Израел и Палестина- какво е решението?

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

master of the force
Аватар

Re: Израел и Палестина- какво е решението?

Мнение от alx » 19 Окт 2023, 0:40

Тези двете неща какво доказват?

Едното е че казват, ме им се били обадили 3 пъти че ще ги бомбардират. Ако това е било пост-нато в някоя мрежа преди да ги ударят- разбирам. Ама ако е след това няма никаква стойност

Второто е че някой си заклеймява бомбардирането на болницата. И аз го заклеймявам ама кво от това?
алекс
трабант 601с
разни други возила

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от enigma » 19 Окт 2023, 0:49

alx написа: аз гледах някви снимки от дронове дето ясно показват как ракетата е дошла от газа...

Каквито и снимки да вадиш, ракетите на джихадистите са водени от Аллах, та няма такъв филм да ударят своите.
Следователно единственият вариант е ракетата да е изстреляна от кравари или евреи. Иншалах!
enigma
የተጨቆኑትን ነጻ አውጡ

големия брат на Монтоя
Аватар

Мнение от BMW_POWER » 19 Окт 2023, 1:13

Огледалото на Хъбъл е 2.40 метра. Та насочено от не съм звездите, а към Земята, не номера на колата, ами и малките букви в договора на банката ще види. Жокер. Колко огледала като това на Хъбъл са произведени и къде се намират другите сега. Хъбъл е на 33 години. А дано науката да се е придвижила малко напред за това време.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: през просото
Мечтае да кара: леговището на смог
Детайли за колата: баничарка

Мнение от Jordana » 19 Окт 2023, 7:40

enigma написа:
alx написа: аз гледах някви снимки от дронове дето ясно показват как ракетата е дошла от газа...

Каквито и снимки да вадиш, ракетите на джихадистите са водени от Аллах, та няма такъв филм да ударят своите.
Следователно единственият вариант е ракетата да е изстреляна от кравари или евреи. Иншалах!

Извода е много прост - тези които правят подобни неща никога не си признават . Само снимки от американо сателити могат да ни покажат истината , и тя винаги гласи че "лошите" са виновни :ok:
Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...

Старши спамър
Аватар
Кара: Кон
Мечтае да кара: Сърф
Детайли за колата: Немски кон

Мнение от Top Gun Maverick » 19 Окт 2023, 8:02

Аз не мога да разбера как така изведнъж приехте, че те са си ударили сами болницата. Това е САМО защото американците и еврите така казват, че имали доказателства. Вчера пратили двойник на бИдон да говори как ги подкрепят. Това е все едно да се съберем сега ние с Данчо или с Канадата от нашия форум, да имаме общ интерес в някакви състезание с някакво ХаЛди, единия да е съдия от който зависи нещо, нещата да са на фотофиниш, да има достъп само единия и да не прикрие другия с цел облага за сметка на някакъв, който откровено не харесва и му е пряк конкурент. :conf:
За мен доказателства не с е видели, няма и да видим. А тоя американски цитат долу в подписа ми, изваден от филма "Бойни кораби" не е случаен. :idea:
Самият факт, че евреите взеха да шикалкавят как бил поразен само паркинга :paranoid: на мен почва да ми говори, че крият нещо. В крайна сметка и да се окаже, че те да ударили болницата, помнете ми думата, ще извъртят нещата как са виновни Хамаз защото са ги нападали първи и те са им отговорили като това да косвени жертви един вид. Така оправдават и в Украйна когато те си гръмнат случайно нещо свое, виновни са руснаците защото са влезли в чужда територия. А дали са го ударили украинци или руснаци, в повечето случаи не се разбира.
Да видим дали ще пуснат и съобщенията в които уж си казвали как е дефектирала ракета и сами са си ударили болницата. Която в крайна сметка е много спортно дали е тяхна, дали тия се борят изобщо за палестинците и т.н.
Общо взето в тоя регион може да кажеш само циганска работа и дотам.
In God we trust, all others we track.
Да караш с ръчна кутия в САЩ е умение и си нещо като пилот. В Европа ако не можеш да караш ръчка е срам и си нещо като неможач. :mhihi:
I feel the need, the need for speed.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Lexus GS430 07' , BMW Z4 2.5
Мечтае да кара: BMW M2

Мнение от ildivvy » 19 Окт 2023, 11:19

Интересно как дефектиралите ракети винаги удрят някоя болница или училище! Прави ли ви впечатление?
Ex: 96' BMW318ti

Изображение

Европа!!! Събуди се!!! Започни да гледаш собствения си интерес!

Вече съм фен на Марио Драги!

" Някои хора са толкова бедни, че имат само пари! " - Тодор Колев

Мразя скапаните водачи на служебни бели 'баничарки'!!!

старши ентусиаст
Аватар
Кара: конете да бягат
Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...

Мнение от steeN » 19 Окт 2023, 11:44

Нагледно какво правят недефектирали ракети (в случая bunker busters вероятно) като ги пращат израелците (щото не зависи само от ракетите).

Болницата така ли изглежда или има няколко счупени прозореца? Кратера на паркинга е по-малък и от този при атентата срещу каскета.
- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.

Старши спамър
Аватар
Кара: Кон
Мечтае да кара: Сърф
Детайли за колата: Немски кон

Мнение от Top Gun Maverick » 19 Окт 2023, 12:22

Е, то онова беше пиратка. :mhihi: В първи курс продавах такива, които правиха подобни поразии, някои ги ползваха и за риболов. :mhihi:
In God we trust, all others we track.
Да караш с ръчна кутия в САЩ е умение и си нещо като пилот. В Европа ако не можеш да караш ръчка е срам и си нещо като неможач. :mhihi:
I feel the need, the need for speed.

Потребител
Аватар
Кара: TOYOTA

Мнение от Двигателист » 19 Окт 2023, 12:41

alx написа:…….

BMW_POWER написа:Огледалото на Хъбъл е 2.40 метра. Та насочено от не съм звездите, а към Земята, не номера на колата, ами и малките букви в договора на банката ще види. Жокер. Колко огледала като това на Хъбъл са произведени и къде се намират другите сега. Хъбъл е на 33 години. А дано науката да се е придвижила малко напред за това време.

Проблемът отдавна не са оптиките и матриците. Проблемът е наличието на атмосфера, пък била тя и безоблачна.
Лудия.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: конете да бягат
Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...

Мнение от steeN » 19 Окт 2023, 12:42

Бидон искаш ли да ти кажа, защо са го пратили? Защото ако не отиде, Путин ще почне да развява на ляво и на дясно как щатите са "изморени" и "изоставят" близкия изток и е време за Русия да заеме вакуума, понеже те също са строги, но справедливи :)

Най-забавното е, че за България се тиражират едновременно 2 крайно противоположни пропаганди. Едното е САЩ аха аха ей сега се изтегля от източна Европа и изоставя НАТО, а другото е всичко се случва с обаждане от посолството. Има хора, които в различни дни говорят и двете.
- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: 328i

Мнение от Leon » 19 Окт 2023, 12:46

enigma написа:

:mhihi: :mhihi: :mhihi:

Успокойте се вече с оръжейните споровем има друга тема за тях, въпреки, че статията за леглата върху танковете е интересна. Както във всички други войни, и тук политиката ще води парада.
Never mistake motion for action...

master of the force
Аватар

Мнение от alx » 19 Окт 2023, 12:59

Leon написа:
enigma написа:

:mhihi: :mhihi: :mhihi:

Успокойте се вече с оръжейните споровем има друга тема за тях, въпреки, че статията за леглата върху танковете е интересна. Както във всички други войни, и тук политиката ще води парада.

Ти се смееш, обаче аз съвсем бях забравил за дроновете и като видях статията и си припомних. При градски условия с много техника на малка площ тия дребни хвърчила ще са много ефективни. Това и предполагам заложниците са може би причините евреите да не са почнали още операцията на суша….
алекс
трабант 601с
разни други возила

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Lexus GS430 07' , BMW Z4 2.5
Мечтае да кара: BMW M2

Мнение от ildivvy » 19 Окт 2023, 13:28

ildivvy написа:Интересно как дефектиралите ракети винаги удрят някоя болница или училище! Прави ли ви впечатление?

Под удрят имах предвид уцелват (моя грешка), а не какви поражения са нанесли ! Мислех, че е ясно, но...
Ex: 96' BMW318ti

Изображение

Европа!!! Събуди се!!! Започни да гледаш собствения си интерес!

Вече съм фен на Марио Драги!

" Някои хора са толкова бедни, че имат само пари! " - Тодор Колев

Мразя скапаните водачи на служебни бели 'баничарки'!!!

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от enigma » 19 Окт 2023, 16:42

alx написа:При градски условия с много техника на малка площ тия дребни хвърчила ще са много ефективни. Това и предполагам заложниците са може би причините евреите да не са почнали още операцията на суша….

А, последно се оправдаваха с лошото време, че не могат да осигурят close air support.

Предполагам защото краварските ф35 не могат да летят ниско в лошо време, особено като вали. Много електроника има и се мокри :mhihi:
С тренировъчния пакет за ф35 дават тая песничка

enigma
የተጨቆኑትን ነጻ አውጡ

старши ентусиаст
Аватар
Кара: през просото
Мечтае да кара: леговището на смог
Детайли за колата: баничарка

Мнение от Jordana » 19 Окт 2023, 17:02

Подматрачните рамки върху меркавата са да не им хвърлят палестинските домакини боклуци на главите , като дрифтят из кварталите на Газа . Или някой дефектирал дрон да падне в люка .. :mhihi:
Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата