Formula 1 сезон 2016
Модератор: Общи модератори
- alozavar
- Потребител
-
- Кара: F31
Re: Formula 1 сезон 2016
Най-доброто реално беше в стаичката преди награждаването как си излезе
И мен започва малко да ме дразни вече Верстапен, накрая беше пълна простотия, да не забравяме преди това като се опита да изпревари Розберг как влезе в завоя, беше стил NFS, пушеци, обратен волан в завоя да не се пребие...

Иначе ми се струва, че Розбрег прекалено усмихнато седи след поредно второ място, да не стане някой фал още другото състезание и последното да е на кръв или пък обратното... че Хамилтън няма да се отказва

Иначе ми се струва, че Розбрег прекалено усмихнато седи след поредно второ място, да не стане някой фал още другото състезание и последното да е на кръв или пък обратното... че Хамилтън няма да се отказва

- Tenata
- младши ентусиаст
-
- Кара: Лястовица с рамка
Бразилия, дъжд, ще се виде на кой му са големи т....те

на пътя и пред БОГ, всички сме равни!
- bmw maniqk ivo bmw
- старши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: Е30 М3, E46 M3, E92 M3, E92 325i
Добро беше състезанието като изключим сейфти кара и червените флагове.
Хамилтън се справи много добре въпреки лошите условия
За титлата се надявам и ми се иска Хам да има късмет и да я спечели в Абу Даби.
Макс не го понасям, но този път се представи фантастично и няма какво да кажа против него.
Този път Фетел не беше прав да мрънка, защото сам се прецака!
Хамилтън се справи много добре въпреки лошите условия

За титлата се надявам и ми се иска Хам да има късмет и да я спечели в Абу Даби.
Макс не го понасям, но този път се представи фантастично и няма какво да кажа против него.
Този път Фетел не беше прав да мрънка, защото сам се прецака!

- Larbi
- Потребител
-
- Кара: каквото има
- Мечтае да кара: FERRARI 458 Italia
bmw maniqk ivo bmw написа:За титлата се надявам и ми се иска Хам да има късмет и да я спечели в Абу Даби.
Стига му вече на тоя Хамилтън! Като печели и всичко е по вода не можеш го пипнеш, гаври се с хората и е голямата работа та чак се сравнява със Сена. Като обаче нещо не е по неговата оревава света и се прави на обидена монахиня.

- bmw maniqk ivo bmw
- старши ентусиаст
-
Larbi написа:bmw maniqk ivo bmw написа:За титлата се надявам и ми се иска Хам да има късмет и да я спечели в Абу Даби.
Стига му вече на тоя Хамилтън! Като печели и всичко е по вода не можеш го пипнеш, гаври се с хората и е голямата работа та чак се сравнява със Сена. Като обаче нещо не е по неговата оревава света и се прави на обидена монахиня.![]()
![]()
Ми голяма работа е има 3 титли. Да бе гаврил се с хората дрън дрън. Като е талантлив няма стига и не ме занимавай с твоя хейт, защото не съм те питал. Розберг се гаври и прави мръсни номера, а не Хамилтън!

- Dirty M5 driveR
- старши ентусиаст
-
- Кара: the real 5er
- Мечтае да кара: 0:00h. at La Sarthe
Хамилтън като талант е огромен. Ама класата му е много под тая на Розберг и други пилоти. От време на време се държи като боклук. Отделно поведението на рейс контрола демонстративно толелира някои негови глупости. Но да - за зрителя е по-важно да гледа как талантлив пилот печели титли и в това няма нищо лошо. Само че след толкова години гледане на спорта аз лично се интересувам не по-малко от личностите на пилотите и поведението им извън пистата.
Последното състезание беше много добро. Комбинация от скучни моменти, но и вълнуващи такива. Верстапен показа огромен усет към машината и доста премерени атаки към съперниците. Моментът с Маса беше трогателен, щях да се разплача и аз. Стискал съм палци за този човек, когато се бореше за титлата с Ферари. Един в никакъв случай посредствен пилот си тръгва и това не е от най-веселите неща в спорта, но... такъв е живота.
Последното състезание беше много добро. Комбинация от скучни моменти, но и вълнуващи такива. Верстапен показа огромен усет към машината и доста премерени атаки към съперниците. Моментът с Маса беше трогателен, щях да се разплача и аз. Стискал съм палци за този човек, когато се бореше за титлата с Ферари. Един в никакъв случай посредствен пилот си тръгва и това не е от най-веселите неща в спорта, но... такъв е живота.
Един от най-готинтините пилоти в кервана завърши кариерата си във Ф1. Може да не е най-обичаният, но никой не може да каже една лоша дума за него.

- Top Gun Maverick
- Старши спамър
-
- Кара: Кон
- Мечтае да кара: Сърф
- Детайли за колата: Немски кон
Аз пък мога да кажа, че е един от най-незаслужилите шампиони във Ф1. Цялата тая работа с Браун беше...абе видяхме каква.
Добре, че съотборника му бе близо 40 годишния тогава Рубенс Барикело, та нямаше как да не стане шампион.
Иначе няма каква лоша дума да кажа, но за мен е пилот, който не бих запомнил с някакви феноменални качества, даже напротив, скучен до безкрайност. Нещо като Фелипе Маса и Марк Уебър. Просто тогава уцели точното място и време, без да допускаше дори самия той, че това ще се случи. Нещо както титлата на Гърция през Евро 2004 и тази на Лестър във Висшата лига бе и неговата тогава. После реши да иде в Макларън, но това беше грешка поради ред причини и в големия отбор нещата не станаха.
Иначе честито на Розберг, крайно време беше. Хамилтън е голям пилот както съм казвал много пъти в този форум и определено е от онези, които освен всичко останало правят спорта интересен. Но просто през годините доста го лансираха от собствения му отбор и с Алонсо понякога и с Розберг миналата година, но всичко си идва на мястото. Като цяло Нико бе по-добрия този сезон и ОПРЕДЕЛЕНО по-бързия.

Иначе няма каква лоша дума да кажа, но за мен е пилот, който не бих запомнил с някакви феноменални качества, даже напротив, скучен до безкрайност. Нещо като Фелипе Маса и Марк Уебър. Просто тогава уцели точното място и време, без да допускаше дори самия той, че това ще се случи. Нещо както титлата на Гърция през Евро 2004 и тази на Лестър във Висшата лига бе и неговата тогава. После реши да иде в Макларън, но това беше грешка поради ред причини и в големия отбор нещата не станаха.
Иначе честито на Розберг, крайно време беше. Хамилтън е голям пилот както съм казвал много пъти в този форум и определено е от онези, които освен всичко останало правят спорта интересен. Но просто през годините доста го лансираха от собствения му отбор и с Алонсо понякога и с Розберг миналата година, но всичко си идва на мястото. Като цяло Нико бе по-добрия този сезон и ОПРЕДЕЛЕНО по-бързия.
In God we trust, all others we track.
Да караш с ръчна кутия в САЩ е умение и си нещо като пилот. В Европа ако не можеш да караш ръчка е срам и си нещо като неможач.
I feel the need, the need for speed.
Да караш с ръчна кутия в САЩ е умение и си нещо като пилот. В Европа ако не можеш да караш ръчка е срам и си нещо като неможач.

Дай да не започваме с "незаслужили" шампиони, че ще стане мазало. Не ми се ровят кокали и спорове, водени още преди 15 години и повече.
- bmw maniqk ivo bmw
- старши ентусиаст
-
Ето за това не го харесвам Розберг, защото чакаше да го пусне Хамилтън вместо да го изпревари! Признавам Розберг не е некадърник, но няма хъса и смелостта на Хам, това не е истински шампион за мен. Тия от Мерцедес са много досадни типове! Какво само мрънкат на Хамилтън да вдига темпото? Като Нико е по-бърз да го изпревари ве!
И нищо нередно няма в това да кара по-бавно, защото никъде не пише, че нарушава правилата. Това беше шанса на Хамилтън и той се възползва от него.
И нищо нередно няма в това да кара по-бавно, защото никъде не пише, че нарушава правилата. Това беше шанса на Хамилтън и той се възползва от него.

- Don_Diego
- ентусиаст
-
- Кара: E39, D3 W12, E89, U11, G09, G70
Радвам се за титлата на Розберт. Хамилтън заслужаваше да загуби дори само заради тия цигании с бавенето на колоната и неспазването на инструкциите от бокса. Фераритата ме изненадаха, както пак тръгнаха добре, показаха крива стратегия и изглеждаха безнадеждни в един момент, в следващия със суперсофт гумите, Фетел летеше по пистата и направи чудесни изпреварвания. Дано за следващия сезон подготвят по-добра кола и изчистят грешките със стратегията
- bmw maniqk ivo bmw
- старши ентусиаст
-
BMW_POWER написа:Един от най-готинтините пилоти в кервана завърши кариерата си във Ф1. Може да не е най-обичаният, но никой не може да каже една лоша дума за него.
Тогава 2000г. му бях фен

- Top Gun Maverick
- Старши спамър
-
- Кара: Кон
- Мечтае да кара: Сърф
- Детайли за колата: Немски кон
bmw maniqk ivo bmw написа:Ето за това не го харесвам Розберг, защото чакаше да го пусне Хамилтън вместо да го изпревари! Признавам Розберг не е некадърник, но няма хъса и смелостта на Хам, това не е истински шампион за мен. Тия от Мерцедес са много досадни типове! Какво само мрънкат на Хамилтън да вдига темпото? Като Нико е по-бърз да го изпревари ве!
Не съм съгласен. Това е точно цигания. Нещо ако може да стане та ония отзад някой я да удари Розберг, я нещо друго защото и на СЛЕПЕЦ е ясно, че Розберг е по-бърз от всичките тези отзад и няма как някой да го изпревари. Просто Хамилтън ще ги набие един в друг и ако стане меле ще се надява на чудото. Да, прав си в едно - това му беше шанса. Но да използва този "шанс" си е гавра със спорта и със самия Хамилтън. Харесвам го като пилот, но истината е както казах, че Розберг тази година бе ПО-БЪРЗ. А този спорт обикновено от това се решава.

Та в заключение - по-добрия тази година спечели.
In God we trust, all others we track.

- bmw maniqk ivo bmw
- старши ентусиаст
-
Top Gun Maverick написа:Не съм съгласен. Това е точно цигания. Нещо ако може да стане та ония отзад някой я да удари Розберг, я нещо друго защото и на СЛЕПЕЦ е ясно, че Розберг е по-бърз от всичките тези отзад и няма как някой да го изпревари. Просто Хамилтън ще ги набие един в друг и ако стане меле ще се надява на чудото. Да, прав си в едно - това му беше шанса. Но да използва този "шанс" си е гавра със спорта и със самия Хамилтън. Харесвам го като пилот, но истината е както казах, че Розберг тази година бе ПО-БЪРЗ. А този спорт обикновено от това се решава.Да се благодаря Хамилтън, че миналата година отбора тотално беше зад него и пренебрегваше Розберг както и някои други неща, но да не ги намесваме и тях. Хамилтън винаги е бил лансиран в този отбор, и с Бътън когато дойде като Световен шампион и бе забит втори пилот(
)и с Алонсо, и с Розберг. Всички знаем защо, Британски пилот, чадо на отбора от много време, пари, спонсори, интереси, но ето, че това не помогна тая година. Розберг отдавна си спечели титлата, в това състезание просто се возеше както се видя и в нито един момент не караше на макс, нито в квалификациите, нито в състезанието. Не му бе нужно просто и прояви типичния Немски прагматизъм. Нямаше защо да рискува някоя повреда в тренировките или състезанието, или някой като Верстапен да го нахака от "ентусиазъм".
Та в заключение - по-добрия тази година спечели.
Да бе по-добрия тази година хахаха. Ти даже знаеш какво Хамилтън си е мислил като е карал по-бавно.

- Don_Diego
- ентусиаст
-
- Кара: E39, D3 W12, E89, U11, G09, G70
Нямаше ама Хамилтън, точно на това се надяваше - за да спечели титлата трябваше да спечели състезанието, а Нико да е извън Топ 3. Как да стане изпадането надолу когато са доооста по-бързи от останалите, трябва малко помощ на другите за да ги настигнат и помощта дойде от Хамилтън като държеше бавно темпо (както е правил и друг път през сезона). Хамилтън е достатъчно опитен и агресивен пилот за да не позволи Нико да го изпревари и затова разчиташе другите да му спечелят титлата - събра първите 4 в състезанието в разлика около 3 секунди и всеки можеше да използва дрс за изпреварване ама и за защита. Какво според теб би станало като се юрнат 3ма състезатели с дрс да се изпреварват и защитават? Коментара му накрая на състезанието е показателен: Аз губя титлата, не ме интересува дали ще спечеля! Прекалено много си е повярвал от цялото това подпиране през годините и си помисли, че е по-важен от отбора