Избор на кола до 15000 лв
Модератор: Общи модератори
- Сондьора
- ентусиаст
-
- Кара: E36 M52b20 Touring
Re: Избор на кола до 15000 лв
По принцип, няма регистриране, освен да си я докараш до евро стандарта за еко.
Vra4anin написа:alx написа:Cyberloner написа:ясно значи чуденката е между дизелово Х5 и Lexus RX. Горе-долу един размера са и като интериор ми допадат, на лексуса ми хареса и хибридния вариант
Като му ойде времето да купувам след някой и друг месец (първо трябва да се освободя от сегашните возила, че съм ги насъбрал излишни) ще ги гледам старателно.
Между другото някой да е ползвал услугите на cars-help.com?
гласувам за лексуса.... прост, надежден
За САЩ (където това се произвежда и кара) може и да е проста за съжителство кола, но за Европа и конкретно България, тази кола е екзотика и съжителството с нея ще му се види такова приключение,
рх-а е тойота хайлендър (с разлики в интериора), но ходовата част е идентична. части бол в европата.
алекс
трабант 601с
разни други возила
трабант 601с
разни други возила
Vra4anin написа:За САЩ (където това се произвежда и кара) може и да е проста за съжителство кола, но за Европа и конкретно България, тази кола е екзотика и съжителството с нея ще му се види такова приключение, че... сигурно е60 м5 би му се сторило като песен. Казвам го като човек имал рядка за Европа американска хонда - търсене на части е изтезание.
Приказки от СОЦ времето

- K_Ilkov
- старши СПАМ ентусиаст
-
- Кара: е30 чат-пат
- Мечтае да кара: варел
- Детайли за колата: ...
е46 m52b20
е46 m54b30
е83 m54b30
e30 m20b25
е30 m10b18
е46 m54b25
e92 s65b40
Със сигурност е по-добре от 95г ама съм убеден, че пак доста неща ще са на поръчка, а не налични.
А тва с чупенето верно е друга тема ... щото 10г+ кола все има кво да и се счупи ...
Това бяха отзивите, които получих и аз ...
А тва с чупенето верно е друга тема ... щото 10г+ кола все има кво да и се счупи ...
alx написа:гласувам за лексуса.... прост, надежден и комфортен
Това бяха отзивите, които получих и аз ...

Цените са такива, че ако имаш хубава не си струва да я продаваш, а ако търсиш хубава не си струва да я купуваш.
...
Vra4anin написа:Та... не ми обяснявайте кое какви приказки са. Не питай старило, питай патило.
Няма нужда да пишеш такива големи фермани

Че часите за Х5 са по-масови е ясно ама
Vra4anin написа:тази кола е екзотика и съжителството с нея ще му се види такова приключение, че... сигурно е60 м5 би му се сторило като песен.
са си чисто махленски приказки, където да ти се хващат маулниците пред блока

- host
- старши ентусиаст
-
- Кара: 320i
- Детайли за колата: e36 coupe
що ве , момчето може да е патрон и да си пазари части за е36 от представителствтото на поръчка от Джермани с доставка за 3-5 дни ... цените са доволни 
момчета всеки да си преценя, колегата ви казва реален опит, прочиташ и толкоз

момчета всеки да си преценя, колегата ви казва реален опит, прочиташ и толкоз
Последна промяна host на 15 Яну 2019, 10:27, променена общо 1 път
- K_Ilkov
- старши СПАМ ентусиаст
-
е46 m52b20
е46 m54b30
е83 m54b30
e30 m20b25
е30 m10b18
е46 m54b25
e92 s65b40
don_gori написа:Няма нужда да пишеш такива големи фермани![]()
Не е от нужда така си му иде от вътре

Малко е предобрил нещата, явно щото се е напатил, но няма как да отречем, че един Лексус е по-непознат за правене, по-тегав за части и тн.

Аз лично като го гледам като интериор, външен вид, характеристики и все ... ми не виждам с какво по-точно превъзхожда едно е53

Неква теоретична здравина, която доста зависи от състоянието на екземпляра като говорим за 10г+ кола ...
Аз бих взел БМВто пак

Цените са такива, че ако имаш хубава не си струва да я продаваш, а ако търсиш хубава не си струва да я купуваш.
...
- b00st
- User
-
- Кара: 330XD
- Детайли за колата: the silent power
Cyberloner написа:ясно значи чуденката е между дизелово Х5 и Lexus RX. Горе-долу един размера са и като интериор ми допадат, на лексуса ми хареса и хибридния вариант
Като му ойде времето да купувам след някой и друг месец (първо трябва да се освободя от сегашните возила, че съм ги насъбрал излишни) ще ги гледам старателно.
Между другото някой да е ползвал услугите на cars-help.com?
Хвърли едно око и на Volvo XC90

Няма какво да споря с теб, ти си тежък случай. За цените на частите отново си пишеш пълни измислици на база някакви твои премеждия, размишления и т.н. .. ти да не би да знаеш колко струват частите за F15, че пишеш за него ?
По-добре вместо да умуваш тук и да пишеш 100 коментара с по 50 реда всеки да осмисляш малко нещата преди да ги напишеш
По-добре вместо да умуваш тук и да пишеш 100 коментара с по 50 реда всеки да осмисляш малко нещата преди да ги напишеш

- Cyberloner
- младши ентусиаст
-
- Кара: е53
Хвърлих, ама половинката не хареса интериора 

- K_Ilkov
- старши СПАМ ентусиаст
-
е46 m52b20
е46 m54b30
е83 m54b30
e30 m20b25
е30 m10b18
е46 m54b25
e92 s65b40
don_gori написа:Няма какво да споря с теб, ти си тежък случай. За цените на частите отново си пишеш пълни измислици на база някакви твои премеждия, размишления и т.н. .. ти да не би да знаеш колко струват частите за F15, че пишеш за него ?
И според мен врачанина не им разбира ...
Я ти като разбирач, драсни едно сравнение на части за е53 и Rx аналогични (колкото може) мотори и тн. За обслужване и некви нормални ремонти за 10-15г кола.
Можеш ли?
Да направим препирнята полезна

...
Аз не съм разбирач, просто такива крайни коментари които нямат нищо общо с реалността и са на база опит от преди 15 години ми се струват крайно несериозни, че и се дават крайни заключения на тяхна база.
Нямям намерение да взимам и карам такава кола, така че който иска ще си потърси и ще намери как стои въпроса с частите и цените. Но ето набързо едни КС-та през телефона на дискове+накладки (предни+ задни TRW и за двете коли) и амортисьори (предни+задни KYB и за двете коли). Тотал : BMW-1220лв , RX-1040лв

Искаш ли да цъкна и за F15, че ми стана интересно как цените щели да се доближат до него
Нямям намерение да взимам и карам такава кола, така че който иска ще си потърси и ще намери как стои въпроса с частите и цените. Но ето набързо едни КС-та през телефона на дискове+накладки (предни+ задни TRW и за двете коли) и амортисьори (предни+задни KYB и за двете коли). Тотал : BMW-1220лв , RX-1040лв

Искаш ли да цъкна и за F15, че ми стана интересно как цените щели да се доближат до него

- msi200
- ентусиаст
-
- Кара: X5+M2
Нови оригинални части забравете да са по-евтини за БМВ отколкото за Тойота. Втора употреба е друго нещо.
Освен БМВ-тата, си поддържам и една ретро Тойота набор 93 година и до момента не съм имал проблеми с намирането на части. Понякога се чака по 1-2 седмици за по-ниска цена от Дубай, но се радвам че я има тази опция. За оригинални БМВ неща с големи отстъпки изобщо няма вариант.
Освен БМВ-тата, си поддържам и една ретро Тойота набор 93 година и до момента не съм имал проблеми с намирането на части. Понякога се чака по 1-2 седмици за по-ниска цена от Дубай, но се радвам че я има тази опция. За оригинални БМВ неща с големи отстъпки изобщо няма вариант.
I love the sound of V8 in the morning...
- K_Ilkov
- старши СПАМ ентусиаст
-
е46 m52b20
е46 m54b30
е83 m54b30
e30 m20b25
е30 m10b18
е46 m54b25
e92 s65b40
Нови оргигинални ми се струва, че е все тая - и едните и другите ще са греда ...
По-скоро аналозите ще са повече при БМВ, но вероятно ще има и доста дето не ти трябва да ги бараш
Eми супер, значи RX си е в играта.
Остава само скраперийката с части втора употреба като по-евтин вариант в полза на БМВ-то
По-скоро аналозите ще са повече при БМВ, но вероятно ще има и доста дето не ти трябва да ги бараш

Eми супер, значи RX си е в играта.
Остава само скраперийката с части втора употреба като по-евтин вариант в полза на БМВ-то

...
- host
- старши ентусиаст
-
- Кара: 320i
- Детайли за колата: e36 coupe
абе аз не им разбирам на тея коли ама това ли е въпросния лексус отвътре ?
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.