Бойко,правителството!...и некои съображения,дет викаше Тато.

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Аватар
Кара: ги да ядат грудки

Re: Бойко,правителството!...и некои съображения,дет викаше Тато.

Мнение от dimithur » 30 Апр 2010, 16:19

Projektzwo написа:Явно не съм се объркал, след като толкова дълбоко им вникваш в "проблемите"...

Са ще ме караш да ти сканирам свидетелството ми за раждане ли :lol: Да не се окажеш ти селянчето. Щото половин Берлин ходи на работа с велосипеди, ама то сигурно щото всички берлинчани и те са селяни :mhihi:
в една зверилница толерантност е равно на смърт
Н.Хайтов
http://www.youtube.com/watch?v=o7oVw72Bc4Y

ентусиаст
Аватар
Кара: '07 E91 335i

Мнение от Maverick_VS » 30 Апр 2010, 16:20

Спрете спама :censored: :!:

Аватар
Кара: 200CE

Мнение от Projektzwo » 30 Апр 2010, 16:23

dimithur написа:
Projektzwo написа:Явно не съм се объркал, след като толкова дълбоко им вникваш в "проблемите"...

Са ще ме караш да ти сканирам свидетелството ми за раждане ли :lol: Да не се окажеш ти селянчето. Щото половин Берлин ходи на работа с велосипеди, ама то сигурно щото всички берлинчани и те са селяни :mhihi:

Е ти моментално преминаваш в селяндур, пък ако ще и кралица Елизабет да те е раждала... :banghead:
Изображение

Аватар

Мнение от dimithur » 30 Апр 2010, 16:24

Projektzwo написа:Е ти моментално преминаваш в селяндур, пък ако ще и кралица Елизабет да те е раждала... :banghead:

И как достигна до тая велика мъдрост ако не е тайна :lol:
Н.Хайтов

ентусиаст
Аватар

Мнение от GVT » 30 Апр 2010, 16:59

Та кво викате,Боко не могъл да събира ДДС-то и за тва ще го дигал. :mhihi:
През април приходите от ДДС от внос ще са 257 млн. лв. или с 50 млн. лв. (20%) повече от четвъртия месец на миналата година. Това показват предварителните данни на Агенция "Митници", според които миналия април събраните приходи са били 205 млн. лв.

За изминалите 4 месеца от началото на годината пък приходите от ДДС от внос възлизат на 792,7 млн. лева, което е 7% повече в сравнение със същия период на 2009 г. Митниците уточняват и че с изключение на февруари, събраните приходи от ДДС при внос, бележат постоянен ръст. Причина за слабите резултати през февруари пък е ремонтът, който рафинерията на "Лукойл" в Бургас проведе и заради неработещите й мощности вносът на суров петрол спадна неколкократно.

Само за април митническата администрация е събрала и около 300 млн. лева приходи от акцизи. Това е ръст от 16,5% в сравнение с миналия април, като в същото време са платени и 60 млн. лв. повече за възстановяване на акциз за унищожени цигари със стар бандерола. Нетният размер на приходите след приспадане на възстановените суми пък е 206,6 млн. лв. при 248,1 млн. лева за същия месец на миналата година.
:mhihi:
Изображение

ентусиаст
Аватар

Мнение от flame » 01 Май 2010, 11:11

Maverick_VS написа:Спрете спама :censored: :!:

И сменете дилъра (некои разбирачи) :lol:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: ...

Мнение от 520i » 27 Май 2010, 11:29

Andreev1959 написа:http://www.facebook.com/pages/Podkrepi-Slavi-Trifonov-v-bitkata-mu-s-nedorazumenieto-BB/119808831382386?v=wall#!/pages/Podkrepi-Slavi-Trifonov-v-bitkata-mu-s-nedorazumenieto-BB/119808831382386?v=wall

Демокрацията в България е застрашена! Изявлението на Бойко Борисов, че много лесно може да отстрани предаването на Слави от телевизионния ефир, е демонстрация на грубо посегателство върху свободата на словото!
ББ пред БТВ :"А снощи (вероятно се има предвид вечерта на 5 май - б.ред.) "Шоуто на Слави" беше отвратително. Толкова помия по мен в национална телевизия - аз можех отдавна да го приключа, но считам че не е демократично..."

Ръководителите на партия ГЕРБ са готови на всичко, за да запушат устата на всеки, който дръзне да подложи на критика техните управленски действия. Започнаха с Президента Георги Първанов! Сега вече са избрали следващата си жертва- телевизионната звезда Слави Трифонов!
Може би има няколко причини за атаките им. Първата причина е желанието им зад акциите срещу президента и срещу Слави да прикрият своето управленско безсилие. Втората причина е намерението им да направят невъзможна всяка критика на своето злощастно управление.
Опитвайки се да запушат устата на президента, а сега и на Слави Трифонов, управляващите искат да запушат устата на всички останали, на всички нас! Ние, българите, ще позволим това?

Но основната причина като че ли е тяхната глупост. Все по-ясно става, че Бойко Борисов и Цветан Цветанов освен че са нагли, са и глупави. Те не могат да проумеят, че акцията им срещу президента, и започната акция срещу Слави Трифонов, ще имат ефекта на бумеранга. Ще им се върне тъпкано всичко в най-близко бъдеще!
Ние поздрепяме Слави Трифонов

Приятелю,точно тоя учиндолски помияр не ми го хвали.Вече 15г. си взима парички от Сашо Дончев ли беше как се казваше на Лукойл баровеца.100% съм сигурен,че и сега е взел и за това почна да плюе по ББ. По-голямо продажно лайно в бг от Слави няма.Говори само за чест,достойнство,лично мнение и т.н. а в същото време го купуват и се дупи на всеки,айде и със здраве.
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Трамвай по Графа
Мечтае да кара: Подводница
Детайли за колата: F10 530 xd

Мнение от icog » 27 Май 2010, 11:43

Пич, бъркаш и хората и фирмите.

Гледам си в UK, я кажи премиера там по колко пъти седмично излиза и заплашва да спира ТВ предавания?

Бойко изсра ГОЛЯМО говно и хората с нещо в главите го разбраха. Останалите и без това са си овце с бюлетини.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: ...

Мнение от 520i » 27 Май 2010, 12:05

Нищо не бъркам,а и не съм от овцете с бюлетини.Смея да твърдя,че имам нещо в главата.Не защитавам Бойко,но съм сигурен,че преди години Слави взе пари от как се казваше,забравил съм ги вече шефа (по документи) на Асет банк от името на Костов да плюе по БСП,а сега е взел от БСП и никои не може да ме убеди,че не е така.100% съм сигурен. Че Бойко не разбира нито от икономика,нито от нищо е факт,но че му се получват нещата също е факт.Как го прави незнам.
Изображение

Аватар

Мнение от dimithur » 27 Май 2010, 13:20

Andreev1959 написа:....

Я дъртото комунистче пак се е изказало в защита на своите идоли от селски произход. Ако Бойко не го спре тоя учиндолски плешив гъз, аз лично ще го направя. И за каква демокрация па седна ти да плямпаш бе, нали преди защитаваше комунистите. Всъщност демокрацията не е застрашена, застрашени сте вие долните комунистически крадливи селски остатъци, дето почна да ви секва келепира.
Н.Хайтов

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Тъпата кака да маа с черпака
Мечтае да кара: Кадилакът на Долън
Детайли за колата: да има джам таван, кожни седалки, музика сватба, 320спринцофка, барнеш копче джам пада....

Мнение от saleen » 27 Май 2010, 13:39

dimithur написа:Че Бойко не разбира нито от икономика,нито от нищо е факт,но че му се получват нещата също е факт.Как го прави незнам.

Кои неща по- точно му се получават?
Никой не мое ма връне на селу!

Аватар

Мнение от dimithur » 27 Май 2010, 13:53

saleen написа:
dimithur написа:Че Бойко не разбира нито от икономика,нито от нищо е факт,но че му се получват нещата също е факт.Как го прави незнам.

Кои неща по- точно му се получават?

абе вие нема да спрете да ми цитирате думи, които не съм казвал, пак ще ме вкарате в некоя беля :mhihi:

А инак получава му хващането на разни съмнителни субекти. Ма той от това си разбира де, един полицай какво друго може да прави :mhihi:
Н.Хайтов

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Тъпата кака да маа с черпака
Мечтае да кара: Кадилакът на Долън
Детайли за колата: да има джам таван, кожни седалки, музика сватба, 320спринцофка, барнеш копче джам пада....

Мнение от saleen » 27 Май 2010, 14:01

Извинявай колега, не знам защо става тъй :mhihi:
Та по темата - лесно е да се хващат съмнителни субекти, това е право на полицията-да задържа хора, за които има данни, че са извършили престъпление, но докато вината не се докаже от съда, тия хора са невинни и няма голям повод за кой знае каква гордост, че видите ли, гоямо чудо станало. Моето лично мнение е, че няма нужда от такава показност, просто всеки трябва да си гледа работата, в случая министъра да направи повече, за да създаде условия на подопечните му служители да си вършат тяхната, а не да се прави на медийна звезда.
Никой не мое ма връне на селу!

Аватар

Мнение от dimithur » 27 Май 2010, 14:16

E то медийната звезда в момента е Цеци, щото той основно лови лошите. И въобще що в България винаги силовите министри са звезди ? - Еми щото явно си имаме най-много престъпници на глава от населението :dunno: Не съм бил в други държави, не знам там как е , ама аз сега като се замислям, не познавам поне един човек, дето да е успял и да не е бил забъркан в некакъв съмнителен бизнес и далавери :dunno:
Н.Хайтов

BMW Performance
Аватар

Мнение от MCar » 27 Май 2010, 14:19

dimithur написа:E то медийната звезда в момента е Цеци, щото той основно лови лошите. И въобще що в България винаги силовите министри са звезди ? - Еми щото явно си имаме най-много престъпници на глава от населението :dunno: Не съм бил в други държави, не знам там как е , ама аз сега като се замислям, не познавам поне един човек, дето да е успял и да не е бил забъркан в некакъв съмнителен бизнес и далавери :dunno:

Има държави в Европа с повече престъпници на глава от населението, само че там всичко се прави по много по-умерен начин, по-добре се прикрива - никой не го прави така явно както у нас. Тук да правиш някакви далавери и да си в сивия бизнес е някаква гордост.
Изображение

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата