ПРОТЕСТ - 14.01.2009: този път да бъдем всички!
Модератор: Общи модератори
- Archangel
- старши ентусиаст
-
- Кара: N42B20 с ръкавици
- Мечтае да кара: Spitfire
Къде сте бе колеги протестиращи?
Пууч! Революсиоооон!!! На оружие братя българи!
Пхахахах, пак станахме за смях, точно както казах и вчера.
Rainbow shaker,
On a stallion twister,
Bareback rider,
On the eye of the sky,
Stormbringer coming down,
Meaning to stay,
Thunder and lightning,
Heading your way..
On a stallion twister,
Bareback rider,
On the eye of the sky,
Stormbringer coming down,
Meaning to stay,
Thunder and lightning,
Heading your way..
- Гост
-
///peter написа:Знаеш ли, просто няма смисъл да ти чета и постовете![]()
Сам си отговори, протестите които бяха организирани, от форумите, от синдикатите имаха ли някакъв успех, не говоря като промяна на политика, а като организация...
Отговори си на въпроса самичък, какво общо има ЕНП, ГЕРБ и спирането на европарите.
Отговори си на въпроса, защо се протестира няколко месеца преди избори, защо се бият един друг и тн и тн.
После вярвай, че това не е ход на опозицията, целяща не да свали правителството а да настрои хората срещу БСП, никой не иска все пак пред света да се покажем със служебно правителство, факт е и организацията идеален ден да дойдат всички на протест!
А и се сети, следващото правителство е на ГЕРБ
Чети каквото искаш, аз ти казвам, че разсъждаваш като мишок... Тук става дума за изразяване на мнение и недоволство - не си доволен - излизаш и го показваш... как - всеки си има виждане за това... как мислиш са се формирали гражданските общества в по развитите страни - може би с драсканици пред компа, от сорта на "няма смисъл да се излиза, това е ход на опозицията, те и другите са такива, ще ми измръзне крачето и ще си изцапам ботичките в кишата"... Ако искаме да има някакъв граждански коректив на властта - това е начина - да не са спокойни че могат всичко да си позволяват... Това че еди кой си протест нямал успех - дай заради това и ние да не излизаме - че ти си роден пораженец бре... ама пред клавиатурата повечето няма да го забележат, спокойно...

- ///peter
- старши ентусиаст
-
- Кара: Жи55АЕМЖИ
- Мечтае да кара: 911 turbo
- Детайли за колата: 630cc - injectors
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band
Biankonero написа:///peter написа:Знаеш ли, просто няма смисъл да ти чета и постовете![]()
Сам си отговори, протестите които бяха организирани, от форумите, от синдикатите имаха ли някакъв успех, не говоря като промяна на политика, а като организация...
Отговори си на въпроса самичък, какво общо има ЕНП, ГЕРБ и спирането на европарите.
Отговори си на въпроса, защо се протестира няколко месеца преди избори, защо се бият един друг и тн и тн.
После вярвай, че това не е ход на опозицията, целяща не да свали правителството а да настрои хората срещу БСП, никой не иска все пак пред света да се покажем със служебно правителство, факт е и организацията идеален ден да дойдат всички на протест!
А и се сети, следващото правителство е на ГЕРБ
Чети каквото искаш, аз ти казвам, че разсъждаваш като мишок... Тук става дума за изразяване на мнение и недоволство - не си доволен - излизаш и го показваш... как - всеки си има виждане за това... как мислиш са се формирали гражданските общества в по развитите страни - може би с драсканици пред компа, от сорта на "няма смисъл да се излиза, това е ход на опозицията, те и другите са такива, ще ми измръзне крачето и ще си изцапам ботичките в кишата"... Ако искаме да има някакъв граждански коректив на властта - това е начина - да не са спокойни че могат всичко да си позволяват... Това че еди кой си протест нямал успех - дай заради това и ние да не излизаме - че ти си роден пораженец бре... ама пред клавиатурата повечето няма да го забележат, спокойно...
Фани прочети какво съм писал назад и по другите теми, преди да ми казваш чие мислене е мишкарско... все още държа някакъв приличен тон, независимо жалките ти опити да ме засегнеш. Докато се водите от провокации на опозиция, ще си праиме метежи на секо правителство, а по-лабилните ще си ревете тука по форумите и нищо няма да се промени.
А ти БАТКА, що не си на площада бе? Да ринеш "куките".
Да трябва да има гражданско мнение, но не ТЪПО изразено, каквото е в случая. Започнете с това да гласувате и в замяна на гласа си да искате някаква промяна.
- ///peter
- старши ентусиаст
-
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band
Мишу написа:много ми е интересно ако гласуват закон до 21г нямаш право да влизаш в дискотека пак ли ще протестират нали сега всички спекулират с амнезия (лека му пръст на детето ) и кажат ето за да няма децки изпълнения нема придружител нема без никакво влизане както е в уса е тогава да ги видим големите мъже![]()
Е сутринта гледах по БТВ, след случая имало много присъствие на полицай, и студентите не искали полицейски град...
- bmwfenkat@
- Потребител
-
Мишу написа:много ми е интересно ако гласуват закон до 21г нямаш право да влизаш в дискотека пак ли ще протестират нали сега всички спекулират с амнезия (лека му пръст на детето ) и кажат ето за да няма децки изпълнения нема придружител нема без никакво влизане както е в уса е тогава да ги видим големите мъже![]()
и като го гласуват какво мислиш че ще стане?И сега не трябва да има под 18 ама ги има и никой нищо не им казва.
А за протеста трябва да се покаже на господата от парламента че не може да си правят каквото искат и да ощетяват народа,те са там за да гледат интересите на народа, а не свойте и кой колко парички ще си прибере в джоба.
- ineedmoney
- младши ентусиаст
-
- Кара: на фотосинтеза
Archangel написа:Къде сте бе колеги протестиращи?
преди час се върнах, прочетох темата и просто не искам да споря с клавиатурни терористи и малодушни песимисти дето само седят и си пият кафето пред компютъра и гледат сеир по канал 3.

засрами се и не пиши поне!
никой от колегите не искаше да създава безредици. не беше тва идеята.
а за жандармерите няма да говоря.....вместо да задържат тия дето провалят протеста бият студенти жени и пенсионери еми така е.....дано утре протеста е както беше планиран
Последна промяна ineedmoney на 14 Яну 2009, 18:07, променена общо 1 път
- ///peter
- старши ентусиаст
-
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band
ineedmoney написа:Archangel написа:Къде сте бе колеги протестиращи?
аз съм тук просто не искам да споря с клавиатурни терористи и малодушни песимисти дето само седят и си пият кафето пред компютъра и гледат сеир по канал 3.![]()
а за жандармерите няма да говоря.....вместо да задържат тия дето провалят протеста бият студенти жени и пенсионери еми така е.....дано утре протеста е както беше планиран
Ти не казваш как беше, защо си тръгна така рано?

- Rebel
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW
///peter написа:Е сутринта гледах по БТВ, след случая имало много присъствие на полицай, и студентите не искали полицейски град...
те и те не знаят кво искат... оня дръпнатия паляк го гледам миналата седмица се пеняви по телевизията, че студентски град бил пълен с коли със софийски регистрации ?!?!? Студентски град не беше ли в София, да го е*а ?

Незнам защо сте хванали да спорите, и то за различни неща. Единия казва, че народа трябва да излезне на улицата, другия не спори, а просто казва, че трябва да излезне, но с определени искания и обща идея. Къде е конфликта м/у двете мнения, че да се наричате мишоци ?!

Служебно правителство от евро-съюза, това му е майката.
- ///peter
- старши ентусиаст
-
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band
Rebel написа:
Незнам защо сте хванали да спорите, и то за различни неща. Единия казва, че народа трябва да излезне на улицата, другия не спори, а просто казва, че трябва да излезне, но с определени искания и обща идея. Къде е конфликта м/у двете мнения, че да се наричате мишоци ?!![]()
Не знам питай колегата

- ineedmoney
- младши ентусиаст
-
- Кара: на фотосинтеза
///peter написа:ineedmoney написа:Archangel написа:Къде сте бе колеги протестиращи?
аз съм тук просто не искам да споря с клавиатурни терористи и малодушни песимисти дето само седят и си пият кафето пред компютъра и гледат сеир по канал 3.![]()
Ти не казваш как беше, защо си тръгна така рано?
прибрах се в 3 и нещо защото няма смисъл да се блъскам в щитовете
кво да ти кажа как беше ......не както беше планирано!
ти да си бил там и да си видал......и незнам какво смешно виждаш в това да се бият студенти и пенсионери??
ще ми обясниш ли какво толкова ти е смешно?
- Сондьора
- ентусиаст
-
- Кара: E36 M52b20 Touring
- Rebel
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW
bmwfenkat@ написа:А за протеста трябва да се покаже на господата от парламента че не може да си правят каквото искат и да ощетяват народа
да това трябва да се покаже, но какво показахме всъщност? Как хвърляме бутилки, пиратки, огради, раздаваме шамари, бием си шамари помежду си... с 2 думи показахме, че умеем да се държим като животни... съответно могат да ни третират като такива. С груба сила не се постига нищо в днешни дни. Простака трябва да се страхува от интелигентния човек, а не обратното. Ако твърдите, че не управляват простаци, покажете, че сме интелигентно общество и че си знаем правата... а определено не е много умно да хвърчат твърди предмети и да звучат възгласи "УШЕВ ПЕДЕРАСТ" и "МАФИЯ", дори и това да е истина

- WilliamsF1Team
- старши ентусиаст
-
Аз няма да говоря и пиша, защото ще се изпокарам с половината от Вас...
Уважавам Ви като хора, но този път ще бъда по умния и ще замълча...
Лек ден и бъдете сигурни, че границите са близко и ще се приближават още по-близко от Югоизток...
Уважавам Ви като хора, но този път ще бъда по умния и ще замълча...

Лек ден и бъдете сигурни, че границите са близко и ще се приближават още по-близко от Югоизток...

WilliamsF1Team написа:Аз няма да говоря и пиша, защото ще се изпокарам с половината от Вас...
Уважавам Ви като хора, но този път ще бъда по умния и ще замълча...![]()
Ще направя и аз същото като колегата, защото няма да имам нерви да се разправям ...
П.С. http://www.youtube.com/watch?v=Xu4y3VFzsFs

БМВ е религия чада мои ,споменаването на Марката до марки като фиат и др кокошарници е обидно ! карайте си там недозавиващите балонообразни бавнооборотни автомобилчета чието задвижване е на неправилните колела ,оставете ни нас балъците каращи 8-10 годишни БМВ-та на цената на 3 фиата
I ride across town on my black boomer
‘Cause I’ve got a black boomer, it is always with me
‘Cause I’ve got a black boomer, fast and wild
‘Cause I’ve got a black boomer, such a lively boomer
Take seat, don’t hesitate girl, let’s go for a ride