Предсрочни избори?
Модератор: Общи модератори
Re: Предсрочни избори?
Тва, няма смисъл от оставка, защото няма алтернатива е ебати безумието. Само идиот може да разсъждава така.
Все едно, някоя девойка жертва на домашно насилие, всеки ден да я пердашат, ходи насинена, но не иска да се маха, защото няма алтернатива... няма друг мъж... кажи честно.
На мен ми е все едно герб, бсп, дпс, да България, Слави и т.н. Днес са герб, не се справят, заминават на секундата, идва Слави, не се спрява, на секундата заминава, бсп, процесът се повтаря, докато тея политици не осъзнаят, че народа не са мишки и си гледат интереса. Протести до дупка.
Тва няма алтернатива е безумие. Дай да седим и да гледаме как ни ебават, крадат, лъжат, правят на маймуни, подпорни стени ни строят, в лайна плуваме... защото нямало алтернатива... Когато някой те ебава, лъже и краде, първо го махаш, пък после мислиш за алтернативи
Ще ти даде линкове, ама друг ден. Напомни му да не забрави
В краен случай нещо от petel.wordpress.com или informiran.blogsport.bg
Христо Иванов е единственият политик в България, който ясно и категорично се противопостява на Гешев, Пеевски и Доган. Друг няма.
Все едно, някоя девойка жертва на домашно насилие, всеки ден да я пердашат, ходи насинена, но не иска да се маха, защото няма алтернатива... няма друг мъж... кажи честно.
На мен ми е все едно герб, бсп, дпс, да България, Слави и т.н. Днес са герб, не се справят, заминават на секундата, идва Слави, не се спрява, на секундата заминава, бсп, процесът се повтаря, докато тея политици не осъзнаят, че народа не са мишки и си гледат интереса. Протести до дупка.
Тва няма алтернатива е безумие. Дай да седим и да гледаме как ни ебават, крадат, лъжат, правят на маймуни, подпорни стени ни строят, в лайна плуваме... защото нямало алтернатива... Когато някой те ебава, лъже и краде, първо го махаш, пък после мислиш за алтернативи

streetz написа:
Ами като разправяха, че сме си били добре под турско робство и Русия не е трябвало изобщо да идва да се меси?
streetz написа:
После искаха Ердоган да ни охранява въздушното пространсто, щото бил наш верен приятел и надежден партньор.
Я дай линкове за тия работи, че нещо съм ги изпуснал пък уж следя обстановката
Ще ти даде линкове, ама друг ден. Напомни му да не забрави

В краен случай нещо от petel.wordpress.com или informiran.blogsport.bg

Христо Иванов е единственият политик в България, който ясно и категорично се противопостява на Гешев, Пеевски и Доган. Друг няма.

- streetz
- младши ентусиаст
-
- Кара: E46, G20
- Мечтае да кара: RS Cosworth
- Детайли за колата: M54B22
B48B20
b_u_b_o написа:streetz написа:Ами като разправяха, че сме си били добре под турско робство и Русия не е трябвало изобщо да идва да се меси?streetz написа:После искаха Ердоган да ни охранява въздушното пространсто, щото бил наш верен приятел и надежден партньор.
Я дай линкове за тия работи, че нещо съм ги изпуснал пък уж следя обстановката![]()
Като им поразгледаш фейсбук профилите на разните активисти на ДБ през годините ще ти стане ясно. Имаха си и един министър още, даже двама май - Куневица, после и Танев, на образованието. Такива редки олигофрени трудно се намират.
Сещам се сега покрай охраната на въздушното пространство, че имаха идея и общ флот да правим с Турция да борим руснаците

Пък като им видиш и медията Терминал 3 и кой ги финансира и нещата полека лека изкристализират.
Ахахахахаха. Сега кажи, че е и десен политик, pleaseХристо Иванов е единственият политик в България, който ясно и категорично се противопостява на Гешев, Пеевски и Доган. Друг няма.

Иначе съм съгласен, наистина по-добре нови куpви - поне разнообразие да има, пък и току виж уцелим някоя честна.
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
The free market is perfect. If anything unexpected happens, bananas are suddenly $47 and you have to sell your blood for firewood.
- madafaka_donkele
- младши ентусиаст
-
520i написа:Днес са герб, не се справят, заминават на секундата, идва Слави, не се спрява, на секундата заминава
Де да я имаше тази опция да си ходят на секундата, ама не...държат кокала по 4г. и не пускат.
- b_u_b_o
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: e90 330xd, gsxr 600 k8
Значи за теб ДБ=Реформаторски блок=Кунева=СДС=Костов съсипа България?
Хубаво помниш, че беше министър, ама помниш ли колко време беше и как си подаде оставката като герб му бламираха реформите? Далеч съм от мисълта, че е супер читав. Но ми се вижда на светлинни години от Боко, Корни и фурашката Радев...лошото е, че тея общо пак ще вземат 60-70% от вота...

streetz написа:даже точно Христо Иванов беше министър на правосъдието в неговото правителство.
Хубаво помниш, че беше министър, ама помниш ли колко време беше и как си подаде оставката като герб му бламираха реформите? Далеч съм от мисълта, че е супер читав. Но ми се вижда на светлинни години от Боко, Корни и фурашката Радев...лошото е, че тея общо пак ще вземат 60-70% от вота...
- Bogat-Beden
-
-
- Кара: много бавно бенве
- Мечтае да кара: Порше
- Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!
И аз имам резерви за Да, България, въпреки, че на последните избори гласувах за тях. От тези, които са на сцената сега, са най-добре/ най-малко зле. Основните ми притеснения са връзката им с един друг олигарх, който е в немилост от известно време. Харесва ми подхода на Христо Иванов обаче, цивилизован и интелигентен човек е. Но ако искаме да живеем все по-добре, сегашните протести трябва да са само началото на традиция..
"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"
Ти човек бъркаш Реформаторския блок с Да, България!
Христо Иванов няма нищо общо с РБ
Прав си, по-добре са тия дето финансират ПИГ, Блиц и т.н.
Христо Иванов беше минисър в служебно правителство за точно 3 месеца. Категорично и гласно се опълчи на прокуратура, съдебна система, Пеевски и Доган и го махнаха веднага. Да бъдем по-точни той сам си подаде оставката, като не получи подкрепа от никъде
Ами докато "няма алтернатива" и хората си пишат по форуми, не протестират и не гласуват, така ще е. И аз да съм и да знам, че няма кой да ме бутне и аз ще държа кокала. Ако при всяка снимка как спиш с милиони евро в шкафчето си, ако при всеки изтекъл запис как нареждаш да се "опраска" някой, ако при всяка подпорна стена, ако след всеки ремонт дето нищо не направят, а само пари откраднат и още куп други издънки, народа се вдигне и те свали без нзачение Герб, бсп, дпс и т.н. рано или късно ще почнеш по-малко бели да правиш, като знаеш, че народа ще ти търси отговорност при всяка кражба
Христо Иванов няма нищо общо с РБ
Пък като им видиш и медията Терминал 3 и кой ги финансира и нещата полека лека изкристализират.
Прав си, по-добре са тия дето финансират ПИГ, Блиц и т.н.

Христо Иванов беше минисър в служебно правителство за точно 3 месеца. Категорично и гласно се опълчи на прокуратура, съдебна система, Пеевски и Доган и го махнаха веднага. Да бъдем по-точни той сам си подаде оставката, като не получи подкрепа от никъде

520i написа:
Днес са герб, не се справят, заминават на секундата, идва Слави, не се спрява, на секундата заминава
Де да я имаше тази опция да си ходят на секундата, ама не...държат кокала по 4г. и не пускат.
Ами докато "няма алтернатива" и хората си пишат по форуми, не протестират и не гласуват, така ще е. И аз да съм и да знам, че няма кой да ме бутне и аз ще държа кокала. Ако при всяка снимка как спиш с милиони евро в шкафчето си, ако при всеки изтекъл запис как нареждаш да се "опраска" някой, ако при всяка подпорна стена, ако след всеки ремонт дето нищо не направят, а само пари откраднат и още куп други издънки, народа се вдигне и те свали без нзачение Герб, бсп, дпс и т.н. рано или късно ще почнеш по-малко бели да правиш, като знаеш, че народа ще ти търси отговорност при всяка кражба

- Jordana
- старши ентусиаст
-
- Кара: през просото
- Мечтае да кара: леговището на смог
- Детайли за колата: баничарка
Христо Иванов е маша на Прокопиев и на отворено общество откакто е направена тая партийка . А преди това като шеф на фондация "център за съдебна и разследваща журналистика " . Соросоиди в пълния си блясък . Финансират го точно тия НПОта които искаха да вкарат истанбулската конвенция и после тая другата за правата на детето . 2014г Каузата Росенец и сараите на доган е отлична , но този се активизира точно сега щото усети че идват предсрочни избори . Дори отказа от тази охрана на НСО доган излече политически дивиденти пред електората си защото се отказа доброволно . И тоя цирк се случва точно заради тоя клоун .
http://hipotezi.com/%D0%B7%D0%B0%D1%89% ... -3366.html
http://hipotezi.com/%D0%B7%D0%B0%D1%89% ... -3366.html
Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Bogat-Beden написа:И аз имам резерви за Да, България, въпреки, че на последните избори гласувах за тях. От тези, които са на сцената сега, са най-добре/ най-малко зле. Основните ми притеснения са връзката им с един друг олигарх, който е в немилост от известно време. Харесва ми подхода на Христо Иванов обаче, цивилизован и интелигентен човек е. Но ако искаме да живеем все по-добре, сегашните протести трябва да са само началото на традиция..
Съгласен съм с теб. Но дори и да приемем, че наистинат има връзка с олигарх в немилост, пак е по-малкото зло. Няма как един съвсем обикновен човек като Христо Иванов, да се бори сам срещу Борисов, Пеевски, Доган, финансирани с нашите пари от Домусчиев и още куп други милиарди за медии, подкупи и т.н. Пак е по-малкото зло.
Аз на протест няма да отида ЗАРАДИ някого, а ПРОТИВ някого. Няма да отида заради Радев, Божков, БКП или Христо Иванов, ще отида заради корупцията, мафията, Гешев, Доган, Пеевски, 8те джуджетата, бетономорието, Горанов, платените медии, Домусчиев... Ще отида защото смятам, че е правилно.

Jordana написа:Христо Иванов е маша на Прокопиев и на отворено общество откакто е направена тая партийка . А преди това като шеф на фондация "център за съдебна и разследваща журналистика " . Соросоиди в пълния си блясък . Финансират го точно тия НПОта които искаха да вкарат истанбулската конвенция и после тая другата за правата на детето . 2014г Каузата Росенец и сараите на доган е отлична , но този се активизира точно сега щото усети че идват предсрочни избори .
Прав си! Много по-зле е да си шеф на фондация "център за съдебна и разследваща журналистика и да се бориш за правата на детето, отколкото да окрадеш народа си чрез КТБ, наскоро и чрез ПИБ, една шахта да няма равна с асфалта в цялата държава, всеки да си прави каквото иска, съдебна система нулева и т.н.
Е верно, че се финансираш ясно и прозрачно чрез НПО, по-добре би било Домусчиев да те финансира, с пари открадната от Пеевски, ама не може пълно щастие.

- Bogat-Beden
-
-
- Кара: много бавно бенве
- Мечтае да кара: Порше
- Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!
Да, съгласен съм.
"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"
- TNT
- младши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: 911
520i написа:Аз на протест няма да отида ЗАРАДИ някого, а ПРОТИВ някого.
Точно. Само медиите и политиците го измислят, че е "протест в подкрепа на някого"

- Jordana
- старши ентусиаст
-
- Кара: през просото
- Мечтае да кара: леговището на смог
- Детайли за колата: баничарка
520i написа:Jordana написа:Христо Иванов е маша на Прокопиев и на отворено общество откакто е направена тая партийка . А преди това като шеф на фондация "център за съдебна и разследваща журналистика " . Соросоиди в пълния си блясък . Финансират го точно тия НПОта които искаха да вкарат истанбулската конвенция и после тая другата за правата на детето . 2014г Каузата Росенец и сараите на доган е отлична , но този се активизира точно сега щото усети че идват предсрочни избори .
Прав си! Много по-зле е да си шеф на фондация "център за съдебна и разследваща журналистика и да се бориш за правата на детето, отколкото да окрадеш народа си чрез КТБ, наскоро и чрез ПИБ, една шахта да няма равна с асфалта в цялата държава, всеки да си прави каквото иска, съдебна система нулева и т.н.
Е верно, че се финансираш ясно и прозрачно чрез НПО, по-добре би било Домусчиев да те финансира, с пари открадната от Пеевски, ама не може пълно щастие.
Аз не давам оценки кое е по добре или зле , коментара ми е по състоянието на нещата . За мен лично такива платени отвън марионетки са вредни без значение кой им плаща . Отношението ми към тази акция в доган сараите е в голяма степен положително , но като цяло за този Иванов не бих гласувал . Всеки има глава на раменете , може да прецени кое е добре кое не ..

Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
- streetz
- младши ентусиаст
-
- Кара: E46, G20
- Мечтае да кара: RS Cosworth
- Детайли за колата: M54B22
B48B20
520i написа:Е верно, че се финансираш ясно и прозрачно чрез НПО
https://m.offnews.bg/news/Politika_8/DB ... 32075.html
Със сигурност всичко е прозрачно и чисто, ама по-добре да не се знае, нъле

Ицката го подозирам, че с Божков играе комбина - Иве(н)т Добромирова нали сега е PR-а на черепа, а преди това обслужваше Протестна мрежа, ДБ, РБ, Америка за България. Та може да е направила връзката

И нещо по темата :
https://btvnovinite.bg/predavania/tazi- ... banov.html
Не мисля, че това народно събрание вече има енергията да излъчи правителство, не мисля, че има хоризонт, в който може да се действа
Щом ДПС го казва ясна е работата - ще има предсрочни избори. 2014-та Орешарски падна не заради протестите, а защото ДПС се дръпна тогава. Разликата е, че сега бай тиквун ще се мъчи да удържи с цената на всичко. Май още не осъзнава, че е вън от играта.
The free market is perfect. If anything unexpected happens, bananas are suddenly $47 and you have to sell your blood for firewood.
Чудно ми е само къде е каратиста.
а- играе тенис с бистришките тигри
б- гаси пожар някъде
в- инспектира нов пътен участък
Скри се като мишка, баси и тулупа.
Няма смелост колкото една '' Проста кърджалийска п** ка.
Сега това ако е истина Ши сЪ пукна от смех
https://narod.bg/2020/07/12/%D0%B5%D0%B ... %B3%D1%80/
а- играе тенис с бистришките тигри
б- гаси пожар някъде
в- инспектира нов пътен участък
Скри се като мишка, баси и тулупа.
Няма смелост колкото една '' Проста кърджалийска п** ка.
Сега това ако е истина Ши сЪ пукна от смех
https://narod.bg/2020/07/12/%D0%B5%D0%B ... %B3%D1%80/