Подкрепяте ли протестите?

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Подкрепяте ли протестите?

Напълно ги подкрепям и лично ще участвам в тях
114
41%
Подкрепям ги, но няма да участвам лично
126
46%
Не ги подкрепям
26
9%
Не ми пука
9
3%

Общо гласове : 275
младши ентусиаст
Аватар
Кара: prascho, nervaka i redneckmobil
Мечтае да кара: "samodelna" kola

Re: Подкрепяте ли протестите?

Мнение от BMW_RIDER » 19 Фев 2013, 22:51

deyan-enchev написа:
В случай, че си представител на някоя от структурите под чадъра на МВР игнорирай отговора ми.

Това, че на някой квартален идиот с мозък на гъсеница му е паднало пердето, заради лошия му избор на професия не значи че:
1. Заради собствената му непросветеност, мързел и желание за участие в най-ниското ниво на корупция си е избрал да е кука - важи за 90% от милите ми полицаи. Другите 10% са или мои приятели или хора като мен, които виждат че България има нужда от кадърни кадри;
2. Не може да различи паднал пенсионер от комплексиран и импотентен ултрас отишъл да прави меле;
3. Не може да се спре да рита човек, възрастен и паднал на земята - който НЕ представлява никаква опасност към този момент;
4. Злоупотребява с правомощията му дадени именно от падналия пенсионер, който гъсеницата рита;

Изобщо не ми сравнявай глупав и пиян студент който хвърля 20 салфетки в минута, за да впечатли малката студентка до себе си, със хора които отиват да отстояват правата си, срещу сбирщина от крадци, манипулатори, лъжци и престъпници.

Фразата властта се взима с кръв ми е позната, но смятам, че по нашите ширини има хора които мислят. Както и векът в който се намираме е малко далече от 1789г. където наистина се е взимала с кръв властта.

Според мен събитията около протестите не са спонтанни, също смятам, че ако се махнат провокаторите и протестантите на щат, всичко ще е далеч по разумно и праволинейно.

Самата полиция си има "цивилно изглеждащи служители" които провокират боеве и нападки , за да може "редовната" полиция да се намеси и да се развали протеста. Стара полицейска схема...
When I'm on that bike, it's just me and God...And He better be holding on

старши ентусиаст
Аватар
Кара: малки котета на задната седалка
Мечтае да кара: по-леко
Детайли за колата: Черна скрап

Мнение от deyan-enchev » 19 Фев 2013, 22:53

Така е прав си. Те са само част от проблемните елементи в даден протест или шествие.
Играят го малко подривна дейност, знам за случаи на подведени части от протеста от такива лица - директно към щитовете - капан.
Understeer is when you hit the wall with the front of the car. Oversteer is when you hit the wall with the rear of the car. Horsepower is how fast you hit the wall. Torque is how far you take the wall with you. Spoilers and bodykits are how much of a mess you leave on the wall. Rollcages and windownets are how much of the wall you take with you.

Мародератор
Аватар
Кара: some d20s

Мнение от Mollov » 19 Фев 2013, 22:55

BMW_RIDER написа:

Самата полиция си има "цивилно изглеждащи служители" които провокират боеве и нападки , за да може "редовната" полиция да се намеси и да се развали протеста. Стара полицейска схема...

Ако тия скинове и ултраси с качулките и маските са "цивилно изглеждащите служители" - ок... разбрах те.

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: E92

Мнение от jorkata3 » 19 Фев 2013, 23:20

Тия телевизии и те се побъркаха по 3 часа въртят едно и също и някакви повярвали си социолози(е не може да има такава професия......... :roll: ) умуват на живо говорейки с поучителен тон едва ли не са древни философи...... От тук нататък протестите вече не са в полза на никой.Питат го един младеж ти за какво протестираш а той ами,амииии....... за социално равенство!!!Живяхме в това "социално равенство" до 89-та .Плюс андрей луканов,жан виденов,тройни коалиции .......стига ни толкова. Идват избори след малко повече от 4 месеца и всеки може да си гласува за когото си иска,но е време тези протести да спрат защото при финансовата ситуация в Европа може да си вкараме такъв автогол и няма кой да ни помогне.Още протести най-малко ще развалят бизнес климата и при едно неизпълнение на бюджета следва заем от МВФ........... а не дай си боже да се стигне до предсрочни избори :bang:
Всички разбраха за какво бяха първоначалните протести и хората бяха чути.
Но аз бих подкрепил протест срещу протеста ! Да не дърпаме дявола за опашката защото има една много хубава българска поговорка :каквото сам си направиш,никой друг не може да ти го направи.

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от krystal » 19 Фев 2013, 23:24

Твърдо За протестите съм. Хората трябва да изразяват мнението си винаги, когато са недоволни от властта или тя не отговаря на очакванията им, съответно тя е длъжна да намери решения. Ако не може, си тръгва и да идва следващият.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Е90

Мнение от mitaka7 » 19 Фев 2013, 23:27

А кой е следващия? :mhihi:

Мародератор
Аватар
Кара: some d20s

Мнение от Mollov » 19 Фев 2013, 23:28

Ония предишния :D

старши ентусиаст
Аватар
Кара: myCar 5.3. and iCar 3.9.
Мечтае да кара: още по-бавно
Детайли за колата: ...
01" 525d m57
04" X5 m57
06" Liberty 2,8 CRD

Мнение от Владо » 19 Фев 2013, 23:30

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: Ееее шейсе
Мечтае да кара: кънки

Мнение от E34 » 19 Фев 2013, 23:42

Абе самия факт, че Босфор ТиВи предава все едно е от окупираните територии в Палестина, умишлено насаждайки чувство на някакви турбо батални сцени, трябва да ви светне една много голяма червена лампа!!! Тая мизерна телевизийка никога не прави нищо без пари. А и учиндолския платен цървул много се напича и се прави на ментор, та цялата работа започва да мирише. Лично аз ще отида на протест в Събота и най-отговорно заявявам, че ще пребия лично всеки един селяк, който се направи на палестинец близо около мен! Дееба и боклуците малолетни :bang:
" Акулата е най-добрия учител по плуване " - Тихоокеанска мъдрост

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от krystal » 20 Фев 2013, 0:04

mitaka7 написа:А кой е следващия? :mhihi:

Надявам се някой нов, нови 300.. :lol:

Потребител
Аватар
Кара: Цивилната версия на Т-72-Москвич...
Мечтае да кара: Нещо по-здраво от Москвича,ама такова още не е измислено!
Детайли за колата: Танк,пази се!

Мнение от Москвич 412 » 20 Фев 2013, 0:09

blackgod написа:
deyan-enchev написа:Отделно колко тъпа кука трябва да си за да риташ възрастен човек паднал на земята :dunno: освен да си тотално изперкал ушев с комплекси за малоценност и мозък на гасеница - по друг начин НЕ си го обяснявам.

Я са си представи, че от събота насам си на непрекъснато дежурство, да се опитваш да озаптиш озверели хора, на които единствената цел е да пролеят кръв.. През цялото време стотици хора те плюят и псуват всичко свидно което имаш, замерят те с каквото им попадне.. през какво обучение трябва да си минал, че да не ти падне пердето? С какви железни нерви трябва да си, за да не отвърнеш? И те направиха всичко възможно да не се поддават на провокациите.. Но си има граница... Въпросните възрастни хора, явно са лишени от всякакъв нормален инстинкт за самосъхранение, след като стоят сред черните качулки, които замерят полицаите с коктейли "Молотов" ... В меле в което участват стотици хора, няма как да прецениш кой какъв е, действаш по инстинкт, и през изкривена от горните фактори преценка... Но ме кефят медиите, няколко човека с аркади, но вече се говори за касапница... Че и хората се връзват.. В студентски град, всяка вечер е масово клане по тази логика...
Репликата "Властта с кръв се взима, и с кръв се дава" позната ли ви е ? Правите ли асоциация на коя партия най и отива? Още ли мислите, че събитията по тези протести са "спонтанни"? Тези нещастници са готови да пролеят вашата кръв по протестите, само и само да се доберат пак до власт... И го правят.

Да прощава колегата,ама по безмислено и абсурдно мнение до сега не бях чел в темата.Тия глупости за прага на нервите може да минат другаде,но тук ме съмнява.За какъв праг на нерви говорим?Това са "хора" които имат и оръжие утре като му падне "прага на нервите" може да убие теб или друг човек хахаха праг на нервите абе я стига бе!Въпросните еничари (така ги наричам защото те са такива,пълни роботи в ръцете на политиците,за това по тия служби ги подбират все прости комплексирани парчета-все пак заповедта трябва да се изпълнява от СЛУГАТА без да се замисли) са там с ясната цел да бият.Като говориш за провокатори защо не изолираха провокаторите,много добре знаят в техните структури кой кой е?Знаят кой краде по махалите,кой получава пари за да провокира.Тяхната цел е просто да смажат хорското недоволство в зародиш.Никой уважаващ себе си човек няма да посегне на пенсонери или на хора свалени на земята,при това хора,които дори нямат защитни средства,те ги бият с палки по главата.Същите тези излизат по площадите с искания за увеличение на заплатата.КОЙТО ПОСЯГА НА СОБСТВЕНИЯ СИ НАРОД НЕ ЗАСЛУЖАВА УВЕЛИЧЕНИЕ НА ЗАПЛАТАТА.
Последна промяна Москвич 412 на 20 Фев 2013, 0:13, променена общо 1 път
Американците са казали:На българите им дайте коли, и на тях война не им трябва!

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: ///M43
Мечтае да кара: в изтребителната авиация
Детайли за колата: компот в сливов цвят

Мнение от _galio_ » 20 Фев 2013, 0:11

Mollov написа:
BMW_RIDER написа:

Ако тия скинове и ултраси с качулките и маските са "цивилно изглеждащите служители" - ок... разбрах те.

те не са, ама цивилни полицаи има. факт.
лошите шофери отиват в ада ... добрите - докъдето им стигне бензинът

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от blackgod » 20 Фев 2013, 0:12

deyan-enchev написа:Колега

blackgod написа:...

В случай, че си представител на някоя от структурите под чадъра на МВР игнорирай отговора ми.

Много съм далеч от структурите на МВР. Но имам приятели полицаи, които са кадърни и читави хора, и които знам, че са пратени за озаптяват тълпата в този момент. Мисля за всеки един от тях в момента. Познавам ги като хора, познавам и семействата им. Както и знам срещу какво са изправени.
И властта се е взимала също с кръв доста по-късно от 1789 година, пресни примери в близката ни история не липсват.

.ninja { visibility: hidden; }
Аватар

Мнение от vladye » 20 Фев 2013, 0:18

:yes:

Ебати схемите ..
virtue and tranquillity

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от blackgod » 20 Фев 2013, 0:21

Москвич 412 написа:
Да прощава колегата,ама по безмислено и абсурдно мнение до сега не бях чел в темата.Тия глупости за прага на нервите може да минат другаде,но тук ме съмнява.За какъв праг на нерви говорим?....

Ела да те псувам няколко дена подред на майка, на сестра, на дете, на всичко свидно, да те плюя и да те замерям с какво ли не, пък се опитай да запазиш самообладание... С мен ако опиташ, на втората реплика, ще си събираш зъбите, и същото важи за поне 99 % от пребиваващите тук...
Като четеш темите тук, всеки втори е готов да скача на бой, само защото някой го е засякъл на кръстовището...
И като говорите за полицейско насилие, я пак се поровете малко в интернет, по другите държави как се процедира в такива ситуации.. И там никой не повдига въпроса за полицейско насилие.. Само се споменава, че полицията е овладяла ситуацията..
И като гледам епитетите с които описваш полицаите, които в болшинството си са обикновени хора, недей да говориш за комплекси ;)

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата