Ще карате ли на фарове и през деня? (поредната анкета)

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Ще карате ли на фарове и през деня?

Да, абсолютно винаги
251
60%
Да, но само в града
6
1%
Да, но само извън града
73
17%
Не няма да ги пусна през деня
89
21%

Общо гласове : 419

Аватар

Re: Ще карате ли на фарове и през деня? (поредната анкета)

Мнение от Alpina_fanatic » 05 Мар 2011, 17:42

TPAKTOP написа:Интересно ми е обаче защо 22% от гласувалите не желаят да карат на фарове през деня? :shock:

Защото не ги кефи :P
Изображение

Потребител
Аватар
Кара: E36 320 Touring
Мечтае да кара: E46 M3
Детайли за колата: С ГИ за да му е еффтино

Мнение от Loopix » 05 Мар 2011, 18:01

TPAKTOP написа:Интересно ми е обаче защо 22% от гласувалите не желаят да карат на фарове през деня? :shock:

Аз съм един от тези 22% които не желаят да карат на фарове през деня ... ама дори и да си изкажа мнението, ще докарате от 10 кладенеца вода да покажете колко не съм прав ... а и колегите, които споделят моето мнение са изложили доста верни аргументи и факти против карането на фарове през деня ;)

старши ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: F32 M4

Мнение от ((:BuKcu:)) » 05 Мар 2011, 18:24

Аз винаги карам на фарове :yes:

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от twin spark » 05 Мар 2011, 18:26

Loopix написа:

Аз съм един от тези 22% които не желаят да карат на фарове през деня ... ама дори и да си изкажа мнението, ще докарате от 10 кладенеца вода да покажете колко не съм прав ... а и колегите, които споделят моето мнение са изложили доста верни аргументи и факти против карането на фарове през деня ;)

защото карането на фарове е огромна тъпотия, която е излишно замърсяване на природата. Това не подобрява безопастността, даже напротив.

русата мафия!
Аватар
Кара: E34
Мечтае да кара: E34

Мнение от Ronka » 05 Мар 2011, 18:30

И аз ежесекундно, ежеминутно-часово-дневно-седмично-месечно-годишно-вовеки веков..карам на фарове :mhihi: :mhihi: :mhihi:

'Ще карате ли на фарове и през деня?' ...ми аз съм виждала такива дето и през нощта не ги пускат :kuku:

пс.Пък и повече бих видяла кола с пуснати фарове, отколкото без...за денем говоря :winky:
ИзображениеIs...

Много като тебе вече плакаха ...

младши ентусиаст
Аватар
Кара: М5 с шпер, а за Х5 не съм сигурен

Мнение от TPAKTOP » 05 Мар 2011, 18:46

twin spark написа:
Loopix написа:

защото карането на фарове е огромна тъпотия, която е излишно замърсяване на природата. Това не подобрява безопастността, даже напротив.

Човек кажи ми верно дали го мислиш? Като карам извънградско и видя съмнителен обект на яркото слънце ако е кола и то без фарове няма да го видя! И не защото имам проблем със зрението а просто не се вижда! И кое му е замърсяването на природата? Как работят фаровете? :shock:
Изображение

Аватар

Мнение от Alpina_fanatic » 05 Мар 2011, 18:55

И аз ще карам БЕЗ само да разбера как се изключват перманентно :paranoid:
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: дизели
Мечтае да кара: по хубави пътища
Детайли за колата: прави фокуси

Мнение от ylaine » 05 Мар 2011, 18:58

Да особено в това време е огромна тъпотия да караш на фарове.. голям дебил трябва си, няма спор :kuku:

Аз лично почти винаги съм на фарове.

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от ((:BuKcu:)) » 05 Мар 2011, 18:59

Alpina_fanatic написа:И аз ще карам БЕЗ само да разбера как се изключват перманентно :paranoid:

От idrive-a отиваш на settings -> day lights -> off

Аватар
Кара: Кенеф от Инголщат

Мнение от ms » 05 Мар 2011, 19:01

TPAKTOP написа:... И кое му е замърсяването на природата? Как работят фаровете? :shock:

Ти специално с това ///М5 хич и не се обаждай като става дума за екология :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Фаровете замърсяват- заради тях разхода се повишава леко и от там изгорелите газове... Аз обаче казвам еколозите дето не карат на фарове за да пазят природата да вземат да си изключат и музиката в колата, че гълта ток, повишава разхода, а от там и замърсяването... Всичко друго мога да обмисля дали има смисъл, ама това със замърсяването заради фаровете е пълна идиотщина...
Изображение
Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от ((:BuKcu:)) » 05 Мар 2011, 19:02

ms написа:
TPAKTOP написа:... И кое му е замърсяването на природата? Как работят фаровете? :shock:

Ти специално с това ///М5 хич и не се обаждай като става дума за екология :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Фаровете замърсяват- заради тях разхода се повишава леко и от там изгорелите газове... Аз обаче казвам еколозите дето не карат на фарове за да пазят природата да вземат да си изключат и музиката в колата, че гълта ток, повишава разхода, а от там и замърсяването... Всичко друго мога да обмисля дали има смисъл, ама това със замърсяването заради фаровете е пълна идиотщина...

Абе това с фаровете и повишения разход не е ли някакъв мит?! :shock: :shock: :conf:

Аватар

Мнение от Alpina_fanatic » 05 Мар 2011, 19:03

((:BuKcu:)) написа:
Alpina_fanatic написа:И аз ще карам БЕЗ само да разбера как се изключват перманентно :paranoid:

От idrive-a отиваш на settings -> day lights -> off

:yes:
Изображение

Аватар
Кара: Кенеф от Инголщат

Мнение от ms » 05 Мар 2011, 19:11

((:BuKcu:)) написа:Абе това с фаровете и повишения разход не е ли някакъв мит?! :shock: :shock: :conf:

Напротив- 100% е вярно... ВСЕКИ един консуматор (фарове, тея за мъгла, стопове, мигачи, музика, зарядното за тел. включено в запалката- ВСИЧКО) ПОВИШАВА разхода. Логиката е същата като при карането на климатик и повишеният тогава разход- алтернатора (както и компресора на климатика) натоварва мотора и се вдига разхода... Ама НЕ говорим за литри, а примерно за 100-200гр. на 100км. горница ;)
Изображение
Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от ((:BuKcu:)) » 05 Мар 2011, 19:13

ms написа:
((:BuKcu:)) написа:Абе това с фаровете и повишения разход не е ли някакъв мит?! :shock: :shock: :conf:

Напротив- 100% е вярно... ВСЕКИ един консуматор (фарове, тея за мъгла, стопове, мигачи, музика, зарядното за тел. включено в запалката- ВСИЧКО) ПОВИШАВА разхода. Логиката е същата като при карането на климатик и повишеният тогава разход- алтернатора (както и компресора на климатика) натоварва мотора и се вдига разхода... Ама НЕ говорим за литри, а примерно за 100-200гр. на 100км. горница ;)

Аха, защото бях чела, че специално за фаровете не било така, иначе за климатика знам :yes:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: М5 с шпер, а за Х5 не съм сигурен

Мнение от TPAKTOP » 05 Мар 2011, 19:15

ms написа:

Ами за еколозите може да им препоръчам жълта жилетка каска и колело! Това да се качиш на БМВ и да мислиш за екология си е е*ати вица! :mhihi: :mhihi:
Изображение

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата