.
Модератор: Общи модератори
- Cobb
- младши ентусиаст
-
- Кара: E36
- Мечтае да кара: V8
Re: Тютюнопушене на обществени места
Аз пък мразя тия дето карат бентлита и ходат на почивка в Бора Бора. и кво ?
Смеем се на онзи 9-ти клас с 6-цата на контролното с паметите, ама май, май...
Продължавате да изкарвате глупави оправдания, които нямат нищо общо с темата и принципа
Смеем се на онзи 9-ти клас с 6-цата на контролното с паметите, ама май, май...
Продължавате да изкарвате глупави оправдания, които нямат нищо общо с темата и принципа

Ogi написа:снощи по новините на нова тв. даваха че във интернет имало голямо обсъждане на този закон... за кой ли форум стаа на въпрос![]()
казаха че ще дадат по обширен репортаж през уикенда ( не съм сигурен събота или неделя ) в "Темата на нова" тъй че бъдете готови да си прочетете мненията по нацинала![]()
Споко, няма да е тукашното обсъждане.
В ЕТО ТАЗИ ТЕМА, въпросът се обсъжда вече 3 години и половина. 57 страници и близо 1500 мнения.

- Fenka85
- младши ентусиаст
-
eraziel написа:http://dnes.dir.bg/2010/02/24/news5933015.html![]()
![]()

"Бейби кажи ми къде ти е сърцето? ... Да не го забрави в на ония BMW-то?"
- petio_bmw 318is
- ентусиаст
-
- Кара: M42 POWER
Fenka85 написа:eraziel написа:http://dnes.dir.bg/2010/02/24/news5933015.html![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
... хората са си го казали
![]()
то тва важи само за Израел "20 000 израелски наборници"

Най ми е било гадно и омразно ,като се оправям 1 час преди да излеза ,парфюми всичко ,отида в заведението ,седим си с познати и въпросните пушачи започват една след друга и резултата до края на вечерта е ,че миришеш по-лошо от коминочистач и задължително трябва всички дрехи през пералнята ,демек след всяко излизане с приятели трябва основно почистване. Аз като непушач супер МНОГО се дразня на това

- Blond_G
- Потребител
-
- Кара: без долен лв педал
- Мечтае да кара: Х 6
Club BMW написа:Blond_G написа:Много бих се радвала да ви видя да се борите за нещо стойносно
Здравето няма стойност, така ли?

к*во ви преча нали тровя себе си

не ми казвай
какво да правя
за да не ти казвам
къде да отидеш
какво да правя
за да не ти казвам
къде да отидеш
Ами не тровиш само себе си
Пушенето е нещо, което много лесно може да бъде спряно за разлика от бензиновите/дизеловите двигатели, които май ще са следващите в Еко войната.

Компанията "Chrysler" решила да поставя черна кутия в новите модели на джиповете "Grand Cherokee", която да записва последните думи на шофьора преди катастрофа. В Америка в 90% от случаите, последната дума е била "Shit!", докато в България, в 99% процента от случаите, последните думи на шофьора са били: "Пичове, скивайте к'во мо'а да напра'а с тоя джип!"
- Ogi
-
Плевен тийм
-
- Кара: 323ti
- Мечтае да кара: 332ti
- Детайли за колата: сива
alexand написа:Ами не тровиш само себе сиПушенето е нещо, което много лесно може да бъде спряно за разлика от бензиновите/дизеловите двигатели, които май ще са следващите в Еко войната.

ти как разбра че много лесно може да бъде спряно ?
аз пуша от има няма 10 години... опитвал съм поне 15 пъти да ги спра... рекорда ми е 3 дни без да пуша... просто нервната ми система не издържа... ставам заядлив и противен... най малкото ме изнервя страшно много и т.н.
отделно качваш кила... отделно се тормозиш всеки път когато някой около теб запали цигара защото ти се допушва...
имам приятел който ги спря преди 5-6 месеца... все още като сме задно на кафе ми се моли да не паля защото много му се допушва... тва говори ли ти нещо?
моята приятелка ги спря преди 5 дни... всеки ден ми се обажда да ми каже колко дни са станали без да пуши... тва кво ти говори... че тя го счита за някакво голямо постижение това че не е пушила 5 дни!!!
човек като не си наясно със зависимоста към цигарите недей да плямпаш простотии
а по темата... доколкото разбрах от новините заведенията ще се делят на 2 вида... за пушачи и за непушачи... това мен ме удовлетворява... аз ще си ходя да си пуша в заведенията които е позволено... на вас като толкова много ви пречим ние пушачите ходете и си пийте кафетата в заведенията за непушачи! ето ви го решението на проблема... невиждам какво още има да се коментира тази тема

- Cobb
- младши ентусиаст
-
- Кара: E36
- Мечтае да кара: V8
Има си хора и хора.Бърз пример - сестра ми, един ден каза няма да пуша и така вече година и нещо
И тя пушеше от повече от 10 години. Нито е ставала нервна, нито е напълнявала нито нищо. Просто си ги спря.
За заведенията подкрепям

За заведенията подкрепям

- Dimitroff
- Фен на тройките
-
- Кара: Колите да палят и работят!
- Мечтае да кара: ;)
- Детайли за колата: Лачени, в добро здраве и сериозен ремап ;)
Абе и аз ги бях спрял...веднъж за 14 месеца, веднъж за 20 месеца...
Както е казал Хемингуей (мисля) - "Няма нищо по-лесно от това да спрете цигарите.Аз лично съм го правил десетки пъти"
П.с. В момента пуша.
Ще ги спирам...уж
Както е казал Хемингуей (мисля) - "Няма нищо по-лесно от това да спрете цигарите.Аз лично съм го правил десетки пъти"

П.с. В момента пуша.
Ще ги спирам...уж

- ITK
- младши ентусиаст
-
- Кара: да го карат
Dimitroff написа: Както е казал Хемингуей (мисля) - "Няма нищо по-лесно от това да спрете цигарите.Аз лично съм го правил десетки пъти"![]()
![]()
Марк Твен

Но човекът е имал чувство за хумор, каквото на много хора им липсва

F**k them all!