Представиха новата S-класа
Модератор: Общи модератори
- In_Memoriam
- ентусиаст
-
- Детайли за колата: - F10 535i LCI RWD daily
- V8 project... loading
Re: Представиха новата S-класа
AngelG написа:Binev_OuT написа:AngelG написа:Много ме кефи някой като каже , то с тези С-класи , А8-ци и 7ци не стават за каране , а само за возене , те не се усещат и т.н .... Ами да , не се усещат , друго си е при 150 км/ч с Е36 чувството , че отлиташ и колата се разпада .....
Ти какво Е36 си имал?
Никакво .. и се надявам никога да не ми се налага да имам . Стига ми , че веднъж съм се возил .
Нека се придържаме към темата ! Тази не е за чудото на немското автомобилостроене
Ама не пропускаш във всяка тема да похвалиш всеки кораб и да нахраниш Е36

П.С. По темата - казах ли, че тази С-класа има най-грозния волан, който съм виждал?

- Flash
- Автоморгаджията
-
- Кара: чорапи у тех и маратонки вънка
- Мечтае да кара: E60 ///M5
Возих се снощи последователно на новата, старата С-ка и BMW E39 M5. Новата има ненормалната возия и се чувства много стегната кола. Нещо седалките обаче не ми харесаха. Седиш си, но нещо не можеш се намести в тях - все едно седиш във водно легло. Прекалили са и с копчетиите по вратите - има повече от на таблото
За старата нямам забележки, но нещо таблото ми седи много постно. А за М5-тицата - собственикът й цяла вечер ми викаше "Аре затвори тоя джам, бе, измръзнах. Кво си се показал целия навънка и слушаш звука" 

http://www.misterika.blogspot.bg - "Архивите на една друга реалност" - Паранормалният блог на България
На завоя заляга, конете яко напряга, задницата бяга - към мантинелата посяга...
Пол Уокър: 1973 - ∞

На завоя заляга, конете яко напряга, задницата бяга - към мантинелата посяга...
Пол Уокър: 1973 - ∞

- Nickelback
- старши ентусиаст
-
- Кара: BigBlockV8
- Мечтае да кара: бангия с предно
- Детайли за колата: Hemi 370 cu. in.
Flash написа:Возих се снощи последователно на новата, старата С-ка и BMW E39 M5. Новата има ненормалната возия и се чувства много стегната кола. Нещо седалките обаче не ми харесаха. Седиш си, но нещо не можеш се намести в тях - все едно седиш във водно легло. Прекалили са и с копчетиите по вратите - има повече от на таблотоЗа старата нямам забележки, но нещо таблото ми седи много постно. А за М5-тицата - собственикът й цяла вечер ми викаше "Аре затвори тоя джам, бе, измръзнах. Кво си се показал целия навънка и слушаш звука"
Е не каза за моторите на С-ките какви са били, щото тия на АеМдЖи отбора хич не са за пренебрегване откъм звук

Sent from my GT-N7000 using Tapatalk 2
"За тЕя пари има Е-шеесе" - форумна пословица.
Лето две и седемнаесто.
- Nasko_325TD
- старши ентусиаст
-
- Кара: E38 740i idividual
- Мечтае да кара: безаварийно
- Детайли за колата: Нормнална!
AMG показаха колко могат в ДТМ.Да не ги хвалим! 

sambeto написа:Абе честно казано преди два дена докараха на шефа ми новата кола S500L 2013година .....не мога си кривя душата много ми хареса и отвън и отвътре.На пръв поглед мога да кажа,че тоя път от Мерцедес са се справили добре.
Дано баварците се постараят с 7-цата
Във Варна взеха да стават много, има една още през Септември я видях черна 500, без надписи отзад.
- ryan83
- gangstera
-
- Мечтае да кара: E46///M3 Е92///M3 E39///M5 E60///M5 F10///M5 F90///M5 COMPETITION
Новата S-ка горе долу ми харесва..на външен вид не толкова в сравнение с предните версии
в момента карам S-ка от 90-те по една или друга причина и много ми харесва 

Ако имаш каквото е необходимо...
можеш да имаш всичко

можеш да имаш всичко

А за новата "мини S-класа" какво ще кажете
Според мен 3-та е по-красива отвън,но С-класата е по-добра вътре.
http://www.youtube.com/watch?v=FKAL-iYuRRg

Според мен 3-та е по-красива отвън,но С-класата е по-добра вътре.
http://www.youtube.com/watch?v=FKAL-iYuRRg
- А.Марчев
- ентусиаст
-
- Мечтае да кара: E60 М5 Еisenmann RACE exhaust
doncheff написа:Мяза на Орел инсигния...
В грешка си, не мяза на нищо.

- Nickelback
- старши ентусиаст
-
- Кара: BigBlockV8
- Мечтае да кара: бангия с предно
- Детайли за колата: Hemi 370 cu. in.
"За тЕя пари има Е-шеесе" - форумна пословица.
Лето две и седемнаесто.
- TNT
- младши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: 911
Отвън не ми харесва само задницата. Вътре за съжаление е бъдещето на автомобилостроенето - смотан Плейстейшън навсякъде
Заради китайците и индийците, цял свят го духа.

Сигурен съм, че е страшна кола, но на дизайн не ми харесва.
Скокът в дизайна между в140 и в220 беше огромен! От ръбче към делфин, след това от в220 към в221 също скокът в дизайн е драстичен, отново ръбати форми, като от преди сума години но в модерен вид. От в221 към в222 скокът е още по-малък, но го има и така до сегашното от 2020, което ако не се вгледам може и да го сбъркам с тази от 2013та...
Надявам се така аргументирано мнението ми да не се възприеме като приказката за киселото грозде, но не съм очарован от дизайна.
Скокът в дизайна между в140 и в220 беше огромен! От ръбче към делфин, след това от в220 към в221 също скокът в дизайн е драстичен, отново ръбати форми, като от преди сума години но в модерен вид. От в221 към в222 скокът е още по-малък, но го има и така до сегашното от 2020, което ако не се вгледам може и да го сбъркам с тази от 2013та...
Надявам се така аргументирано мнението ми да не се възприеме като приказката за киселото грозде, но не съм очарован от дизайна.
предницата не ми харесва... задницата прилича не лексус... и няма електрическа версия... леко съм.. разочарован.
но ще си запазя финалното мнение докато не я видя
но ще си запазя финалното мнение докато не я видя
алекс
трабант 601с
разни други возила
трабант 601с
разни други возила
- Don_Diego
- ентусиаст
-
- Кара: E39, D3 W12, E89, U11, G09, G70
Само отзад иска свикване, вътре колкото повече я гледам, толкова повече ми харесва този опростен дизайн на таблото.
Технологично е в друга лига спрямо конкуренцията. Да, последни представят разни неща като завиване на 4те колела и "подскачането" при страничен удар ама пък завиването наистина завива (намален радиус с 2м!!!) и наистина подскача (до 8см
). Другите иновации също са топ - въздушни възглавници в предните седалки за задните пътници, най-новата технология за фаровете и милион и една глезотии вътре.
Чакам цените и може да си взема служебна
Технологично е в друга лига спрямо конкуренцията. Да, последни представят разни неща като завиване на 4те колела и "подскачането" при страничен удар ама пък завиването наистина завива (намален радиус с 2м!!!) и наистина подскача (до 8см

Чакам цените и може да си взема служебна

- Gari
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е60, 2006
- Мечтае да кара: Formula
- Детайли за колата: N52B25
Представиха новата S-класа
Предишната S-ка ми харесваше повече. Да, пак е с дисплеи, но поне са защитени от пряка слънчева светлина. На тази, дисплея е някак си забит зад волана, като подарен. Също като в А-клас. Ужас. Може да е много технологична, но предходния модел ми харесва в пъти повече.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Sent from my iPhone using Tapatalk
Не искам много, искам всичко!
- c04
- Кръстникът
-
- Кара: с турбо
- Мечтае да кара: V10
- Детайли за колата: стокови
Вътре просто е