ВъншнияТ ни министър се изложи
Модератор: Общи модератори
Re: ВъншнияТ ни министър се изложи
bum_bum написа:flame написа:просто е несериозно, че нещо може да бъде потулено![]()
Каза и избра мутра за премиер
Кой какво избира е съвсем отделен въпрос

При един избор има и положителни и отрицателни неща за дадения кандидат. Има и верни неща, има е неверни. Просто избирателят трябва да отсее

Отделен въпрос е ако избирателят е прост, неинформиран и т.н. и обвинява другите (вкл. медиите) за избора си, но не и себе си

- saleen
- старши ентусиаст
-
- Кара: Тъпата кака да маа с черпака
- Мечтае да кара: Кадилакът на Долън
- Детайли за колата: да има джам таван, кожни седалки, музика сватба, 320спринцофка, барнеш копче джам пада....
Ми откъде да се информира, ако не от медиите тоя прост и неинформиран избирател? И ако той наистина е неинформиран, или погрешно информиран-къде е в случая отговорността на същите тези медии?!
Никой не мое ма връне на селу!
- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
- Кара: F
- Мечтае да кара: Самолет
saleen написа:Ми откъде да се информира, ако не от медиите тоя прост и неинформиран избирател? И ако той наистина е неинформиран, или погрешно информиран-къде е в случая отговорността на същите тези медии?!
Ми вече ше се информираме от "Ди велт" и други медии,както и от слухове по кафетата

Абе,кога ше спрът тея турски сериалчета по националните телевизии да го еВа

saleen написа:Ми откъде да се информира, ако не от медиите тоя прост и неинформиран избирател? И ако той наистина е неинформиран, или погрешно информиран-къде е в случая отговорността на същите тези медии?!
Е точно от медиите де - не от кака Пенка пощальонката (въпреки че и тя е информационен източник

И по целия свят няма да срещнеш 2 медии, които да пишат абсолютно еднакво за едно и също нещо

И това е напълно нормално в демократичните страни - всеки (вкл. медиите) има право да хвали или да плюе най-просто казано

В едни други "демокрации" като Куба, Северна Корея и Китай - всички са на едно мнение и са винаги са прави. Нали не искаш да хванем техния път

- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
flame написа:saleen написа:Ми откъде да се информира, ако не от медиите тоя прост и неинформиран избирател? И ако той наистина е неинформиран, или погрешно информиран-къде е в случая отговорността на същите тези медии?!
Е точно от медиите де - не от кака Пенка пощальонката (въпреки че и тя е информационен източник)
![]()
И по целия свят няма да срещнеш 2 медии, които да пишат абсолютно еднакво за едно и също нещо![]()
И това е напълно нормално в демократичните страни - всеки (вкл. медиите) има право да хвали или да плюе най-просто казано![]()
В едни други "демокрации" като Куба, Северна Корея и Китай - всички са на едно мнение и са винаги са прави. Нали не искаш да хванем техния път![]()
Медиите са обществен враг номер 1 защото понякога (доста често) си измислят сами новините,казано е че "най-добрата новина е лошата новина" и именно че са един огромен звяр,този звяр трябва да се храни,липсата на новини-глад за звяра и често за да се храни тоя звяр се търсат алтернативи...богати партии или часни интереси за да хранят звяра,често собствениците на тези медии имат предпочитания,не са независими,а ти ако работиш в такава медия,и посмееш да напишеш нещо различно от линията дето следва медията-излиташ окалян ...
Именно медиите представляват "Китай,Северна корея и Куба"-така че новините дето пресъздават се обработват и внимателно се насочват към потребителите под формата на "свобода на словото"
- saleen
- старши ентусиаст
-
- Детайли за колата: да има джам таван, кожни седалки, музика сватба, 320спринцофка, барнеш копче джам пада....
Е.Димитров написа:saleen написа:Ми откъде да се информира, ако не от медиите тоя прост и неинформиран избирател? И ако той наистина е неинформиран, или погрешно информиран-къде е в случая отговорността на същите тези медии?!
Ми вече ше се информираме от "Ди велт" и други медии,както и от слухове по кафетата![]()
![]()
Абе,кога ше спрът тея турски сериалчета по националните телевизии да го еВа
Аз на тия слухове повече вярвам между другото и почти винаги излизат верни.
Е.Димитров написа:измислят сами новините,казано е че "най-добрата новина е лошата новина" и именно че са един огромен звяр,този звяр трябва да се храни,липсата на новини-глад за звяра и често за да се храни тоя звяр се търсат алтернативи...богати партии или часни интереси за да хранят звяра,често собствениците на тези медии имат предпочитания,не са независими,а ти ако работиш в такава медия,и посмееш да напишеш нещо различно от линията дето следва медията-излиташ окалян ...

Все пак се радвам, че си го разбрал, щото има некои дето се връзват на всичко, което им се поднесе като информация

- saleen
- старши ентусиаст
-
Изложиха са тия, дето и издигнаха кандидатурата за еврокомисар. Първо с нокти и зъби да ни представлява в ЕК, после и биха шута и от поста външен министър...Колкото и да не ми е симпатична с нея постъпиха подло в крайна сметка.
Taка е в живота човек... подават й ръка на момичето, намират й работа, прави "кариера". В един момент се надценява, прави няколко сериозни гафа пред цял свят и вече приятелските услуги не могат да помогнат. 

- павката
- старши ентусиаст
-
- Кара: ги да пият мента
- Мечтае да кара: за 6лв/100км
- Детайли за колата: не върви и не гори
добре де,съпругът й е голям бизнесмен-там от мултигруп нещо тръгва,за кво й е тогава да гради кариера-или да обслужва интереси или за собствено самочувствие 

Тия от БМВ-клуба обичат да си прикачат подобни табелки ;-)
Не им вярвай много - нищо чудно под предния капак да се крие охлювче
Не им вярвай много - нищо чудно под предния капак да се крие охлювче
За да се чувства полезно момичето 
На тези позиции в ЕК нямат какво да крадат, само вътрешна информация за бъдещи проекти... Заплатата им има цел да покрива неудобството от невъзможността да живеят в собствената си държава. Тя няма да забогатее от това, единствената идея според мен, е била да има работа момичето и да се установи по някакъв начин, ама... шанс. Доказа се на 100% за 1 ден жената

На тези позиции в ЕК нямат какво да крадат, само вътрешна информация за бъдещи проекти... Заплатата им има цел да покрива неудобството от невъзможността да живеят в собствената си държава. Тя няма да забогатее от това, единствената идея според мен, е била да има работа момичето и да се установи по някакъв начин, ама... шанс. Доказа се на 100% за 1 ден жената

- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
liloff написа:За да се чувства полезно момичето
Всъщност...заплатата на евродепутат със всички пари дето се падат за разходи ,ако реши да спести за персонал,който свъщност не е много нужен и за канцеларски материали...възлиза на над милион на година...баси кофтити неудобство да живееш в сърцето на европа,не в нашата китна държавица
Явно докато си е въртяла шапката като евродепутат две години си е повярвала, че може да си вее шапката и като еврокомисар и да си взема "скромната" заплата от близо 20 000 евро на месец. Да ама не!
- nakoone
- ентусиаст
-
- Кара: Touring
Безплатен обяд на този свят няма.
Сега ще плаща за това че не е ставала за тази работа или че не е била подготвена.
Сега ще плаща за това че не е ставала за тази работа или че не е била подготвена.

liloff написа:За да се чувства полезно момичето
Затова ли Меглена Кунева е милионерка? Не се забогатявало