Извънземни, НЛО и подобни

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Потребител
Аватар
Кара: каквото има
Мечтае да кара: FERRARI 458 Italia

Re: Извънземни, НЛО и подобни

Мнение от Larbi » 01 Окт 2017, 17:25

Grozdanoff написа:Аз намирам за напълно нормално да вярваме, че извънземните са направили луната :yes: Умолявам те сподели някое подобно безумие, да се посмея :mhihi:

Аз ти представих просто една теория. Както ти прочете в статията - една от многото. Заяждаш се като малко дете и после се обиждаш. Хайде ти ми докажи пък че не е имало време без Луна и че не я е докарал някой тук. Ама пак ще изсипеш някоя простотия и ще прехвърлиш топката.

Но какво да те правя. Щом искаш да се смееш ето ти четиво http://svetovnizagadki.com/нередности-които-намекват-че-луната-е/ тук са сумирани някои от нередностите с Луната. Доказани научни факти нали да не се притесняваш. И като казвам научно доказани имам в предвид възрастта, плътността, орбитата, център на тежеста и геометричен център. Но тези научни факти щом са научни няма как да се смееш там щото нали мейнстрийм си е оповестено за тези нередности да ги наречем, така че храната за твоя смях е там където пише че извънземни я докарали/направили или и двете и там където се споменава Айк. Хайде, надявам се да се посмееш добре. Приятен смях.
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: E39 528i
Мечтае да кара: E39 ALPINA B10

Мнение от Grozdanoff » 01 Окт 2017, 17:51

Larbi написа:
Grozdanoff написа:Аз намирам за напълно нормално да вярваме, че извънземните са направили луната :yes: Умолявам те сподели някое подобно безумие, да се посмея :mhihi:

Аз ти представих просто една теория. Както ти прочете в статията - една от многото. Заяждаш се като малко дете и после се обиждаш. Хайде ти ми докажи пък че не е имало време без Луна и че не я е докарал някой тук. Ама пак ще изсипеш някоя простотия и ще прехвърлиш топката.

Но какво да те правя. Щом искаш да се смееш ето ти четиво http://svetovnizagadki.com/нередности-които-намекват-че-луната-е/ тук са сумирани някои от нередностите с Луната. Доказани научни факти нали да не се притесняваш. И като казвам научно доказани имам в предвид възрастта, плътността, орбитата, център на тежеста и геометричен център. Но тези научни факти щом са научни няма как да се смееш там щото нали мейнстрийм си е оповестено за тези нередности да ги наречем, така че храната за твоя смях е там където пише че извънземни я докарали/направили или и двете и там където се споменава Айк. Хайде, надявам се да се посмееш добре. Приятен смях.

Не искам да се "заяждам като малко дете", просто ме подразни как след отсъствието ти влезе в темата остро, от типа "как се надъхвате един друг" и подобни. Чакай малко не можеш да хулиш по хората, защото не вярват в извънземни...
alx написа:Маратона април го избягах грубо за 3 часа което за аматьор като мене хич не е зле- рова е квалификационно време на две възрастови групи под моята. Висок съм малко над 180см и тежа 82кг сутрин… пиша ги тези неща щото явно нещо правя вярно :)

старши ентусиаст
Аватар
Кара: през просото
Мечтае да кара: леговището на смог
Детайли за колата: баничарка

Мнение от Jordana » 01 Окт 2017, 17:54

То и без земя е имало време ....но не е смешно . Смешно е когато някой почне да вкарва известни факти в теориите си като изгражда фалшиви причинно следствени доказателствени връзки които вякой трябва да оборва за да му доказва нещо . Ето това е конспирацията а не това което науката е доказала до сега и на което се базира. Защо UFO са докарали земята до луната ъъъъ...луната до земята ...за да натегнат бай Стефчо фермера върху желязна маса ? Може и да е сатаната който се е явил на бай Стефчо във формата на зелен разгонен плужек . Няма го в мейнстрийма можеш да си сигурен че е така . Няма начин да не е така . :mhihi:
Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...

Потребител
Аватар

Мнение от Larbi » 01 Окт 2017, 18:10

Jordana написа:То и без земя е имало време ....но не е смешно . Смешно е когато някой почне да вкарва известни факти в теориите си като изгражда фалшиви причинно следствени доказателствени връзки които вякой трябва да оборва за да му доказва нещо . Ето това е конспирацията а не това което науката е доказала до сега и на което се базира. Защо UFO са докарали земята до луната ъъъъ...луната до земята ...за да натегнат бай Стефчо фермера върху желязна маса ? Може и да е сатаната който се е явил на бай Стефчо във формата на зелен разгонен плужек . Няма го в мейнстрийма можеш да си сигурен че е така . Няма начин да не е така . :mhihi:

Еми щом го няма за бай Стефчо в мейнстрийма значи не може да е вярно. Представям си Ани Салич да каже: Днес изнасилиха бай Стефчо. Извършителя е неизвестен щото е бил студен и слузест. :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Jordana » 01 Окт 2017, 21:02

.
57063115.jpg
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Grozdanoff » 01 Окт 2017, 21:13

Не знам за бай Стефчо ама и софиянци трябва да внимавате, защото и във Витоша имало прокопани тунели :mhihi: добре, че съм от Варна тук нямаме планина и "секретни бази" под нея :mhihi:
alx написа:Маратона април го избягах грубо за 3 часа което за аматьор като мене хич не е зле- рова е квалификационно време на две възрастови групи под моята. Висок съм малко над 180см и тежа 82кг сутрин… пиша ги тези неща щото явно нещо правя вярно :)

Потребител
Аватар

Мнение от Larbi » 01 Окт 2017, 23:29

Grozdanoff написа:Не знам за бай Стефчо ама и софиянци трябва да внимавате, защото и във Витоша имало прокопани тунели :mhihi: добре, че съм от Варна тук нямаме планина и "секретни бази" под нея :mhihi:

Отново и отново се изказваш неподготвен и се смееш :mhihi:

https://forum.xnetbg.net/index.php?topic=10558.0

http://ydara.com/index.php?option=com_c ... Itemid=229

https://trud.bg/забравените-градове-под-софия-и-варна/

ама нали не обичаш да четеш и само да се смееш ти е простено свещенното невежество :mhihi: Както се казва от вица: "Чукча не читател, чукча писател", а в твоя случай писател присмехулник :no: Ама какво да се прави, то само под планините може да се копае, даааа :mrgreen:
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Grozdanoff » 02 Окт 2017, 6:39

Larbi написа:
Grozdanoff написа:Не знам за бай Стефчо ама и софиянци трябва да внимавате, защото и във Витоша имало прокопани тунели :mhihi: добре, че съм от Варна тук нямаме планина и "секретни бази" под нея :mhihi:

Отново и отново се изказваш неподготвен и се смееш :mhihi:

https://forum.xnetbg.net/index.php?topic=10558.0

http://ydara.com/index.php?option=com_c ... Itemid=229

https://trud.bg/забравените-градове-под-софия-и-варна/

ама нали не обичаш да четеш и само да се смееш ти е простено свещенното невежество :mhihi: Както се казва от вица: "Чукча не читател, чукча писател", а в твоя случай писател присмехулник :no: Ама какво да се прави, то само под планините може да се копае, даааа :mrgreen:

Изсрастнал съм в квартала, където е паметника на българо-съветската дружба и многократно съм влизъл във въпросните тунели, само че те не са прокопани от извънземните, а от комунистите :mhihi:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Fear » 02 Окт 2017, 6:48

Grozdanoff написа:Изсрастнал съм в квартала, където е паметника на българо-съветската дружба и многократно съм влизъл във въпросните тунели, само че те не са прокопани от извънземните, а от комунистите :mhihi:

A откъде знаеш, че не са извънземни комунисти, м? :mhihi:
Тази тема (както и една друга), са превъзходен източник на забавление, конкретно дивотиите в последните две страници ми оправиха настроението за седмица напред, нищо че е понеделник. :ok:

Потребител
Аватар

Мнение от Larbi » 02 Окт 2017, 8:56

Че кой казва че са прокопани от извънземните? :dunno:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Jordana » 02 Окт 2017, 15:42

А какво са тогава тия тунели и за какво ги пускате в ефир ? Явно са под всякаква критика . Не са копани с лазерни извънземни кирки и не са всички ъгли на точно 90 градуса и ориентация север юг с точност до милимунда не са полирани с диамантена нано паста повърхностите а входа им не сочи нито едно съзвездие на нито един ден от календара .... само много пропаднало извънземно може да се навре в такъв тунел :mhihi:

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Grozdanoff » 02 Окт 2017, 17:08

Larbi написа:Че кой казва че са прокопани от извънземните? :dunno:

Теб не те знам какво казваш, защото ми се струва че само безумия пишеш вече... :dunno:
Аз ако те питам, имам чувството че ще ми кажеш, че всичко е направено от извънземните, за които ние наивните овце не искаме да повярваме!? Луната, небето, Ислямска държава, Justin Bieber...всичко е дело на извънземните раси, които съществуват в линка, които пратих. Даже аз имам теорията, че извънземните са направили чалгата с цел деградацията на Източна европа, аз не съм меймстриийм източник, значи може да ми вярваш...

Jordana написа:А какво са тогава тия тунели и за какво ги пускате в ефир ? Явно са под всякаква критика . Не са копани с лазерни извънземни кирки и не са всички ъгли на точно 90 градуса и ориентация север юг с точност до милимунда не са полирани с диамантена нано паста повърхностите а входа им не сочи нито едно съзвездие на нито един ден от календара .... само много пропаднало извънземно може да се навре в такъв тунел :mhihi:

Всичкото го имаше + много километри жица, но бай мангал всичко взе... :mhihi:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Fear » 03 Окт 2017, 13:06

Нещо интересно:
SETI Scientist Bets Everyone a Cup of Coffee That We’ll Find Intelligent Life in 20 Years
Аз приемам облога, не мога да споделя този оптимизъм. :)

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: Е63 650iLCI&E93 325i&Z3 1.9
Мечтае да кара: 612

Мнение от KoolyO » 03 Окт 2017, 15:00

Доста уверено звучи човекът.
Аз обаче, също не съм чак такъв оптимист, но знае ли се. Все пак, ако не бях хептен, нямаше да "подаря" толкова процесорно време на SETI@Home.
Интересно ми е защо Ларби не ходи да им обади на простите кратуни в SETI, че се мОрат залудо, ами ни се смее тука как "се надъхваме"...
Laugh...
And the world laughs with you.
Cry...
And the world laughs louder!!!

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Grozdanoff » 03 Окт 2017, 16:15

Аз не знам, на база на какво се е надъхал така тоя астроном, нещо ново хайтек ли имат или просто го е решил, че до 20г ще ги намерим. Той и царя каза, че ще ни оправи за 800 дни ама..... :mhihi:

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата