ЗА или ПРОТИВ легализиране на марихуаната

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

ЗА или ПРОТИВ легализиране на марихуаната

ЗА
128
48%
ПРОТИВ
102
39%
Все ми е тая
34
13%

Общо гласове : 264
старши ентусиаст
Аватар
Кара: конете да бягат
Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...

Re: ЗА или ПРОТИВ легализиране на марихуаната

Мнение от steeN » 15 Ное 2013, 11:07

Е.Димитров написа:^Нормално е да имаш подобна позиция в предвид никнейма ти и аватара :mhihi:

Аз не мисля, че на тези, които пушат им дреме особено дали е легално или не. В интерес на истината за тях е по-добре да е нелегално, защото цената иначе ще се вдигне заради регулациите, които ще се наложат...
- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- “When the legend becomes fact, print the legend.”

ентусиаст
Аватар
Кара: Е65 745d
Мечтае да кара: Мотор с Кош!
Детайли за колата: Огин!

Мнение от sambeto » 15 Ное 2013, 11:18

NoBrainNoPain написа:
sambeto написа:..
Е дай да легализираме и хероина....то така или иначе неговото разпространение няма да спре ?

Щом изобщо сравняваш тревата с хероина, смятай колко си начетен по темата ..
А по-добре ли е да виждаш някакви хора, които вървят на зиг-заг и се чудят 15 минути как да пресекат едно кръстовище, отколкото хора, които са весели, кой знае защо ?

Аз не сравнявам тревата с хероина,сравнявам логиката ти железна :mhihi:
Последна промяна sambeto на 15 Ное 2013, 11:43, променена общо 1 път

Аватар
Кара: 200CE

Мнение от Projektzwo » 15 Ное 2013, 11:22

Е.Димитров написа:^Нормално е да имаш подобна позиция в предвид никнейма ти и аватара :mhihi:

аве Емо, отвори си поредния буркан с туршия, налей си една ракия, пък си чопли ноктите в темата за политиката или за конспирациите, тук просто издишаш отвсякъде...

ачка, разбирам че там по Кнежа нещата са ви малко мътни, а столицата не е помогнала да го разчупиш твоя мироглед, но все пак не го раздавай и тук като всевишен, защото всички ти виждаме автара и много се издаваш... :mhihi:
Изображение

старши СПАМ ентусиаст
Аватар
Кара: е30 чат-пат
Мечтае да кара: варел
Детайли за колата: ...
е46 m52b20
е46 m54b30
е83 m54b30
e30 m20b25
е30 m10b18
е46 m54b25
e92 s65b40

Мнение от K_Ilkov » 15 Ное 2013, 11:54

Не го съди Ачката ...
Все пак тия работи У АутоБилд и АутоМотор&Спорт ги няма,
а списание Коз&Джойнт нема та да се просвети ...
Изображение

Цените са такива, че ако имаш хубава не си струва да я продаваш, а ако търсиш хубава не си струва да я купуваш.

...

старши ентусиаст
Аватар
Кара: F
Мечтае да кара: Самолет

Мнение от Е.Димитров » 15 Ное 2013, 12:28

Колега @Projektzwo
Разбирам те че качвайки се в селският тунингован автомобил,захапал фас с марихуана и набил някаква черна музика,представяйки си че си негър в харлем,с аверите на задните седалки и тубата в багажника която огласява цялата ти махала,може в очите на мургавите ти комшийки да си невероятен с подобен автомобил и речник на чернокож извършил поне три грабежа,а после лежерно захапал марихуаната да разказваш весели истории,а може би си и дилър,досущ като в американските филми,и те с подобни тунинги по автомобилите обикалят улиците и обясняват на подрастващите че марихуаната е много "Куул",но при всички положения,не дей да ми даваш пример от битовото си ежедневие в бурканите,ракиите и всички глупости дето практикувате у вас в провинцията.
Ще те замоля просто тея глупости дето ги пишеш да си ги запазиш за малолетните ти приятелчета от улицата :bchug:

Аватар

Мнение от Projektzwo » 15 Ное 2013, 12:36

Е.Димитров написа:Колега @Projektzwo
Разбирам те че качвайки се в селският тунингован автомобил,захапал фас с марихуана и набил някаква черна музика,представяйки си че си негър в харлем,с аверите на задните седалки и тубата в багажника която огласява цялата ти махала,може в очите на мургавите ти комшийки да си невероятен с подобен автомобил и речник на чернокож извършил поне три грабежа,а после лежерно захапал марихуаната да разказваш весели истории,а може би си и дилър,досущ като в американските филми,и те с подобни тунинги по автомобилите обикалят улиците и обясняват на подрастващите че марихуаната е много "Куул",но при всички положения,не дей да ми даваш пример от битовото си ежедневие в бурканите,ракиите и всички глупости дето практикувате у вас в провинцията.
Ще те замоля просто тея глупости дето ги пишеш да си ги запазиш за малолетните ти приятелчета от улицата :bchug:

и с едно изречение бих разбрал че съм наранил крехката ти същност бе Емко, спокойно какво се впускаш в обясниения, от които половината естествено изсмукани от някаква ракиени изпарения, блуждаещи в кухото пространство м/у двете ти уши...

п.с. не ти ли писна да си постоянен офтопик и да се опитваш да се правиш на мъдър с червената си терминология?!
Изображение

ентусиаст
Аватар

Мнение от sambeto » 15 Ное 2013, 12:36

Ако юзърите Projektzwo и NoBrainNoPain....бъдат любезни да споделят своята ИСТИНСКА възраст,мисля че темата ще стане по интересна.

Изпратено от моят HTC One

Аватар

Мнение от Projektzwo » 15 Ное 2013, 12:39

sambeto написа:Ако юзърите Projektzwo и NoBrainNoPain....бъдат любезни да споделят своята ИСТИНСКА възраст,мисля че темата ще стане по интересна.

26 и?
Изображение

ентусиаст
Аватар

Мнение от sambeto » 15 Ное 2013, 12:42

Projektzwo написа:
sambeto написа:Ако юзърите Projektzwo и NoBrainNoPain....бъдат любезни да споделят своята ИСТИНСКА възраст,мисля че темата ще стане по интересна.

26 и?

И значи,че не си малолетно пишлеме с което може да се говори и на сериозни теми :D
Мислех,че си 16-17 годишно напушено копиле....ма се радвам,че не си :)

Аватар

Мнение от Projektzwo » 15 Ное 2013, 12:49

Емо, ама много искам да дойдеш и да ми кажеш че съм цигане в очите, че нещо започваш леко да дразниш...

И понеже ти казах че по темата си много зелен, тезата ми се потвърждава с това че няма какво да кажеш и решаваш да ме нахраниш малко на лична основа, но и аз мога да започна да споделям различни истории с твои роднини, не е трудно...
Изображение

ентусиаст
Аватар

Мнение от sambeto » 15 Ное 2013, 13:01

И да се караме по между си файда нема.Всеки си решава какво да прави,всеки си има и мнение по въпроса.
Моето мнение е,че това не е редно.Да си пушат трева хората като им харесва,ама да не опитват да ми обясняват колко е полезно и как се чувстваш по добре от това.
Един ден сигурно някой от форума ще каже,че е супер да си педераст.Полезно е срещу хемороиди,отпуска мускулите на дупарата и сигурно те кара да летиш.....нема лошо,ма аз съм против :D
И мнението ми е такова,не защото напушения ми чичо ме е тормозил като малък сексуално....просто не ме кефи като идея :D

Изпратено от HTC ONE

Старши ентусиаст
Аватар
Кара: F11 535d, E84 2.3d

Мнение от vld » 15 Ное 2013, 13:12

sambeto написа:И да се караме по между си файда нема.Всеки си решава какво да прави,всеки си има и мнение по въпроса.
Моето мнение е,че това не е редно.Да си пушат трева хората като им харесва,ама да не опитват да ми обясняват колко е полезно и как се чувстваш по добре от това.
Един ден сигурно някой от форума ще каже,че е супер да си педераст.Полезно е срещу хемороиди,отпуска мускулите на дупарата и сигурно те кара да летиш.....нема лошо,ма аз съм против :D
И мнението ми е такова,не защото напушения ми чичо ме е тормозил като малък сексуално....просто не ме кефи като идея :D

Изпратено от HTC ONE

:yes:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: F
Мечтае да кара: Самолет

Мнение от Е.Димитров » 15 Ное 2013, 13:45

Projektzwo написа:Емо, ама много искам да дойдеш и да ми кажеш че съм цигане в очите, че нещо започваш леко да дразниш...

И понеже ти казах че по темата си много зелен, тезата ми се потвърждава с това че няма какво да кажеш и решаваш да ме нахраниш малко на лична основа, но и аз мога да започна да споделям различни истории с твои роднини, не е трудно...

Даде,върни само лентата с твоите нападки и преосмисли отново позицията си по моята особа,защото не аз съм започнал с някакви лични нападки и съм исказал първото си мнение по темата изцяло като лична позиция и без нарочване,а именно
Тютюнопушенето е вредно,стероиди и всякакви химии са вредни за здравето и марихуаната е токсична при пушене,особено че има и наркотичен ефект не е много удачно да се ползва,като искате "отпускане",отивате на лекар и искате "зелена" рецепта ,лекара ако прецени вашето състояние ви изписва наркотично вещество и това е!

п/п
Нямам никакъв страх да се срещам с когото и да е било,само че бих предпочел на по бира да протичат срещите (ракия не пия)

Аватар

Мнение от Projektzwo » 15 Ное 2013, 13:50

sambeto написа:И да се караме по между си файда нема.Всеки си решава какво да прави,всеки си има и мнение по въпроса.

Изпратено от HTC ONE

напълно съм съгласен, именно за това не е нормално хора които никога не са имали допир до нещо, да обясняват как същото това нещо било хубаво/лошо...

и нали знаете на кое му викат лулата на мира, така че пийс ма нигаз :weed:

п.с. Емо, ще се разберем значи с тебе, аз спирт също не пия, ама бирите ги уважавам, а не се знае след няколкото бири може и да те пречупя да дръпнеш 1-2 пъти! :yes:
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: e36 m3

Мнение от PaCk0o » 15 Ное 2013, 14:13

Колко човека от негативно настроените знаят за видовете марихуана, а те са сатива, индика и хибрид. Защото имат съвсем различен ефект един от друг. Аз също съм против да се пуши редовно, за мен дозата определя полезността/вредата. Ако повечето пушачи знаеха какъв ефект искат от трева да се размажат, смеят, релаксират и тн. и съответно да знаят кои вид и сорт да пушат щеше да е добре. С алкохола е същото едни искат да пият 100гр ракия, уиски или каквото и да е там и да му се насладят, за други няма значение важното е да се напият. Също ми е интересно колко от любителите на тревата в темата знаят какво пушат, или просто к'вот даде дилъра важното да са направим леш и да хваща повече :mhihi:
Изображение

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата