Бой в центъра на Враца завърши със смърт
Модератор: Общи модератори
- c04
- Кръстникът
-
- Кара: с турбо
- Мечтае да кара: V10
- Детайли за колата: стокови
Re: Бой в центъра на Враца завърши със смърт
БМВ 320d написа:vicho написа:http://zovnews.com/bg/sadebno-meditsinskata-ekspertiza-ustanovi-za-todor/#.Vp9kSukGD-g.facebook
В едно интервю майката на момчето отричаше да е болен от нещо. Много ми е интересно, защо лъже семейството на момчето? А и братята, ако го бяха набили до такава степен, както медиите разправят 100% щяха да са избягали от местопрестъплението..
А нали уж семейството имаше пари, в статията пише, че парите са от дарения...Извода: някой лъже - или семейството или медията\ите

- madafaka_donkele
- младши ентусиаст
-
c04 написа:някой лъже - или семейството или медията\ите
И семейството и медиите.
Ако бяхме една кирлива Румъния даже са всички подобия на медии щяха да носят от 1000 кладенеца вода и да поднасят публични извинения, а малката пикла, дето му се води приятелка на умрелия вече щеше да е в панделата за няколко годинки, заради клевета.
- ylaine
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: дизели
- Мечтае да кара: по хубави пътища
- Детайли за колата: прави фокуси
http://news.plovdiv24.bg/612104.html
като цяло не ми се коментира, единствено ще се съглася, че медиите са за съд и е**не
като цяло не ми се коментира, единствено ще се съглася, че медиите са за съд и е**не

"Съдебно-медицинската експертиза установи за Тодор, че няма следи от удари, както и директна травма, която би причинила смъртта на 18-годишния младеж. Причината за кончината на абитуриента най-вероятно е заболяване, научи "Зов нюз" от свои източници.
По тялото на Тодор наистина има 28 точковидни охлузвания от лявата страна, по-голямата част от които са получени при падането на земята. Няма причинно-следствена връзка между повърхностните наранявания и настъпилата смърт, категорични са източниците."
Read more: http://news.plovdiv24.bg/612051.html#ixzz3xoZCMXX9
По тялото на Тодор наистина има 28 точковидни охлузвания от лявата страна, по-голямата част от които са получени при падането на земята. Няма причинно-следствена връзка между повърхностните наранявания и настъпилата смърт, категорични са източниците."
Read more: http://news.plovdiv24.bg/612051.html#ixzz3xoZCMXX9
- drago_pavlov
- младши ентусиаст
-
- Кара: както може
- Мечтае да кара: както не може...
- Детайли за колата: от миналия век
БМВ 320d написа:В едно интервю майката на момчето отричаше да е болен от нещо. Много ми е интересно, защо лъже семейството на момчето
Имаме печеливш:
Vra4anin написа:Думата "кръвнина" говори ли ви нещо ?
Ако ги осъдят, че са го утрепали от бой, ще трябва да платят 200-300 бона кръвнина на семейството...
Тия сега се опитват да си оправят финансово другия син, за сметка на споминалия се... Ако те не са за бесилката, не знам кой

I kill a communist for fun, but for a green card... I'm gonna carve him up real nice.
Представете си, как се чувстват братята и семействата им вече 10 дни, след като побоя се оказа спречкване, а през това време семейството на починалия продължава да организира "спонтанни" протести с единствената и ясна идея да натопи братята за заболяването на Тодор и да ги изцеди финансово, да им съсипе живота и да ги прати в затвора за това, че не са позволили да бъдат набити от 18 год. младеж раздаващ правосъдие по улиците. Приятелката му пък искаше да става полицай, явно сега кара курса по изфабрикуване на фалшиви доказателства, после като полицай ще прилага наученото.
Какво означава М54 - означава, че двигателя може да изгори 54 литра масло от смяна до смяна при спазване препоръките на производителя, тоест longlife-04 и смяна на около 20к км.
- fancooler
- младши ентусиаст
-
- Кара: e46 320Ci '01
http://lifebg.net/139340/%D1%83%D0%BD%D0%B8%D0%BA%D0%B0%D0%BB%D0%BD%D0%B8-%D0%BF%D0%BE%D0%B4%D1%80%D0%BE%D0%B1%D0%BD%D0%BE%D1%81%D1%82%D0%B8-%D0%B7%D0%B0-%D0%BF%D0%BE%D1%81%D0%BB%D0%B5%D0%B4%D0%BD%D0%B8%D1%82%D0%B5-%D0%BC/
Нещата май не са точно такива, каквито медиите ги изкараха...
Нещата май не са точно такива, каквито медиите ги изкараха...
- E34
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Ееее шейсе
- Мечтае да кара: кънки
Господ здраве да му дава на това момче Мариан! И търпение, защото ще му съсипят живота в следващите месеци и съд и медии и олигофрени.
" Акулата е най-добрия учител по плуване " - Тихоокеанска мъдрост
- Mollov
- Мародератор
-
- Кара: some d20s
- Larbi
- Потребител
-
- Кара: каквото има
- Мечтае да кара: FERRARI 458 Italia
ylaine написа:http://news.plovdiv24.bg/612104.html
"Знаете ли кой съм аз?", "Какъв си ти, бе?", се отвръща от другата страна. "Ще разбереш кой съм аз, бе?",
"Виж ги бе, виж какво си ги направил. Не писна ли ти само да създаваш проблеми". Точно в този ред на мисли. "Създаваш проблеми, какво си искал, всичко имаш. Сега какво ще правим с тези момчета? Кой ще им плаща?".
Кой е той? Брус Лий? Може и да има вуйчо владика, щом медиите толкова го оневиниха, вече това почвам да си мисля шом знаете ли кой съм аз е имало.
Майката и тя каквото е казала става много интересно. Значи е бил конфликтен тип, нинджа, създаващ проблеми постоянно боклук, който си е имал всичко в живота + бизнес с коли на тая възраст, руса па*авра която да клати и прочее. И накрая семейството реве че нямали пари за погребение. И те са за бой и за ебане. Семейство боклуци. Погнусен съм още повече. Жалко за братята, които сега ядат дедовия заради един презадоволен сополанко взел се за безсмъртен бог. Ващо ма*и!!!!!!!!
- Nickelback
- старши ентусиаст
-
- Кара: BigBlockV8
- Мечтае да кара: бангия с предно
- Детайли за колата: Hemi 370 cu. in.
Това русото в съда какво ще се обяснява ми е много любопитно...
"За тЕя пари има Е-шеесе" - форумна пословица.
Лето две и седемнаесто.
- c04
- Кръстникът
-
- Кара: с турбо
- Мечтае да кара: V10
- Детайли за колата: стокови
Nickelback написа:Това русото в съда какво ще се обяснява ми е много любопитно...
Какво да обяснява, каквото и досега! Русото си е русо!
Sent from my iPhone using Tapatalk
- wladio
- младши ентусиаст
-
- Кара: е39
Ако имах такива възможности, бих накарал всички медии да целуват краката на братята и публично да им се извинят за всичко дето наговориха за тях.
Оня журналист в Поморие го биха та го сцепиха, и нищо,а тук без бой чак в космоса се говори за убийството, убийци бой до смърт........и т.н.
Оня журналист в Поморие го биха та го сцепиха, и нищо,а тук без бой чак в космоса се говори за убийството, убийци бой до смърт........и т.н.
- Borymeckata
- ентусиаст
-
- Кара: Нафтова печка.
- Мечтае да кара: През просото...
- Детайли за колата: Х3 (Е83) 3.0d, 2004г.
M57TU-A5S390R-ATC400
Пичове, аз все още не искам да взимам отношение по инцидента - кой виновен, колко и за какво... Надявам се, че истината ще изплува както маслото над водата (както казва добрият войник Швейк...).
Както и да го гледаш - историята е тъжна. Но и от такива случаи човек може да си извади някакви полезни изводи. Виждате как за няколко секунди животът на човек излиза от релсите и тръгва... незнайно накъде. Преди минути си вървял или карал из града и си мислил за ежедневни неща, а изведнъж - вече си "убиец по хулигански подбуди" или си в гроба... Как да избягваме такива неща, как да се предпазим от такива обрати? Няма какво да се лъжем - същото може да се случи на всеки един от нас...
Преди доста мнения Врачанина написа нещо - дали обърнахме внимание? Аз, лично за себе си, си направих следния извод - просто да го давам по-спокойно. Без излишни нерви, без доказване на всяка цена, без "арнаутски" реакции... Имаше един лаф, че "по-умният отстъпва". Ако тези тримата бяха спазвали този принцип - нищо да не е станало, освен леко изнервяне и спречкване на пешеходната пътека. Затова бих искал да посъветвам всички Колега - по-кротко го давайте, пичове. Нали знаете, че мозъчните клетки не се възстановяват?
Както и да го гледаш - историята е тъжна. Но и от такива случаи човек може да си извади някакви полезни изводи. Виждате как за няколко секунди животът на човек излиза от релсите и тръгва... незнайно накъде. Преди минути си вървял или карал из града и си мислил за ежедневни неща, а изведнъж - вече си "убиец по хулигански подбуди" или си в гроба... Как да избягваме такива неща, как да се предпазим от такива обрати? Няма какво да се лъжем - същото може да се случи на всеки един от нас...
Преди доста мнения Врачанина написа нещо - дали обърнахме внимание? Аз, лично за себе си, си направих следния извод - просто да го давам по-спокойно. Без излишни нерви, без доказване на всяка цена, без "арнаутски" реакции... Имаше един лаф, че "по-умният отстъпва". Ако тези тримата бяха спазвали този принцип - нищо да не е станало, освен леко изнервяне и спречкване на пешеходната пътека. Затова бих искал да посъветвам всички Колега - по-кротко го давайте, пичове. Нали знаете, че мозъчните клетки не се възстановяват?
Excellent! Steven is my name!
- ukelichko
- младши ентусиаст
-
- Кара: Комбайн
- Мечтае да кара: Фадрома
wladio написа:Ако имах такива възможности, бих накарал всички медии да целуват краката на братята и публично да им се извинят за всичко дето наговориха за тях.........и т.н.
Не, просто трябва да се подведат под отговорност за хулигански прояви и за убийство по непредпазливост. Все пак при спречкването с тях младежът е починал, евентуално от инфаркт. Да ги праснат условно или някоя годинка в затвора. Така е справедливо. Тези понички не са някакви невинни душици. Това са двама селяни - тип глигани, които винаги вървят със селските си прояви като пешеходци и като шофьори. Не че другата страна е невинна. Но може пък на момчето точно в този момент да му е кипнало от селяния, простотия, анцузи, гащеризони, шушляци, тупани, глигани, сомове, смрадове, сгантор, просточор, микромутренца, литълбатки, тумбаци, шопари и всички други прослойки с които е пълна Враца и България и за това да е излязъл с бокса. А ако сме правова държава, няма да се лутаме от едната крайност в другата. Има си закон и трябва хладнокръвно да се спази, за да знаят другите шушляци, че ако счупиш огледалото на някой който те е напсувал, ще си го отнесеш. Както и псуващия, но по-леко. И двете страни много са бързали и са имали динамичен ден, били са изнервени. Все пак и двете страни в този случай въртят бизнеси за милиарди, имали са събрание на борда на директорите, заради цените на петрола, такива работи. Заслужава си да пребиеш някой, който ще те забави за половин минута.........Клета Българио!!!!!!!