Бихте ли се ваксинирали срещу CoVid?

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Когато излезне CoVid ваксината и бъде достъпна бихте ли се ваксинирали?

Не!
206
61%
Да, веднага
58
17%
Да, 1 месец по-късно
14
4%
Да, 3 месеца по-късно
16
5%
Да, 6 месеца по-късно
21
6%
Да, 9 месеца по-късно
21
6%

Общо гласове : 336
старши ентусиаст
Аватар
Кара: през просото
Мечтае да кара: леговището на смог
Детайли за колата: баничарка

Re: Бихте ли се ваксинирали срещу CoVid?

Мнение от Jordana » 15 Авг 2021, 19:40

Моята е 100см точно , просто кокала ми е широк и чироз да стана все тая . С клякане клякам с цяло с половин и без ходило само колената да не прещракат че напоследък от претоварването почнаха да омекват . По селата коги не моат да клякат с цяло ходило режат дупка на някой стар стол и се оправят нещата . Ама това е над 90 някъде ... :mhihi:
Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...

младши ентусиаст
Аватар
Кара: e39 528i 1996г.

Мнение от georgi_1986 » 15 Авг 2021, 19:47

bum_bum написа:
Колко от вас могат да клекнат? До долу, стъпили стабилно върху цялото ходило и да седят напълно комфортно в тая позиция. Един от 10 ще е добре.

:D Няма как да клекне човек така, камо ли да му е комфортно. Искам да го направиш с прилепени глезени :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: си Е65-цата.

Мнение от ///M Power » 15 Авг 2021, 19:59

bum_bum написа:
А относно смъртността на милион не знам защо никой не иска да говори за това, че ковида мори основно и предимно тия, дето вече така или иначе са се самоубили с начина си на живот.

На първи места сме по сърдечно съдови заболявания. По останалите неинфекциозни сме също челници. Е какво да очакваме? Ако си ходещ труп от години напълно в реда на нещата е един по сериозен грип да те приключи.

Милиарди се наляха в обяснителни кампании как да се пазим то грипа. И никой пукната пара не дава да обясни как да се пазим по принцип.

Един прост тест, макар и малко плосък по моите разбирания, но връзката я има. Я си измерете талията. Над 100см ли е? Е, честито!

Колко от вас могат да клекнат? До долу, стъпили стабилно върху цялото ходило и да седят напълно комфортно в тая позиция. Един от 10 ще е добре. Ма то аз съм си така, ма на мен нещо там ми пречи, това не го мога ама мога нещо друго.. Цялото човечество е превърнато в диванни картофи и сега се тресе от ужас и хипохондрия от най-обикновен грип, който при други обстоятелства щеше да мине съвсем незабелязан.

Няма такава простотия дето каза...ходещи трупове били хората, да измират тогава а? Даже ти предлагам държавата да ги трепе, за какво чакат ковит.

ПС: мога да клекна, комфортно не мога да стоя щото ме болят коленете, ходещ труп ли съм ?
"If everything seems under control, you're just not going fast enough."
- Mario Andretti

старши ентусиаст
Аватар
Кара: през просото
Мечтае да кара: леговището на смог
Детайли за колата: баничарка

Мнение от Jordana » 15 Авг 2021, 20:10

:D Няма как да клекне човек така, камо ли да му е комфортно. Искам да го направиш с прилепени глезени :mhihi:

Тва е женски клек , сега го пробвах комфортно е обаче ако нямаш нищо между краката така че без такива клекове :nono: :mhihi:
Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: BMW E60 530D 2004г.
Мечтае да кара: M5

Мнение от ivokomandos » 15 Авг 2021, 20:19

Хайде сега разбирачите да обяснят, защо болниците в Сащ, се пълнят с неваксинирани?

https://www.dw.com/bg/%D1%82%D0%B0%D0%B ... CFgJIwGjG4
BMW E36 318 93;BMW E36 328i 97; BMW E60 530D 2004; HONDA HORNET CB600F 2008

старши ентусиаст
Аватар
Кара: турбо бмв

Мнение от bum_bum » 15 Авг 2021, 20:47

Не държа никой да споделя резултати. Направете го за себе си.

///M Power написа:
bum_bum написа:
А относно смъртността на милион не знам защо никой не иска да говори за това, че ковида мори основно и предимно тия, дето вече така или иначе са се самоубили с начина си на живот.

На първи места сме по сърдечно съдови заболявания. По останалите неинфекциозни сме също челници. Е какво да очакваме? Ако си ходещ труп от години напълно в реда на нещата е един по сериозен грип да те приключи.

Милиарди се наляха в обяснителни кампании как да се пазим то грипа. И никой пукната пара не дава да обясни как да се пазим по принцип.

Един прост тест, макар и малко плосък по моите разбирания, но връзката я има. Я си измерете талията. Над 100см ли е? Е, честито!

Колко от вас могат да клекнат? До долу, стъпили стабилно върху цялото ходило и да седят напълно комфортно в тая позиция. Един от 10 ще е добре. Ма то аз съм си така, ма на мен нещо там ми пречи, това не го мога ама мога нещо друго.. Цялото човечество е превърнато в диванни картофи и сега се тресе от ужас и хипохондрия от най-обикновен грип, който при други обстоятелства щеше да мине съвсем незабелязан.

Няма такава простотия дето каза...ходещи трупове били хората, да измират тогава а? Даже ти предлагам държавата да ги трепе, за какво чакат ковит.

ПС: мога да клекна, комфортно не мога да стоя щото ме болят коленете, ходещ труп ли съм ?

Къде казах да мрат? Казах, че е редно да се обърне внимание на ранната превенция за да не се стига до там.

Труп не си. Но си инвалид. Има хора, които ги болят коленете от спорт (професионален). И такива, които ги болят от неделния футбол или просто без видима причина. Ако си от вторите не е добре.
Изображение

Е30 Fanatic
Аватар
Кара: Ford Ranger 2019
Мечтае да кара: corvette c7 zr1

Мнение от N.Mihaylovski » 15 Авг 2021, 20:56

bum_bum написа:
vlad0 написа:
bum_bum написа:А защо тогава по случаи на 100к всички тия ярко зелените с изключение на Германия, Норвегия, Исландия и Финландия са пред нас?

Не се ваксинираме, не спазваме карантината особено, локдауна не беше нищо в сравнение с Европа, носим си маските още от първата вълна, здравна система на практика нямаме, най-болната нация в Европа сме и сме по-добре от държави постигнали на хартия масов имунитет и били поставени под сериозни рестрикции много по-дълго от нас.

Имам теория по въпроса:
1. Около мен 90% от обкръжението ми или го е изкарало или е ваксинирано
2. Единствено е възможно да влезеш в статистиката, ако са ти направили тест в лаборатория. Повечето ми познати, които се разболяха въобще не стигнаха до ПЦР-и и т.нат.

Това е ясно, но дали само ние сме така?

Това е правиолния отговор,
у наше село, си заминаха 3 ма в рамките на 2 седмици от КОВИД, ама че имаха по 2 инсулата, че са по 150 кила, алкохолици и прочие никой не го зачете....... рекламата е голямо нещо.
Пол Роше: „Мощността най-вероятно бе около 1400 к.с., но ние не знаехме точното число, защото динамометърът не можеше да измери повече от 1280 кс”. - BMW 87г. //М3

ентусиаст
Аватар

Мнение от slatanic » 15 Авг 2021, 22:27

Факт е че гадината мори тия коне дето вече са уморени.Но гадта има и други способности.Ей на на мен ми намери бактериална инфекция в бъбреците дето никога не са ми давали ядове.И щях да ритна камбаната от отказали бъбреци и 40+ градуса температура,а не от тъпия ковид дето освен загуба на обоняние и за първи път от години наред напълно отпушен нос друго не ми донесе. :mhihi:
Ма сега майната му...ни аз ни детето ни жената ще се ваксинираме докато не си ебе майката положението толкова,че да отива на геноцид при положение,че и тримата сме го изкарали преди 9 месеца има няма.
И те така.А за картофите... аз никога не съм съм могъл да клякам като хората,имам дискова херния от преработване и простотия във фитнеса от кога бях на 18 и колената ми пукат като на Пинокио.Ма не ми пречи да работя повече и по осърдно от доста от тия дето го играят фитнес маниаци всеки ден без изключения. :mhihi:
П.С. да ми напомните какво се взимаше за оправяне на хрупането в ставите,че бяхте писали в другата тема... :ok:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: мфили

Мнение от cod-cdbp » 15 Авг 2021, 22:39

А бе то хубаво талия, но на моменти забелязвам че мори и разни спортни натури.
Не е масово, но все пак го забелязвам като тенденция. Слаб ген ли, какво ли е, но мяркам и такива неща.
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: си Е65-цата.

Мнение от ///M Power » 15 Авг 2021, 22:57

bum_bum написа:
Къде казах да мрат? Казах, че е редно да се обърне внимание на ранната превенция за да не се стига до там.

Труп не си. Но си инвалид. Има хора, които ги болят коленете от спорт (професионален). И такива, които ги болят от неделния футбол или просто без видима причина. Ако си от вторите не е добре.

Превенцията трябва да я има, в това съм съгласен, но неможеш да наричаш хората ходещи трупове. Ако дойде някой дето вместо спорт е учил повече и знае повече, и ти каже че си ходеща тиква?

ПС: Сега пък съм бил инвалид :mhihi: :mhihi:
"If everything seems under control, you're just not going fast enough."
- Mario Andretti

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: F10 535xi / Волво ЕХ30, 428 к.с.

Мнение от sssssl » 15 Авг 2021, 23:13

georgi_1986 написа:
bum_bum написа:
Колко от вас могат да клекнат? До долу, стъпили стабилно върху цялото ходило и да седят напълно комфортно в тая позиция. Един от 10 ще е добре.

Да, с прилепени глезени и ми е комфортно, нищо че съм на 63. Къде е уловката? 190 на 75 кила съм.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: е39

Мнение от wladio » 15 Авг 2021, 23:18

slatanic написа:Факт е че гадината мори тия коне дето вече са уморени.Но гадта има и други способности.Ей на на мен ми намери бактериална инфекция в бъбреците дето никога не са ми давали ядове.И щях да ритна камбаната от отказали бъбреци и 40+ градуса температура,а не от тъпия ковид дето освен загуба на обоняние и за първи път от години наред напълно отпушен нос друго не ми донесе. :mhihi:
Ма сега майната му...ни аз ни детето ни жената ще се ваксинираме докато не си ебе майката положението толкова,че да отива на геноцид при положение,че и тримата сме го изкарали преди 9 месеца има няма.
И те така.А за картофите... аз никога не съм съм могъл да клякам като хората,имам дискова херния от преработване и простотия във фитнеса от кога бях на 18 и колената ми пукат като на Пинокио.Ма не ми пречи да работя повече и по осърдно от доста от тия дето го играят фитнес маниаци всеки ден без изключения. :mhihi:
П.С. да ми напомните какво се взимаше за оправяне на хрупането в ставите,че бяхте писали в другата тема... :ok:

Колаген

старши ентусиаст
Аватар
Кара: турбо бмв

Бихте ли се ваксинирали срещу CoVid?

Мнение от bum_bum » 15 Авг 2021, 23:36

///M Power написа:
bum_bum написа:

Превенцията трябва да я има, в това съм съгласен, но неможеш да наричаш хората ходещи трупове. Ако дойде някой дето вместо спорт е учил повече и знае повече, и ти каже че си ходеща тиква?

ПС: Сега пък съм бил инвалид :mhihi: :mhihi:
Че са такива, как иначе да ги наричам?

Аз спорт не съм учил, нито спя във фитнеса, нито изглеждам като културист.

Но на 45 мога да клекна както и колкото пъти искаш искаш, със събрани крака, разкрачени, на един крак. Мога да направя 40-50 лицеви (и аз не знам колко точно), 15-Тина може би или повече набирания, мога да се затичам след рейса без да припадна. И това не е геройство или нещо с което трябва човек да се хвали, а нещо, което е и трябва да бъде нормално за всеки един. И колкото по-рано всеки един зареже оправданията и се вземе в ръце, толкова по-голяма услуга ще си направи.

Но тук се хвалим кой каква и по колко бира пиел, и колко скъпо уиски си купува. И после “олеле, ваксинирайте се, че ще се мре яко”. Ми да, ще се мре. Като имаме колекция от уиски ама яйце над 20 стинки и месо над 10лв ни е скъпо и спортът ни се изчерпва с гледането на някой мач по телевизията.

cod-cdbp написа:А бе то хубаво талия, но на моменти забелязвам че мори и разни спортни натури.
Не е масово, но все пак го забелязвам като тенденция. Слаб ген ли, какво ли е, но мяркам и такива неща.

Там проблема е в химията.
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: e46 318i N42B20AB
Мечтае да кара: хората да мислят
Детайли за колата: свежа и поддържана!

Мнение от ivoaudi » 15 Авг 2021, 23:51

За съжаление човека над мен е повече от прав. Няма нужда да шикалкавим и увъртаме. Аз всеки път като се разходя по Варненските и Пловдивските улици и виждам само плондери. Никого не обиждам, щото и аз самия имам корем и не успявам да го сваля. Сол и захар се яде промишлено и това не само по заведенията. Децата масово се тъпчат с всевъзможни гнусотии и това директно от умните им майки, това също не го забелязвате, нали? Нацията е болна и дебела, що лицемерничите? Масово. Аз по Варненските булеварди не мога склоня на една да се натискаме, щото ме плашат животните, аз дето си мисля, че съм смел.
Ковида ги морял, да, точно Ковида! Няма да си кривя душата, че е опасен, няма да отричам и, че си отиват и спортни, здрави натури. Но че масата са си подписали вече смъртната присъда с начина си на живот е също толкова истина. Бидейки вече лабилен здравословно, щото ТИ САМ си си го избрал да е така, дали и колко ти е виновен Ковида от там насетне?
9K714 OKA SS-23

ПУ 9П71 ТМ 9Т240
9М714Б АА-75 9Н-63

Старши Алкохолик
Аватар
Кара: E60 LCI 535d
Мечтае да кара: E24 635CSi
Детайли за колата: Немска петица с многооо екстри. Ама не всичките, де! Такива има само нов внос от Италия :D

Мнение от zAcK » 15 Авг 2021, 23:53

sssssl написа:
georgi_1986 написа:
bum_bum написа:Колко от вас могат да клекнат? До долу, стъпили стабилно върху цялото ходило и да седят напълно комфортно в тая позиция. Един от 10 ще е добре.

Да, с прилепени глезени и ми е комфортно, нищо че съм на 63. Къде е уловката? 190 на 75 кила съм.

Пробвах преди и след ядене :mhihi: Май доста салата съм хапнал, след ядене усетих защо е написано. Вероятно 8 от 10 от колегите ми няма да могат да го направят, дори да не са яли цял ден :mhihi: Може и повече :mhihi:
Не бях се замисял, че с прилепнали глезени е кофти упражнение :idea: :bchug:
Жената ме гледа, че клякам посредата на хола и се чуди какво ми има :mhihi: Вика, какво му е трудното на това и взе да кляка и тя :mhihi: Признавам си, на нея й е доста по-лесно :mhihi:

cod-cdbp написа:А бе то хубаво талия, но на моменти забелязвам че мори и разни спортни натури.

99% от хората нагъват всякаква долнопробна храна, като се почне от пилешко на стероиди, маргарини, всяакви колбаси за 5 лева и се стигне до рафинирани бяло брашно, олио, захар и т.н. в промишлени количества. Да не говорим, че прясното и кисело мляко са набухани със сухо мляко, яко с калциев дихлорид, доят се от крави, де нормална храна не са яли и т.н. Да има. Одобрено и от БДС, и от ЕС и т.н. А плодовете и зеленчуците в България са толкова назобени, че направо се плаша. Да не говорим, че се пръскат до откат с всякакви коктейли от химия през ден и се продават преди карантинни срокове и т.н. :idea: Едни ужким фермерски производители на домати и краставици на маса ни бяха споделили, че буквално през ден пръкат яко с химия и никога никой не е проверявал продукцията им. И те така................ :no:
Последна промяна zAcK на 15 Авг 2021, 23:57, променена общо 5 пъти
Хубави години бяха, 'га бяхме млади фенове с M20-ки с големи 'жанти! :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Изображение
E34 520i / E39 520i / E39 540i / E60 535d - Love at First Sight is Real :mhihi:

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата