Хора, бачкането убива! Пазете си семействата!
Модератор: Общи модератори
- sambeto
- ентусиаст
-
- Кара: Е65 745d
- Мечтае да кара: Мотор с Кош!
- Детайли за колата: Огин!
Re: Хора, бачкането убива! Пазете си семействата!
bum_bum написа:Абе като стана въпрос за пидиразити смята се, че около 10% са такива. При над 80 000 регистрирани потребители излиза, че тука влизат над 8 000 пидраси. Ебахти и гейския форум, майна.
То ако е така, смятай колко лезбийки има у форума на БГ Мама

Бе не знам кое е по-добре, да си обвързан или развързан.. ма ако приятелката ми е като на един приятел, ако ще да сме на самотен остров бих препувал океана за да съм по-далече от нея
Кара му се че е Закусвал без НЕЯ, след като е бил на бизнес среща.. но пък и аз съм добър приятел, все го водя на места препълнени с грешни създания
рано или късно ще го вкарам в грях 

„Късметът е това, което се случва когато подготовката срещне добрата случайност.“ — Хенри Форд
Момчета, жененени/разведени/ергени, вдигайте главите(и двете) и дерете наред...Това е истината-щом дереш редовно значи си здрав и имаш парички-т.е. всичко ти е наред

И аз съм на тоя принцип, приятели, кариера и финанси, а пък жени колкото щеш
другото е oneitis
Днеска един фр ми говореше как бил на фризьор и там няква мадама разправяла на фризьорката и още няколко госпожички, че спала до 10-11, не работила нищо, мъжа й закарвал децата до училище без да я събуждат, той е осигурявал всичко, скъпи дрешки, екзотични почивки и т.н, кара ново бмв (той го е видял).. та същата се оплаквала че мъжа й бачкал по 12+ часа и не й обръщал достатъчно внимание , за това си хванала любовник. Онази аджеба я питала, не ли ти е гузно и въпросната казала "Ами тe всички го правят, та и аз искам любовник"
И някой се коси за тази..
oneitis
Often confused with love, this is the feeling that a particular woman is actually special. This is just an illusion; she is the same as the other three or so billion. "Go fuck ten other women" is the most commonly prescribed treatment for this "disease" (hence the "itis"), as it tends to show quite quickly how very alike people are.
In other words, get over yourself and your obsession with that girl, because it's just an illusion. And when you get rejected, don't be depressed. Because there's really not much to worry about.Dude, you definitely have oneitis for that girl. You've been talking about her nonstop for the past week. Don't you realize she's nothing special, and that you are just being fooled? Snap out of it so you won't be so depressed when she rejects you!

Днеска един фр ми говореше как бил на фризьор и там няква мадама разправяла на фризьорката и още няколко госпожички, че спала до 10-11, не работила нищо, мъжа й закарвал децата до училище без да я събуждат, той е осигурявал всичко, скъпи дрешки, екзотични почивки и т.н, кара ново бмв (той го е видял).. та същата се оплаквала че мъжа й бачкал по 12+ часа и не й обръщал достатъчно внимание , за това си хванала любовник. Онази аджеба я питала, не ли ти е гузно и въпросната казала "Ами тe всички го правят, та и аз искам любовник"

oneitis
Often confused with love, this is the feeling that a particular woman is actually special. This is just an illusion; she is the same as the other three or so billion. "Go fuck ten other women" is the most commonly prescribed treatment for this "disease" (hence the "itis"), as it tends to show quite quickly how very alike people are.
In other words, get over yourself and your obsession with that girl, because it's just an illusion. And when you get rejected, don't be depressed. Because there's really not much to worry about.Dude, you definitely have oneitis for that girl. You've been talking about her nonstop for the past week. Don't you realize she's nothing special, and that you are just being fooled? Snap out of it so you won't be so depressed when she rejects you!
„Късметът е това, което се случва когато подготовката срещне добрата случайност.“ — Хенри Форд
- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
- Кара: F
- Мечтае да кара: Самолет
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
- Pisobella
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: таралясник
520i написа:sambeto написа:Ебааааго, ти си бил машина бе![]()
Аз съм женен също от точно 7 години..... ма да ти кажа са наспивам душманската.
аз от мъка братко... и детски рев
Мъдри мисли за наспиването:

- djvisage
- младши ентусиаст
-
- Кара: Ford Galaxy
- Мечтае да кара: ///M
Механджията написа:майтапа настрана, колегата Венко влезе в ритъм, което е важното..... ако човек има огромно желание за нещо, не е нужно на всяка цена да прави конкретни неща за него - нареждат се едно по едно парченцата - изпробвано е.
иначе евалла, че си прал няква ковра, това са хубави моменти, дори и да си остане еднаж само... бачкане, спортуване, авери, кефаджийство, ако щеш покупки - ще те направят щастлив, а с тая нагласа ще привлечеш положителна енергия, щото и ще излъчваш такава.
само да не дойде некоя голд-дигър мома, че са станали много хитри, деба и мършите.
имам усещане, че тая твойте може и да звънне след седмици... ей така да се видите. ама ше има да взема, дедовия, щото вече си на друг хал. така е било писано и в цялата работа печелиш ти. от опит ти казвам, щото след 1,5г с голямата ми любов, както я мислех тогава, се разделихме, щото искаше на някакъв друг да му лигави кайсиите, ама след месеци ме викаше на разходка.... трещях я два пъти и после кой откъде е.... редувах непукизъм с мъка бая време, щото не се сетих да пусна тема тукаама ми мина... и сега вече 7+ години съм с многократно по-стойностен и пасващ ми човек, който е и готино на визия момиче. а можеше да се казва Иван и да е космат педал, който да поря като риба, но съдбата е благосклонна към мене
Добре де ако нищо от описаното от теб не помага тогава какво правим?
THE POWER IS NOTHING WITHOUT CONTROL!!!

- Bogat-Beden
-
-
- Кара: много бавно бенве
- Мечтае да кара: Порше
- Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!
клин клин избиваdjvisage написа:Добре де ако нищо от описаното от теб не помага тогава какво правим?

но последният остава...

"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"
- djvisage
- младши ентусиаст
-
Bogat-Beden написа:клин клин избиваdjvisage написа:Добре де ако нищо от описаното от теб не помага тогава какво правим?![]()
но последният остава...![]()
Именно само,че ако няма друг клин?

Venko написа:Момчета, сгреших.
Чувството за осъзната вина не ми дава мира, че съм съсипал нещо толкова хубаво.
Виждам, че подходът ми е изконно погрешен и си давам ясна представа кое и къде не съм чул, видял, разбрал.
Боли много мамицата му стара и отвод за момента не виждам.
Едно осъзнах - не съм това за което се имам и трябва доста неща да коригирам, за да се науча най-малкото да уважавам човешкото мнение.
Главата ми е ниско долу и се питам - какво аджеба съм си мислел през всичкото това време? Какво съм мислел, какво съм искал и къде стигнах.
В момента съм в някакъв хотел в Обзор. Лутам се ИЗ България за да намеря покой, но страната ми е тясна без човека до мен.
Минавам десетки километри на ден с идеята нещо да ме успокои, уви знам какво ми е нужно, но го няма.
Много боли и нищо не помага.
Дразнят ме тълпите, плажа ми е изнервен, морето ми е криво, утре ще бегам по Пирин, но уви знам, че няма смисъл.
Срам ме е.
Само не разбрах защо п**** му еленина трябваше да разбера всичко това от автомобилен форум?
Живи и здрави момчета и все пак пазете хората около вас, те са най-важното и нищо и никъде няма да ви направи щастливи толкова колкото да сте около тях.
С голяма обица на ухото - Глупавия Венко!
Осъзна ли колко си грешал като си ги писал тези редове?
АДМИНИТЕ ДА МЕ БАННАТ ПЕРМАНЕНТНО!!!
- Bogat-Beden
-
-
- Кара: много бавно бенве
- Мечтае да кара: Порше
- Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!
djvisage написа:Bogat-Beden написа:клин клин избиваdjvisage написа:Добре де ако нищо от описаното от теб не помага тогава какво правим?![]()
Не знам брат, тука ме хванА неподготвен

Заравяш се в работа,хоби,учене -няма да те оправи на 100 процента,но поне отвлича вниманието и е по-смислено

"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"
- djvisage
- младши ентусиаст
-
Bogat-Beden написа:djvisage написа:Bogat-Beden написа:клин клин избиваdjvisage написа:Добре де ако нищо от описаното от теб не помага тогава какво правим?![]()
Не знам брат, тука ме хванА неподготвен![]()
Заравяш се в работа,хоби,учене -няма да те оправи на 100 процента,но поне отвлича вниманието и е по-смислено
Така е заравяш се ама в теб остава едно такова празно пространство. Прибираш се вкъщи и там няма никой празно е. Тъпо ти е няма на кой да се обадиш,няма кой да прегърнеш и да ти мине,няма с кой да споделиш нещо. Та така.

- randity
- Photographer
-
- Кара: му се нещо старо
Колега @djvisage.
Всичко е до време. Ясно е, че в момента си отчаян, че нямаш човек до себе си. Всичко е до време, за всеки влак си има пътници, са казали хората. И аз имах приятелка, година и кусур и нам колко раздели. То, че и аз съм крив, крив съм, някои хора ми казаха "Прави компромиси".. е мамка му, та аз само това правя, а не получавам нищо. Да, имали сме хубави моменти, но моментите, когато аз съм бил ядосан са били в пъти повече. То не бяха цупения за к'во ли не, то не бяха фасони, то не бяха чудесии.. И накрая се разделихме, ама такава раздяла, че грам не се търсим. И да ти кажа, по-добре ми е. Да, кофти е да няма с кой да си легнеш, ама е по-кофти да си късаш нервите за нещо, което не е единствено на този свят.
Та излизай повече, създай повече социални контакти и ще видиш, че тогава когато най-малко очакваш пъзела ще се нареди.
Успех!
Всичко е до време. Ясно е, че в момента си отчаян, че нямаш човек до себе си. Всичко е до време, за всеки влак си има пътници, са казали хората. И аз имах приятелка, година и кусур и нам колко раздели. То, че и аз съм крив, крив съм, някои хора ми казаха "Прави компромиси".. е мамка му, та аз само това правя, а не получавам нищо. Да, имали сме хубави моменти, но моментите, когато аз съм бил ядосан са били в пъти повече. То не бяха цупения за к'во ли не, то не бяха фасони, то не бяха чудесии.. И накрая се разделихме, ама такава раздяла, че грам не се търсим. И да ти кажа, по-добре ми е. Да, кофти е да няма с кой да си легнеш, ама е по-кофти да си късаш нервите за нещо, което не е единствено на този свят.
Та излизай повече, създай повече социални контакти и ще видиш, че тогава когато най-малко очакваш пъзела ще се нареди.
Успех!

.. и отново се замислих „Божее, какви автомобили са правени през миналия век. Сега всичко е пластмаса n-то качество."..

- (bubsa)
- старши ентусиаст
-
- Кара: F10
randity написа:Колега @djvisage.
Успех!
Пичага не се ли осъзнаваш,че си много малък,а се месиш във всяка тема доста неуместно?
Чети и ако можеш си прави изводи и си взимай поуки,но да ми се изказваш "компетентно" по всички въпроси е много дразнещо!

- Spit-Fire
- Scrapyard user
-
- Кара: Peugeot 3008 + Yamaha MT-09
След толкова много страници по темата на няколко пъти исках да пиша по нея, но се спирах понеже от доста време не съм писал из форума и не исках д а го правя, ама сте големи дебелоглавци всичките.
То това беше като сезон на някоя сапунка направо.
Най-големия проблем на всеки, който се е вайкал из темата е, че не е научен да си бъде самодостатъчен. Това трябва да бъде основен приоритет на всеки мъж. Не човек а мъж. Жените никога не могат да бъдат самодостатъчни за себе си, но мъжете могат и трябва.
Всеки един мъж трябва да се научи да се оправя сам и да бъде щастлив в самотата си. Едва тогава той ще получи това, което му се полага - жената за него. Не казвам "ще намери" а "ще получи", защото никога не трябва да търсите нещо, което е свързано с жени. Търсете образование, кариера, осъвършенствайте тялото и ума си, бъдете най-доброто, което може да бъдете. И тогава ще дойде всичко.
И няколко вметки:
- жените не могат да обичат мъжете, както ние искаме (безрезервно). Това е присъщо само за мъжа. Жената обича условно.
- човека, който се нуждае най-малко от нещо или някого е този с най-много власт. И обратното.
А за тези, които вече са проумели тези неща (забелязах, че има и такива)... моите адмирации.
То това беше като сезон на някоя сапунка направо.
Най-големия проблем на всеки, който се е вайкал из темата е, че не е научен да си бъде самодостатъчен. Това трябва да бъде основен приоритет на всеки мъж. Не човек а мъж. Жените никога не могат да бъдат самодостатъчни за себе си, но мъжете могат и трябва.
Всеки един мъж трябва да се научи да се оправя сам и да бъде щастлив в самотата си. Едва тогава той ще получи това, което му се полага - жената за него. Не казвам "ще намери" а "ще получи", защото никога не трябва да търсите нещо, което е свързано с жени. Търсете образование, кариера, осъвършенствайте тялото и ума си, бъдете най-доброто, което може да бъдете. И тогава ще дойде всичко.
И няколко вметки:
- жените не могат да обичат мъжете, както ние искаме (безрезервно). Това е присъщо само за мъжа. Жената обича условно.
- човека, който се нуждае най-малко от нещо или някого е този с най-много власт. И обратното.
А за тези, които вече са проумели тези неща (забелязах, че има и такива)... моите адмирации.
The person who risks nothing, does nothing, has nothing, is nothing, and becomes nothing. He may avoid suffering and sorrow, but he simply cannot learn, feel, change, grow or love. Chained by his certitude, he is a slave; he has forfeited his freedom. Only the person who risks is truly free.