Купихте ли си винетка?
Модератор: Общи модератори
- Dextuar
- старши ентусиаст
-
- Детайли за колата: 440i
Купихте ли си винетка?
Е аз не мисля, че във форума има някой по-зле от милионер, единствената причина всички да не караме ///М е цената на винетката...
Като цяло и 300 лв. ако я направят съм сигурен, че има кой да я плати, но не мисля, че е редно и то точно за хората, които и 30 лв. ги бъркат. Са вярно е, че това е форума на баровците, но има и хора с по-скромни възможности и не е редно да бъдат цакани за нещо, което искат да ползват 3-пъти годишно. Аз съм твърдо за дневна винетка и принципа да плащаш единствено за това, което ползваш.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Като цяло и 300 лв. ако я направят съм сигурен, че има кой да я плати, но не мисля, че е редно и то точно за хората, които и 30 лв. ги бъркат. Са вярно е, че това е форума на баровците, но има и хора с по-скромни възможности и не е редно да бъдат цакани за нещо, което искат да ползват 3-пъти годишно. Аз съм твърдо за дневна винетка и принципа да плащаш единствено за това, което ползваш.
Последна промяна Dextuar на 16 Фев 2016, 21:20, променена общо 1 път
- Bexim
- старши ентусиаст
-
- Кара: G20, F82
Re: Купихте ли си винетка?
Както казах преди няколко страници - купих си и вече продадох колата...
Сега си търся кола, за да си купя още една винетка
Прост човек съм си и това си е

Сега си търся кола, за да си купя още една винетка

FREE SPIRIT
``He who shall be last shall be sideways and smiling...`` J. Clarkson
ex: e30 318is, e46 330d, e36 328i M, e46 316i, e90 320d, e34 ///M5, e46 330ci SMG M, e90 LCI 325i M, f30 328i, e92 ///M3 6MT
``He who shall be last shall be sideways and smiling...`` J. Clarkson
ex: e30 318is, e46 330d, e36 328i M, e46 316i, e90 320d, e34 ///M5, e46 330ci SMG M, e90 LCI 325i M, f30 328i, e92 ///M3 6MT
- kiko
- старши ентусиаст
-
- Кара: сребърна звезда
- Мечтае да кара: RAUH
(bubsa) написа:kiko написа:И много правилно!!Искам да видя някой от дървените философи да извади накуп пари за годишни винетки за поне 3-4 коли наведнъж.Ама лични а не фирмени,служебни, за работа и тн.
Това за какво си го написал и ти не знаеш сигурно,пълна тъпотия![]()
Щом има 4 коли и не може да си позволи да си купи винетки си представям какви са колите![]()
Винетката е най-евтиното нещо по една кола
А ти пък като си толкова остър си лепни две!една на предното и една на задното стъкло

- (bubsa)
- старши ентусиаст
-
- Кара: F10
kiko написа:(bubsa) написа:kiko написа:И много правилно!!Искам да видя някой от дървените философи да извади накуп пари за годишни винетки за поне 3-4 коли наведнъж.Ама лични а не фирмени,служебни, за работа и тн.
Това за какво си го написал и ти не знаеш сигурно,пълна тъпотия![]()
Щом има 4 коли и не може да си позволи да си купи винетки си представям какви са колите![]()
А ти пък като си толкова остър си лепни две!една на предното и една на задното стъклои може боко или лилето да те потупат порамото,аз пък ще си карам две с една винетка,и то не защото цената ме бърка ами точно защото едновременно не мога да бъда и с двете коли на магистралата на същия принцип е и тая простотията с ГО на моторите и още много други примери мога да дам ама гледам,че ви е кеф да ви бръснат на голо...та затова сме и на това дередже
Много е просто бе пич.Аз също имам 2 коли и съм си решил с коя ще се излиза от града и с коя не.Ти не можеш едновременно да караш и двете ти коли,а имат гражданска и преглед или и тях местиш?
А на това дередже сме точно заради такива като вас

- nqmam_bmw
- Потребител
-
- Кара: A3, Sportback, 1.8 TFSI, 160 bhp;
(bubsa) написа: Докато не се научите,че правилата са за да се спазват няма нищо да се промени.
Като се научиш, че в територията правилата са валидни единствено, само и предимно за обикновенния човек, ще живееш (ти) по-добре.

- (bubsa)
- старши ентусиаст
-
- Кара: F10
nqmam_bmw написа:(bubsa) написа: Докато не се научите,че правилата са за да се спазват няма нищо да се промени.
Като се научиш, че в територията правилата са валидни единствено, само и предимно за обикновенния човек, ще живееш (ти) по-добре.
Територията е територия,а не държава точно,защото сме много "хитри"!Всеки си гледа селските номерца и как да изкяри нещо на аванта или да открадне.Такива сме ние,а понеже сме и овце освен всичко останало и управниците ни са такива.Лошото е,че на нас ни се отдава възможност за кокошкарски изпълнения,а на тях за сериозни игри.
Сега ако имаше гражданско общество държавата трябваше да е пламнала заради цените на горивата и стоките покрай тях.Обаче ни е по-важно да измислим как да метнем системата като си ползваме винетката на 17-сете скрапа

И пак да кажа.Повечето от нас дават повече пари за течност за чистачки годишно, отколкото струва винетката

- Borymeckata
- ентусиаст
-
- Кара: Нафтова печка.
- Мечтае да кара: През просото...
- Детайли за колата: Х3 (Е83) 3.0d, 2004г.
M57TU-A5S390R-ATC400
nqmam_bmw написа:Borymeckata написа:Явно, всяка календарна година трябва да те товарят с едни бързи 30 лв. по това "перо", сега да няма да си разваляш съня , за неща извън твоя контрол я.
Амиии... да. Всъщност повече ме е яд за ония 300 лева данък на 12-годишния ми варел, които плащам всяка година на общината. Да не ти казвам, че горе - долу толкова плащам и за мотора си, който карам няколко месеца през годината. Отделно граждански, прегледи... и винетката за колата. Докато мога - ще плащам. Като преценя, че не мога - разкарвам всичката железария и оставам само с велосипеда. Не ми харесва, но друг начин не виждам. Ако някой знае начин да си караме колите без да плащаме данъци, застраховки и винетки - нека сподели.
Excellent! Steven is my name!
- ///M fanatik
- кандидат ентусиаст
-
- Мечтае да кара: ///М
(bubsa) написа:kiko написа:И много правилно!!Искам да видя някой от дървените философи да извади накуп пари за годишни винетки за поне 3-4 коли наведнъж.Ама лични а не фирмени,служебни, за работа и тн.
Корса Б, Мерцедес е280 ЦДИ, Митсубиши Паджеро и Е46 330Д. Това ли си предстви, колега ? Аз не съм съгласен с цените на винетките и за това съм си намерил начин да се справя със ситуацията. Ще дам и 150 лева за винетка тогава, когато цената и отговаря на пътищата. Да, за да има такива пътища и бла-бла трябва средства ( от винетки примерно ?!? ) ама те парите от тея винетки нещо.... май не отиват за такива неща. Това си е моето мнение и много дълго мислех дали да го споделя, защото знаех, че ще има хора за които съм " ганьо" , или по-модерното " заради такива като тебе таз' държава..."
Последна промяна ///M fanatik на 16 Фев 2016, 22:44, променена общо 1 път
Are you /// M enough ?
- nqmam_bmw
- Потребител
-
Borymeckata написа:Ако някой знае начин да си караме колите без да плащаме данъци, застраховки и винетки - нека сподели.
Е, не си ли видял как я карат топ бг мениджърите - немски номера (примерно) и си свиркат.

http://www.blitz.bg/news/article/393644 ебаси олигофрените
А като е валидна, магически става прозрачна и не пречи на видимостта 

Не Мы такие, Жизнь такая
- nqmam_bmw
- Потребител
-
stefanoff написа:http://www.blitz.bg/news/article/393644 ебаси олигофренитеА като е валидна, магически става прозрачна и не пречи на видимостта
Е, колега, и децата знаят, че само валидната финетка не пречи на видимостта, защото е напечатана в осветена печатница, в мастилото има светена вода, а печатарят е ходил до Божи гроб на поклонение.
Като ѝ изтече валидността обаче, моментално бива обсебена от лоши сили и силно затруднява видимостта на водча на МПС-то.

- Dextuar
- старши ентусиаст
-
По тази логика, ако лепна 2, пак трябва да ме глобят 

- kiko
- старши ентусиаст
-
- Кара: сребърна звезда
- Мечтае да кара: RAUH
dextuar написа:По тази логика, ако лепна 2, пак трябва да ме глобят
А може да си сложиш една таква,може пък да те наградът

Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
- Dextuar
- старши ентусиаст
-
kiko написа:dextuar написа:По тази логика, ако лепна 2, пак трябва да ме глобят
А може да си сложиш една таква,може пък да те наградът
Да, в категория балък

- E34
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Ееее шейсе
- Мечтае да кара: кънки
На тия малоумници простотиите нямат край! Ами ако имам валидна румънска и австрийска винетка мамка им тъпа проста катаджийска, да ги махам ли бе????!!! Щото пречели на видимостта, рак да фанат тия малоумници бе!
" Акулата е най-добрия учител по плуване " - Тихоокеанска мъдрост