ШАМПИОНСКА ЛИГА-сезон 2014/2015
Модератор: Общи модератори
Re: ШАМПИОНСКА ЛИГА-сезон 2014/2015
Дидо85 написа:Според мен много зависи как ще започне мача и още в първите минути ще стане ясен крайния победител. Ако Барса вкара бърз гол още в началото, то тогава мача ще бъде ясен - победа за испанците с 1-2 гола разлика. По-интересния сценарии би бил, ако Юве успее да вкара ранен гол или да удържи първото полувреме нулево, което ще принуди Барселона да практикува доста по-офанзивен футбол(не че не играят офанзивно по-принцип), като така отворят пространства за контраатаки, които са по вкуса на италианския тим. При такъв развой на мача вече давам предимство на Юве и резултат, макар и минимален в тяхна полза. За мен най-силното оръжие на Ювентус е колектива и Буфон/Тевез/Пирло. Докато при Барса е ясно играе ли му се и върви ли му играта на Меси ще е много трудно за Юве.
Много точен коментар. Барса получат ли ранен гол, като вземе да се тюхкат и край. Мача отива. Ако е английски отбор ще играе до края и ще бие, но те не са такива. Въпреки, че в момента са във възход и е възможно дори да получат ранен гол да обърнат нещата. Пак зависи от настроението на Меси. Ако вкарат първи Барса и онези се впуснат да атакуват, Суарес ще ги довърши.
- TNT
- младши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: 911
ryan83 написа:
Аз го играх на гол>гол и краен за Барса е 3.6 коефицента![]()
Това също е добро. Трябва да проверя дали го предлагат в сайта, който ще залагам.
Дидо85 написа: Ако Барса вкара бърз гол още в началото, то тогава мача ще бъде ясен - победа за испанците с 1-2 гола разлика.
Според мен тогава ще е някакво унижение. 0:3 или 0:4. Да не се засягат феновете на Реал, но след Нова година играят много зле. Те щяха да отпаднат за малко от Шалке на 1/4 финалите (5:4 общ резултат, ама при 5:5 го духаха). Не съм сигурен, че ако жребия за 1/2 финалите беше различен, щяха да са същите финалисти. За мен Реал беше по-лесния съперник за Юве от Барса/Байерн.
П.П. Май се харесах залог - 3,00 коеф. - жълт картон за Масчерано

Аз напук на прогнозите пък мисля да сложа 10 бележки на Х/полувреме->краен/ Юве
Коефициента е повече от съблазнителен...ако върже ше покрие уикенд-разходите

Коефициента е повече от съблазнителен...ако върже ше покрие уикенд-разходите

- TNT
- младши ентусиаст
-
Will Andrea Barzagli get a yellow card?, You bet on: Yes
Това ми се стори най-сигурно. 4,00 коеф.

Това ми се стори най-сигурно. 4,00 коеф.

вървете слагайте 20 кинта на ювентус 

enjoy life and drink cold beer
Политиката у нас е по-страшна от организираната престъпност

- ryan83
- gangstera
-
- Мечтае да кара: E46///M3 Е92///M3 E39///M5 E60///M5 F10///M5 F90///M5 COMPETITION
doomy525 написа:вървете слагайте 20 кинта на ювентус
ти луд ли си

Ако имаш каквото е необходимо...
можеш да имаш всичко

можеш да имаш всичко

пародия са новите "шампиони"
съдийката нещо много ги буташе
съдийката нещо много ги буташе

Важното е, че са по-добри от старите в момента 
Юве игра доста силно, като цяло хубав мач за тях. Не знам какво повече можеше да се иска от съдята. Може би да не показва жълт картон на Видал

Юве игра доста силно, като цяло хубав мач за тях. Не знам какво повече можеше да се иска от съдята. Може би да не показва жълт картон на Видал

- Stoqnov_1979
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: тази
- Мечтае да кара: онази
Добър мач,добър залог,добра печалба,но 90+5 мин пих студена вода
,а той съдията чакал,за да позная! 

- E34
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Ееее шейсе
- Мечтае да кара: кънки
ИзвънДребния май никъв го отнема тоа мач
иначе пълна скръб...

" Акулата е най-добрия учител по плуване " - Тихоокеанска мъдрост
M-coupe написа:Aз мисля да го играя 2-ка +гол за Юве... мисля че е около 3.5 коефициента

..Bayerische Motoren Werke..

- ryan83
- gangstera
-
- Мечтае да кара: E46///M3 Е92///M3 E39///M5 E60///M5 F10///M5 F90///M5 COMPETITION
M-coupe написа:M-coupe написа:Aз мисля да го играя 2-ка +гол за Юве... мисля че е около 3.5 коефициента
![]()

Ако имаш каквото е необходимо...
можеш да имаш всичко

можеш да имаш всичко

- TNT
- младши ентусиаст
-
Съдията трябваше поне 3 картона за симулации да вдигне
И при двата отбора всяко влизане в наказателното беше с падане и скачане... трагедия. Залога не ми излезе, но съм доволен, че Барса са с требъл 

- alozavar
- Потребител
-
- Кара: F31
Хахахаха, доста интересно как Меси нищо не играл
Дава паса, който реално прави атаката за първия гол, вторият гол е 85% негов...
Искаше ми се Ювентус да издържат за продължения, направиха доста добър мач, но тия са твърде силни просто, нямаше как да изпуснат купата 

Меси е новороденият хитлер с тая прическа..извинявам се, бях фен на Барса ама след тоя цирк, който направиха - то не бяха спъванки, паданки, игра с ръце, разправии със съдията и лежане по терена, че само и само да мине време..да ходят в цирка. И това били новите шампиони 
Не казвам, че Ювентус заслужават да са ама поне се държаха на ниво и играха прилично и културно (с изключение на Видал, но той поне се усети) - а те...

от 88ма до 95та минута имаха 40 секунди игра..другото беше схващанки на краката, лежане по гръб, пиене на водичка и т.н.
и вместо тея 5 минути продължение трябваше още 8 да даде съдията поради горните факти..големите шампиони

Не казвам, че Ювентус заслужават да са ама поне се държаха на ниво и играха прилично и културно (с изключение на Видал, но той поне се усети) - а те...

от 88ма до 95та минута имаха 40 секунди игра..другото беше схващанки на краката, лежане по гръб, пиене на водичка и т.н.
и вместо тея 5 минути продължение трябваше още 8 да даде съдията поради горните факти..големите шампиони