Извънземни, НЛО и подобни

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: M340i
Мечтае да кара: Калибра
Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин

Re: Извънземни, НЛО и подобни

Мнение от vicho » 03 Окт 2017, 16:24

Grozdanoff написа:Аз не знам, на база на какво се е надъхал така тоя астроном, нещо ново хайтек ли имат или просто го е решил, че до 20г ще ги намерим. Той и царя каза, че ще ни оправи за 800 дни ама..... :mhihi:

вероятността да намерят извънземни е далеч по-голяма от тази да се оправим :mhihi:
You said: "Time will change!" What if it changes you?

Потребител
Аватар
Кара: каквото има
Мечтае да кара: FERRARI 458 Italia

Мнение от Larbi » 03 Окт 2017, 17:50

SETI е същата лайнярска параванна простотия за пред хората както е бил и Project Blue Book. Нищо няма да намерят. Ще си въртят чиниите към всякакви галактики и ще слушат звуци и тем подобни и ще викат няма бе споко, ама все някъде има Ше намерим :mhihi:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: през просото
Мечтае да кара: леговището на смог
Детайли за колата: баничарка

Мнение от Jordana » 03 Окт 2017, 17:51

Един таксиметров шофьор слушал радио докато си кара таксито . По едно време пуснали извънредно съобщение , че на Земята кацнали
извънземни, които са безобидни ако им се говори в рима иваче стават агресивни . Препикало му се на таксидижията и спрял таксито , отишъл до близките храсти да се облекчи. Таман
започнал работата и видял едни големи очи в храстите. Веднага си спомнил за извънземните и се зачудил как да се отърве....накрая казал:
- Аз съм Петър и съм таксиметър, тук съм да пикая, и да разузная.
Нямало реакция. Той пак:
- Аз съм Петър и съм таксиметър, тук съм да пикая, и да разузная.Пак никаква реакция. За трети път:
- Аз съм Петър и съм таксиметър, тук съм да пикая, и да разузная...След кратка тишина от храстите се чуло:
- Аз пък съм Сотир и карам тир, тук съм да сера, и кат се изсера мамичката ти ще е*а...
Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: E39 528i
Мечтае да кара: E39 ALPINA B10

Мнение от Grozdanoff » 03 Окт 2017, 18:48

Larbi написа:SETI е същата лайнярска параванна простотия за пред хората както.....

След всяко твое мнение съм все по-убеден че извънземните съществуват, но може би не сме готови за истината и затова нищо конкретно не казваш...
alx написа:Маратона април го избягах грубо за 3 часа което за аматьор като мене хич не е зле- рова е квалификационно време на две възрастови групи под моята. Висок съм малко над 180см и тежа 82кг сутрин… пиша ги тези неща щото явно нещо правя вярно :)

Потребител
Аватар

Мнение от Larbi » 03 Окт 2017, 19:22

Grozdanoff написа:
Larbi написа:SETI е същата лайнярска параванна простотия за пред хората както.....

След всяко твое мнение съм все по-убеден че извънземните съществуват, но може би не сме готови за истината и затова нищо конкретно не казваш...

Убеден си трънки. Хайде няма нужда. Няма извънземни. Сами сме ние сред милиарди галактики и слънчеви системи. Какво чудо на Космоса. Какво нещо. Хм Луната ни е изчислена на различна възраст от Земята, отделно е най-големият знаен сателит на планета, щото другите сателити са много по-малки от масата и големината на планетата. Заключена е само с едната си страна да гледа към Земята, което за толкова голям сателит е чудна работа (малък може наи знаете, там няма странно). Масата и се оказва нереално малка за големината, при пускане на някакъв обект излиза че дрънчи като кух предмет, след няколко километра ли колко точно беше се оказва че има непробиваема повърхност. Всички древни народи и племена имат легенди и записки за богове слезли от небето, които им дали знания във всяка една насока. Странни и странно движести се светлини в небето са виждани още от библейско време (още пиша, щото преди това в Индия и там Америките са имали пряк открит контакт и хората са ги виждали тия така наречени богове, обаче от библейско време се говори за някаква пътеводна звезда която водила там родителите на Исус), както и днес (разбира се днес се отдават на военните, които за 50 години напреднаха толкова много че могат да си правят или да ползват втора ръка летящи чинии и пури), има достатъчно свидетели, има регресивни хипнози на отвличани хора, които се оказват 100% истина. Обаче официално извънземни нямааааааа :mhihi: И седи тук един страх и един Йордан с няколко фена и обясняват как не можело да има щото нам си кво си. И разбира се всички които мислят че има извънземни щото имат различни виждания от официалното становище за пред масата са луди и трябва да им се смеят. Пълен абсурд. Между другото присмиването е един от инструментите за дискредитиране на преки свидетелства или просто хора, които вярват в това. Обаче тук се пускат вицове, някакви плоски шеги и олигофренски истории. Хвърлят се някакви "научни факти" (не един и два научни факта се опровергават през годините, щото сега па били открили че дадено нещо е грешно). Пълен цирк.
Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Jordana » 03 Окт 2017, 20:08

Значи викаш луната дрънчи на кухо , значи е празна вътре ? И викаш само едната страна се вижда :mhihi: Ами те луняните /хипотетичните жители на луната / и те виждат само едната страна на земята бре . Странно а ? Въпреки че луната също се върти около оста си . И знаеш ли какво , стигат до същите изводи като тебе - земята е най голямата планета която има такъв голям спътник като луната :mhihi: Какви са тия научните факти дето ги оборваш че нещо не се сещам да си оборил и кьорав факт до сега нито в тая тема нито в оная заключената предната ??!! :dunno:
Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.

Потребител
Аватар

Мнение от Larbi » 03 Окт 2017, 20:14

Jordana написа:Значи викаш луната дрънчи на кухо , значи е празна вътре ? И викаш само едната страна се вижда :mhihi: Ами те луняните /хипотетичните жители на луната / и те виждат само едната страна на земята бре . Странно а ? Въпреки че луната също се върти около оста си . И знаеш ли какво , стигат до същите изводи като тебе - земята е най голямата планета която има такъв голям спътник като луната :mhihi: Какви са тия научните факти дето ги оборваш че нещо не се сещам да си оборил и кьорав факт до сега нито в тая тема нито в оная заключената предната ??!! :dunno:

Това за кухото не го казвам аз. А там за Лунетяните какво си казват ме боли фара. Какъв научен факт АЗ съм казал, че съм оборил? Ти четеш ли изобщо или бързаш да излеееш помията?
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Grozdanoff » 03 Окт 2017, 20:22

Larbi написа:
Grozdanoff написа:

Убеден си трънки. Хайде няма нужда. Няма извънземни. Сами сме ние сред милиарди галактики и слънчеви системи. Какво чудо на Космоса.

Аз съм убеден, че някъде съществуват милиарди форми на живот, но и съм убеден че още не сме ги срещали!

пс: не съм фен на Jordana, твой фен съм! :mhihi:
alx написа:Маратона април го избягах грубо за 3 часа което за аматьор като мене хич не е зле- рова е квалификационно време на две възрастови групи под моята. Висок съм малко над 180см и тежа 82кг сутрин… пиша ги тези неща щото явно нещо правя вярно :)

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Jordana » 03 Окт 2017, 20:24

Земята е уникална , с тоя кухия спътник "заключен " с едната си страна към земята ....просто няма друга такава планета с кух спътник не го отричай :mhihi:

Потребител
Аватар

Мнение от Larbi » 03 Окт 2017, 20:25

Това е общоприетото схващане пуснато отгоре: Има някъде там :mhihi:

Jordana написа:Земята е уникална , с тоя кухия спътник "заключен " с едната си страна към земята ....просто няма друга такава планета с кух спътник не го отричай :mhihi:

Не го отричам - Земята е уникална и само тук има айфони и интернет :mhihi:

Значи Проект Синя Книга и Сети се мъчиха и мъчат да намерят интелигентен живот, провериха и проверяват през тънко сито милиони галактики и планети, но не откриха и не откриват. Следователно няма. Въпроса е решен. Темата е за ключ.
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Grozdanoff » 03 Окт 2017, 20:30

Ето една от възможностите какво може да има на тъмната страна на луната:

https://fakti.bg/kultura-art/31273-kino ... -ot-lunata :mhihi: :mhihi:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Fear » 04 Окт 2017, 7:17

Larbi написа:Това е общоприетото схващане пуснато отгоре: Има някъде там :mhihi:

Значи Проект Синя Книга и Сети се мъчиха и мъчат да намерят интелигентен живот, провериха и проверяват през тънко сито милиони галактики и планети, но не откриха и не откриват. Следователно няма. Въпроса е решен. Темата е за ключ.

Извинявай за личния въпрос, въпреки че май съм те питал вече, ама да питам пак: Ти тъп ли си? :roll:
Било общоприето схващане, спуснато отгоре... :banghead:
Значи, според собствените ти думи, SETI търсят вече десетилетия, но нищо не са намерили засега (факт) и са излезли с категорично становище, че извънземен живот няма, така ли?
Тази простотия ли твърдиш, която няма нищо общо с истината?
Дай цитат на някой от участниците в SETI, който е заявил в прав текст такова нещо.

И ако смяташ, че категорично са заявили, че извънземен живот няма, не ти идва на акъла най-логичния и елементарен въпрос: Защо тогава продължават да търсят? :conf:

Дори и тук, в тази тема не се сещам някой категорично да е заявил, че извънземен живот не съществува.
Само че ти си толкова ограничен и заблуден, че не можеш да направиш елементарната разлика между изявленията "не съществува извънземен живот" и "не разполагаме с данни за съществуването на извънземен живот".
Понеже знам, че ти е много трудно, да ти го напиша по-бавно: Второто изявление не е твърдение, че не съществува извънземен живот.

Да те светна и за нещо друго, макар че отдавна съм се убедил, че не възприемаш нищо:
Нещо толкова значимо, като откриването на извънземна форма на живот е нужно да бъде подкрепено и доказано от неоспорими факти.
Олигофренските клипове качвани в Youtube от какви ли не изперкали "уфолози" както и дивотиите по разните цветни и мигащи конспиративни сайтове, които не издържат и елементарна логическа проверка НЕ СА никакви доказателства и факти, набий си го в главата.
Ако бяха, този който ги е представил, отдавна да си е спечлил славата на откривател и да си е прибрал Нобеловата награда.
Това, че почти всеки е виждал какви ли не странни неща в небето, също НЕ СА доказателства за каквото и да било, а просто наблюдения на НЛО, което сигурно също ти е трудно да схванеш какво означава, затова ще разпиша абревиатурата, наблягайки на важната част: Неидентифициран Летящ Обект.

И накрая един поздрав:
Изображение
:mhihi:

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: Е63 650iLCI&E93 325i&Z3 1.9
Мечтае да кара: 612

Мнение от KoolyO » 04 Окт 2017, 8:21

Fear написа:

+1
Не знам, как така се получава, че Ларби постоянно се присмива на нас "надъхващите се", излива мозъчна помия, без никаква връзка и на финала обвинява всички останали в това, което той прави.
Пише за библейски времена, за военни, които ползвали летящи пури, за кухи луни, пътеводна звезда "която водила там родителите на Исус" и др. неща нямащи никаква причинно-следствена връзка. И тези безмислици трябва да са неоспоримите доказателства за това, че извънземните са сред нас? Че даже са и класифицирани по видове? И всичкото това "мейнстриим" науката прикрива?
Ми
Larbi написа:Хм Луната ни е изчислена на различна възраст от Земята, отделно е най-големият знаен сателит на планета, щото другите сателити са много по-малки от масата и големината на планетата. Заключена е само с едната си страна да гледа към Земята, което за толкова голям сателит е чудна работа (малък може наи знаете, там няма странно).

Това от къде става ясно? Кой го е изчислил? "Мейнстриим" науката, или ъндърграунд учените? Или ще ползваме общоприетите научни схващания (писна ми да пиша думата мейнстриим :mhihi: ) само за база на фантазиите и то само, когато се връзва с тези фантазии...
Laugh...
And the world laughs with you.
Cry...
And the world laughs louder!!!

Потребител
Аватар

Мнение от Larbi » 04 Окт 2017, 8:53

И ето го и страха пристигна на бял кон с обидите и неопровержимите доказателства и тъпи шеги. Тоя филм съм го гледал вече много пъти. Ти се изживяваш като последна инстанция, най-умния и запознатия учен, а другите са тъпи и заблудени. Хайде няма нужда. Пет пари не давам за мнението ти и глупавите ти обиди и закачки.

Fear написа:И ако смяташ, че категорично са заявили, че извънземен живот няма, не ти идва на акъла най-логичния и елементарен въпрос: Защо тогава продължават да търсят? :conf:

Продължават да "търсят" за да симулират дейност като цяло. Може и да чуят някакви странни звуци и да намерят някоя яка планета някъде там, но като цяло си барат жезъла. Всичко се прави главно за симулиране на дейност пред обществото. След многото рипорти за странни и странно движести се светлини, след Роузуел след някое и друго отвличане, което е станало публично заради наличието вече и на телевизия освен вестници правителстовто няма какво друго да направи освен да даде старт на един проект както знаем наречен Синя Книга. За да търси той интелигентен живот и извънземни. И Масата хора наистина вярват в небивалиците на правителството и си казват: "ей, го на, търсят". Обаче какво търсят майка си какво не търсят след известно време опа, проекта е затворен защото официалното становище е че няма извънземни и те спират да търсят. Колко удобно. Обаче сега СЕТИ-то е модерната версия. Просто ако ги нямаше тия книги сини и сетита хората щяха да започнат да си задават въпроса защо аджеба наще хубавци не търсят и не правят нищо по въпроса за братя, сестри или врагове в Космоса. Ето на - от време на време излиза някакъв клоун от сетито и пляска в ефира някаква смешка като тоя олигофрен където иска да се обзалага на чаша кафе че до 20!!! години щели да намерят нещо :mhihi: И хората си казват успокоително "ей го бе, работят оратъ, търсят, обещават, обзалагат се, ще намерят нещо все някога и то може и да не сме живи вече като го намерят ама поне и внуците ни ще бъдат в безопасност, защото каквото и да намерят, ще бъде там ехеееей много далече и няма проблем" :clap:

KoolyO написа:И тези безмислици трябва да са неоспоримите доказателства за това, че извънземните са сред нас?

Тези "безмислици" са точно толкова безмислици, както и че не са открили интелигентен живот, няма прикриване на НЛО срещи, открити и снимани изкуствени структури на Луната и Марс. Като пишеш сред нас имам чувството че имаш предвид колегата ти от офиса (примерно) да е извънземен. Или продавача на застраховки :mrgreen:
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Fear » 04 Окт 2017, 9:18

Съжалявам, че ще те разочаровам, но след последното ти мнение и слепият ще види, че не те обиждам.
Просто изтъквам очевидни факти. :ok:

Дрънкаш само конспиративни тъпотии, които нямат абсолютно никакво покритие, като при това имаш наглостта да обвиняваш доказани учени и институции, които имат сериозен принос за развитието на човешката цивилизация и напредъка на технологиите, в "симулиране на дейност пред обществото".
Пак да те попитам - честно, чак толкова ли си тъп, необразован и невежа?
Това е риторичен въпрос, няма смисъл да ми отговаряш.

Отказвам се да се опитвам да водя диалог с теб, този път наистина. Занапред от мен ще получаваш само и единствено подигравки, защото това заслужаваш.

С другите колеги може и да дискутираме, за щастие тук има и хора, които показват, че могат да мислят. За разлика от теб, който си въздух под налягане.

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата