се града ни с неандерталци от кол и въже и резултатът не закъсня...
И що така? Като гледам то си е станало жива джунгла. На какво се дължи това освирепяване толкова?
От ден на ден става все по-зле - селяндурите засичат, бият, псуват и карат като луди! Вижте само колко прегазени на ПЕШЕХОДНИ ПЪТЕКИ хора има и какво ли още не!
- randity
- Photographer
-
- Кара: му се нещо старо
Аз пък съм останал с друго впечатление за Пловдив. Е, вярно, не съм всеки ден там, но няколкото пъти когато съм ходил през делнични дни, всичко е минавало по мед и масло. Един единствен път, когато бяха ремонтите миналото лято се въртях като луд докато се ориентирам от къде да мина и няк'ва кака ми се разсвири на едно кръгово, щото видиш ли съм с ляв мигач в най-лявата лента, щото исках да се върна обратно. Ма па и аз я препсувах 

.. и отново се замислих „Божее, какви автомобили са правени през миналия век. Сега всичко е пластмаса n-то качество."..

- host
- старши ентусиаст
-
Проблематиката е от скоро и се засилва с времето. Приходящите в града се увеличиха много, и нещо не се справят с движението. След 4-5г като улегнат ще е ок... Ама сега в преходния период е зле.
- TNT
- младши ентусиаст
-
То и половината катастрофи са от такива. Надрусан без книжка от с.Мало конаре
Поне 30% от колите вечер напускат града. Градския транспорт е супер трагичен, от там и всеки се е качил на кочина за 1000лв и хвърчи.

- host
- старши ентусиаст
-
Не са само хората без възможности, и много лъскави нови лимузини и джипове + адски много служебни коли наглеят по най-долни начини.
Големия проблем е, че КАТ Пловдив тепърва взема мерки. А вече се е утвърдило мнение за безнаказаност, защото не си даваха зор до скоро.
Сега ще има трябват 5 пъти повече усилия да озаптят и респектират вече проблемния трафика във всички зони на града.
Големия проблем е, че КАТ Пловдив тепърва взема мерки. А вече се е утвърдило мнение за безнаказаност, защото не си даваха зор до скоро.
Сега ще има трябват 5 пъти повече усилия да озаптят и респектират вече проблемния трафика във всички зони на града.
- fancooler
- младши ентусиаст
-
Решението е камери навсякъде, а парите за тях от СЪБРАНИ (не просто наложени) глоби!