Извънземни, НЛО и подобни
Модератор: Общи модератори
- Larbi
- Потребител
-
- Кара: каквото има
- Мечтае да кара: FERRARI 458 Italia
Re: Извънземни, НЛО и подобни
Grozdanoff написа:Аз намирам за напълно нормално да вярваме, че извънземните са направили лунатаУмолявам те сподели някое подобно безумие, да се посмея
Аз ти представих просто една теория. Както ти прочете в статията - една от многото. Заяждаш се като малко дете и после се обиждаш. Хайде ти ми докажи пък че не е имало време без Луна и че не я е докарал някой тук. Ама пак ще изсипеш някоя простотия и ще прехвърлиш топката.
Но какво да те правя. Щом искаш да се смееш ето ти четиво http://svetovnizagadki.com/нередности-които-намекват-че-луната-е/ тук са сумирани някои от нередностите с Луната. Доказани научни факти нали да не се притесняваш. И като казвам научно доказани имам в предвид възрастта, плътността, орбитата, център на тежеста и геометричен център. Но тези научни факти щом са научни няма как да се смееш там щото нали мейнстрийм си е оповестено за тези нередности да ги наречем, така че храната за твоя смях е там където пише че извънземни я докарали/направили или и двете и там където се споменава Айк. Хайде, надявам се да се посмееш добре. Приятен смях.
- Grozdanoff
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E39 528i
- Мечтае да кара: E39 ALPINA B10
Larbi написа:Grozdanoff написа:Аз намирам за напълно нормално да вярваме, че извънземните са направили лунатаУмолявам те сподели някое подобно безумие, да се посмея
Аз ти представих просто една теория. Както ти прочете в статията - една от многото. Заяждаш се като малко дете и после се обиждаш. Хайде ти ми докажи пък че не е имало време без Луна и че не я е докарал някой тук. Ама пак ще изсипеш някоя простотия и ще прехвърлиш топката.
Но какво да те правя. Щом искаш да се смееш ето ти четиво http://svetovnizagadki.com/нередности-които-намекват-че-луната-е/ тук са сумирани някои от нередностите с Луната. Доказани научни факти нали да не се притесняваш. И като казвам научно доказани имам в предвид възрастта, плътността, орбитата, център на тежеста и геометричен център. Но тези научни факти щом са научни няма как да се смееш там щото нали мейнстрийм си е оповестено за тези нередности да ги наречем, така че храната за твоя смях е там където пише че извънземни я докарали/направили или и двете и там където се споменава Айк. Хайде, надявам се да се посмееш добре. Приятен смях.
Не искам да се "заяждам като малко дете", просто ме подразни как след отсъствието ти влезе в темата остро, от типа "как се надъхвате един друг" и подобни. Чакай малко не можеш да хулиш по хората, защото не вярват в извънземни...
alx написа:Маратона април го избягах грубо за 3 часа което за аматьор като мене хич не е зле- рова е квалификационно време на две възрастови групи под моята. Висок съм малко над 180см и тежа 82кг сутрин… пиша ги тези неща щото явно нещо правя вярно
- Jordana
- старши ентусиаст
-
- Кара: през просото
- Мечтае да кара: леговището на смог
- Детайли за колата: баничарка
То и без земя е имало време ....но не е смешно . Смешно е когато някой почне да вкарва известни факти в теориите си като изгражда фалшиви причинно следствени доказателствени връзки които вякой трябва да оборва за да му доказва нещо . Ето това е конспирацията а не това което науката е доказала до сега и на което се базира. Защо UFO са докарали земята до луната ъъъъ...луната до земята ...за да натегнат бай Стефчо фермера върху желязна маса ? Може и да е сатаната който се е явил на бай Стефчо във формата на зелен разгонен плужек . Няма го в мейнстрийма можеш да си сигурен че е така . Няма начин да не е така . 

Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
- Larbi
- Потребител
-
Jordana написа:То и без земя е имало време ....но не е смешно . Смешно е когато някой почне да вкарва известни факти в теориите си като изгражда фалшиви причинно следствени доказателствени връзки които вякой трябва да оборва за да му доказва нещо . Ето това е конспирацията а не това което науката е доказала до сега и на което се базира. Защо UFO са докарали земята до луната ъъъъ...луната до земята ...за да натегнат бай Стефчо фермера върху желязна маса ? Може и да е сатаната който се е явил на бай Стефчо във формата на зелен разгонен плужек . Няма го в мейнстрийма можеш да си сигурен че е така . Няма начин да не е така .
Еми щом го няма за бай Стефчо в мейнстрийма значи не може да е вярно. Представям си Ани Салич да каже: Днес изнасилиха бай Стефчо. Извършителя е неизвестен щото е бил студен и слузест.

- Jordana
- старши ентусиаст
-
.
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
- Grozdanoff
- кандидат ентусиаст
-
Не знам за бай Стефчо ама и софиянци трябва да внимавате, защото и във Витоша имало прокопани тунели
добре, че съм от Варна тук нямаме планина и "секретни бази" под нея 

alx написа:Маратона април го избягах грубо за 3 часа което за аматьор като мене хич не е зле- рова е квалификационно време на две възрастови групи под моята. Висок съм малко над 180см и тежа 82кг сутрин… пиша ги тези неща щото явно нещо правя вярно
- Larbi
- Потребител
-
Grozdanoff написа:Не знам за бай Стефчо ама и софиянци трябва да внимавате, защото и във Витоша имало прокопани тунелидобре, че съм от Варна тук нямаме планина и "секретни бази" под нея
Отново и отново се изказваш неподготвен и се смееш

https://forum.xnetbg.net/index.php?topic=10558.0
http://ydara.com/index.php?option=com_c ... Itemid=229
https://trud.bg/забравените-градове-под-софия-и-варна/
ама нали не обичаш да четеш и само да се смееш ти е простено свещенното невежество

- Grozdanoff
- кандидат ентусиаст
-
Larbi написа:Grozdanoff написа:Не знам за бай Стефчо ама и софиянци трябва да внимавате, защото и във Витоша имало прокопани тунелидобре, че съм от Варна тук нямаме планина и "секретни бази" под нея
Отново и отново се изказваш неподготвен и се смееш![]()
https://forum.xnetbg.net/index.php?topic=10558.0
http://ydara.com/index.php?option=com_c ... Itemid=229
https://trud.bg/забравените-градове-под-софия-и-варна/
ама нали не обичаш да четеш и само да се смееш ти е простено свещенното невежествоКакто се казва от вица: "Чукча не читател, чукча писател", а в твоя случай писател присмехулник
Ама какво да се прави, то само под планините може да се копае, даааа
Изсрастнал съм в квартала, където е паметника на българо-съветската дружба и многократно съм влизъл във въпросните тунели, само че те не са прокопани от извънземните, а от комунистите

Grozdanoff написа:Изсрастнал съм в квартала, където е паметника на българо-съветската дружба и многократно съм влизъл във въпросните тунели, само че те не са прокопани от извънземните, а от комунистите
A откъде знаеш, че не са извънземни комунисти, м?

Тази тема (както и една друга), са превъзходен източник на забавление, конкретно дивотиите в последните две страници ми оправиха настроението за седмица напред, нищо че е понеделник.

- Larbi
- Потребител
-
- Jordana
- старши ентусиаст
-
А какво са тогава тия тунели и за какво ги пускате в ефир ? Явно са под всякаква критика . Не са копани с лазерни извънземни кирки и не са всички ъгли на точно 90 градуса и ориентация север юг с точност до милимунда не са полирани с диамантена нано паста повърхностите а входа им не сочи нито едно съзвездие на нито един ден от календара .... само много пропаднало извънземно може да се навре в такъв тунел 

- Grozdanoff
- кандидат ентусиаст
-
Larbi написа:Че кой казва че са прокопани от извънземните?
Теб не те знам какво казваш, защото ми се струва че само безумия пишеш вече...

Аз ако те питам, имам чувството че ще ми кажеш, че всичко е направено от извънземните, за които ние наивните овце не искаме да повярваме!? Луната, небето, Ислямска държава, Justin Bieber...всичко е дело на извънземните раси, които съществуват в линка, които пратих. Даже аз имам теорията, че извънземните са направили чалгата с цел деградацията на Източна европа, аз не съм меймстриийм източник, значи може да ми вярваш...
Jordana написа:А какво са тогава тия тунели и за какво ги пускате в ефир ? Явно са под всякаква критика . Не са копани с лазерни извънземни кирки и не са всички ъгли на точно 90 градуса и ориентация север юг с точност до милимунда не са полирани с диамантена нано паста повърхностите а входа им не сочи нито едно съзвездие на нито един ден от календара .... само много пропаднало извънземно може да се навре в такъв тунел
Всичкото го имаше + много километри жица, но бай мангал всичко взе...

Нещо интересно:
SETI Scientist Bets Everyone a Cup of Coffee That We’ll Find Intelligent Life in 20 Years
Аз приемам облога, не мога да споделя този оптимизъм.
SETI Scientist Bets Everyone a Cup of Coffee That We’ll Find Intelligent Life in 20 Years
Аз приемам облога, не мога да споделя този оптимизъм.

- KoolyO
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е63 650iLCI&E93 325i&Z3 1.9
- Мечтае да кара: 612
Доста уверено звучи човекът.
Аз обаче, също не съм чак такъв оптимист, но знае ли се. Все пак, ако не бях хептен, нямаше да "подаря" толкова процесорно време на SETI@Home.
Интересно ми е защо Ларби не ходи да им обади на простите кратуни в SETI, че се мОрат залудо, ами ни се смее тука как "се надъхваме"...
Аз обаче, също не съм чак такъв оптимист, но знае ли се. Все пак, ако не бях хептен, нямаше да "подаря" толкова процесорно време на SETI@Home.
Интересно ми е защо Ларби не ходи да им обади на простите кратуни в SETI, че се мОрат залудо, ами ни се смее тука как "се надъхваме"...
Laugh...
And the world laughs with you.
Cry...
And the world laughs louder!!!
And the world laughs with you.
Cry...
And the world laughs louder!!!
- Grozdanoff
- кандидат ентусиаст
-
Аз не знам, на база на какво се е надъхал така тоя астроном, нещо ново хайтек ли имат или просто го е решил, че до 20г ще ги намерим. Той и царя каза, че ще ни оправи за 800 дни ама.....