Бойко,правителството!...и некои съображения,дет викаше Тато.
Модератор: Общи модератори
- saleen
- старши ентусиаст
-
- Кара: Тъпата кака да маа с черпака
- Мечтае да кара: Кадилакът на Долън
- Детайли за колата: да има джам таван, кожни седалки, музика сватба, 320спринцофка, барнеш копче джам пада....
Re: Бойко,правителството!...и некои съображения,дет викаше Тато.
dimithur написа:медийната звезда в момента е Цеци, щото той основно лови лошите
Сигурен ли си, че той ги лови?
Никой не мое ма връне на селу!
- martoto
- младши ентусиаст
-
- Кара: от грешната страна
Ве не знам кого точно са хванали (да не говорим за осъдили), ма тия филмчета дето ги дават по-новините със заключени и натръшкани по земята "лоши", които очевидно си лежат там от поне половин час, даже и за евтин криминален сериал не стават. Толкова скалъпени и популистки изглеждат. Къде сте виждали арестуваните да се оставят по-земята за да може "кинаджиите" (удобно повикани на местопрестъплението) да си ги снимат на спокойствие и после оФцете, гледайки телевизията да викат "бе тоя Бойко/Цеци/ГЕРБ все пак прави нещо" 

MCar написа:dimithur написа:E то медийната звезда в момента е Цеци, щото той основно лови лошите. И въобще що в България винаги силовите министри са звезди ? - Еми щото явно си имаме най-много престъпници на глава от населениетоНе съм бил в други държави, не знам там как е , ама аз сега като се замислям, не познавам поне един човек, дето да е успял и да не е бил забъркан в некакъв съмнителен бизнес и далавери
Има държави в Европа с повече престъпници на глава от населението, само че там всичко се прави по много по-умерен начин, по-добре се прикрива - никой не го прави така явно както у нас. Тук да правиш някакви далавери и да си в сивия бизнес е някаква гордост.
Хаха хич не съм сигурен, че има държави с по висока престъпност. Просто едва ли има държави, с по измислена статиска на престъпленията от нас

- klintan66
- старши ентусиаст
-
- Кара: E34TDS , CL 500, Е65
Както винаги сме на два отбора и ще са въздържа от мнение .
Тъй като периодично се пускат подобни теми ,
искам да помоля хората, които са недоволни от Б. Борисов да ми покажат темите си в които са били недоволни от предишните управляващи или пък персонално към членове на предишното управление .Министър ,депутат ...
За да видим кой е бил доволен и кой не от тях . Или го е било страх ,или е бил сляп ...
искам да помоля хората, които са недоволни от Б. Борисов да ми покажат темите си в които са били недоволни от предишните управляващи или пък персонално към членове на предишното управление .Министър ,депутат ...
За да видим кой е бил доволен и кой не от тях . Или го е било страх ,или е бил сляп ...
Хора, които много говорят, и не ви става ясно от първото изречение какво искат да кажат, обикновено искат пари, искат да ви излъжат или поне да ви заблудят !
- SKISA
-
-
- Кара: комби...нация и Вайълет!
klintan66 написа:Както винаги сме на два отбора и ще са въздържа от мнение .
айде точно аз да мога да извадя тема ,дето съм недоволен от предното правителство и от на царя!!! не щото съм си перманетно недоволен, а щото е имало от кво да съм недоволен.
и от тоя като имам -също пиша.
оня ден орязаха бюджетите на почти всичко! направиха бюджет преди 3мес с големи обещания и фойерверки -са тихомълком го променят. сори ,ма тва си е лъжа! просто ни излъгаха ,че еди кво си ,па стана еди кво си. са с тия бюджети здравеопазване ше видиме на мук! както и образование...! нали голем сметач хер флик!?!? що не си е сметнал отражение на криза,еди кво си,параметри с влияние върху бюджета....!? и да си го докара читав!
щели да дигнат събираемостта и да увеличат приходите!!!! къде тва ,че не го видех!!!!?!?!? дъбираемост се дига не само с хващане на мошениците, но и с увеличение на оборотите-демек бизнеса да работи и да вкарва повече! да ма не работи! и по тая причина и не вкарва! и по тая и причина не се вдигат приходите-ако ще секи ден филм да ми показват как са фанали лошите батковци.....
ма са намаляват разходите!! ми увеличете приходите бе-скапаняци! винаги за един бизнес ,ако ще и да е държава е по-добре да има повече оборот и приход ,отколкото да стега колана и да намалява разхода!! тва па и забавачката го знаят....!!!
- Nasti
-
-
- Кара: Кво ли не...
Да си сметне викаш влиянието на кризата... как да си го сметне, като оно в буквара не го пише бе пич, той чичко тревичко само това дето го пише в буквара знае...бил той голям кадър на световната банка, а какво точно е работил там някой знае ли, аз никъде не съм прочел...
Относно акциите на даскала по физическо възпитание е друг филм, детето като видя че му се радват на олигофренията и почна да я повтаря за да продължават да му ръкопляскат и да му се радват... не е друго, виж че реално няма никакъв резултат след тия акции...хората поседят в ареста пък ги пуснат да си 'одят, щото нямало достатъчно доказателствен материал... ми като няма, за какво ги правите арестите - отговора елементарен ЗА РЕЙТИНГ!
Относно акциите на даскала по физическо възпитание е друг филм, детето като видя че му се радват на олигофренията и почна да я повтаря за да продължават да му ръкопляскат и да му се радват... не е друго, виж че реално няма никакъв резултат след тия акции...хората поседят в ареста пък ги пуснат да си 'одят, щото нямало достатъчно доказателствен материал... ми като няма, за какво ги правите арестите - отговора елементарен ЗА РЕЙТИНГ!
Предпочитам да сера на метеното, отколкото да мета насраното...
SKISA написа:айде точно аз да мога да извадя тема ,дето съм недоволен от предното правителство и от на царя!!! не щото съм си перманетно недоволен, а щото е имало от кво да съм недоволен.
и от тоя като имам -също пиша.
оня ден орязаха бюджетите на почти всичко! направиха бюджет преди 3мес с големи обещания и фойерверки -са тихомълком го променят. сори ,ма тва си е лъжа! просто ни излъгаха ,че еди кво си ,па стана еди кво си. са с тия бюджети здравеопазване ше видиме на мук! както и образование...! нали голем сметач хер флик!?!? що не си е сметнал отражение на криза,еди кво си,параметри с влияние върху бюджета....!? и да си го докара читав!
щели да дигнат събираемостта и да увеличат приходите!!!! къде тва ,че не го видех!!!!?!?!? дъбираемост се дига не само с хващане на мошениците, но и с увеличение на оборотите-демек бизнеса да работи и да вкарва повече! да ма не работи! и по тая причина и не вкарва! и по тая и причина не се вдигат приходите-ако ще секи ден филм да ми показват как са фанали лошите батковци.....
ма са намаляват разходите!! ми увеличете приходите бе-скапаняци! винаги за един бизнес ,ако ще и да е държава е по-добре да има повече оборот и приход ,отколкото да стега колана и да намалява разхода!! тва па и забавачката го знаят....!!!
Eми да прав си, ама до половината. Щото се оказа, че тея батковци, дето ги ловят по новините на канал 1 в 20:00 часа, се оказаха най-големите бизнесмени в татковината ни. Дето са плащали данъци, колкото да не им е гузна съвестта, един вид благородство разбираш ли, че имал 500% печалба, благодарение на работниците си с минимални заплати от 240лв , та си плащали некоя и друга стотинка данък, колкото да има за въпросните работници, като отидат в болница поне един аналгин да им дадат, щото па от друга страна ако съвсем изпукат от глад, требва да си внасят виетнамци и китайци и им става сложно

- SKISA
-
-
добре бе! тя едната година ше мине юли! айде ше изчакаме! чакахме 100 дни ,3месеца ,до нова година ,до пролетта....! и до 1г ше изчакаме! аз не искам да изляза прав-искам да се оправи -неам нищо против....
- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
- Кара: F
- Мечтае да кара: Самолет
Вчера по дарик слушах уникално интервю със славков,абе какви неща каза-пич та дрънка,това което най ми хареса е че каза-герб не са партия,щото нямали политика-те са сдружение от кръжоци по интереси
-Министерството на финансите-кръжок по смятане-вадиш,слагаш-заплашиш с ддс вдигане,после ти мине..
-министерството на образованието-кръжок по народни танци
и тн.Личното ми мнение е,а и многократно съм го казвал-като се изтъпанчат и кажат "държавата е в криза"-все едно народа не е,ама вдигат всичко ,цени и тн. за да може държавата да се "оправи" и малко като скачени съдове-държавата взима от народа и накрая държавата "пълна" народа "емпти"-"празен"
"Когато нощен мрак забули теменугите,
и работите тръгнат зле,
е*би им май*ката на другите,
и гледай ти да си добре"
Те така смятам че трябва да направя срещу високите цени на...всичко..
-Министерството на финансите-кръжок по смятане-вадиш,слагаш-заплашиш с ддс вдигане,после ти мине..
-министерството на образованието-кръжок по народни танци

и тн.Личното ми мнение е,а и многократно съм го казвал-като се изтъпанчат и кажат "държавата е в криза"-все едно народа не е,ама вдигат всичко ,цени и тн. за да може държавата да се "оправи" и малко като скачени съдове-държавата взима от народа и накрая държавата "пълна" народа "емпти"-"празен"
"Когато нощен мрак забули теменугите,
и работите тръгнат зле,
е*би им май*ката на другите,
и гледай ти да си добре"
Те така смятам че трябва да направя срещу високите цени на...всичко..
- DirtySouth
- старши ентусиаст
-
- Кара: E36 Coupe 328i , Е36 Sedan 316i
- Мечтае да кара: E36 M3 , E30 M3 , E31 850csi и все такива гадни стари кочини
pepi_sky написа:LiTtLeRoCk написа:За пореден път се убеждавам,че за българина няма угодия.Предното правителство краде подписва договори за които няма пари да бъдат обезпечени и сега оставиха Бойко да се оправя както може.
Евала ! Един човек който мисли като мен !
Двама ! Каква криза ? Цената на горивата се дигнаха и стабилизираха както и на суровините главните неща което ще рече че криза няма ,а една голяма спекола и докато не престанете да говорите такива работи тя няма да се махне . В България криза няма ,а нормалния ни (шибан) ритъм на живот от преди + спекула
I'm slowly drifting

- SKISA
-
-
ми който не може да се справи да се откаже! ако иска да земе да върне станишката преди него да си довърши договорите....!? ма той искаше той да управлява-ми са да управлява. които договори са незаконни -да ги касира и да ги спре-които са законни да ги плаща. не може и юя в ...нали ,и душата в рая и топла баничка в устата...!
той каза: аз ше оправа сичко,ше се справа,дайте ми властта! на ти я! айде сега си изпълни обещанията. мина една година-ако има незаконни действия на предното правителство да ги заведе в съда ,ма и да ги осъди -не само да ми дават по тиливизора как ги наритват...!
аз нямам нищо против бойко не един ,а два милиярда да скъта при жена си ,но аз -при тези цени да взимам пари-нормални за стандарта-демек три пъти повече от сега.и останалите да взимат така.... па той ако иска и остров да си купи! нема да му търся гайле....
той каза: аз ше оправа сичко,ше се справа,дайте ми властта! на ти я! айде сега си изпълни обещанията. мина една година-ако има незаконни действия на предното правителство да ги заведе в съда ,ма и да ги осъди -не само да ми дават по тиливизора как ги наритват...!
аз нямам нищо против бойко не един ,а два милиярда да скъта при жена си ,но аз -при тези цени да взимам пари-нормални за стандарта-демек три пъти повече от сега.и останалите да взимат така.... па той ако иска и остров да си купи! нема да му търся гайле....
SKISA написа:ми който не може да се справи да се откаже! ако иска да земе да върне станишката преди него да си довърши договорите....!? ма той искаше той да управлява-ми са да управлява. които договори са незаконни -да ги касира и да ги спре-които са законни да ги плаща. не може и юя в ...нали ,и душата в рая и топла баничка в устата...!
Е много добре знаеш, че нема как да стане това

- SKISA
-
-
ми аз па точно обратно! преди -даже и при оня малоумник-цря бях по-добре..! сега не съм.
и тва са условията-той не се е кандидатирал за министър-председател на исландия или на папуа-нова гвинея ,или на дания-кандидатирал се е в България...! начи условията тука и "матряла" е такъв-трябва него да управлява! иначе и за другите оправданието би било същото: аз ако съм на станишев и аз ше кажа: "ми то са ....... ние сичко -нали ,ма то народа мноо крадлив и са ние кво да напраиме!?!?" . същото оправдание важи и за тях , и за царя ,и са па и за бойко!! така че тва не върви!!!ето ти логиката що не е станало и преди ,въпреки че според мене са по-не става! народа е гаден ,бе! кво да напраиме....!?!?
ти чекай да върне милиярда той!! само чекай!! е са....!! колко живковите върнаха ,или огнанови ,или дойнови....!!!
и тва са условията-той не се е кандидатирал за министър-председател на исландия или на папуа-нова гвинея ,или на дания-кандидатирал се е в България...! начи условията тука и "матряла" е такъв-трябва него да управлява! иначе и за другите оправданието би било същото: аз ако съм на станишев и аз ше кажа: "ми то са ....... ние сичко -нали ,ма то народа мноо крадлив и са ние кво да напраиме!?!?" . същото оправдание важи и за тях , и за царя ,и са па и за бойко!! така че тва не върви!!!ето ти логиката що не е станало и преди ,въпреки че според мене са по-не става! народа е гаден ,бе! кво да напраиме....!?!?
ти чекай да върне милиярда той!! само чекай!! е са....!! колко живковите върнаха ,или огнанови ,или дойнови....!!!
Еми да гаден е народа , какво да се прави. И Чърчил са го свалили от власт, въпреки че е спечелил войната. Аз па съм забелязал, че "народа" има навика да помни само хубавите неща, некак си така е устроен. Е и сега има достатъчно много кукумицини дето могат с часове да ти разправят, колко добре са били преди 89та.
- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
- Кара: F
- Мечтае да кара: Самолет
Ама много са ми интересни как запушват дупките:
Закриват болници-щото били "дупки" и ...хоп-нема болници,закриват и други отрасли,ето сега,старите коли на парламента си ги сменят с нови,сигурно от икономична гледна точка,ма били опасни за деПУТатите,ама пък за пролетарята дето ще ги купуват не са опасни...ма то пък какво може да се случи-един мрънкаш данакоплатец по-малко
Закриват болници-щото били "дупки" и ...хоп-нема болници,закриват и други отрасли,ето сега,старите коли на парламента си ги сменят с нови,сигурно от икономична гледна точка,ма били опасни за деПУТатите,ама пък за пролетарята дето ще ги купуват не са опасни...ма то пък какво може да се случи-един мрънкаш данакоплатец по-малко