Хора, бачкането убива! Пазете си семействата!
Модератор: Общи модератори
- Black Cat
- Потребител
-
- Кара: Тротинетката на учинайка си
Re: Хора, бачкането убива! Пазете си семействата!
В среднощната си делнична отегченост, хвърлих едно око на темата, стигнах едва до 6-та страница и единственото, което бих могла да кажа, е, че се подписвам с 2 ръце под абсолютно всяко мнение на Vra4anin-а – безупречен изказ, виртуозна аналитичност и премерена критика. Голямо браво от мен! 
Дано тези добронамерени напътствия са послужили на автора и той е намерил правилния изход от ситуацията (не знам каква е развръзката, защото, както споменах, не ми стигна търпението да дочета темата докрай).

Дано тези добронамерени напътствия са послужили на автора и той е намерил правилния изход от ситуацията (не знам каква е развръзката, защото, както споменах, не ми стигна търпението да дочета темата докрай).
AD ASTRA PER ASPERA
- T.Dumanov
- Потребител
-
- Кара: e91 2.0d
- Мечтае да кара: e30 m3
Мисля, че тук е точното място за това!
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
От малко дете си имам мечта, не Ferrari брат, ///M-power е тя !
- Venko
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: корав барутарник
- Мечтае да кара: по-корав барутарник
Механджията написа:ти кажи как е хавата, бодна ли нещо, момата обади ли се, изобщо как са нещата?
Изтъня ни сюжета нещо.
Не се чуваме нито пишеме, всеки се оправя както може.
Драмата остана назад, а аз почнах да привиквам пак с ергенския живот. Тя какво прави незнам, но и не съм заинтересован. Чувството за отговорност, грижа и т.н. към нея си замина. Вина също не търся никъде вече, по-малко драма повече кеф и удоволствие. Насила хубост не става.
Интересното е, че се чувствам като в космоса без скафандър

За дрането - драх една докато бех отпуска .... ама така душманската. За тоя викенд ще се видя с една друга, па нищо чудно да се дереме и с нея.
В момента ми е хаос, но го приемам за нормално.
Всъщност дрането не ми помогна да се понадигна и забравя, но виж спорта ми помогна и то много. Върнах се към бокса след няколко години прекъсване и сега правя тежки тренировки винаги когато мога. Това ме изцежда физически и като излезна от залата няма капка драма в главата ми. Преражда ме този спорт.
Та така момчета....., а колежката (която е ебахти яката мацка) се оказа, че си имала приятел и т.н. Реших да не играя на пълно игрище, ама я гледам всеки ден как ми се конти и направо ми зема акъла... много е добра нихната макя.

Събота ще гледам 2 къщи... насъскал съм се рожденния си ден тази година да си го правя в моя къща.

ПС: @Механджията, направо ме помилаш от лафове

Митко Павлов - където и да отида анцузите ме преследват
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
Black Cat написа:Vra4anin-а – безупречен изказ, виртуозна аналитичност и премерена критика. Голямо браво от мен!
Еми взимайте се, щом се обичате

- Stoqnov_1979
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: тази
- Мечтае да кара: онази
bum_bum написа:Black Cat написа:Vra4anin-а – безупречен изказ, виртуозна аналитичност и премерена критика. Голямо браво от мен!
А,тя колежката по спомен говоря,но май беше задяната

- crazy_d
- младши ентусиаст
-
- Кара: e34
- Мечтае да кара: BMWта
- Детайли за колата: хубавелка
Venko написа:
Интересното е, че се чувствам като в космоса без скафандър. Почти 7г не съм пипал друга жена, нито съм се интересувал от друга жена, затова се чувствам странно сега. Все едно съм избягал от зоопарка и тичам в джунглата
![]()

- sambeto
- ентусиаст
-
- Кара: Е65 745d
- Мечтае да кара: Мотор с Кош!
- Детайли за колата: Огин!
Stoqnov_1979 написа:bum_bum написа:Black Cat написа:Vra4anin-а – безупречен изказ, виртуозна аналитичност и премерена критика. Голямо браво от мен!
А,тя колежката по спомен говоря,но май беше задянатаЕдин коняк търсеше тук доколкото си спомням за приятеля си!
Е сега, то всеки от нас има телевизор у къщи....ма некой ходят и на кино

големи сте идиоти бре, деа
седя, чета и се хиля като идиот на глас, а жената полива цветята на терасата. Влиза и се чуди кво се хиля такъв и най-искренно се радвам, зачита се в последната страница, само ме погледна и ми каза: "всички мъже сте прасета"
Колега разкажи още малко какво се случва след като "излезе от скафандъра"? Да съберя малко материал и да си помечтая тайно и аз за такъв живот. Сън не ме хваща напоследък
Даже кво напоследък, от как се ожених преди 7 години, една нощ няма да съм се наспивал като хората...

седя, чета и се хиля като идиот на глас, а жената полива цветята на терасата. Влиза и се чуди кво се хиля такъв и най-искренно се радвам, зачита се в последната страница, само ме погледна и ми каза: "всички мъже сте прасета"

Колега разкажи още малко какво се случва след като "излезе от скафандъра"? Да съберя малко материал и да си помечтая тайно и аз за такъв живот. Сън не ме хваща напоследък

- Stoqnov_1979
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: тази
- Мечтае да кара: онази
Недей пита за подробности,че да не ти хареса и после пак тема у форума
А главния виновник
за темата,както се очакваше де, след известно време се поокопити,но той не го вярваше в началото на темата
. Значи помагаме 

А главния виновник

- sambeto
- ентусиаст
-
- Кара: Е65 745d
- Мечтае да кара: Мотор с Кош!
- Детайли за колата: Огин!
Venko написа:......Та така момчета....., а колежката (която е ебахти яката мацка) се оказа, че си имала приятел и т.н. Реших да не играя на пълно игрище, ама я гледам всеки ден как ми се конти и направо ми зема акъла... много е добра нихната макя........
То навремето и на мене ми допадаше една наконтена девойка, ма като я видех един път без грим.... е тогава за пръв път видех женски ОРК!
Баце беше толко грозна, че не бих правил секс с нея и с чужд х*й

520i написа:........Сън не ме хваща напоследък![]()
![]()
Даже кво напоследък, от как се ожених преди 7 години, една нощ няма да съм се наспивал като хората...
Ебааааго, ти си бил машина бе

Аз съм женен също от точно 7 години..... ма да ти кажа са наспивам душманската.
sambeto написа:Ебааааго, ти си бил машина бе![]()
Аз съм женен също от точно 7 години..... ма да ти кажа са наспивам душманската.
аз от мъка братко... и детски рев

- Механджията
- кандидат ентусиаст
-
майтапа настрана, колегата Венко влезе в ритъм, което е важното..... ако човек има огромно желание за нещо, не е нужно на всяка цена да прави конкретни неща за него - нареждат се едно по едно парченцата - изпробвано е.
иначе евалла, че си прал няква ковра, това са хубави моменти, дори и да си остане еднаж само... бачкане, спортуване, авери, кефаджийство, ако щеш покупки - ще те направят щастлив, а с тая нагласа ще привлечеш положителна енергия, щото и ще излъчваш такава.
само да не дойде некоя голд-дигър мома, че са станали много хитри, деба и мършите.
имам усещане, че тая твойте може и да звънне след седмици... ей така да се видите. ама ше има да взема, дедовия, щото вече си на друг хал. така е било писано и в цялата работа печелиш ти. от опит ти казвам, щото след 1,5г с голямата ми любов, както я мислех тогава, се разделихме, щото искаше на някакъв друг да му лигави кайсиите, ама след месеци ме викаше на разходка.... трещях я два пъти и после кой откъде е.... редувах непукизъм с мъка бая време, щото не се сетих да пусна тема тука
ама ми мина... и сега вече 7+ години съм с многократно по-стойностен и пасващ ми човек, който е и готино на визия момиче. а можеше да се казва Иван и да е космат педал, който да поря като риба, но съдбата е благосклонна към мене
п.п. някой път се педерасите май е по-лесно, щото те комбинират излизането с приятели и еването - просто се перат взаимно, няя нужда от ходене по мурви
- тва го знам, щото жената има няколко авера фризьори, дето са нема такива мъжки разпоретини, напрао го гледаш и ти иде да ми люснеш един шамар и да мирише на феродо, ама поне съм се смял с разни фън истории 
иначе евалла, че си прал няква ковра, това са хубави моменти, дори и да си остане еднаж само... бачкане, спортуване, авери, кефаджийство, ако щеш покупки - ще те направят щастлив, а с тая нагласа ще привлечеш положителна енергия, щото и ще излъчваш такава.
само да не дойде некоя голд-дигър мома, че са станали много хитри, деба и мършите.
имам усещане, че тая твойте може и да звънне след седмици... ей така да се видите. ама ше има да взема, дедовия, щото вече си на друг хал. така е било писано и в цялата работа печелиш ти. от опит ти казвам, щото след 1,5г с голямата ми любов, както я мислех тогава, се разделихме, щото искаше на някакъв друг да му лигави кайсиите, ама след месеци ме викаше на разходка.... трещях я два пъти и после кой откъде е.... редувах непукизъм с мъка бая време, щото не се сетих да пусна тема тука

п.п. някой път се педерасите май е по-лесно, щото те комбинират излизането с приятели и еването - просто се перат взаимно, няя нужда от ходене по мурви

...с живота под вежди се гледаме строго, и боря се с него, доколкото аз мога....има начин, ваш'та мамааа...

- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
Абе като стана въпрос за пидиразити смята се, че около 10% са такива. При над 80 000 регистрирани потребители излиза, че тука влизат над 8 000 пидраси. Ебахти и гейския форум, майна. 

- Maxmadness
- ентусиаст
-
- Кара: E46 320Cd. `04 Kawasaki z1000 `11
bum_bum написа:Абе като стана въпрос за пидиразити смята се, че около 10% са такива. При над 80 000 регистрирани потребители излиза, че тука влизат над 8 000 пидраси. Ебахти и гейския форум, майна.
Е човек тука се изхвърли с тая цифра 10%...еба го то е ако е така излизаш сред хора и само педали да го ева

"The Lion does not need the whole world to fear him, only those nearest where he roams"
A.J DARKHOLME
A.J DARKHOLME