Бихте ли се ваксинирали срещу CoVid?

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Когато излезне CoVid ваксината и бъде достъпна бихте ли се ваксинирали?

Не!
206
61%
Да, веднага
58
17%
Да, 1 месец по-късно
14
4%
Да, 3 месеца по-късно
16
5%
Да, 6 месеца по-късно
21
6%
Да, 9 месеца по-късно
21
6%

Общо гласове : 336
големия брат на Монтоя
Аватар

Re: Бихте ли се ваксинирали срещу CoVid?

Мнение от BMW_POWER » 15 Авг 2021, 5:58

Печалбата на Модерна за миналата година е 67 милиона, тази +4 милиарда. Ще има трета, четвърта и онождане на всеки 6, после 4, после 3 месеца.....

Голям скандал се вихри с партито на Баран Банана. Няколкостотин човека и нито една маска...

ентусиаст
Аватар

Мнение от vlad0 » 15 Авг 2021, 6:34

vladobate написа:Тъй наречените"намагнетизирани протеини" . И аз знам за такъв случай от второ лице ( за протокола) . То тая расмърдяна история с тази истерия е ясна . .

:smoke: :smoke: :smoke:

https://www.rappler.com/newsbreak/fact- ... s-magnetic

Разказват ви Тикток видеота и вие се връзвате ... Кой е стадото сега?

старши ентусиаст
Аватар
Кара: през просото
Мечтае да кара: леговището на смог
Детайли за колата: баничарка

Мнение от Jordana » 15 Авг 2021, 7:57

В интерес на истината по добре е да се прочете наночипа който се инсталира с ваксината , вместо да се магнетизират хората с тия протеини .. :mhihi:
Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...

старши ентусиаст
Аватар
Кара: e46 318i N42B20AB
Мечтае да кара: хората да мислят
Детайли за колата: свежа и поддържана!

Мнение от ivoaudi » 15 Авг 2021, 10:48

vlad0 написа:
ivoaudi написа:Нещо повече, тези с антитела(преболедували) трябва да се третират с абсолютни привилегии и свободи спрямо ваксинираните! Защитата от преболедуване е истинска и трайна! !

Ганьо, чакай да ти постна нещо от горните мнения сигурно не си го видял или по-скоро не си го разбрал :wave: Даже на преболедувалите трябва да им махнат данъците и да им направят скоростни ленти по пътищата специално за тях

xela написа:Имам приятел, който го кара ноември, след това февуари. Двата пъти много тежко.
Април месец нямаше никакви антитела и за това се ваксинира. Две седмици след втората ваксина пак няма никакви антитела.
Момчето е спортист.

drago_pavlov написа:Писал съм в другата тема. Човек от семейството. Първият път беше на легло, пред интубитане... Не само с липса на обоняние... След 6 месеца пак, но по-леко - отпадналост, липса на обоняние, температура и т.н.
Недей толкова ограничено да расъждаваш... Щом ти не познаваш значи няма...

Владко мама, огромен проблем имаш с разсъжденията, ма иначе авторитетни мнения ръсиш за другите. Ей на, пиша ти го специално за теб, че и в отделен ред, белким стоплиш:

Това, което постваш едно, че е твърдение на някой си, второ е изолиран случай. Общата картина за умници като теб се рисува от изключенията. Гледам, че веселиш форума с уникални разсъждения :angel:
9K714 OKA SS-23

ПУ 9П71 ТМ 9Т240
9М714Б АА-75 9Н-63

Потребител
Аватар
Кара: F90
Мечтае да кара: 507

Мнение от Spunky » 15 Авг 2021, 11:58

Гордост. 15% стадо 85% вълци единаци тарикати. Най-умни, най-хубави, най-успешни, най-здрави.

Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: турбо бмв

Мнение от bum_bum » 15 Авг 2021, 13:54

А защо тогава по случаи на 100к всички тия ярко зелените с изключение на Германия, Норвегия, Исландия и Финландия са пред нас?

Не се ваксинираме, не спазваме карантината особено, локдауна не беше нищо в сравнение с Европа, носим си маските още от първата вълна, здравна система на практика нямаме, най-болната нация в Европа сме и сме по-добре от държави постигнали на хартия масов имунитет и били поставени под сериозни рестрикции много по-дълго от нас.
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E36 323i Touring
Мечтае да кара: някакво М

Мнение от Binev_OuT » 15 Авг 2021, 14:03

Spunky написа:...Най-умни, най-хубави, най-успешни, най-здрави.

100% вярно е това ;) Колкото и да ти го набиват че не е така!!!
Изображение

Потребител
Аватар
Кара: F90
Мечтае да кара: 507

Мнение от Spunky » 15 Авг 2021, 14:04

Шампиони

Изображение

ентусиаст
Аватар

Мнение от vlad0 » 15 Авг 2021, 15:06

bum_bum написа:А защо тогава по случаи на 100к всички тия ярко зелените с изключение на Германия, Норвегия, Исландия и Финландия са пред нас?

Не се ваксинираме, не спазваме карантината особено, локдауна не беше нищо в сравнение с Европа, носим си маските още от първата вълна, здравна система на практика нямаме, най-болната нация в Европа сме и сме по-добре от държави постигнали на хартия масов имунитет и били поставени под сериозни рестрикции много по-дълго от нас.

Имам теория по въпроса:
1. Около мен 90% от обкръжението ми или го е изкарало или е ваксинирано
2. Единствено е възможно да влезеш в статистиката, ако са ти направили тест в лаборатория. Повечето ми познати, които се разболяха въобще не стигнаха до ПЦР-и и т.нат.

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от alekangg » 15 Авг 2021, 15:46

А как разбраха, че са го изкарали без лаборатория?

ентусиаст
Аватар

Мнение от vlad0 » 15 Авг 2021, 16:01

alekangg написа:А как разбраха, че са го изкарали без лаборатория?

Някои по загубата на обоняние, други си направиха тест за антитела.

големия брат на Монтоя
Аватар

Мнение от BMW_POWER » 15 Авг 2021, 16:03

Аз не вярвам на абсолютно никаква информация и много отдавна съм ги отлюспил. Нито чета, нито слушам. Теста нямам идея как го правят и как решават какъв е резултата. Ще ви дам за пример, как кубинците правят бизнес в момента. Тръгвате с отрицателен тест. Там втори тест на летището - положителен. Оттам проби, отделен хотел, скенери, нови проби и няколко стотин $$$ отлитат. След три дни ви съобщават, че сте чист, ама от ваканцията са останали 4 дни, а джоба ви е значително олекнал. Хората реват по форумите.
Много съм убеден, че навсякъде е така, ама за да се точат здравни пътеки. Да, има болни, хакт. Но не е това, което се говори. Тук непрекъснато всяват паника и буквално тормозят хората. "Имаме трицидрено число заболели, имунизирайте се! Ще мрем по улиците..."
500 болни на 15 милиона и това на площ 1.076млн км2 (10 пъти колкото бг-то). В нашето едномилионно село случаите за ден са 10. Как болен на 2000км може да бърка статистиката при мен??? Но непрекъснато се всява паника. Непрекъснато и навсякъде. Никой не говори за паник атаки, за самоубийства, за ментал проблеми, докарани от тази психообработка....

И каква е крайната цел?

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E36 328i

Мнение от TheDriver » 15 Авг 2021, 16:15

alekangg написа:А как разбраха, че са го изкарали без лаборатория?

Жена ми се разболя, антигенен вкъщи положителен, последва положителен ПЦР. Детето също с два положителни направени в лаборатория и болница. Аз живея с тях и получих обичайните симптоми.

Дали имаше смисъл да се тествам?

След 3 месеца и тримата си направихме тест за антитела и очаквано имаме в изобилие. :dunno:
В по-широкото ни семейство съотношението официално тествани vs тест вкъщи+антитела е 50/50. И смятам, че ние сме относително съвестни и не се крием(всички без един бяхме докладвани на РЗИ). Наши роднини просто си направиха 1-2 теста вкъщи и до там, а всички бяха видимо болни.
Така като гледам опитът на други е подобен.
Няма как да кажем какъв брой преболедували не е в статистиката, но очевидно сме много повече от официалната бройка.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: през просото
Мечтае да кара: леговището на смог
Детайли за колата: баничарка

Мнение от Jordana » 15 Авг 2021, 16:21

Никой не говори за паник атаки, за самоубийства, за ментал проблеми, докарани от тази психообработка....

Имаш ли някаква информация ? :roll:
Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...

старши ентусиаст
Аватар
Кара: турбо бмв

Мнение от bum_bum » 15 Авг 2021, 19:15

vlad0 написа:
bum_bum написа:А защо тогава по случаи на 100к всички тия ярко зелените с изключение на Германия, Норвегия, Исландия и Финландия са пред нас?

Имам теория по въпроса:
1. Около мен 90% от обкръжението ми или го е изкарало или е ваксинирано
2. Единствено е възможно да влезеш в статистиката, ако са ти направили тест в лаборатория. Повечето ми познати, които се разболяха въобще не стигнаха до ПЦР-и и т.нат.

Това е ясно, но дали само ние сме така?

А относно смъртността на милион не знам защо никой не иска да говори за това, че ковида мори основно и предимно тия, дето вече така или иначе са се самоубили с начина си на живот.

На първи места сме по сърдечно съдови заболявания. По останалите неинфекциозни сме също челници. Е какво да очакваме? Ако си ходещ труп от години напълно в реда на нещата е един по сериозен грип да те приключи.

Милиарди се наляха в обяснителни кампании как да се пазим то грипа. И никой пукната пара не дава да обясни как да се пазим по принцип.

Един прост тест, макар и малко плосък по моите разбирания, но връзката я има. Я си измерете талията. Над 100см ли е? Е, честито!

Колко от вас могат да клекнат? До долу, стъпили стабилно върху цялото ходило и да седят напълно комфортно в тая позиция. Един от 10 ще е добре. Ма то аз съм си така, ма на мен нещо там ми пречи, това не го мога ама мога нещо друго.. Цялото човечество е превърнато в диванни картофи и сега се тресе от ужас и хипохондрия от най-обикновен грип, който при други обстоятелства щеше да мине съвсем незабелязан.
Изображение

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата