За "хубавите" номера.

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар
Кара: 4.0 TFSI

Re: За "хубавите" номера.

Мнение от surfboard » 30 Дек 2013, 10:31

Не мисля, че е някаква гъзария да си с еднакви или сходни номера. За мен даже е минус, защото номерът лесно се набива на очи, помни се, а някои дори се дразнят от това и ти драскат колата на паркинга. На баща ми колата например е с 4 еднакви номера и колкото и пъти да съм я карал, никога не съм забелязал някакво по-различно отношение от останалите на пътя, отколкото с моята, където всичките ми цифри са различни една от друга и номерът ми е съвсем обикновен.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E34 tds, W140 400SE
Мечтае да кара: ГАЗ-24 Волга V8 ЗМЗ-511
Детайли за колата: Капаци, калници, врати, брони, таван и торба с бурми и чукачки след смяна на накладки

Мнение от DLVasilev » 30 Дек 2013, 11:11

surfboard написа:Не мисля, че е някаква гъзария да си с еднакви или сходни номера. За мен даже е минус, защото номерът лесно се набива на очи, помни се, а някои дори се дразнят от това и ти драскат колата на паркинга. На баща ми колата например е с 4 еднакви номера и колкото и пъти да съм я карал, никога не съм забелязал някакво по-различно отношение от останалите на пътя, отколкото с моята, където всичките ми цифри са различни една от друга и номерът ми е съвсем обикновен.

Помни се другия път, моя го сбъркаха :mhihi:
Иначе ако нещо ми се набиеш на очи и СО 1352 АР да ти е номера пак ще го запомня ;)
Изображение
ATR-42/72

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Night_Wolf » 30 Дек 2013, 14:07

Моят е Годината ми на раждане :D
Хем ненатрапчиво, хем си има някаква символика, хем е нечетно, луда работа, но стана почти без да искам с малко донагласяне за без пари :)

Sent from my iPhone using Tapatalk.

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: E60 535dA LCI

Мнение от simeon » 30 Дек 2013, 18:47

моят е денят, месеца и годината на производство, така ми се падна и аз след около година го разшифровах :)
Изображение

ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: E60 М5 Еisenmann RACE exhaust

Мнение от А.Марчев » 30 Дек 2013, 18:58

Kris написа:
А.Марчев написа:А какво ще кажете за съвпадението на букви с цифри и да се получи ОВЧЧЧЧАР :D
Изображение

Това даже го имаше преди няколко години във вестника.А като разбрал собственика се почуствал обиден, че му викат овчар пък той видиш ли колко много пари бил дал да е гъзар с тоя номер. И се опита да осъди човека който е написал статията, ама нещо май не му се получи. :mhihi:

Хахха това не го знаех. Мислех, че нарочно е така. :mrgreen:
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: 4.0 TFSI

Мнение от surfboard » 30 Дек 2013, 20:22

DLVasilev написа:
surfboard написа:Не мисля, че е някаква гъзария да си с еднакви или сходни номера. За мен даже е минус, защото номерът лесно се набива на очи, помни се, а някои дори се дразнят от това и ти драскат колата на паркинга. На баща ми колата например е с 4 еднакви номера и колкото и пъти да съм я карал, никога не съм забелязал някакво по-различно отношение от останалите на пътя, отколкото с моята, където всичките ми цифри са различни една от друга и номерът ми е съвсем обикновен.

Иначе ако нещо ми се набиеш на очи и СО 1352 АР да ти е номера пак ще го запомня ;)

Ще го запомниш, ако имаш конкретна причина и повод за това. Докато когато например е нещо от рода на 4444, без да искаш ти се набива на очи и не е нужно да има налично обстоятелство, което да налага запомнянето му.

младши ентусиаст
Аватар
Детайли за колата: Капаци, калници, врати, брони, таван и торба с бурми и чукачки след смяна на накладки

Мнение от DLVasilev » 30 Дек 2013, 22:12

surfboard написа:
DLVasilev написа:

Ще го запомниш, ако имаш конкретна причина и повод за това. Докато когато например е нещо от рода на 4444, без да искаш ти се набива на очи и не е нужно да има налично обстоятелство, което да налага запомнянето му.

M-у другото Дочко Дочев с мерцедеса с ОВ 4444 АР е платил за този номер, но не е очаквал да му се паднат буквите АР накрая и както се разбира всички се ебават с тоя номер, но мисля, че имаше и един осъден за това :mhihi:

"Бизмесмен съди журналист за клевета заради регистрационен номер. Ищецът се засегнал от статия във вестник „Троян 21” , в която колегата написал, че номерът може да се прочете като „овчар”.
Бизнесменът Дочко Дочев решил да се сдобие с тузарски регистрационен номер като платил 1000 лева в КАТ за удоволствието. Никой не обърнал внимание на съвпадението между номера и думата „овчар”, докато не се появил материалът в местния вестник. Щом прочел статията, бизнесменът побеснял и завел дело за 10 000 лева за клевета срещу автора Генадий Маринов.
Според адвокатите на Дочко Дочев, след като клиента им не се занимава с гледане на овце, аsadd с производство на шперплат, твърденията на журналиста за лъжа и го клеветят. Тезата им обаче беше отхвърлена от съда, тъй като квалификацията „овчар” не е обидна, а в статията не се съдържат неверни данни за дейността на Дочев. Журналистът беше оправдан, а бизнесменът ще трябва да заплати разходите по делото в размер на 900 лева.
Недоволен от съдийското решения, обиденият Дочев се заканил да обжалва до дупка. Бизнесменът обмислял и да се раздели с компрометиращият го регистрационен номер, след като вече целият град си „отворил очите“ и за двойното му значение."
Изображение
ATR-42/72

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E 46 Sedan 136 Hp
Мечтае да кара: Най-новото BMW независимо от модела

Мнение от bobi_81xx » 30 Дек 2013, 22:18

Ами номер от КАТ Кърджали изглеждащ така: К0003АР :D :D :D

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от DLVasilev » 30 Дек 2013, 22:42

bobi_81xx написа:Ами номер от КАТ Кърджали изглеждащ така: К0003АР :D :D :D

Човече ако знаех щех да си го поръчам :mhihi: :mhihi:
Изображение
ATR-42/72

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от bobi_81xx » 30 Дек 2013, 22:43

DLVasilev написа:

:D :D :D Доста оригинално!!!Или пак от Кърджали но с К0003АА :D :D :D

Летящия холандец
Аватар
Кара: M3E30х2,M3E36х2,M3E92,M5E39х2 и др.

Мнение от ///Явор » 31 Дек 2013, 12:27

:mhihi:
Изображение
Изображение
С ЧАТ НА Л.С. НЕ МИ СЕ ЗАНИМАВА Работно време 10:00-18:00 тел:0887616782

младши ентусиаст
Аватар
Кара: рожден ден
Мечтае да кара: Apassionata
Детайли за колата: ̿̿ ̿̿ ̿̿ ̿'̿'\̵͇̿̿\з= ( ▀ ͜͞ʖ▀) =ε/̵͇̿̿/’̿’̿ ̿ ̿̿ ̿̿ ̿̿

Мнение от EBEEMVACIA » 02 Яну 2014, 9:54

bobi_81xx написа:
DLVasilev написа:

:D :D :D Доста оригинално!!!Или пак от Кърджали но с К0003АА :D :D :D

а от монтана МЕЕ :lol:
̿̿ ̿̿ ̿̿ ̿'̿'\̵͇̿̿\з= ( ▀ ͜͞ʖ▀) =ε/̵͇̿̿/’̿’̿ ̿ ̿̿ ̿̿ ̿̿BMW Flugelrad II V-2

Аватар
Кара: E90 330xd
Детайли за колата: Черен фолиран седан.

Мнение от body » 15 Яну 2014, 17:31

DSC00027.JPG
230620131081.jpg
230620131074.jpg
И аз съм от комплексарите.
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: E60 530D F07 530D
Мечтае да кара: и да не приближава сервиза :)
Детайли за колата: трошляче някакво :)

Мнение от spacepl » 16 Яну 2014, 2:00

Чаши за вода Вилерой и Бош за 130 лева парчето също едва ли са кой знае колко по-функционални от същите куча марка за 6 лева комплекта, но има хора които могат да си го позволят и го правят - да са живи и здрави :D

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от bobi_81xx » 30 Яну 2014, 19:33

Издирва се регистрационен номер СА6666КА (Сашшшшка) :) :mhihi:

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата