Най-добър Висок Клас SmartPhone ?

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

User
Аватар
Кара: 330XD
Детайли за колата: the silent power

Re: Най-добър Висок Клас SmartPhone ?

Мнение от b00st » 02 Окт 2014, 21:29

:mhihi:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: турбо бмв

Мнение от bum_bum » 02 Окт 2014, 22:06

don_gori написа:щото била за телефон висок клас и как така нямало Айфон :mhihi: :mhihi:

Ми нормално. Не е ли Айфона висок клас телефон и не е ли редно да го има в такава тема?

goguma написа:И примерът ти е неадекватен, защото аз моята Е39-ка не съм я взел чисто нова, на 10 пъти по-висока цена от конкуренцията и с по-кофти показатели.

Е да ама си я взел на цена на която можеше да си вземеш далеч по-бърза и икономична италианска кола от далеч по-нова година. Що си взе тая неоправдано скъпа кола- щото е гъзария да имаш БМВ или щото си намерил в нея нещо, което го няма в другите коли и сега ти е смешно всеки втори как повтаря, че не си струва парите, че зимата не може да се кара, че Халуди е по-добра марка?

Батерията дали е ХХХ или ХХХХ ампера не я прави да издържа повече, камерата дали е 1.2 или 2.2 не я кара да снима по-добре. Много хора плюват без изобщо да са го имали. Бил неоправдано скъп. Ми като никога не си го пипал тоя телефон откъде знаеш оправдано или неоправдано скъп е? Вземи един, разцъкай го 1-2 седмици и тогава дай мнение дали си струва или не парите.
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: '09 E92 N47; '08 E60 N53B30
Мечтае да кара: 911 Turbo S
Детайли за колата: RIP E39 2010-2019 :(

Мнение от goguma » 02 Окт 2014, 22:20

bum_bum написа:Е да ама си я взел на цена на която можеше да си вземеш далеч по-бърза и икономична италианска кола от далеч по-нова година. Що си взе тая неоправдано скъпа кола- щото е гъзария да имаш БМВ или щото си намерил в нея нещо, което го няма в другите коли и сега ти е смешно всеки втори как повтаря, че не си струва парите, че зимата не може да се кара, че Халуди е по-добра марка?

Ще ти кажа честно - бях в Мюнхен на пътешествие за една седмица и в последния ден я харесах в една автокъща, без изобщо да съм имал намерение да си купя точно БМВ, за да съм "гъзар". Това не означава, че съм направил компромис, като съм я взел, но я взех най-вече защото ми хареса на външен вид и ми беше достатъчно широка и удобна на шофьорското място, а това не е толкова лесно да се съчетае, съдейки по мене си. А и защото знаех оттук-оттам, че Е39 е като цяло качествен модел. Зимата не съм имал проблеми, взех и едни нови зимни гуми и всичко е чукче. Това не означава, че не си я харесвам - напротив, влюбен съм в тази кола и я гледам като малко дете, никога не ме е предавала и сътветно и аз никога няма да я предам. Може би малко случайно влязох в сектата, но това не ме прави по-малко почитател на марката.

bum_bum написа: Ми като никога не си го пипал тоя телефон откъде знаеш оправдано или неоправдано скъп е? Вземи един, разцъкай го 1-2 седмици и тогава дай мнение дали си струва или не парите.

Достатъчно съм цъкал, повярвай ми, като наизлязоха айфоните всички около мен бяха с такива, след като им се нарадваха за една седмица им ги взимах да ги поразгледам, да видя функции, едно-друго. Всичките до 5С ги знам горе-долу какво представляват, а 6 едва ли ще е революционно по-различен. Да - това е хубав телефон, да - добър дизайн, може би най-добрият дизайн, хубава операционна система, но 2400 лева? За тая цена трябва най-малкото да може свирки да прави тоя телефон.

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от bum_bum » 02 Окт 2014, 22:33

Именно де, и Айфона пасва по подобен начин на много хора и вече не признават друг телефон. Същата секта като БМВ.

2400 наистина е безумна цена, която повечето от пишещите тук не сме готови да платим. Реално цената не е такава. Аз лично съм готов да платя 1600 или колкото искат там другите разумни фирми които ги внасят. Пак е адски много за телефон, но пък ми върши работа. Имам нужда от смартфон да си върша работата и искам да е нещо за което да не се чудя какъв ром да му кача, кога ще забие или ще ми прави някакви други проблеми.
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: Е39 525д 2001
Мечтае да кара: F13 с М буквичка.

Мнение от DiMIcha84 » 02 Окт 2014, 23:06

bum_bum написа:Именно де, и Айфона пасва по подобен начин на много хора и вече не признават друг телефон. Същата секта като БМВ.

2400 наистина е безумна цена, която повечето от пишещите тук не сме готови да платим. Реално цената не е такава. Аз лично съм готов да платя 1600 или колкото искат там другите разумни фирми които ги внасят. Пак е адски много за телефон, но пък ми върши работа. Имам нужда от смартфон да си върша работата и искам да е нещо за което да не се чудя какъв ром да му кача, кога ще забие или ще ми прави някакви други проблеми.

Аре стига с тея глупости за андроида че забивал и т.н, аз за година и половина как така до момента не съм имал никакви забивания и др. проблеми. :dunno: :dunno:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от bum_bum » 02 Окт 2014, 23:08

Де да знам, аз си строших Айфона и сега съм с некво Галакси, само да барна 6-цата ще го строша и него ритуално :mhihi:
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: както може
Мечтае да кара: както не може...
Детайли за колата: от миналия век

Мнение от drago_pavlov » 03 Окт 2014, 7:53

Е.Димитров написа:
Nedko Anev написа:
Denmark написа:
goguma написа: да не говорим че е с по-добри характеристики от айфона. :mhihi:

защо всички се хващат за тия "характеристики" след като петнайсетте ядра на по 10 гигахерца всяко и 60 гигабайтовата рам очеизвадно не означават по-голяма производителност(поне за сега..)
иначе тая цена в мтел е нереална. тука е на същата цена както беше 5S миналата година.

Защото хората не могат да разберат,че на андроид му трябват 2 милиарда процесорни цикъла за да отвори менюто и това е факт :mhihi:

Да,но пък какво меню! :shock: ,не е постно като чорба :mhihi:

Страшно е... Не постно като чорба, ами направо боб с наденица, ама от дебелата... :mhihi:

bum_bum написа:
don_gori написа:щото била за телефон висок клас и как така нямало Айфон :mhihi: :mhihi:

Ми нормално. Не е ли Айфона висок клас телефон и не е ли редно да го има в такава тема?

Ми не е нормално, след като автора още на първата страница каза, че не иска байфон:
Alek_SV написа:Ябълките не ги споменавам като варянт ,защотот не са за мен .
I kill a communist for fun, but for a green card... I'm gonna carve him up real nice.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E39 Touring

Мнение от Denmark » 03 Окт 2014, 10:24

drago_pavlov написа:Ми не е нормално, след като автора още на първата страница каза, че не иска байфон:
Alek_SV написа:Ябълките не ги споменавам като варянт ,защотот не са за мен .

е тя темата отдавна е заминала принципно.

повече от нещата за Android срещу iOS и обратното се пишат за хейта.

нещото, което аз не харесвам на galaxy-то е големината и скапаните материали дето използват. и продължавам да се чудя за толкова години, с толкова модели, защо не направиха нещо качествено..
също менюто на андроидите не ми харесва.
всеки си има предпочитания.

телефона дали ще има 40 мега пиксела камера или 8, или 13, или 20..кво значение има като снимките са с почти еднакво качество.

цената на Galaxy-то като нов пак е сходна с тази на iPhone-а, просто iPhone-a си държи цената по-дълго време.
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: 320i 1999г.

Мнение от Сладур1 » 03 Окт 2014, 11:00

Снимките не са почти еднакви. Извода ти е... да не казвам какъв. Менюто за разлика от айфона се променя. Има за всеки вкус. И някой модератор да заключи темата, последните 50 мнения са извън темата.

Sent from my HTC Desire S using Tapatalk 2

ентусиаст
Аватар
Детайли за колата: - F10 535i LCI RWD daily
- V8 project... loading

Мнение от In_Memoriam » 03 Окт 2014, 11:04

Само хора, които си нямат понятие от фотография гледат единствено колко MPx е дадена камера :)
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: F
Мечтае да кара: Самолет

Мнение от Е.Димитров » 03 Окт 2014, 11:25

In_Memoriam написа:Само хора, които си нямат понятие от фотография гледат единствено колко MPx е дадена камера :)

Хора,които имат понятие от фотография никога не биха правили снимки с телефон :)

Иначе аз мисля че камерата на IPhone е много добра,още от IPhone 3GS ме впечатляваше с бързина и качество,каквато на андроид не съм виждал,както и убийственият дизайн на IPhone и на всички продукти на ябълката,просто са с невероятно внимание към детайла на изработка...
Но пак казвам,аз ползвам андроид поради повечето му възможности,пример за това е че на моят апарат има IR и съм си нагласил всички телевизори и климатици в къщи да ги управлявам с апарата ми,както и че мога да добавя карта с памет (за мен е много важно това) и разбира се уйджети по екрана на всякакви теми,за времето и други.
Уважавам мнението на всички,но не харесвам агресията като убеждаване на нещо,кое е по-добро,независимо за какво става въпрос :bchug:

кандидат дрифтър
Аватар
Кара: 535d M-sport
Мечтае да кара: Зад дъщеря си!
Детайли за колата: My BMW does not believe in tears..

Мнение от boksioraE39 » 03 Окт 2014, 14:08

"Байфон" :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Изображение
https://www.youtube.com/watch?v=scJPUQU5YOo
Има моменти благословени от всевишния,в мъки и беди дори и без насъщния,когато тихо си припяваме в непрогледен мрак,"ДЯКОНЕ СЛЕД 100-ГОДИНИ НАС НИ ИМА ПАК"!!!
СЪРЦЕ,ДУША ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: Е39 525д 2001
Мечтае да кара: F13 с М буквичка.

Мнение от DiMIcha84 » 03 Окт 2014, 15:20

"Въйфон" :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от kdl » 03 Окт 2014, 15:41

Много се смях :)

Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: F
Мечтае да кара: Самолет

Мнение от Е.Димитров » 03 Окт 2014, 17:16

^ а сега им размени местата,защото БМВ повече прилича на Самсунг поради следните причини:
Повечето детайли са от пластмаса ,за разлика от IPhone,подобно на волгата е от метал.
Волгата има непроменяем дизайн ...даже бих го сравнил с ето тази снимка,където ладата е IPhone

index.jpg

Дизайна не се сменя с години,метален е и от темата за колите преди 40 години-струваше една ладичка колкото апартамент
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата