Море 2025г.?!...

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар
Кара: кошара!
Мечтае да кара: BMW M3 E46

Re: Море 2017-та?!...

Мнение от speeder88 » 31 Юли 2017, 15:16

Вчера се прибрах от Созопол!

Хотелче в частта между новия и стария град - чудно! Чисто и тихо! Долу малко рестрантче с пресни морски дарове, крафт бира, готини готвени неща! Плжовете в града не стават - Харнмани и Централния, затова както преди бях коментирал - Градина, Каваци, Смокиня! :yes:
Изображение
SKISA написа: ти си ебати ///M-склададжията

Дон Кроки
Аватар
Кара: и се усмихва :)
Мечтае да кара: със сина ми :)
Детайли за колата: С всички възможни екстри.

Мнение от Kroki » 01 Авг 2017, 7:54

Ние ще ходим ей тук за 7-8 дена. https://www.airbnb.com/rooms/5790372
Да препоръчате места за ядене и забележителности в района? Единственото ми условие е да има и скара, защото морската храна хич не ми се нрави. :)
You're safer in the race car than you are in cars going to and from the track. - Mario Andretti
`91 E30 318i `93 Е36 325td `06 E46 320d `12 F800ST `07 E61 LCI 525d

drago_pavlov написа:Аз светкам само ако има някаква опасност. За патруки не :lol: Както аз си плащам актовете, така ще си ги плащат и другите :mhihi:

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: се на дъщеря си

Мнение от Мордехай » 01 Авг 2017, 21:54

Днеска отидох на тоя Марбъл бийч (Тасос), много интересно място, това е действаща мраморна кариера, пътя е много стръмен откъм Панагия, а в другите посоки е адски разбит и тесен. Плажът е много малък и е предимно от мраморно брашно и ситни камъчета мрамор. Бил е пясъчен, но някой изкуствено го е преправил. Водата е мътна и бяла, на пет метра от брега е вече много дълбоко. Изключително много хора имаше днес, предимно сърби и румънци, крещят яко, деца реват, гонят се, вдига се прахоляк, който скърца в зъбите, чадъри и шезлонги са безплатни, но трябва да си поръчаш поне веднъж нещо за пиене, може и вода. Мястото е доста различно, но не бих отишъл повече там. Аз като истински бай Ганьо си събрах две бохчи с мраморни камъчета, да си украсявам саксиите на двора, ебаси доде се измъкна оттам, се проклех трижди че отидох, мамалигарите карат като на рали, няма никакви правила за движение, камъни фърчат навсякъде, по земята остри камъни могат да спукат гумите всеки момент, атвта летят бясно, цялата кола заприлича на посипана с пудра захар, побеля и всичко полепна.
За момента препоръчвам единствено Голдън бийч и то в северната част, защото на юг е яхтеното пристанище и има тънък филм масло/мазут по водата. На север е кристална, направо езеро, има огромен къмпинг със сигурно над 1000 палатки, каравани и подобни, почти като град е и вътре е много весело.
Някой ще сподели ли нещо за Керамоти и Аспровалта?
Просвещение е изходът на човека от непълнолетието, което той сам си е причинил. Непълнолетие е невъзможността да се ползваш от разсъдъка си без ръководството на някой друг. Самопричинено е това непълнолетие, когато причината му не лежи в недостиг на разсъдък, а в липсата на решителност и смелост да се ползваш от него без ръководството на другиго. Sapare aude! Имай смелост да си служиш със собствения си разсъдък!

старши ентусиаст
Аватар
Кара: 318td compact '03
Мечтае да кара: M3
Детайли за колата: с две порти

Мнение от vvasilev1 » 01 Авг 2017, 22:31

Керамоти е малко село с малки семейни хотели. Плажа е огромен, пясък, плитко е. Като плаж и условия е много добър. Уикенда става лудница, защото слиза много народ от всички градове край границата. Вечер е спокойно има таверни, има и евтини места за хапване. Спане обаче в активен сезон юли - август е поне 60 евро без храна за стая. Може да има и по-евтино в някои мазе.

Изпратено от моят F3111 с помощта на Tapatalk

ентусиаст
Аватар
Кара: E39, D3 W12, E89, U11, G09, G70

Мнение от Don_Diego » 01 Авг 2017, 22:47

Don_Diego написа:Само да спре да вали и ще ви покажа аз как се ходи на море :mhihi:

Класическа туристическа схема - пълен батак :mhihi:
Компанията дето отидохме финиширахме уикенда с един изгубен телефон, един удавен телефон, доста кеш замина също така, обаче много показахме :help: :mhihi:
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: кошара!
Мечтае да кара: BMW M3 E46

Мнение от speeder88 » 02 Авг 2017, 8:23

:mhihi: :mhihi: :mhihi:

На 25/07 отидохме на участир на Килата в Созопол. И аз така показах, че не можех да залитам... :mhihi: Влечеше ме все на един край! На главната дюнерджията не можеше да ме разбере какво си поръчвам. Добре, че беше жената за преводач! :mhihi:
Изображение
SKISA написа: ти си ебати ///M-склададжията

ентусиаст
Аватар
Кара: E39, D3 W12, E89, U11, G09, G70

Мнение от Don_Diego » 02 Авг 2017, 11:26

Аз въпреки всичко се гордея, че този път не съм бъркал хотела (миналата година слизах да се разправям кой и кога ми е сменил вратата на стаята :mhihi: )
Отделно бакшишите във Варна ме знаеха къде и кога съм чакал за такси, явно е било епична вечер :smoke:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Jaguar XK 4.2, G05 X5 30d

Мнение от acho.rs » 02 Авг 2017, 18:55

Мордехай написа:Днеска отидох на тоя Марбъл бийч (Тасос), много интересно място, това е действаща мраморна кариера, пътя е много стръмен откъм Панагия, а в другите посоки е адски разбит и тесен. Плажът е много малък и е предимно от мраморно брашно и ситни камъчета мрамор. Бил е пясъчен, но някой изкуствено го е преправил. Водата е мътна и бяла, на пет метра от брега е вече много дълбоко. Изключително много хора имаше днес, предимно сърби и румънци, крещят яко, деца реват, гонят се, вдига се прахоляк, който скърца в зъбите, чадъри и шезлонги са безплатни, но трябва да си поръчаш поне веднъж нещо за пиене, може и вода. Мястото е доста различно, но не бих отишъл повече там. Аз като истински бай Ганьо си събрах две бохчи с мраморни камъчета, да си украсявам саксиите на двора, ебаси доде се измъкна оттам, се проклех трижди че отидох, мамалигарите карат като на рали, няма никакви правила за движение, камъни фърчат навсякъде, по земята остри камъни могат да спукат гумите всеки момент, атвта летят бясно, цялата кола заприлича на посипана с пудра захар, побеля и всичко полепна.
За момента препоръчвам единствено Голдън бийч и то в северната част, защото на юг е яхтеното пристанище и има тънък филм масло/мазут по водата. На север е кристална, направо езеро, има огромен къмпинг със сигурно над 1000 палатки, каравани и подобни, почти като град е и вътре е много весело.

"аз ти казах" :mhihi:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Superexstatic » 02 Авг 2017, 19:12

В Керамоти има повече българи и от в Китен :ok:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: сребърна звезда
Мечтае да кара: RAUH

Мнение от kiko » 03 Авг 2017, 12:22

acho.rs написа:
Мордехай написа:Днеска отидох на тоя Марбъл бийч (Тасос), много интересно място, това е действаща мраморна кариера, пътя е много стръмен откъм Панагия, а в другите посоки е адски разбит и тесен. Плажът е много малък и е предимно от мраморно брашно и ситни камъчета мрамор. Бил е пясъчен, но някой изкуствено го е преправил. Водата е мътна и бяла, на пет метра от брега е вече много дълбоко. Изключително много хора имаше днес, предимно сърби и румънци, крещят яко, деца реват, гонят се, вдига се прахоляк, който скърца в зъбите, чадъри и шезлонги са безплатни, но трябва да си поръчаш поне веднъж нещо за пиене, може и вода. Мястото е доста различно, но не бих отишъл повече там. Аз като истински бай Ганьо си събрах две бохчи с мраморни камъчета, да си украсявам саксиите на двора, ебаси доде се измъкна оттам, се проклех трижди че отидох, мамалигарите карат като на рали, няма никакви правила за движение, камъни фърчат навсякъде, по земята остри камъни могат да спукат гумите всеки момент, атвта летят бясно, цялата кола заприлича на посипана с пудра захар, побеля и всичко полепна.

"аз ти казах" :mhihi:

Ти каза това" всъщност е част от Кариера за мрамор и камионите пълнят кораби с руда, до главата ти" което е малко различно от това,че е било тарапана. ;)
4 поредни години ходя на Тасос и всеки път поне по 2 пъти на марбъл бийч и досега единствените кораби са били 1-2 яхти с туристи които са идвали там ;)
че е прахоляк докато стигнеш е така ама да му мислят тея с атв-тата :mhihi: мен си ме кефи.Но може би защото аз ходя септември,главно защото вече има по малко хора и цените са леко надолу.
Посетете гьола,уникално е за скачане,има хубав манастир преди него/забравих го как се казваше/ но се открива много красива гледка.

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от acho.rs » 03 Авг 2017, 19:38

Аз знам, квот си знам. Аз ходих Юни началото и Септември - Прото Вати якия им бар е точно зад плажа - между плажа и бара минаваха камионите с руда - да речем на една ръка разстояние. Може да са ги спрели вече, ама тогава имаше и един шлеп на 500 метра от същия плаж и една лента пълнеше шлепа с инертен материал. Дано се е променило нещо. Ако се пренебрегне тази подробност с рудника, мястото е приказно.

ентусиаст
Аватар
Кара: Е34 /Е39 дизел, Е46-автомат,Е60-530
Мечтае да кара: Да се разхожда пеша

Мнение от Vasko » 03 Авг 2017, 21:28

dan-dam написа:Някой да знае платен охраняем паркинг в Равда? Другата седмица ще ходя натам и се подготвям от далече, а гугъл не казва нищо...

ъл

Колега, още като влизаш в Равда има охраняем паркинг - след Лидъл. Ама в Равда не пипат. То остава и в това село да пипат- те там зимата са една шепа хора и всички се познават .Лятото става много гъчкано ,ама улиците са точно две улици на кръст и е толкова гъчкано с автомобили и хора, че започват даже да ги спират и на стадиона :)))
Поздрави и приятно море от мен !
Яжте, пийте и си носете новите дрехи и си карайте количките ,че животът е крaтък ..

ентусиаст
Аватар
Кара: Е34 /Е39 дизел, Е46-автомат,Е60-530
Мечтае да кара: Да се разхожда пеша

Мнение от Vasko » 03 Авг 2017, 21:42

TNT написа:
randity написа:Та, пуснете някакви оферти и хотели, от които сте били доволни, горе-долу колко е излязла цялата ви почивка като разходи и т.н. :bchug:

А бе май май има огромни разлики кога и къде. Някои си казват, че е същото, ама в евро... други казват 30% повече, пък тук и кръчми по-евтини от Пловдив. Тази година ще се пробвам да отскоча за 1-2 дни, а пък догодина живи и здрави за повече. В край на сметка, ако не са двойни цените... си заслужава да жертваш 1-2 дни по-кратка почивка, ама без нерви и разстройство.

Ами колеги, продължавайте да ходите в Гърция ,да се редите по 3 часа на опашки по границата ,да им пълните джобовете на византийците,после защо вдигали цените ?
Аз пък така ми писна тая Гърция ,откак последния път ми се направиха за една вода и уж беше безплатна пък после се оказа, че я е сложил в сметката .Хич и не искам да ги чуя тия византийци. Ако ходя, отивам да си свърша работата с поредната група и хайде обратно .Хич не им правя евала даже,защото колкото клиенти сме им закарали ,пък накрая за някаква вода ще ми се правят и то точно на мен , дето им пълня хотела ай сиктир !
На нашето море в Слънчака си е най-хубаво. Верно гъчканак и няма къде да паркираш -естествено ако не знаеш де :))) все още има безплатни места за спиране около центъра :))) Та гъчканак, гъчканак и лудница ама си е нашенско - арно пък и не плащам за спанета, ядене и т.н. ,защото ми се полага като им пълня хотела и Управителчето ме гледа в очите пък като ми писне от лудницата си имам там едни мои хора в Равда и там на спокойствие в хотелчето . Вечерта в Слънчака на купон с рускините , през деня в хотелчето в Равда се наспивам и така...
Пък тва в Гърция няма как да се случи , защото там напоследъка много семейни , много пенсионерската и някак си не ми е по вкуса чак скучно .. Разправят на Миконос било якото парти - пяна партита, емоции , денс и танци до зори ,ама сега е топло за Миконос - септември след Египет ще скочим и до Миконос -по-точно с него мисля да завърша...
Турция - тя е ясна . Мен ми е фаворит колкото и да не ми допадат като език и религия -просто това, което правят си е No1. Ако искате да се почувствате като в приказките ,да се поглезите със спа процедурки , детето ви да играе в детски център вие докато се забавлявате с половинката си , Турция е вашата дестинация :)) Хайде спирам ,че последните изречения прозвучаха като реклама !
Поздрави на всички и весело и безгрижно лято !
Яжте, пийте и си носете новите дрехи и си карайте количките ,че животът е крaтък ..

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от alekangg » 04 Авг 2017, 9:02

До последно се чудех, дали е ирония, но явно не е..

Само ще вметна, че не всеки ходи на море-то, за да се прави на гъз всяка вечер и да дири рускини, а денем да реанимира в съседното селце. Горе-долу за това идва и повечто чужденци в Слънчака де, явно си уцелил твоята дестинация.

Има хора, които ги интересува какво ще ядат, какво ще видят, къде ще се топнат и т.н.

Още повече ще те гледат нашите хотелиери, ако им возиш мераклии, че все по-малко има.

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от acho.rs » 05 Авг 2017, 9:33

alekangg написа:До последно се чудех, дали е ирония, но явно не е..

Само ще вметна, че не всеки ходи на море-то, за да се прави на гъз всяка вечер и да дири рускини, а денем да реанимира в съседното селце. Горе-долу за това идва и повечто чужденци в Слънчака де, явно си уцелил твоята дестинация.

Има хора, които ги интересува какво ще ядат, какво ще видят, къде ще се топнат и т.н.

Още повече ще те гледат нашите хотелиери, ако им возиш мераклии, че все по-малко има.

Аз ще продължа да вярвам, че е ирония, защото иначе е тежко :mhihi:

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата