Бихте ли се ваксинирали срещу CoVid?
Модератор: Общи модератори
- Моджо
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 320i мнооо убаво )))
- Мечтае да кара: Еххх...
- Детайли за колата: e46, седан, M52,2000 cm3,150 Hp.
- Mollov
- Мародератор
-
- Кара: some d20s
Re: Бихте ли се ваксинирали срещу CoVid?
Моджо написа:Мхм, баш така е...само дето и преболедувалите се заразяват пак..ама това е една дребна подробност.
Ох, що ли се хабя.
Така е... между 3% и 5% от хората не могат да направят стабилен имунитет... и могат да се разболеят отново... ама това е съвсем друга тема на разговор...
Докато маса ваксинирани се разболяват, разнасят вируса (докато евентуално не изградят стабилен имунитет), но за сметка на това (без да ги проверявят дали има създаден имунитет от тая ваксина) директно си получават сертификатчето...
А преболедувалите, с доказан имунитет - на никви държавни медицински структОри не им дреме за тях.... дори и с официален PCR - минат ли 180 дни, ти вече си долно нищожество и за теб сертификат няма. Само след ваксиниране... защо?!?
Така ли ще оправдаваме мултимилиардният бизнес с тия ваксини? Накарайте всички да се ваксинират, и толкоз... няма това-онова... нито проверяват реалният % на създаден имунитет, нито нищо.... има ваксинка - има сертификат... няма ваксинка - няма сертификат... пък квото стане...
- Моджо
- кандидат ентусиаст
-
Тая "маса ваксинирани" дето се разболяват е в същия процент като преболедувалите, което беше ясно от самото начало и не е тайна ,нито е новина. А с делта варианта процентите и при двете групи са повече.
И край.
И край.
Хм,хм...
- sub_eleven
- ентусиаст
-
- Кара: е85 M54B30
Моджо написа:Тая "маса ваксинирани" дето се разболяват е в същия процент като преболедувалите, което беше ясно от самото начало и не е тайна ,нито е новина. А с делта варианта процентите и при двете групи са повече.
И край.
Не съм съгласен и не вярвам, че е така
- Моджо
- кандидат ентусиаст
-
Ми то дали вярваш или не вярваш се тая. Както казах информацията е налична и всеки може да си прави изводите.
Е, иска се да си следил нещата поне от една година насам...че ще е по-лесно, ама и така става.
Но не да видиш некъде статия от рода "500 новозаразени от тях 20 ваксинирани" и по това да си правиш изводи.
ПП Информацията не е тук у форумо, нито в брадва точка ком, нито Вести БеГе, нито у Фейсбук, нито в Ютуб - Цанковци, Гологлави и там каквито са. Това го казвам да спестя усилия в търсенето.
Е, иска се да си следил нещата поне от една година насам...че ще е по-лесно, ама и така става.
Но не да видиш некъде статия от рода "500 новозаразени от тях 20 ваксинирани" и по това да си правиш изводи.
ПП Информацията не е тук у форумо, нито в брадва точка ком, нито Вести БеГе, нито у Фейсбук, нито в Ютуб - Цанковци, Гологлави и там каквито са. Това го казвам да спестя усилия в търсенето.
Последна промяна Моджо на 12 Авг 2021, 19:22, променена общо 3 пъти
Хм,хм...
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
Ваксинираните и неваксинираните съм ги евал ами с учебната година за мен се получава някаква драма.
Гледам, че си правят устата още от сега да я почват направо онлайн. Докато миналата година не ми беше проблем сега вече ще ми е фатално.
Другия проГлеМ - малката задължително трябва да е на градина. Места естествено няма. Убаво, ще я пратим на частна. Да ама и те ще са вероятно онлайн. А таксата 1к. Т.е. държавата ме задължава да е на градина за да може да тръгне на училище ама градина няма и аз трябва да си плащам 1к за да си седи дома пред компютъра
Убаво поне, че няма да се налага да пътувам като забранят със стария таралясник да влизам и излизам в чистите зони.
А от друга страна този 1к месечно можеше и да го препестя да си купя кола, която повече се харесва на ЕС.
Гледам, че си правят устата още от сега да я почват направо онлайн. Докато миналата година не ми беше проблем сега вече ще ми е фатално.
Другия проГлеМ - малката задължително трябва да е на градина. Места естествено няма. Убаво, ще я пратим на частна. Да ама и те ще са вероятно онлайн. А таксата 1к. Т.е. държавата ме задължава да е на градина за да може да тръгне на училище ама градина няма и аз трябва да си плащам 1к за да си седи дома пред компютъра

Убаво поне, че няма да се налага да пътувам като забранят със стария таралясник да влизам и излизам в чистите зони.

- Моджо
- кандидат ентусиаст
-
И в Банкя ли немате места ? Кофти.
Всъщност може и вкъщи да си седи, няма проблем. От поне 3 години е така. Полагат се "изпити" за "усвоен" материал вкъщи и можеш да не я даваш никъде.
На детска е по-добре....наща я записахме, само групата нещо ще е по-голяма, но ще видим.
Всъщност може и вкъщи да си седи, няма проблем. От поне 3 години е така. Полагат се "изпити" за "усвоен" материал вкъщи и можеш да не я даваш никъде.
На детска е по-добре....наща я записахме, само групата нещо ще е по-голяма, но ще видим.
Хм,хм...
- drago_pavlov
- младши ентусиаст
-
- Кара: както може
- Мечтае да кара: както не може...
- Детайли за колата: от миналия век
sub_eleven написа:Няма кой да го е хванал, наистина да го е изкарал(с ковид симптомите специфични, не да е подсмърчал само с температура) и после да го е хванал пак.
Божидаре, спри се бе човек!
Толкова простоии изръси, че няма накъде повече, но не се спираш ей...
Взе да се изказваш като последна инстанция, но на база на какво?
I kill a communist for fun, but for a green card... I'm gonna carve him up real nice.
- sub_eleven
- ентусиаст
-
- Кара: е85 M54B30
Сподели ако имаш други наблюдения. Кой го е повторило, познаваш ли такива хора? Примерно преди една две години губил обоняние, сега пак?
Преди една две години пневмония от ковид, сега пак.
п.п мисля ще ми дадеш за пример някой, който се е сополивил и си е направил ПиСиАр тест? И сега пак се е сополивил... Това ли е човек, който го е карал два пъти?
Преди една две години пневмония от ковид, сега пак.
п.п мисля ще ми дадеш за пример някой, който се е сополивил и си е направил ПиСиАр тест? И сега пак се е сополивил... Това ли е човек, който го е карал два пъти?
- drago_pavlov
- младши ентусиаст
-
- Кара: както може
- Мечтае да кара: както не може...
- Детайли за колата: от миналия век
Писал съм в другата тема. Човек от семейството. Първият път беше на легло, пред интубитане... Не само с липса на обоняние... След 6 месеца пак, но по-леко - отпадналост, липса на обоняние, температура и т.н.
Недей толкова ограничено да расъждаваш... Щом ти не познаваш значи няма...
I kill a communist for fun, but for a green card... I'm gonna carve him up real nice.
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
Моджо написа:И в Банкя ли немате места ? Кофти.
Не сме в Банкя.. все още

- ognian2002
- кандидат ентусиаст
-
Тук в Англия наблюдавам един отвратителен абсурд ! Тяхното здравно министерство ( NHS) продължава да агитира хората да се ваксинират с уверението , че ковид-ваксините са създадени, изпитани и получили одобрение, както всяка една позната ваксина и как всички трябва да се ваксинират, за да се спре разпространението на вируса.
Даже във Фейсбук го качват това и смешното е, че някой беше качил и новината преди няколко дни от Скай нюз за неефективността на същите тези ваксини срещу заразяване. Четеш едното, после и другото и ти идва да псуваш ,мамицата им !
Видя се , не предпазват , видя се не спират разпространението, видя се , че ваксинираните го карат леко, средно,тежко - според конкретния индивид, точно както и неваксинираните и накрая като кажат - Ама като си ваксиниран, няма да умреш!
Ами те и 99 , и нещо си процента дето го изкараха без ваксина и не умряха, живи и здрави са!
Проблема е, че благодарение на сляпо вярващите в Бог Ковид дебили, номера с принудителната ваксинация минава!!!
ПРИНУДИТЕЛНА ВАКСИНАЦИЯ !!!!! Пиша с големи букви , за да осъзнаем чудовищноста на това , което се случва.!
А после, да ви подсетя, ще се кланяме и на бог Климат със съответните ограничения, забрани и принуди.
С " дебили " визирам някои англичани.

Видя се , не предпазват , видя се не спират разпространението, видя се , че ваксинираните го карат леко, средно,тежко - според конкретния индивид, точно както и неваксинираните и накрая като кажат - Ама като си ваксиниран, няма да умреш!
Ами те и 99 , и нещо си процента дето го изкараха без ваксина и не умряха, живи и здрави са!
Проблема е, че благодарение на сляпо вярващите в Бог Ковид дебили, номера с принудителната ваксинация минава!!!
ПРИНУДИТЕЛНА ВАКСИНАЦИЯ !!!!! Пиша с големи букви , за да осъзнаем чудовищноста на това , което се случва.!
А после, да ви подсетя, ще се кланяме и на бог Климат със съответните ограничения, забрани и принуди.
С " дебили " визирам някои англичани.
- ivoaudi
- старши ентусиаст
-
- Кара: e46 318i N42B20AB
- Мечтае да кара: хората да мислят
- Детайли за колата: свежа и поддържана!
За шараните, с любов:
Arbait macht frei!
Изпълзяха из дупките пак хипохондриците.
Arbait macht frei!
Изпълзяха из дупките пак хипохондриците.
9K714 OKA SS-23
ПУ 9П71 ТМ 9Т240
9М714Б АА-75 9Н-63
ПУ 9П71 ТМ 9Т240
9М714Б АА-75 9Н-63
Към момента данните за заразените ваксинирани и повторно заразените са оскъдни особено за Делта варианта. Има шепа анализи основно върху пациенти с Алфа вариант.
Повторно заразяване - между 1% и 2% в зависимост от остротата на първата инфекция.
Заразени ваксинирани - 2.6%. Основно ваксинирани с Файзер.
След месеци ще се знае за делтата.
За повторното заразяване има едно добро британско изследване, което разглежда не само броя повторно заразени, а и взима предвид времето което са имали да се заразят повторно. Т е. вади човеко-дни под риск. Мисля, че излизаха 15 повторно заразени на всеки 100 000 човеко-дни под риск.
За ваксинираните подобна точност не съм виждал.
Изобщо сега с навлизането на Делта варианта има благодатна среда да се прави наука от страна на медицинските университети и БАН, но не мисля че някой ще се възползва.
Повторно заразяване - между 1% и 2% в зависимост от остротата на първата инфекция.
Заразени ваксинирани - 2.6%. Основно ваксинирани с Файзер.
След месеци ще се знае за делтата.
За повторното заразяване има едно добро британско изследване, което разглежда не само броя повторно заразени, а и взима предвид времето което са имали да се заразят повторно. Т е. вади човеко-дни под риск. Мисля, че излизаха 15 повторно заразени на всеки 100 000 човеко-дни под риск.
За ваксинираните подобна точност не съм виждал.
Изобщо сега с навлизането на Делта варианта има благодатна среда да се прави наука от страна на медицинските университети и БАН, но не мисля че някой ще се възползва.

- Mollov
- Мародератор
-
- Кара: some d20s
drago_pavlov написа:Писал съм в другата тема. Човек от семейството. Първият път беше на легло, пред интубитане... Не само с липса на обоняние... След 6 месеца пак, но по-леко - отпадналост, липса на обоняние, температура и т.н.
Нелепо е да се твърди, че преболедувал не може да се зарази и боледува отново... както стана дума, до 5% от човечеството (къде малко повече, къде по-малко) не може да изгражда стабилен имунитет и е съвсем възможно да се разболее отново.
Освен това, от голямо значение е и вирусното натоварване в момента на заразяване. Преди няколко месеца се скъсаха да обясняват как много медицински служители се били заразили повторно... ами.... добрютру... когато ежедневно си подложен на възможност за постоянно излагане на вируса, то не е ракетна физика да се усетиш, че имаш по-голям шанс да се "претовариш" с вируса и организма ти да се предаде... ама... при "нормални условия" подобно вирусно натоварване е далеч по-малко възможно.