Какво правите като ви застига моторист ?
Модератор: Общи модератори
- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
- Кара: F
- Мечтае да кара: Самолет
Re: Какво правите като ви застига моторист ?
horhef написа:Е.Димитров написа:Принципно отстъпвам,ама много ме дразнат тея дето карат без номера
Е как пък може да те дразнятТе са от рода на Дънкан Маклауд, и са най бързи
![]()
![]()
Да,може да са от тоя род,ама всички знаем какво с случва като им падне главата,само се надявам силата да не ходи у друг моторист

Е.Димитров написа:horhef написа:Е.Димитров написа:Принципно отстъпвам,ама много ме дразнат тея дето карат без номера
Е как пък може да те дразнятТе са от рода на Дънкан Маклауд, и са най бързи
![]()
![]()
Да,може да са от тоя род,ама всички знаем какво с случва като им падне главата,само се надявам силата да не ходи у друг моторист
Не е сила, ами е простотия, и не ходи по добитъка, а по хората

- tonito
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: баба си да му прави мекици
- horhef
- младши ентусиаст
-
- Кара: каручки
tonito написа:показвам им среден пръстмного са нагли
На всички ли им показваш среден пръст или е избирателно? Кои са повече нагли зелените или черните?

- cursed_in_eternity
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW E36 320i 93год.
- Мечтае да кара: това по горе ми стига за сега но една колекция от М3-ки не бих отказал
- Детайли за колата: Къса ми нервите!!!
Махам си краката от педалите и пускам волана и се хващам за главата!!!!
Какво може да се прави толкова,ако не профучи краи мене със скоростта на светлината ,гледам на къде мисли да ходи и преценявам кво да правя,ако ли не кво да направя,да си хвана колата под мишница и да я вдигна за да мине ли???

Какво може да се прави толкова,ако не профучи краи мене със скоростта на светлината ,гледам на къде мисли да ходи и преценявам кво да правя,ако ли не кво да направя,да си хвана колата под мишница и да я вдигна за да мине ли???
- dinkomg
- ентусиаст
-
- Кара: Семейното комби
- Мечтае да кара: M5 touring
Адски ме нервят тез мотористи,мислят се за бесмъртни
.Също така става и голям смях с тях.Когато кара срещу теб т.е в другото платно(на двулентов път),точно преди да се разминете леко криваш към него и пак се връщаш,а ония се чуди къде да хване
криволичи като пиян.
Имах една случка с моторист който ме изпревари на задна гума и мина на 2см. от огледалото на Мърга.И представа си нямах че е зад мен и ако бях кривнал,познаииии
Ама нали е гъзар и е безсмъртен 

Имах една случка с моторист който ме изпревари на задна гума и мина на 2см. от огледалото на Мърга.И представа си нямах че е зад мен и ако бях кривнал,познаииии

- cod-cdbp
- старши ентусиаст
-
- Кара: мфили
след като едни такива красавци направиха на един светофат бърнаут пред колата ми, и я освиниха цялата, вътре влезе гума чак през шибидаха, напълни се с пушек и тн, та от тогава изобщо не им цепя басма - карат с-у мен в насрещното - ОК блъсни се ако си тарикат, задминяват ме близо - стоя си ама ако има кратер няма да се мръдна за да не го нацелите.
Изобщо вече никаква толерантност...

Преди бях, ама сега вече не, с изключение само на мотористите с чопъри, само те единствено карат по правилата.
Изобщо вече никаква толерантност...

Преди бях, ама сега вече не, с изключение само на мотористите с чопъри, само те единствено карат по правилата.

- SKISA
-
-
- Кара: комби...нация и Вайълет!
вчера имаше някъв събор в хасково на моторджии и в интерес на истината се държаха доста културно и караха прилежно из и покрай града....! даже се учудих. естествено вечерта имаше някви дръпки на главното шосе за турция и някои караха на една гума ,но то явно винаги има мърша....!имаше и доста без номера ,но и доста полиция-ега са ги хванали. в града на една улица спираха всеки мотор....абсолютно всеки.
- павката
- старши ентусиаст
-
- Кара: ги да пият мента
- Мечтае да кара: за 6лв/100км
- Детайли за колата: не върви и не гори
оня ден слушам по радиото сина на караньотов,къде някъв моторджия и за последни думи и пожелания каза нещо от рода,слушателите като видят моторжии,да бъдат внимателни.ми де сприта движението направо като има моторжии,че те нещо мн специални и всички трябва се равняват по тях.
ама то нали модерно последните години да си на мотор и много изтърсаци се взеха на сериозно
ама то нали модерно последните години да си на мотор и много изтърсаци се взеха на сериозно
Тия от БМВ-клуба обичат да си прикачат подобни табелки ;-)
Не им вярвай много - нищо чудно под предния капак да се крие охлювче
Не им вярвай много - нищо чудно под предния капак да се крие охлювче
- kokali praa vsiakvi
- младши ентусиаст
-
- Кара: е36 328i Мойта, e53 Семейната
- Мечтае да кара: 635i e24, 850i e31
- Детайли за колата: Истинската 328ца
Абе, и те са като много от нас-не ги слуша главата! То и тяхното е краста. Затова-с разбиране.
Жените биват два вида : 1. Слабички 2. Убавки... И с броя на цилиндрите е подобно ...

- DjFace
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е39 520i, Suzuki GSXR 750 (K7)
deomen написа:Адски ме нервят тез мотористи,мислят се за бесмъртни.Също така става и голям смях с тях.Когато кара срещу теб т.е в другото платно(на двулентов път),точно преди да се разминете леко криваш към него и пак се връщаш,а ония се чуди къде да хване
криволичи като пиян.
"Браво" на теб, голям си умник!!! Пожелавам ти, някой тираджия, да си направи същия майтап с теб!
- p0wEr
- младши ентусиаст
-
- Кара: 90" Е30 316i
- Мечтае да кара: Е30 3??
Поне според мен трябва да се уважавате един други го защото когато вие дрифтите някой завой в града те не ви се пречкат нали ? Но когато те искат да карат на задна са проблемни или като се изрежат извън града еми момчета както вие можете да карате с 150-60 извън града така и те могат както и вие можете да дрифтите така и те могат да карат на задна така че просто трябва да има уважение м/у вас и всичко ще е добре 

Пичове, Е30 не е за хора със слаби сърца, лекари или юристи...
Първите могат да умрат от страх, вторите ще си представят кървави гледки, а третите ще броят наум актовете и наказателните постановления, които биха получили...
Не случайно още през 80-те години Е30 е водело класацията за най-много смъртни случаи, като е било изпреварено единствено от Порше 911.
При Е30 е или любов от пръв поглед, или нищо. Първото каране е като секс за първи път - не знаеш какво да мислиш, ама знаеш че ти е харесало и че ще го направиш пак... След това идва зависимостта, по силна от наркотик...
Няма "бивш" Е30-каджия, който поне веднъж е бил наистина такъв, си остава рецидивист до живот...
Първите могат да умрат от страх, вторите ще си представят кървави гледки, а третите ще броят наум актовете и наказателните постановления, които биха получили...

Не случайно още през 80-те години Е30 е водело класацията за най-много смъртни случаи, като е било изпреварено единствено от Порше 911.
При Е30 е или любов от пръв поглед, или нищо. Първото каране е като секс за първи път - не знаеш какво да мислиш, ама знаеш че ти е харесало и че ще го направиш пак... След това идва зависимостта, по силна от наркотик...
Няма "бивш" Е30-каджия, който поне веднъж е бил наистина такъв, си остава рецидивист до живот...
- BMWALPINA
- и аз незнам
-
- Кара: E36 325i
p0wEr написа:Поне според мен трябва да се уважавате един други го защото когато вие дрифтите някой завой в града те не ви се пречкат нали ? Но когато те искат да карат на задна са проблемни или като се изрежат извън града еми момчета както вие можете да карате с 150-60 извън града така и те могат както и вие можете да дрифтите така и те могат да карат на задна така че просто трябва да има уважение м/у вас и всичко ще е добре

Просто българите не може да го преживеем това, че някой ще ни предреди на светофара. Всички правим едни и същи глупости, но когато го направи друг започваме да се оправдаваме, че ние не сме такива и, че сме супер разумни. "Ще правя път само на хора с чопъри, те били по културни" хахха днеска заради такъв "културен" моторист ми се наложи да спра в лявтата лента, защото той караше в насрещното...не може да се определя така кой кого ще пуска. Аз пък ще пускам хора само с Е30 щот по ме кефят от хора с Е36ци...a на пешеходните пътеки само хора с очила, защото изглеждат по интелигентни

- DjFace
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е39 520i, Suzuki GSXR 750 (K7)
BMWALPINA написа:p0wEr написа:Поне според мен трябва да се уважавате един други го защото когато вие дрифтите някой завой в града те не ви се пречкат нали ? Но когато те искат да карат на задна са проблемни или като се изрежат извън града еми момчета както вие можете да карате с 150-60 извън града така и те могат както и вие можете да дрифтите така и те могат да карат на задна така че просто трябва да има уважение м/у вас и всичко ще е добре
![]()
Просто българите не може да го преживеем това, че някой ще ни предреди на светофара. Всички правим едни и същи глупости, но когато го направи друг започваме да се оправдаваме, че ние не сме такива и, че сме супер разумни. "Ще правя път само на хора с чопъри, те били по културни" хахха днеска заради такъв "културен" моторист ми се наложи да спра в лявтата лента, защото той караше в насрещното...не може да се определя така кой кого ще пуска. Аз пък ще пускам хора само с Е30 щот по ме кефят от хора с Е36ци...a на пешеходните пътеки само хора с очила, защото изглеждат по интелигентниАз уважавам мотористите и винаги гледам да ги пазя на пътя. И трябва всички да проедолеем дребнавото си мислене и да не се мислим за повече от този човек на мотора, просто той има възможност и минава напред и аз да имам, и аз ще мина. Като минат напред не ни преебват живота...или бъркам а?

Много добре сте го казали, колеги!