Formula 1 сезон 2016

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Потребител
Аватар
Кара: F31

Re: Formula 1 сезон 2016

Мнение от alozavar » 02 Ное 2016, 0:08

Най-доброто реално беше в стаичката преди награждаването как си излезе :mhihi: :mhihi: И мен започва малко да ме дразни вече Верстапен, накрая беше пълна простотия, да не забравяме преди това като се опита да изпревари Розберг как влезе в завоя, беше стил NFS, пушеци, обратен волан в завоя да не се пребие... :kuku: :kuku:
Иначе ми се струва, че Розбрег прекалено усмихнато седи след поредно второ място, да не стане някой фал още другото състезание и последното да е на кръв или пък обратното... че Хамилтън няма да се отказва :driving:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Лястовица с рамка

Мнение от Tenata » 13 Ное 2016, 18:06

Бразилия, дъжд, ще се виде на кой му са големи т....те
ИзображениеИзображение
на пътя и пред БОГ, всички сме равни!

старши ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: Е30 М3, E46 M3, E92 M3, E92 325i

Мнение от bmw maniqk ivo bmw » 14 Ное 2016, 10:09

Добро беше състезанието като изключим сейфти кара и червените флагове.
Хамилтън се справи много добре въпреки лошите условия :)
За титлата се надявам и ми се иска Хам да има късмет и да я спечели в Абу Даби.
Макс не го понасям, но този път се представи фантастично и няма какво да кажа против него.
Този път Фетел не беше прав да мрънка, защото сам се прецака!
Изображение

Потребител
Аватар
Кара: каквото има
Мечтае да кара: FERRARI 458 Italia

Мнение от Larbi » 14 Ное 2016, 16:18

bmw maniqk ivo bmw написа:За титлата се надявам и ми се иска Хам да има късмет и да я спечели в Абу Даби.

Стига му вече на тоя Хамилтън! Като печели и всичко е по вода не можеш го пипнеш, гаври се с хората и е голямата работа та чак се сравнява със Сена. Като обаче нещо не е по неговата оревава света и се прави на обидена монахиня. :bang: :bang: :bang:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от bmw maniqk ivo bmw » 17 Ное 2016, 18:12

Larbi написа:
bmw maniqk ivo bmw написа:За титлата се надявам и ми се иска Хам да има късмет и да я спечели в Абу Даби.

Стига му вече на тоя Хамилтън! Като печели и всичко е по вода не можеш го пипнеш, гаври се с хората и е голямата работа та чак се сравнява със Сена. Като обаче нещо не е по неговата оревава света и се прави на обидена монахиня. :bang: :bang: :bang:

Ми голяма работа е има 3 титли. Да бе гаврил се с хората дрън дрън. Като е талантлив няма стига и не ме занимавай с твоя хейт, защото не съм те питал. Розберг се гаври и прави мръсни номера, а не Хамилтън!
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: the real 5er
Мечтае да кара: 0:00h. at La Sarthe

Мнение от Dirty M5 driveR » 17 Ное 2016, 18:25

Хамилтън като талант е огромен. Ама класата му е много под тая на Розберг и други пилоти. От време на време се държи като боклук. Отделно поведението на рейс контрола демонстративно толелира някои негови глупости. Но да - за зрителя е по-важно да гледа как талантлив пилот печели титли и в това няма нищо лошо. Само че след толкова години гледане на спорта аз лично се интересувам не по-малко от личностите на пилотите и поведението им извън пистата.
Последното състезание беше много добро. Комбинация от скучни моменти, но и вълнуващи такива. Верстапен показа огромен усет към машината и доста премерени атаки към съперниците. Моментът с Маса беше трогателен, щях да се разплача и аз. Стискал съм палци за този човек, когато се бореше за титлата с Ферари. Един в никакъв случай посредствен пилот си тръгва и това не е от най-веселите неща в спорта, но... такъв е живота.

големия брат на Монтоя
Аватар

Мнение от BMW_POWER » 27 Ное 2016, 15:45

Един от най-готинтините пилоти в кервана завърши кариерата си във Ф1. Може да не е най-обичаният, но никой не може да каже една лоша дума за него.

Изображение

Старши спамър
Аватар
Кара: Кон
Мечтае да кара: Сърф
Детайли за колата: Немски кон

Мнение от Top Gun Maverick » 27 Ное 2016, 17:54

Аз пък мога да кажа, че е един от най-незаслужилите шампиони във Ф1. Цялата тая работа с Браун беше...абе видяхме каква. :mhihi: Добре, че съотборника му бе близо 40 годишния тогава Рубенс Барикело, та нямаше как да не стане шампион.
Иначе няма каква лоша дума да кажа, но за мен е пилот, който не бих запомнил с някакви феноменални качества, даже напротив, скучен до безкрайност. Нещо като Фелипе Маса и Марк Уебър. Просто тогава уцели точното място и време, без да допускаше дори самия той, че това ще се случи. Нещо както титлата на Гърция през Евро 2004 и тази на Лестър във Висшата лига бе и неговата тогава. После реши да иде в Макларън, но това беше грешка поради ред причини и в големия отбор нещата не станаха.

Иначе честито на Розберг, крайно време беше. Хамилтън е голям пилот както съм казвал много пъти в този форум и определено е от онези, които освен всичко останало правят спорта интересен. Но просто през годините доста го лансираха от собствения му отбор и с Алонсо понякога и с Розберг миналата година, но всичко си идва на мястото. Като цяло Нико бе по-добрия този сезон и ОПРЕДЕЛЕНО по-бързия.
In God we trust, all others we track.
Да караш с ръчна кутия в САЩ е умение и си нещо като пилот. В Европа ако не можеш да караш ръчка е срам и си нещо като неможач. :mhihi:
I feel the need, the need for speed.

големия брат на Монтоя
Аватар

Мнение от BMW_POWER » 27 Ное 2016, 18:14

Дай да не започваме с "незаслужили" шампиони, че ще стане мазало. Не ми се ровят кокали и спорове, водени още преди 15 години и повече.

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от bmw maniqk ivo bmw » 27 Ное 2016, 18:37

Ето за това не го харесвам Розберг, защото чакаше да го пусне Хамилтън вместо да го изпревари! Признавам Розберг не е некадърник, но няма хъса и смелостта на Хам, това не е истински шампион за мен. Тия от Мерцедес са много досадни типове! Какво само мрънкат на Хамилтън да вдига темпото? Като Нико е по-бърз да го изпревари ве!
И нищо нередно няма в това да кара по-бавно, защото никъде не пише, че нарушава правилата. Това беше шанса на Хамилтън и той се възползва от него.
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: E39, D3 W12, E89, U11, G09, G70

Мнение от Don_Diego » 27 Ное 2016, 18:41

Радвам се за титлата на Розберт. Хамилтън заслужаваше да загуби дори само заради тия цигании с бавенето на колоната и неспазването на инструкциите от бокса. Фераритата ме изненадаха, както пак тръгнаха добре, показаха крива стратегия и изглеждаха безнадеждни в един момент, в следващия със суперсофт гумите, Фетел летеше по пистата и направи чудесни изпреварвания. Дано за следващия сезон подготвят по-добра кола и изчистят грешките със стратегията
Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от bmw maniqk ivo bmw » 27 Ное 2016, 18:42

BMW_POWER написа:Един от най-готинтините пилоти в кервана завърши кариерата си във Ф1. Може да не е най-обичаният, но никой не може да каже една лоша дума за него.

Изображение

Тогава 2000г. му бях фен :D И си прав, че никой не може да каже една лоша дума за него. :yes:
Изображение

Старши спамър
Аватар
Кара: Кон
Мечтае да кара: Сърф
Детайли за колата: Немски кон

Мнение от Top Gun Maverick » 27 Ное 2016, 18:59

bmw maniqk ivo bmw написа:Ето за това не го харесвам Розберг, защото чакаше да го пусне Хамилтън вместо да го изпревари! Признавам Розберг не е некадърник, но няма хъса и смелостта на Хам, това не е истински шампион за мен. Тия от Мерцедес са много досадни типове! Какво само мрънкат на Хамилтън да вдига темпото? Като Нико е по-бърз да го изпревари ве!
И нищо нередно няма в това да кара по-бавно, защото никъде не пише, че нарушава правилата. Това беше шанса на Хамилтън и той се възползва от него.

Не съм съгласен. Това е точно цигания. Нещо ако може да стане та ония отзад някой я да удари Розберг, я нещо друго защото и на СЛЕПЕЦ е ясно, че Розберг е по-бърз от всичките тези отзад и няма как някой да го изпревари. Просто Хамилтън ще ги набие един в друг и ако стане меле ще се надява на чудото. Да, прав си в едно - това му беше шанса. Но да използва този "шанс" си е гавра със спорта и със самия Хамилтън. Харесвам го като пилот, но истината е както казах, че Розберг тази година бе ПО-БЪРЗ. А този спорт обикновено от това се решава. :mhihi: Да се благодаря Хамилтън, че миналата година отбора тотално беше зад него и пренебрегваше Розберг както и някои други неща, но да не ги намесваме и тях. Хамилтън винаги е бил лансиран в този отбор, и с Бътън когато дойде като Световен шампион и бе забит втори пилот( :shock: )и с Алонсо, и с Розберг. Всички знаем защо, Британски пилот, чадо на отбора от много време, пари, спонсори, интереси, но ето, че това не помогна тая година. Розберг отдавна си спечели титлата, в това състезание просто се возеше както се видя и в нито един момент не караше на макс, нито в квалификациите, нито в състезанието. Не му бе нужно просто и прояви типичния Немски прагматизъм. Нямаше защо да рискува някоя повреда в тренировките или състезанието, или някой като Верстапен да го нахака от "ентусиазъм".
Та в заключение - по-добрия тази година спечели.
In God we trust, all others we track.
Да караш с ръчна кутия в САЩ е умение и си нещо като пилот. В Европа ако не можеш да караш ръчка е срам и си нещо като неможач. :mhihi:
I feel the need, the need for speed.

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от bmw maniqk ivo bmw » 27 Ное 2016, 19:15

Top Gun Maverick написа:Не съм съгласен. Това е точно цигания. Нещо ако може да стане та ония отзад някой я да удари Розберг, я нещо друго защото и на СЛЕПЕЦ е ясно, че Розберг е по-бърз от всичките тези отзад и няма как някой да го изпревари. Просто Хамилтън ще ги набие един в друг и ако стане меле ще се надява на чудото. Да, прав си в едно - това му беше шанса. Но да използва този "шанс" си е гавра със спорта и със самия Хамилтън. Харесвам го като пилот, но истината е както казах, че Розберг тази година бе ПО-БЪРЗ. А този спорт обикновено от това се решава. :mhihi: Да се благодаря Хамилтън, че миналата година отбора тотално беше зад него и пренебрегваше Розберг както и някои други неща, но да не ги намесваме и тях. Хамилтън винаги е бил лансиран в този отбор, и с Бътън когато дойде като Световен шампион и бе забит втори пилот( :shock: )и с Алонсо, и с Розберг. Всички знаем защо, Британски пилот, чадо на отбора от много време, пари, спонсори, интереси, но ето, че това не помогна тая година. Розберг отдавна си спечели титлата, в това състезание просто се возеше както се видя и в нито един момент не караше на макс, нито в квалификациите, нито в състезанието. Не му бе нужно просто и прояви типичния Немски прагматизъм. Нямаше защо да рискува някоя повреда в тренировките или състезанието, или някой като Верстапен да го нахака от "ентусиазъм".
Та в заключение - по-добрия тази година спечели.

Да бе по-добрия тази година хахаха. Ти даже знаеш какво Хамилтън си е мислил като е карал по-бавно. :mhihi: Напротив и на слепец е ясно, че имаше шанс да го изпреварят. И твоята теория с това ако стане меле издиша, защото нямаше меле за да си докажеш твърдението.
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: E39, D3 W12, E89, U11, G09, G70

Мнение от Don_Diego » 27 Ное 2016, 19:26

Нямаше ама Хамилтън, точно на това се надяваше - за да спечели титлата трябваше да спечели състезанието, а Нико да е извън Топ 3. Как да стане изпадането надолу когато са доооста по-бързи от останалите, трябва малко помощ на другите за да ги настигнат и помощта дойде от Хамилтън като държеше бавно темпо (както е правил и друг път през сезона). Хамилтън е достатъчно опитен и агресивен пилот за да не позволи Нико да го изпревари и затова разчиташе другите да му спечелят титлата - събра първите 4 в състезанието в разлика около 3 секунди и всеки можеше да използва дрс за изпреварване ама и за защита. Какво според теб би станало като се юрнат 3ма състезатели с дрс да се изпреварват и защитават? Коментара му накрая на състезанието е показателен: Аз губя титлата, не ме интересува дали ще спечеля! Прекалено много си е повярвал от цялото това подпиране през годините и си помисли, че е по-важен от отбора :kuku:
Изображение

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата