Честит ДНЕМ ПОБЕДЬI

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: 320i и Карбонова М-ка с педали!
Мечтае да кара: M3

Re: Честит ДНЕМ ПОБЕДЬI

Мнение от dr.peshev » 11 Май 2016, 11:59

Сигурно и Белене, Ловеч и Скравена ги е нямало
или там са си разцъквали карти по цял ден! :ranting:
ЕДИНСТВЕНОТО ПО-ХУБАВО НЕЩО ОТ ШВЕДСКАТА ТРОЙКА Е БАВАРСКАТА! :winky:

Оригинални BMW дискове и накладки F10/F11 Цък :yes:
Оригинални BMW якета - Промоция Цък :yes:

Изображение

Потребител
Аватар
Кара: е30 с 286 коня
Мечтае да кара: е30 с 1000 коня
Детайли за колата: '88 Diamantschwarz 320i coupе

Мнение от mastik » 11 Май 2016, 14:20

..
Последна промяна mastik на 24 Ное 2022, 17:26, променена общо 2 пъти
E30 4 life

ентусиаст
Аватар
Кара: 520i face

Мнение от bioz » 11 Май 2016, 14:40

mastik написа:..

Странно найстина, оня ден от колеги на по 40-50 чух, че пак руснаците щели да ни освобождават сега пък от джихадистите защотото сме били сваляни и сме им дали азбуката.

Иначе според мен този ден не би трябвало да се чества в БГ дори напротив...
Над 133 милиарда лева, или около 300 млн. тогавашни долара, е струвала окупацията на България от Съветската армия през 1944 г.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E46, G20
Мечтае да кара: RS Cosworth
Детайли за колата: M54B22
B48B20

Мнение от streetz » 11 Май 2016, 15:17

Ако не беше СССР цяла Европа щеше да лапа чучура бабарар с макарите преди 71 години. При положение, че руския народ изнася основната тежест на войната няма нищо чудно, че си го празнуват като национален празник. Добре че и до днес си остават световна сила, та да има баланс, инак не ми се мисли краварчетата какви щяха да са ги надробили с техните болни комплекси.
The free market is perfect. If anything unexpected happens, bananas are suddenly $47 and you have to sell your blood for firewood.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: мфили

Мнение от cod-cdbp » 11 Май 2016, 16:55

mastik написа:...

Точно заради такива хора като теб, с крайни възгледи за ВСИЧКО искам емигрирам.
Като има гей-парад - мълчание. Като има парад на вегетарианците - пак мълчание. Утре сигурно марсианци ще имат парад и такива като теб ще си трайкат, само защото не става въпрос за комунисти, СССР и подобни неща без да се влага капка мисъл и разграничение.
Четете повече история, и по възможност неофициална (т.е. тази извън учебниците), за да имате по-обективно мнение.

Жалка история.
Изображение

Потребител
Аватар

Мнение от mastik » 11 Май 2016, 17:36

..
Последна промяна mastik на 24 Ное 2022, 17:26, променена общо 2 пъти
E30 4 life

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от twin spark » 11 Май 2016, 18:53

mastik написа:Намирам за изключително грозно, жалко и признак на огромна глупост, наглост и лецемерие това, някой в България, през 2016та година, след 71 години изпълнени с "победы" и какви ли не мизерии от страна на тия алкохолизирани неандерталци, да си мисли, че някога сме видели нещо добро от руснаците и че е възможно някога да видим. Ума ми не го побира колко трябва да си промит, с какви хора да общуваш, какви медии да четеш и въобще какъв живот трябва да водиш, за да не си осъзнал колко аут ъф плейс и аут ъф йор майнд си! За бога лицемерни прости хора, карате западни коли, ползвате каква ли не западна техника, ходите на почивки в "западния свят", гледате им филмите, слушате им музиката, учите им езиците и и и .. и после ми възхвалявате В БМВ ФОРУМ "постиженията" на група пияни едноклетъчни водени от безкрупулен диктатор-психопат?! Не плюя, СЕРА ви на ценностите! Това важи за всички пишещи и четящи които подкрепят и проповядват тоя тип "ценности".

.....

„…От Шчечин на Балтийско море, до Триест на Адриатическо, през Континента се е спуснала Желязна завеса. Зад тази линия се намират столиците на всички древни държави в Централна и Източна Европа. Варшава, Берлин, Прага, Виена, Будапеща, Белград, Букурещ и София — всички тези славни градове и народите, около тях се намират в това, което трябва да назова като Съветска сфера и всички те, по един или друг начин са подложени не само на съветско влияние, но в много висока, а в много случаи дори нарастваща степен на контрол от Москва…”
Уинстън Чърчил, „Речта за Желязната завеса“
05 март 1946

Уха.. я питай чичо Гугъл, защо България запазва Южна Добруджа и губи Беломорска Тракия и раздухай тука да научим и ние

Аватар

Мнение от Хаос » 11 Май 2016, 19:21

Чей ся да сложа inbetween некой по-засукан expression, че да ми е модерен statement-a.

Смешник.

Колко жалък трябва да си да сравняваш една страна без собствена политика, изградена върху чужди пари - Германия, с една страна със собствена политика изградена върху собствената си кръв и пот, и изградила не само себе си, ами и целия регион около себе си.

Бездарно включване, следващия.
АДМИНИТЕ ДА МЕ БАННАТ ПЕРМАНЕНТНО!!!

старши ентусиаст
Аватар
Кара: през просото
Мечтае да кара: леговището на смог
Детайли за колата: баничарка

Мнение от Jordana » 11 Май 2016, 19:32

..... Нека изхвърлим радикалното либертарианство на бунището на историята, заедно с неговия братовчед комунизма.......

Напълно подходящ за темата става израза - Jedem das Seine...доста либертарианско :mhihi:
Европа на всеки 150 години решава да си издърпа черджето малко по на изток , и няма какво да се сърди че там бият през пръстите :mhihi:
Аз викам да не честваме и годишнини от априлското въстание ..твърде НЕ либертарианско Е . А 6 май да се отбелязва с гей парад .
Последна промяна Jordana на 11 Май 2016, 19:45, променена общо 1 път
Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...

Потребител
Аватар

Мнение от mastik » 11 Май 2016, 19:42

..
Последна промяна mastik на 24 Ное 2022, 17:25, променена общо 1 път
E30 4 life

Потребител
Аватар

Мнение от mastik » 11 Май 2016, 20:02

..
E30 4 life

младши ентусиаст
Аватар
Кара: e34
Мечтае да кара: BMWта
Детайли за колата: хубавелка

Мнение от crazy_d » 11 Май 2016, 20:51

mastik написа:..........алкохолизирани неандерталци,.....промит, ...лицемерни прости хора,...пияни едноклетъчни,...СЕРА ви на ,......Това важи за всички пишещи и четящи които подкрепят,......Колко жалък,....... Хаос и другите от вашият отбор сте жалки и нечели, .......Боли ме ку*а за Южна Добруджа........

.......аре спри се малко, прекаляваш, щом това не са твоите чествания то на 9 празнуваш деня на Европа и подминаваш тая тема! :nono:
......и пак се повтарям прочетете първото мнение,тук не става въпрос за мерене на чурките
ИзображениеИзображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от twin spark » 11 Май 2016, 20:56

mastik написа:lol както вече казах - друг софтуер, друга операционна система...
Колко жалък трябва да си да изтъкваш незначителни добри страни на руското влияние, но да игнорираш очевадни, грандиозни престъпления против човечеството! Типично във ваш стил, каква изненада! Боли ме ку*а за Южна Добруджа и Беломорска Тракия, дядо ми е лежал 4 години защото е имал различно мнение, както аз тук сега, докато майка ми е живяла под наем с още трима човека в малка стая, без да знае той къде е и дали ще го види повече, щото разбираш ли някой си харесал жилището им. Боли ме ку*а за Южна Добруджа и Беломорска Тракия, целият ни военен елит, интелигенция и всички хора с идеи и мечти са били избити или превъзпитани. И кво ли още не...

ама разбира се незначителните Южна Добруджа и Беломорска Тракия не могат да се сравняват със значителното апартаментче на дядо ти.
Продължаваш да си неграмотник по темата, нали.

Потребител
Аватар

Мнение от mastik » 11 Май 2016, 21:04

..
E30 4 life

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от twin spark » 11 Май 2016, 21:45

mastik написа:Знам, истината боли, а аз нямам проблем да я изкарам наяве и да си казвам какво мисля. Слабо ме интересува че съм неудобен за някой или просто не му харесвам, даже ще се радвам ако е така. Мисля, че който чества тази дата в България, и почита руския народ по какъвто и да било начин, трябва да го прави насаме в границите на собственото си жилище. Естествено смятам че и темата ви няма място в автомобилен форум, особено на немска марка, и затова не я прескочих :lol: Регнете се в мохер и лада форума и си разменяйте шарени честитки с тамошните промити хора. Също колега забележи, че аз отговарям в стилът, в който ми пишете вие. Не съм по-груб от Хаос, защо не цитираш неговите обиди към мен :)

twin spark написа:ама разбира се незначителните Южна Добруджа и Беломорска Тракия не могат да се сравняват със значителното апартаментче на дядо ти.
Продължаваш да си неграмотник по темата, нали.

А ти продължавай да "чери пикваш" и да игнорираш какво се случва с по-умната, мислеща и кадърна част от населението на милата ти татковина от 70г насам.

Ш'се опрайм...

Всъщност истината е че адски смешно да четеш високопарни мнения от хора с ограничен мироглед. И те винаги се имат за някаква последна инстанция на истината.

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата