FUN: Вицове, картинки, линкове, текстове.
Модератор: Общи модератори
- Веселин|Василев
- М3 Пристрастен
-
- Кара: E38 735i
theraven_nz написа:

Живота е прекалено кратък за лоша музика, грозни жени, бавни коли и проблемни връзки!!!
- t060
- ентусиаст
-
- Кара: Без книжка.
- Мечтае да кара: Тунинг Голф 2-ка с PK номер.
- Детайли за колата: Ускорител на елементарни частици.
Ако трябва да се вярва на органите на реда в Рио де Жанейро, най-бързият автомобил не е нито "Бугати Вейрон", нито SSC Ultimat Aero TT. Техните постижения съответно от 407 и 411 км/ч направо бледнеят пред посочените 880 км/ч във фиша за глоба, адресиран към Рафаел де Андраде.
http://speed-press.com/?go=_common&p=ph ... 6&type=big
Така униформените за втори път издигат в култ бюджетния модел "Гол" на "Фолксваген" и приписват феноменални постижения на скромното еднолитрово моторче, коментира "Спийд-прес".
Още по-куриозен е случаят с по-мощната 1,6-литрова версия, собственост на адвоката Юселе Менезес. При него полицейският радар отчел космическите 4800 км/ч, което е обяснимо, имайки предвид по-големия му работен обем.
Комичният иск към Андраде логично бил снет след неговото оплакване, но глобата на Мензес все още е в сила. Потърпевшият подал молба за изясняване на случкатa, но властите категорично отказали да поправят очевидната грешка.
Явно в Бразилия полицията не се съмнява във възможностите на местно произведения свръхзвуков "Гол" и се гордее със постигнатата от него скорост от почти 4max.
Взето назаем от нетинфо - Правописа е запазен!
RESPECT
by t060
http://speed-press.com/?go=_common&p=ph ... 6&type=big
Така униформените за втори път издигат в култ бюджетния модел "Гол" на "Фолксваген" и приписват феноменални постижения на скромното еднолитрово моторче, коментира "Спийд-прес".
Още по-куриозен е случаят с по-мощната 1,6-литрова версия, собственост на адвоката Юселе Менезес. При него полицейският радар отчел космическите 4800 км/ч, което е обяснимо, имайки предвид по-големия му работен обем.
Комичният иск към Андраде логично бил снет след неговото оплакване, но глобата на Мензес все още е в сила. Потърпевшият подал молба за изясняване на случкатa, но властите категорично отказали да поправят очевидната грешка.
Явно в Бразилия полицията не се съмнява във възможностите на местно произведения свръхзвуков "Гол" и се гордее със постигнатата от него скорост от почти 4max.
Взето назаем от нетинфо - Правописа е запазен!
RESPECT
by t060
От тогава русото не е на мода.
- t060
- ентусиаст
-
- Кара: Без книжка.
- Мечтае да кара: Тунинг Голф 2-ка с PK номер.
- Детайли за колата: Ускорител на елементарни частици.
Един пич си кара БМВ-то, в едната му ръка димяща цигара и волана, в другата отворена бутилка бира. На предната седалка до него се е сгънала мацка, която му прави ...привет, на задната седалка още една мацка, която му разтрива раменете. Дъни музика в колата, когато започва настойчиво да звъни телефон. Пичът се обръща към мацката на задната седалка:
- Уф, вземи ми телефона от джоба и отговори! Нали не искаш да се разоря от глоби?
Обадиха се от кат, да си признае кой беше
RESPECT
by t060
- Уф, вземи ми телефона от джоба и отговори! Нали не искаш да се разоря от глоби?
Обадиха се от кат, да си признае кой беше

RESPECT
by t060
От тогава русото не е на мода.
- -Maxxx-
- младши ентусиаст
-
- Кара: 330Ci
- павката
- старши ентусиаст
-
- Кара: ги да пият мента
- Мечтае да кара: за 6лв/100км
- Детайли за колата: не върви и не гори
бе май се бяха сблъскали,ама пияна,проста нация,кво искаш 

Тия от БМВ-клуба обичат да си прикачат подобни табелки ;-)
Не им вярвай много - нищо чудно под предния капак да се крие охлювче
Не им вярвай много - нищо чудно под предния капак да се крие охлювче
- stambo_81dg
- старши ентусиаст
-
- Кара: Х5
veso VTK написа:theraven_nz написа:
Ха познайте коя е на Петко Страшника малката внучка![]()
![]()
---Тая с мустаките![]()
![]()
![]()
![]()
ашколсун машала

- M2PR
- старши ентусиаст
-
- Кара: звездомобил
hemicharger написа:http://www.youtube.com/watch?v=0atI8ObrBhQ&NR=1
колегите с е30ките да не пробват подобно нещо
Д.Пенч.

АПНИ, БАБА, 'АПНИ
- BMWACSCHNITZER
- младши ентусиаст
-
- Кара: '97 328i cabrio
- Мечтае да кара: E24 M6
- SKISA
-
-
- Кара: комби...нация и Вайълет!
тука напоследък напускахте некви мустакати каки ----да ти се доповръща!
чай са аз да пуснем нещо:
http://www.roadandtrack.com/gallery.asp ... 0&slide=on
http://www.roadandtrack.com/gallery.asp ... 0&slide=on
Искам да сменя жената. Търся съвсем обикновено, средностатистическо девойче.
За да не се разочаровам, а и да не разочаровам кандидатките, които май-вероятно ще са стотици, описах няколко основни изисквания на които да отговарят. Тя трябва:
1. Да е възвишена - ще рече да ми се възвисява до шнура
2. Да е като риба - демек да ходи опулена с отворена уста и да лапа де що види да мърда
3. Да е интелигентна - ще рече кат са прибера вечер от работа нервен, с едно такова ебано настроение, да се нагъзва веднага с една студена бира в ръка, без да се налага да отварям уста да обяснявам що ми е ебано настроението
4. Да е широко скроена личност - ще рече да се не плаши от романтичен секс с подръчни материали с големо фи. Пример: свещи, свещници, винени бутилки, бирени бутилки, крак от маса, само крак, само маса и други подобни
5. Да е тактична - да се клати в такт с музиката докато я лющя, че се изнервям иначе и обърквам ритъма. Аз слушам лека, отпускаща музика като Напалм Дед, Сепултура, Пантера, Висоцки
6. Да е поет по душа - и по гъз, та кат чуе, че пускам Сепултура да знае, че ще й го тура и да ма фаща за шнура
7. Да е романтична - например да си татуира две Б-та на бузите на задника, та всеки път като се нагъзи да си чета името - БОБ. За големината О-то съм изцяло отговорен аз.
8. Да е практична - да се движи изкъщи в стойка партер със забучена пура в задника, че не се знае кога ще ми дойде кефа да пуша, кога да бибипам
9. Да е музикална - да обича да прави свирки
10. Да е твърдоглава - като правим секс на задна прашка да не се оплаква, че я боли като си удря главундера в стената, ами да гледа да не излиза от ритъм с музикалния съпровод на Пантера
11. Да носи на бой и анален секс - ще рече да има потенциал да го поема не само надлъжно, но и напречно, щот се не знае как ще ми е кеф
12. Да говори само истината - демек да отбелязва с възторг всеки ден колко ми е голям, колко съм красив, мъжествен, умен и забавен
13. Да има малки ръчички и големи устища.
14. Да няма връзка между хранопровода и матката, че една мръсница така се опита да ме върже за семейното огнище. Вика ми "Бременна съм". Казвам как ше си бременна кат та бибипам само в гъзъ??Ама аз имам връзка. Лайняна работа ви казвам.
15. Да няма трета сливица, че пречи
16. Да изглежда като терорист - демек да има големи бомби
17. Да е умна и руса Абе 17 точка ще я преправя, че никой няма да се обади - нека бъде само руса.
Аз ще си я възпитам допълнително
Източник: Някъде из нета
За да не се разочаровам, а и да не разочаровам кандидатките, които май-вероятно ще са стотици, описах няколко основни изисквания на които да отговарят. Тя трябва:
1. Да е възвишена - ще рече да ми се възвисява до шнура
2. Да е като риба - демек да ходи опулена с отворена уста и да лапа де що види да мърда
3. Да е интелигентна - ще рече кат са прибера вечер от работа нервен, с едно такова ебано настроение, да се нагъзва веднага с една студена бира в ръка, без да се налага да отварям уста да обяснявам що ми е ебано настроението
4. Да е широко скроена личност - ще рече да се не плаши от романтичен секс с подръчни материали с големо фи. Пример: свещи, свещници, винени бутилки, бирени бутилки, крак от маса, само крак, само маса и други подобни
5. Да е тактична - да се клати в такт с музиката докато я лющя, че се изнервям иначе и обърквам ритъма. Аз слушам лека, отпускаща музика като Напалм Дед, Сепултура, Пантера, Висоцки
6. Да е поет по душа - и по гъз, та кат чуе, че пускам Сепултура да знае, че ще й го тура и да ма фаща за шнура
7. Да е романтична - например да си татуира две Б-та на бузите на задника, та всеки път като се нагъзи да си чета името - БОБ. За големината О-то съм изцяло отговорен аз.
8. Да е практична - да се движи изкъщи в стойка партер със забучена пура в задника, че не се знае кога ще ми дойде кефа да пуша, кога да бибипам
9. Да е музикална - да обича да прави свирки
10. Да е твърдоглава - като правим секс на задна прашка да не се оплаква, че я боли като си удря главундера в стената, ами да гледа да не излиза от ритъм с музикалния съпровод на Пантера
11. Да носи на бой и анален секс - ще рече да има потенциал да го поема не само надлъжно, но и напречно, щот се не знае как ще ми е кеф
12. Да говори само истината - демек да отбелязва с възторг всеки ден колко ми е голям, колко съм красив, мъжествен, умен и забавен
13. Да има малки ръчички и големи устища.
14. Да няма връзка между хранопровода и матката, че една мръсница така се опита да ме върже за семейното огнище. Вика ми "Бременна съм". Казвам как ше си бременна кат та бибипам само в гъзъ??Ама аз имам връзка. Лайняна работа ви казвам.
15. Да няма трета сливица, че пречи
16. Да изглежда като терорист - демек да има големи бомби
17. Да е умна и руса Абе 17 точка ще я преправя, че никой няма да се обади - нека бъде само руса.
Аз ще си я възпитам допълнително
Източник: Някъде из нета
Селото се оказа точно във града
- someone
- сбъркал колата, но не и форума
-
- Кара: е70
SKISA написа:тука напоследък напускахте некви мустакати каки ----да ти се доповръща!
SKISA, на това BMW дай да съберем по нещо, да му купим неколко килца Лореал Ревиталифт, да му се поизгладят малко бръчките, че така малко на шар пей ми прилича

- Feanor
- ентусиаст
-
- Кара: E39 535i '01
- Мечтае да кара: Mки, Ферарита и други глупости :)
"Nothing gives one person so much advantage over another as to remain always cool and unruffled under all circumstances"
- EBEEMVACIA
- младши ентусиаст
-
- Кара: рожден ден
- Мечтае да кара: Apassionata
- Детайли за колата: ̿̿ ̿̿ ̿̿ ̿'̿'\̵͇̿̿\з= ( ▀ ͜͞ʖ▀) =ε/̵͇̿̿/’̿’̿ ̿ ̿̿ ̿̿ ̿̿
̿̿ ̿̿ ̿̿ ̿'̿'\̵͇̿̿\з= ( ▀ ͜͞ʖ▀) =ε/̵͇̿̿/’̿’̿ ̿ ̿̿ ̿̿ ̿̿BMW Flugelrad II V-2