НВ-ВМХ
Модератор: Общи модератори
- Jordana
- старши ентусиаст
-
- Кара: през просото
- Мечтае да кара: леговището на смог
- Детайли за колата: баничарка
Re: НВ-ВМХ
Младеж си
Критична за мъжа е възраста 50-53 години , тогава настъпват резки промени в организма и съответно инфарктите са най чести в тая възрастова граница . Така или иначе след 40 вече има промяна в артериите и метаболизма така че не е лошо човек да се замисли за малко превенция .

Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...
- Bogat-Beden
-
-
- Кара: много бавно бенве
- Мечтае да кара: Порше
- Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!
Jordana написа:Младеж сиКритична за мъжа е възраста 50-53 години , тогава настъпват резки промени в организма и съответно инфарктите са най чести в тая възрастова граница . Така или иначе след 40 вече има промяна в артериите и метаболизма така че не е лошо човек да се замисли за малко превенция .
Да му мислЕха такива като Павел Чернев...Ама те само гледат гъза в кой кожен салон да сложат и с какво да напълнят търбуха и други първосигнални удоволствия..
Бум бум е мега машината (време за четки за шефа на темата

На мен ходенето ми остава единствената опция в момента да съм във форма и трябва сериозно да започвам,че съм станал чувал,ама с неправилна форма

"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"
- steeN
- старши ентусиаст
-
- Кара: конете да бягат
- Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...
НВ-ВМХ
И сз съм негативен към бягането. Имам разни познати, които доста бягат... аматьорски състезания ходят... все се оплакват от болки в колената или други тъпи контузии. Тичане май единствено на пясъка на плажа или на elliptical машина, иначе смърт за ставите, ако бягаш по асвалт или бетон.
jawbone up - гривна е, не само приложение. аз отдавна ги ползвам и ми харесват. конкуренти са на fitbit. с тва седен по цял ден трябва да се взимат мерки.
jawbone up - гривна е, не само приложение. аз отдавна ги ползвам и ми харесват. конкуренти са на fitbit. с тва седен по цял ден трябва да се взимат мерки.
- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- “When the legend becomes fact, print the legend.”
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- “When the legend becomes fact, print the legend.”
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
Далеч съм от машина аз ама гледам да поддържам някаква активност, че в тази възраст ако се засереш вече става трудно.
- Bogat-Beden
-
-
Брат ми е твой набор(ако си '76).На 20-25 беше добиче (ни пари за добавки имахме,ни достъп до такива тогава (освен някоя кутия НУтрим
и някой -друг Центрум-върха на легалната химия).Бягаше,вдигаше,спаринги,бокс-мокс и напук на недоспиване,алкохол и кофти режим като цяло,изглеждаше отлично и имаше много сила.Сега не тренира от над 10 години,понякога къде от работа или от мързел не излиза от тях по цял ден и си е станал бъчонка..А не яде много..

"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
И аз имам такива приятели. Имаше един в 9-ти клас с 43 ръка и 127 гръдна обиколка. Сега талията му е там някъде.
Мен в общи линии ме крепи желанието да съм активен. Гена ми е 0. Метаболизма минус 10. Единственото, което имам е желание и инат.
Мен в общи линии ме крепи желанието да съм активен. Гена ми е 0. Метаболизма минус 10. Единственото, което имам е желание и инат.
- Leon
- старши ентусиаст
-
- Кара: 328i
Май сме се събрали някакви метаболитни недоразумения в тази тема
Аз преди да закъсам с коленете ходех много, сега само на колелото вкъщи и едва издържам по 40 мин, но пак се чувствам страхотно след това...
96% съм сигурен, че заслуга има лошия режим на времето, не само липсата на активност сега. Просто сега проличават натрупванията. Другия ключ от палатката е какво ядеш, не само колко...
И за да съм по темата, пиша си тук с някакъв младеж посурат тефтера и той твърди, че стои в кетоза само с яйца, масло, кашкавал и ядки. Не съм попадал на ВМ живеещи вегетарианци... На теория е възможно, но все ми се струва, че ще са твърде много протеините в такава диета.

Bogat-Beden написа:Брат ми е твой набор(ако си '76).На 20-25 беше добиче (ни пари за добавки имахме,ни достъп до такива тогава (освен някоя кутия НУтрими някой -друг Центрум-върха на легалната химия).Бягаше,вдигаше,спаринги,бокс-мокс и напук на недоспиване,алкохол и кофти режим като цяло,изглеждаше отлично и имаше много сила.Сега не тренира от над 10 години,понякога къде от работа или от мързел не излиза от тях по цял ден и си е станал бъчонка..А не яде много..
96% съм сигурен, че заслуга има лошия режим на времето, не само липсата на активност сега. Просто сега проличават натрупванията. Другия ключ от палатката е какво ядеш, не само колко...
И за да съм по темата, пиша си тук с някакъв младеж посурат тефтера и той твърди, че стои в кетоза само с яйца, масло, кашкавал и ядки. Не съм попадал на ВМ живеещи вегетарианци... На теория е възможно, но все ми се струва, че ще са твърде много протеините в такава диета.
Never mistake motion for action...
- Bogat-Beden
-
-
Моето обяснение е (нали сме една кръв все пак..) е отвратителният ни метаболизъм и на двамата ( в интерес на истината пък маса и сила качваме лесно-но сланина най -лесноLeon написа:96% съм сигурен, че заслуга има лошия режим на времето, не само липсата на активност сега. Просто сега проличават натрупванията. Другия ключ от палатката е какво ядеш, не само колко....

Но няма оправдание,ни той,ни аз.
Относно бягането-аз много го обичах ,но от над 17 години вече не бягам редовно.Но е вярно за коленете-бягах на асфалт и лявото коляно почна да се обажда когато си поиска...Като спрях,минаха години(остарях и аз със вас..

- speeder88
- младши ентусиаст
-
- Кара: кошара!
- Мечтае да кара: BMW M3 E46
bum_bum написа:Метаболизма минус 10. Единственото, което имам е желание и инат.
Leon написа:Май сме се събрали някакви метаболитни недоразумения в тази тема![]()
ХАХАХА
Много ставаме недоразуменията!
Дееб@ и ген и чудо! Жената е на 28, тъпче само боклуци и не качва дееб@!
Аз като кривна за известно време от прави път и веднага дънкитО малки, преди да намеря НВ-ВМХ пък беше нещо страшно...

SKISA написа: ти си ебати ///M-склададжията
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
Leon написа: Аз преди да закъсам с коленете ...
Четох наскоро, че фиксито било много добро за коленете. Противно на това как изглежда. Мен всеки като ме види да го карам вика- "а коленете"?

speeder88 написа:Дееб@ и ген и чудо! Жената е на 28, тъпче само боклуци и не качва дееб@!
А кво да кажем за жена на 30 години и раждала, дето е с видимо 5-6% мазнини и преса за която аз и не мечтая от 10 години насам

Преди малко качих домашното трасе- кръговото на Икеа до Бистрица в яката жега. Сигурно беше над 30, а на слънце нямам идея. Байпаса още работи явно.

- Leon
- старши ентусиаст
-
bum_bum написа:Leon написа: Аз преди да закъсам с коленете ...
Четох наскоро, че фиксито било много добро за коленете. Противно на това как изглежда. Мен всеки като ме види да го карам вика- "а коленете"?Силата, която употребяваш за да намалиш скороста явно работи за мускули оставащи ненатоварени при нормално каране. Самото неправилно развитие на мускулите на краката пък дърпа капачката в едната или другата посока и от там идват и болки в коленете. Тъй, че може да опиташ
![]()
Айдее, вкара ме в нова тема

- speeder88
- младши ентусиаст
-
- Кара: кошара!
- Мечтае да кара: BMW M3 E46
То bum_bum e е шефа и в темата за колелетата, аз от него се запалих по фиксито, ама за момента го карам на сингъл, че нещо май не са ми достатъчно големи топките. 

SKISA написа: ти си ебати ///M-склададжията
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
Тия противовъзпалителните гледай да ги спреш възможно най-скоро, че са страшен шит.
А новото ти любимо питие щеш-нещеш вече се казва "костен бульон.
Във възможно най-големи количества.
А новото ти любимо питие щеш-нещеш вече се казва "костен бульон.

Във възможно най-големи количества.
- Leon
- старши ентусиаст
-
И мен не ме кефи. Уж са само ставни комплекси MSM, хрущяли и екстракти от някакви растения. Пробвах десетина добавки докато нацеля някоя да ми действа добре и да мога да я понеса финансово. Ей това пия http://naturalfactors.com/en-us/product ... are-en-us/ Ако почна и кости да варя вкъщи след всичкото ми специално готвене дето никой не хапва, ще ми съберат багажа... 

- bum_bum
- старши ентусиаст
-
Аа, аз помислих че пиеш някакви истински противовъзпалителни. Тия не знам дали и колко може да ти навредят, но съм сигурен че ефекта е около плацебото. Действащите добавки за ставите са само в течна форма.
Бульон се продава готов ама е 5лв буркана, скъпо излиза при положение че за да видиш ефект ще си ходи буркан на ден.
Бульон се продава готов ама е 5лв буркана, скъпо излиза при положение че за да видиш ефект ще си ходи буркан на ден.