Цена на петрола и горивата в РБ
Модератор: Общи модератори
- Stanchev
- старши ентусиаст
-
- Кара: 7er
Re: Цена на петрола и горивата в РБ
вчера зареждах на петрол А95Н - 2.16лв за литър
ебем ти скапания бензин, поне качество да има за тази цена
да не говорим как ни цакат и в грамажа..

ебем ти скапания бензин, поне качество да има за тази цена

- ktv
- оптимист-неверник
-
- Кара: старо Е 34
- Мечтае да кара: ново Е 34
- Детайли за колата: най- добрата
Скоро трябва да зареждам за дълъг път и като следя темата ми призлява
Поне, като ходя на Лукойла, качеството е поносимо.

Едно е да искаш, второ е да можеш, а трето и четвърто е да го направиш!
- pistata9889
- ентусиаст
-
- Кара: Камион колкото читалището...
Колеги 1,48евро за литър бензин,95 в момента в Гърция.Дано в БГ не стане същото.
Когато трябва да вземеш решение относно една страна,изслушай и другата,може нейната версия да е по достоверна!!!
pistata9889 написа:Колеги 1,48евро за литър бензин,95 в момента в Гърция.Дано в БГ не стане същото.
A га им беше 40 цента с отстъпките дето ползваха всички местни фермери и бизнесмен-и ни се смееха на нас "туристите", че го плащаме по едно евро. Нека им сега

- alekangg
- кандидат ентусиаст
-
В Испания, миналата седмица скочи с 6-7 цента, така не е скачал от преди кризата.. Сега 95 тук е 1,16/1,17. Миналата седмица бях в Германия, там беше 95Н 1,47, а 98 или 100 беше 1,60€. Забелязал съм, че винаги скача едновременно и във всички държави, наговарят се и това си е...
- Bella
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E 46 330 xd , 2003
- Мечтае да кара: BMW M3 E 46 CSL
Stanchev написа:вчера зареждах на петрол А95Н - 2.16лв за литър![]()
На Лукойл заредих за 2,10 .Не че не ги псувах през цялото време ,ама както каза SKISA в Турция е 3 и нещо .Та като се сетя за там и малко се успокоявам

Харчим пари ,които нямаме да купуваме неща от които нямаме нужда за да впечатляваме хора които не заслужват 

- ивчо
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е34 с ... ръжда
Дето вика ktv,и на мен ми предстои да мина 880 км,и малко ми се доприак*а!
Съсвем скоро отивам при бай Иван да боцне LPG-то,че ми писна да давам само грешни пари!!
М/у другото,от къде тръгна всичко това,ко пак стана!??!
Съсвем скоро отивам при бай Иван да боцне LPG-то,че ми писна да давам само грешни пари!!
М/у другото,от къде тръгна всичко това,ко пак стана!??!
Механджията написа:е, пример, аз снощи клатих здраво мойта, сутринта с кеф станах, кафенце, после вместо обичайните 15мин до бачкането пътувах близо 25... лежерно така, кефаджийско.... а тия дет бързат, дали са ебали?
The night is dark and full of lo6o

- steeN
- старши ентусиаст
-
- Кара: конете да бягат
- Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...
Stanchev написа:вчера зареждах на петрол А95Н - 2.16лв за литър![]()
ебем ти скапания бензин, поне качество да има за тази цена![]()
зареждай късно вечер

в същност в българия имат ли температурна корекция колонките, някой наясно ли е ?
- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- “When the legend becomes fact, print the legend.”
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- “When the legend becomes fact, print the legend.”
- ивчо
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е34 с ... ръжда

Довечера съм там ....
Май нямат корекция ...

Механджията написа:е, пример, аз снощи клатих здраво мойта, сутринта с кеф станах, кафенце, после вместо обичайните 15мин до бачкането пътувах близо 25... лежерно така, кефаджийско.... а тия дет бързат, дали са ебали?
The night is dark and full of lo6o

- Демирев
- ентусиаст
-
- Кара: VOLVO XC60 2016 Feiclift D3
Младежи, сигурно ще се смеете като чуете че в 95% от случаите си чакам касовия бон на бензиностанцията и си го прибирам в къщи.
Та ето един касов бон за заредени едва 8.5 л. евро дизел за 20 лева от Еко Петролиум Варна на 23 август 2008г.

Та ето един касов бон за заредени едва 8.5 л. евро дизел за 20 лева от Еко Петролиум Варна на 23 август 2008г.
Borymeckata написа:БМВ къща разваля... Момата е казала: "Или аз, или желазарията!"
- Демирев
- ентусиаст
-
02.03.2006г. 10:24ч.
От 0.00 часа на 2 март Лукойл България намалява крайните заводски цени на горивата по повод националния празник на страната.
По повод празника Лукойл България намалява допълнително цените на горивата на дребно в бензиностанциите от веригата Лукойл. Намалението е в сила от 0.00 часа на 2 март.
Бензин А-92 Н ще се продава на цена 1,51 лв. за литър. Понижението при А-95 Н е с 4 стотинки до 1,60 лв. за литър, а при А-98 Н - с 3 стотинки до 1,81 лв. за литър. Дизеловото гориво ще се продава с две стотинки по-евтино на цена 1,63 лв. за литър. Цената на пропан-бутана също се понижава с две стотинки
Еххх - спомениии отпреди 4 години!

От 0.00 часа на 2 март Лукойл България намалява крайните заводски цени на горивата по повод националния празник на страната.
По повод празника Лукойл България намалява допълнително цените на горивата на дребно в бензиностанциите от веригата Лукойл. Намалението е в сила от 0.00 часа на 2 март.
Бензин А-92 Н ще се продава на цена 1,51 лв. за литър. Понижението при А-95 Н е с 4 стотинки до 1,60 лв. за литър, а при А-98 Н - с 3 стотинки до 1,81 лв. за литър. Дизеловото гориво ще се продава с две стотинки по-евтино на цена 1,63 лв. за литър. Цената на пропан-бутана също се понижава с две стотинки
Еххх - спомениии отпреди 4 години!

Borymeckata написа:БМВ къща разваля... Момата е казала: "Или аз, или желазарията!"
- pistata9889
- ентусиаст
-
Едно време,коли нямаше,бензин имаше!Сега правопропорционално коли има,бензин няма!Та нещата си остават същите за всички.Къде е промяната?
Когато трябва да вземеш решение относно една страна,изслушай и другата,може нейната версия да е по достоверна!!!
- Демирев
- ентусиаст
-
Едно време - преди 15 г. нямаше и бензин/дизел! Чакаше се на 7-8 км. опашка да заредиш 30л. защото толкова е позволения лимит!
Остави едното време ами кажи наистина ли литър дизел/А95 е 1.50/55 евро в Гърция?
Остави едното време ами кажи наистина ли литър дизел/А95 е 1.50/55 евро в Гърция?
- pistata9889
- ентусиаст
-
Демирев написа:Едно време - преди 15 г. нямаше и бензин/дизел! Чакаше се на 7-8 км. опашка да заредиш 30л. защото толкова е позволения лимит!
1,478 е бензина,и 1,465 е дизела това са цени от днес на обяд на ЕКО,ако не вярваш утре с новите цени мога да ти кача снимки на табелата,а за по достоверно и на колонката,за разлики от тази нощ не отговарям!
- Демирев
- ентусиаст
-
Вярвам ти.
Успокой се. Мерна че си в Гръцко та викам да се осведомя от първа ръка. Чувам и че цигарите вдигнали сега там?