Айде на ски-зима е....!?

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Какво караме?

Ски
216
62%
Борд
132
38%

Общо гласове : 348
Шами
Аватар
Кара: с 240 бавно из града
Мечтае да кара: Е36 с V10....
Детайли за колата: Много бързо V10

Мнение от _BmW_™ » 04 Фев 2009, 23:43

аз имам предложение главно към колегите " Георги Пенчев, Дилян Пенчев, SKISA, Цвето.... , и останалите който бяхме на 02.02.09 на нощното каране на витоша" (и другите който са запалени по този спорт)
така един колега на маитап пусна мухата за БМВ Ски Тийм но на мен много ми хареса предложението ми е да се заформи в деиствителност такъв тийм :)

отзиви ???
///M
Изображение

daytona violett
Аватар
Кара: e36+24

Мнение от kOnPuBkA » 05 Фев 2009, 8:31

Колеги мен ме пишете морска за тая седмица :(

Днес след сбирка паля за морето по работа до неделя... Може да направя едни водни ски, ама с Вас ще ми се размине :confused:

Надявам се да си изкарате незабравимо и държа на видео материал :twisted:
HAPPINESS IS NOT AROUND THE CORNER, HAPPINESS IS THE CORNER!
Изображение
IMPOSSIBLE IS NOTHING !

ентусиаст
Аватар
Кара: M3 и Volvo XC70

Мнение от Tod » 05 Фев 2009, 12:48

_BmW_™ написа:аз имам предложение главно към колегите " Георги Пенчев, Дилян Пенчев, SKISA, Цвето.... , и останалите който бяхме на 02.02.09 на нощното каране на витоша" (и другите който са запалени по този спорт)
така един колега на маитап пусна мухата за БМВ Ски Тийм но на мен много ми хареса предложението ми е да се заформи в деиствителност такъв тийм :)

отзиви ???

Приема се, одобрявам ;) Да направим очередително събрание в събота на Маркуджиците!?
Пък и този викенд май ще закриваме сезона, в Пловдив си е направо лято!
Good Luck

Не е ли странно? Същите хора, които се смеят на научната фантастика, четат прогнозата за времето и вярват на икономисти? ~Kelvin Throop III

Аватар
Кара: комби...нация и Вайълет!

Мнение от SKISA » 05 Фев 2009, 12:50

_BmW_™ написа:аз имам предложение главно към колегите " Георги Пенчев, Дилян Пенчев, SKISA, Цвето.... , и останалите който бяхме на 02.02.09 на нощното каране на витоша" (и другите който са запалени по този спорт)

отзиви ???

ми се ми се струва ,че с вальо може да ударим едно рамо.той ,обаче е на бансчо!!! ма с кой ше се състезаваме. примерно аз ще спонсорирам номера или евентуално да ни наредат едно трасе-парите! ма с кой ше се бегаме. в тоя случай тренировката в събота е задължителна ,но аз май ше съм на боро в неделя и няма да мога да дода с вас....
айде ти си там горе разпитай един слалом колко ше ни вземат да ни наредат! и все пак имайте впредвид ,че слаломите не са като свободното спускане и ако никога не сте карали на врати - нема да е най-лесното нещо дори и да умеете да карате добре....

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: модерен ВАЗ

Мнение от _r3sp3c7_ » 05 Фев 2009, 18:08

Pitbull_Germany написа:
SKISA написа:аз не казвам ,че е лошо да се кара бързо. и аз съм бил на вашто-карал съм! но е добре и на 20 и на 40 да се кара според възможностите. не искам никой да обидя,но ми се струва ,че имаше хора,които пускат по-бързо ,отколкото могат да управляват или спрат. тва беше идеята да понамалиме,както и казах след първото и на второто стана инфекцията...! естествено ,че карането в група е фантастично изживяване-правил съм го много пъти. но когато става въпрос ,че има опасност да стане беля,която-повярвай ми заради опита си виждам как ше стане предварително , е добре да се намали от всички темпото. малко адреналин не си струва после ядове за някой....!!
ако идем на боровец със сигурност ще говоря с хората-поне тези,които познавам лично ,да не правиме такива пускания като на лалето. смятам е ясно ,че мога да пусна цялото лале на шус ако е добре отъпкано и долу ще спра ,и мога да се справя с възникнала опасност ,но не си струва риска....

Когато си прав, си си прав!!! Случвало ми се е и на мен да карам заедно с хора, които първо са се състезавали преди и много повече го умеят това от мен и това, което съм забелязвал е, че човек подсъзнателно се сили повече, отколкото може, само и само да не изостава и да не изглежда зле!

Иначе момчето, което претърпя инцидента, как е? Срязването лошо ли е, има ли засегнат мускул и т.н.

Момчето е добре, зашиха го, вчера е бил на контролен преглед и му казали, че по всяка вероятност ако няма усложнения, ще му свалят конците следващия петък ;)
П.С. Относно, карането в събота... и аз ще го пропусна, защото съм нощна в петък :confused: , но за сметка на това мисля да ви попитам дали няма да имате нищо против, ако метрологичните условия и качеството на пистата позвлолят , да направиме още едно нощно каране на Витоша началото на идната седмица :)
Поздрави на всички "скиори" :winky:

Шами
Аватар
Кара: с 240 бавно из града
Мечтае да кара: Е36 с V10....
Детайли за колата: Много бързо V10

Мнение от _BmW_™ » 05 Фев 2009, 18:32

добре кажете кой сме в събота на нощно ?
///M
Изображение

ентусиаст
Аватар

Мнение от Louis » 05 Фев 2009, 18:40

ти са за ски ли мислиш още :mhihi:
Упомена!Одере!Сдържам!Учуден! ВанОс! ПрУжина! АкУмулатор! СемеринГ! АУспУх! КлапАн! РезервОар! ГаЗ! ФорУм! ОбрЪч! КУпувам! ВрЪЗка! БОбина! ЛосТче! КаРбУратор! ИталиАнски! ГрадУс
ИзображениеИзображение

Аватар

Мнение от SKISA » 05 Фев 2009, 18:46

кво нощно ,ве мен!?
нали на маркучите през деня !?!?
аз нещо се обърках.......
аз праа сичко възможно да съм в събота на боро. дано и времето е читаво-чакам инфо да ми кажат за пистата.......

ентусиаст
Аватар

Мнение от Louis » 05 Фев 2009, 18:59

SKISA написа:кво нощно ,ве мен!?
нали на маркучите през деня !?!?
аз нещо се обърках.......
аз праа сичко възможно да съм в събота на боро. дано и времето е читаво-чакам инфо да ми кажат за пистата.......

остави го марто ;) в момента е леко превъзбуден с примес на адреналин :D
идеята е събота на маркучиците да
аз отивам в петък вечер(най-вероятно) и съм казал че ще съобщя за обстановката на Пенчеви :)
дано и в събота стане като на 2ри (ама колко хубаво си го спретнахме тоя празник Изображение )
Упомена!Одере!Сдържам!Учуден! ВанОс! ПрУжина! АкУмулатор! СемеринГ! АУспУх! КлапАн! РезервОар! ГаЗ! ФорУм! ОбрЪч! КУпувам! ВрЪЗка! БОбина! ЛосТче! КаРбУратор! ИталиАнски! ГрадУс
ИзображениеИзображение

Аватар

Мнение от SKISA » 05 Фев 2009, 20:12

начи аз имам решение на комисията за правата на човека към оон и ще съм в 7,30 на омв-то! паля за боровец. който -квото аз съм там.....!!! стегайте се дано нема да е терсене пистата....!! че ви изедем ,ей....!! :mhihi:

Сватбаря
Аватар
Кара: Opel Zafira А OPC

Мнение от Penchev » 05 Фев 2009, 22:07

^ Ихаааа :D :D Много се радвам ,че за събота ще се посъберем компания оттук (доста модератори ще има на пистата :smoke: ,освен всичко :) ) Много гот ще е 8)

alx , понеже няма как да се включиш към снежната сбирка ,дай някое твое клипче да видим как е по скалистите планини екстрийма 8)
Благодаря предварително :!:

Георги Пенчев
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: '97 520i - продадена
Мечтае да кара: M5

Мнение от M5 » 05 Фев 2009, 22:09

В 7:30 не е ли малко късно? Така ще сме в Боровец към 8:30-9:00. Дали все още ще има места за паркиране? Тая година още не съм ходил натам и не съм много наясно как стои въпроса с паркирането. Има ли още безплатни места за паркиране?
Изображение

Аватар

Мнение от SKISA » 05 Фев 2009, 22:18

тая година и аз не съм стъпвал там. би трябвало да е безплатен паркинга над 4ката-бившата котва. 9 тръгва кабинката май ,така че едва ли е късно....! :roll: аз ще спра на горният паркинг над 4ката....!

Сватбаря
Аватар
Кара: Opel Zafira А OPC

Мнение от Penchev » 05 Фев 2009, 22:23

SKISA написа:тая година и аз не съм стъпвал там. би трябвало да е безплатен паркинга над 4ката-бившата котва. 9 тръгва кабинката май ,така че едва ли е късно....! :roll: аз ще спра на горният паркинг над 4ката....!

Под четворката ,имаш предвид лифта на Ястребец 1 ли ? Защото той е адски удобен ,взимаме лифта и почваме да дереме :twisted:

Ако искате да изтеглиме на 07.00 часа ,но наистина ще дойде малко ненужно рано :roll:

Георги Пенчев
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: '97 520i - продадена
Мечтае да кара: M5

Мнение от M5 » 05 Фев 2009, 22:31

Аз се притеснявам единствено за паркинга. Можете ли да обясните къде точно е това ОМВ, че нещо не се сещам?
А дали ще се намери 1 (евентуално 2) места при някой, че някак ми се струва безсмислено да пътува 1 човек с 1 кола.
Изображение

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата