Вип Брадър 2015
Модератор: Общи модератори
- super_mario
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: ски и свири на цигулка
Re: Вип Брадър 2015
Bogat-Beden написа:Ернестина е по-хубава от тия набедените за модели (макар и кльощавки по мой Фкус -телца имат,не споря)
Ернестина е голяма магарица бая ще се озориш там

БМВ е религия чада мой ,споменаването на Марката до марки като опел и други кокошарници е обидно ! Карайте си там недозавиващите, балонообразни, бавнооборотни автомобилчета, чието задвижване е на неправилните колела ,оставете ни нас балъците каращи 8-10 годишни БМВ-та на цената на 3 опела!
- Bogat-Beden
-
-
- Кара: много бавно бенве
- Мечтае да кара: Порше
- Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!
не пипам,че после оня косматия ще изгаси 15 фаса за секунда по менеsuper_mario написа:Bogat-Beden написа:Ернестина е по-хубава от тия набедените за модели (макар и кльощавки по мой Фкус -телца имат,не споря)
Ернестина е голяма магарица бая ще се озориш там

"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"
- georgi_1986
- младши ентусиаст
-
- Кара: e39 528i 1996г.
На Луна "ремъка" е прескочил поне два зъба!
georgi_1986 написа:На Луна "ремъка" е прескочил поне два зъба!
ахахахахаххах, тотал щета е

www.bmwпрофесори-bg.net
- B U L L I
- Дон Хуан де Маркофф
-
- Кара: Е30 cardio,Е39,Е36 combainero
- Мечтае да кара: X6 cabrio
georgi_1986 написа:На Луна "ремъка" е прескочил поне два зъба!
тя не е Луна...а Луда

http://bayern-bulgaria.net/
"към крайно тежките заболявания се прилагат крайно тежки форми на лечение!"
71% от повърхността на Земята е покрита от вода… Останалата площ се покрива от Мануел Нойер.
Като знам жените какви актриси са..на таа преслава ли ква е 100% работата не ѝ е чиста
Междодругото пак искам да благодаря на вип брадърам, че видях коя е преслава

edit : баси цирка
тез ще им съсипят живота 

Междодругото пак искам да благодаря на вип брадърам, че видях коя е преслава

edit : баси цирка

enjoy life and drink cold beer
Политиката у нас е по-страшна от организираната престъпност

Политиката у нас е по-страшна от организираната престъпност

- bam-bam
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е39
- Мечтае да кара: Е92
Аз редовно си го гледам, много поучително предаване какви НЕ трябва да сте, всички издънки също са готини, какво НЕ трябва да правите.
И те така .. и ме развеселява, че там виждам едно 70-80 % от масата народ по улиците дет уж са "пичове",а са точно като тез персонажи там.

И те така .. и ме развеселява, че там виждам едно 70-80 % от масата народ по улиците дет уж са "пичове",а са точно като тез персонажи там.

- super_mario
- кандидат ентусиаст
-
Bogat-Beden написа:не пипам,че после оня косматия ще изгаси 15 фаса за секунда по менеsuper_mario написа:Bogat-Beden написа:Ернестина е по-хубава от тия набедените за модели (макар и кльощавки по мой Фкус -телца имат,не споря)
Ернестина е голяма магарица бая ще се озориш там![]()
![]()

Ама вкараха интрига пак бай брадърс:)
БМВ е религия чада мой ,споменаването на Марката до марки като опел и други кокошарници е обидно ! Карайте си там недозавиващите, балонообразни, бавнооборотни автомобилчета, чието задвижване е на неправилните колела ,оставете ни нас балъците каращи 8-10 годишни БМВ-та на цената на 3 опела!
- Bogat-Beden
-
-
- Кара: много бавно бенве
- Мечтае да кара: Порше
- Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!
ще се окаже накрая,че богданов е гаже със биг брадър и всичко това са някакви сцени на ревност 

"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"
- super_mario
- кандидат ентусиаст
-
Bogat-Beden написа:ще се окаже накрая,че богданов е гаже със биг брадър и всичко това са някакви сцени на ревност
За мен този е пълна бастуняга

Мисля, че като излезе ще се изплющат с Цецо и ще вдигнат сватба за чудо и приказ

- sub_eleven
- ентусиаст
-
- Кара: е85 M54B30
А тоя Джино на къв се прави, да се подиграва на Богданов. Той че е за подигравка, за подигравка е.... Но да намесва факта, че оня искаше да се спасява в изповедалнята и да се подиграва, при условие, че на негово място щеше да е изял вратата и да се е скрил вътре, без въобще да търси биг брадъра.
А по-голямо педалче не можаха ли да намерят за глас на биг брадър, с конкурс ли е избран? Мисля, че да!
А по-голямо педалче не можаха ли да намерят за глас на биг брадър, с конкурс ли е избран? Мисля, че да!
- ryan83
- gangstera
-
- Мечтае да кара: E46///M3 Е92///M3 E39///M5 E60///M5 F10///M5 F90///M5 COMPETITION
sub_eleven написа:

Поне стана ясно че Богданов не е бил с Преслава

Ако имаш каквото е необходимо...
можеш да имаш всичко

можеш да имаш всичко

- Stoqnov_1979
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: тази
- Мечтае да кара: онази
Той сега и с друга ще се нахендри пак,че иначе баси срама да е бил само с Мара Шепова 

Горкия Пламен, пас жертва се изкара, пак интриги му въртят, хахаха, пълен цирк е тоя
Богданов със сигурност си има гадже което го чака навън - Цецо

www.bmwпрофесори-bg.net