Банков обир със заложници в Сливен

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: E36 Coupe 328i , Е36 Sedan 316i
Мечтае да кара: E36 M3 , E30 M3 , E31 850csi и все такива гадни стари кочини

Re: Банков обир със заложници в Сливен

Мнение от DirtySouth » 25 Мар 2011, 14:40

GeorgiMarinov написа:
DirtySouth написа:Тоя сто процента е бил на ПИКО няма как ! В Сливен трябва да се направи нещо че с това ПИКО не ги виждам ...

и аз отначало си помислих, че е предозирал :mhihi:

Няма как нормален човек в БГ да влезе и да зима заложници ... Нали се сещаш на пикото колко му се е дигнал адреналина и колко е изтрещял :D един път отивам в Сливен и гледам един изтрещял от на един познат компанията 91 набор викам бате кво ти е ... 5 дена не съм спал :mhihi:
I'm slowly drifting
Изображение

Потребител
Аватар
Кара: каквото има
Мечтае да кара: FERRARI 458 Italia

Мнение от Larbi » 25 Мар 2011, 14:48

хехе как пък знаеш, че в България няма човек който да вземе заложници ? Познаваш 6 милиона лично и те са ти споделяли ?
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Долното
Детайли за колата: Toyota Yaris D4D 2015.

Мнение от Elesar74 » 25 Мар 2011, 16:08

Два дена ни занимават с този филм. Спец полицаи седят и чекат. Ко чекат, оня да му се доспи, да му се присере? Къде и как ли е пикал за толкоз време? Без да изпуска от очи заложниците? Или вчера ги пусна всичките и се облекчи човека. Представям си, ако беше някой талибан ислямист с бомби вътре. Как му се молим, сакън, нидей, молим ти се. Премиера каза, че пича се държал мъжки и т.н. Цял премиер отиде да му се моли на крака посред нощ?! Обещава да не го шамаросват даже и т.н. Изказва се пред парламента! Де сте виждали такова чудо и приказ по света? И кафе му носят на човека и сандвичи. Утре, като се нахъса още някой за подобно дело, да не се чудим.
Човек си личи какъв е, не по това колко от високо гледа, а по това колко ниско може да се наведе.

Потребител
Аватар

Мнение от Larbi » 25 Мар 2011, 16:09

Elesar74 написа:Два дена ни занимават с този филм. Спец полицаи седят и чекат. Ко чекат, оня да му се доспи, да му се присере? Къде и как ли е пикал за толкоз време? Без да изпуска от очи заложниците? Или вчера ги пусна всичките и се облекчи човека. Представям си, ако беше някой талибан ислямист с бомби вътре. Как му се молим, сакън, нидей, молим ти се. Премиера каза, че пича се държал мъжки и т.н. Цял премиер отиде да му се моли на крака посред нощ?! Обещава да не го шамаросват даже и т.н. Изказва се пред парламента! Де сте виждали такова чудо и приказ по света? И кафе му носят на човека и сандвичи. Утре, като се нахъса още някой за подобно дело, да не се чудим.

Викаш ще се окаже далавера :mhihi:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: F
Мечтае да кара: Самолет

Мнение от Е.Димитров » 25 Мар 2011, 16:22

Абе действали са според обстановката,ако беше некой талибан на дали щеха да го молят,щеха да му светят маслото,те като са видели че момчето няма намерение да действа агресивно са започнали по-благо да действат

старши ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: F32 M4

Мнение от ((:BuKcu:)) » 25 Мар 2011, 16:48

http://www.dnes.bg/index/2011/03/25/seg ... lki.114526

Тоя сега ще се взривява!
Почвам да си мисля, че някои хора си търсят просто внимание, щото видиш ли - САМОТНИ СА!! :kuku:

Много ми е интересно какво ще се случи с героя от Сливен?!

старши ентусиаст
Аватар
Кара: 332mxi

Мнение от ogata » 25 Мар 2011, 19:33

((:BuKcu:)) написа:http://www.dnes.bg/index/2011/03/25/sega-pyk-v-plovdiv-barikadiran-s-gazovi-butilki.114526

Тоя сега ще се взривява!
Почвам да си мисля, че някои хора си търсят просто внимание, щото видиш ли - САМОТНИ СА!! :kuku:

Много ми е интересно какво ще се случи с героя от Сливен?!

И пак е охранител ... :mhihi:
ИзображениеИзображение
http://www.injectorite.com http://www.klimacicite.com

младши ентусиаст
Аватар
Кара: го по тъч линията на живота..

Мнение от M3 E92 » 25 Мар 2011, 20:37

Както е тръгнало, ми се струва, че май-май премиерът ще обиколи цяла България :mhihi:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: '99 E46 318i
Детайли за колата: M43B19TU

Мнение от TheKiller » 25 Мар 2011, 21:21

DirtySouth написа:Тоя сто процента е бил на ПИКО няма как ! В Сливен трябва да се направи нещо че с това ПИКО не ги виждам ...

И сигурно на една седмица неспал :mhihi: :mhihi: :mhihi:
/// 6>4
ИзображениеИзображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: S50 @_@

Мнение от VaLy0 » 25 Мар 2011, 21:56

Ама най ме накефи това с бабето дето Бойко и Цветанов влезли в апартамента и да наблюдават, а тя ги почерпила кафе и некви кифлички и им харесали и после я прегръщали :mhihi: :mhihi: :mhihi:
ИзображениеБъРзИя ///

младши ентусиаст
Аватар
Кара: F80 M3 Competition
Мечтае да кара: E30 M3 Sport Evolution 1990, E36 M3, Е46 М3 CSL, E90 M3 CRT

Мнение от GeorgiMarinov » 25 Мар 2011, 22:01

Не ми се мисли ако Бойко падне от власт и остане САМОТЕН ... :mhihi: :mhihi:
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: S50 @_@

Мнение от VaLy0 » 25 Мар 2011, 22:05

GeorgiMarinov написа:Не ми се мисли ако Бойко падне от власт и остане САМОТЕН ... :mhihi: :mhihi:

И не дай си Боже да му вземат книжката за алкохол и после ако го скъсат на курсовете :mhihi: :mhihi: :mhihi:
тогава сигурно Обама с цяла гвардия и всичкия S.W.A.T. и НАТО ше са тука :mrgreen:
П.С. ебати филма.... пеееетъРе
ИзображениеБъРзИя ///

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Долното
Детайли за колата: Toyota Yaris D4D 2015.

Мнение от Elesar74 » 25 Мар 2011, 23:46

Тц тц тц, пича можело да отнесе доживотна присъда. Още това не минало и се изклаха в Мездра, ко става с тия хора бе, яко психясваме като нация май.
Човек си личи какъв е, не по това колко от високо гледа, а по това колко ниско може да се наведе.

Потребител
Аватар

Мнение от Larbi » 25 Мар 2011, 23:54

Аз кво казах , че е по-добре да се гръмне, ся ша му се такова таковата. Виновен е окей никой не спори във вината ама кокошкаря няма как ще лежи в затвора пак а маргините братче ще си онождат силиконки до припадък и пешо сумиста ще си тъпче мазни кюфтаци :mhihi:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: F
Мечтае да кара: Самолет

Мнение от Е.Димитров » 26 Мар 2011, 5:29

Всекидневно се случват подобни неща,просто лешоядите,опа,медиите не са понякога в час,нали знаете максимата на медиите,най-добрата новина е лошата новина,в щатите на всеки час става банков обир,тука всеки ден некой се беси,заплашва,изчезва някой...просто не се дава гласност...
Иначе по нова и бтв тия като почнат да отразяват,ама направо се надъхват та чак се облизват от кеф каква "баси" новината произвеждат,че и "само по нашата телевизия" и тн глупости,пък вчера по бтв вече снимат у банката,предполагам че са на опашка и чака следващият екип да влезне и да разправя своята история,па къде стрелял,къде се изплюл,как се подпрял на бюрото,кога се чешал по топките,а по бтв репортерката каза че шефката на клона се скрила зад бюрото ПОД една хартиена торба :banghead: ,Абе с 2 думи-майтап

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата