Какъв автомобил бихте си купили(изкл.BMW)

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Какъв автомобил(изкл.BMW)

1.Dacia
13
5%
2.Mercedes
90
35%
3.VAG
34
13%
4.Fiat/Alfa/Lancia
8
3%
5.Hyundai/Kia
10
4%
6.PSA
4
2%
7.Opel
10
4%
8.Renault/Nissan
5
2%
9.Ford
10
4%
10.Volvo
10
4%
11.Toyota/Subaru
26
10%
12.Honda
9
3%
13.Mazda
8
3%
14.GM
0
Няма гласували
15.Други..
23
9%

Общо гласове : 260
ентусиаст
Аватар
Кара: G02 ///M40d

Re: Какъв автомобил бихте си купили(изкл.BMW)

Мнение от blacksapphire » 07 Ное 2020, 20:10

Розберг с тайкана.

https://www.youtube.com/watch?v=omQ2yCuVgOc

Кръстникът
Аватар
Кара: с турбо
Мечтае да кара: V10
Детайли за колата: стокови

Мнение от c04 » 07 Ное 2020, 22:35

alx написа:тя жена ми ги разбира тия- питай я нея- тя е фенка на 911 :angel:

И аз съм им фен ;)

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от nxn » 08 Ное 2020, 0:36

Не знам, днес видях двадесет годишна с чисто нов астън мартин. Вече мечти нямам.

Аватар
Кара: много бавно бенве
Мечтае да кара: Порше
Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!

Мнение от Bogat-Beden » 08 Ное 2020, 0:39

И аз имам спомен от една такава карикатура, с RS6 MTM, мисля че е 700+ магарета, тя сама в колата, отзаде жипка с охрана.. :lol: :dunno: :help:
"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"

Аватар
Кара: CLS350 и Е39

Мнение от ivoo » 08 Ное 2020, 9:42

Ако бях срещнал този https://www.gumtree.com/p/mercedes-benz ... 1384788421 по рано, нямаше да си помисля за CLS- a
Много пари ,ама и много кола

младши ентусиаст
Аватар
Кара: както може
Мечтае да кара: както не може...
Детайли за колата: от миналия век

Мнение от drago_pavlov » 08 Ное 2020, 14:11

За финал на темата :ok:

IMG_20201105_085658~2.png
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
I kill a communist for fun, but for a green card... I'm gonna carve him up real nice.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Jaguar XK 4.2, G05 X5 30d

Мнение от acho.rs » 08 Ное 2020, 14:43

ivoo написа:Ако бях срещнал този https://www.gumtree.com/p/mercedes-benz ... 1384788421 по рано, нямаше да си помисля за CLS- a

Много кола е било преди 30 години, сега ако не си колекционер само да си я миеш и гледаш, колата си е разпадащ се тулуп. Преди 10ина години карах няколко дни такова нещо с бензинов V8, но освен звука, не намерих нищо което да ме впечатли.... А вече свършиха и годините, когато на село се приемаше за мафиотска кола, така че и псведо мутрите вече не я търсят...

ПС: даже не е и пура, значи и за африкански диктатор бе може да мине човек

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E34 tds, W140 400SE
Мечтае да кара: ГАЗ-24 Волга V8 ЗМЗ-511
Детайли за колата: Капаци, калници, врати, брони, таван и торба с бурми и чукачки след смяна на накладки

Мнение от DLVasilev » 08 Ное 2020, 15:32

acho.rs написа:
ivoo написа:Ако бях срещнал този https://www.gumtree.com/p/mercedes-benz ... 1384788421 по рано, нямаше да си помисля за CLS- a

Много кола е било преди 30 години, сега ако не си колекционер само да си я миеш и гледаш, колата си е разпадащ се тулуп. Преди 10ина години карах няколко дни такова нещо с бензинов V8, но освен звука, не намерих нищо което да ме впечатли.... А вече свършиха и годините, когато на село се приемаше за мафиотска кола, така че и псведо мутрите вече не я търсят...

Сега не е по-малко кола. Даже предвид какви рециклирани легени и играчки се движат по същите пътища отпреди 30г. бих казал дори, че е още по-кола от тогава :mhihi:
Сега ако си мислиш, че трябва задължително да се възприема за мафиотска кола значи бъркаме нещо някъде. Мен например ми харесва това, че за пробега, за който на твоето Х6 да речем му сменяваш вериги, раздатки, кардани и т.н. щото им е "дошло времето" на стария бенц най-много да му долееш масло или ако не е нужно да му пръднеш на решетката, поне дейност да имитираш :mhihi:
Изображение
ATR-42/72

старши ентусиаст
Аватар
Кара: т му се стари БМВ-та
Мечтае да кара: R6 turbo на задно и ръчни скорости
Детайли за колата: отново с чарджър

Мнение от barty » 08 Ное 2020, 15:57

:mhihi: :mhihi: :mhihi:
:yes:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Jaguar XK 4.2, G05 X5 30d

Мнение от acho.rs » 08 Ное 2020, 18:41

DLVasilev написа:
acho.rs написа:

Сега не е по-малко кола. Даже предвид какви рециклирани легени и играчки се движат по същите пътища отпреди 30г. бих казал дори, че е още по-кола от тогава :mhihi:
Сега ако си мислиш, че трябва задължително да се възприема за мафиотска кола значи бъркаме нещо някъде. Мен например ми харесва това, че за пробега, за който на твоето Х6 да речем му сменяваш вериги, раздатки, кардани и т.н. щото им е "дошло времето" на стария бенц най-много да му долееш масло или ако не е нужно да му пръднеш на решетката, поне дейност да имитираш :mhihi:

Ц, до пробега който му се сменят тези неща имам още 120 000км, даже и след това не мисля да се занимавам с това. Всъщност има доста коли с тази печка, който си карат по 0.5млн че и много повече, само дето хората си мислят че са на 164к.
Не ме разбирай грешно - и аз харесвам стари коли, носещи дух, но за евридей е абсурд... И още по-важно е че W140 не е W123, за нито там SL както се водят, които наистина са били върха за времето си.

ентусиаст
Аватар
Кара: e46 330xd

Мнение от Kurtov » 08 Ное 2020, 18:43

Тя па w123-та какъв връх е била за времето си не е истина. :mhihi:

Кръстникът
Аватар
Кара: с турбо
Мечтае да кара: V10
Детайли за колата: стокови

Мнение от c04 » 08 Ное 2020, 19:22

Ся ако тръгне спор Х6-цата ли е по-здрава или w140-ската, форума отиде У кофата, а отговора е ясен.
(ако 140-ката не е била на някой селянин, каращ с нея бали сено :mhihi: )

старши ентусиаст
Аватар
Кара: сребърна звезда
Мечтае да кара: RAUH

Мнение от kiko » 08 Ное 2020, 19:37

Kurtov написа:Тя па w123-та какъв връх е била за времето си не е истина. :mhihi:

ти пък нищо не каза :kuku: това освен G-то сигурно е най якия модел.И не говоря как изглежда а това че още можеш да го видиш по улицата и каква цена държи този модел.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: f01
Мечтае да кара: r230

Мнение от grkv » 08 Ное 2020, 19:38

нЕма смисъл...
В чисто сравнение като сбирщина от разни материали крайният ефект е, че това, дето му викаме Х6 е по-добро във абсолютно всяко едно отношение от коя да е кола с 10тина години по-стара.
От тук нататък обаче остава емоцията, а тя обяснение няма.
Някои ги пали на ново и технологично, други на лачено е30, ИТ-тата пък обичат страп-они. Вкус другар няма.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E34 tds, W140 400SE
Мечтае да кара: ГАЗ-24 Волга V8 ЗМЗ-511
Детайли за колата: Капаци, калници, врати, брони, таван и торба с бурми и чукачки след смяна на накладки

Мнение от DLVasilev » 08 Ное 2020, 19:47

Може би за W126 става дума(пурата) 123-ката си е мъка за всекидневно каране, по-скоро 140-ката да стане. 123-ка 200д да речем има само парно и нищо друго като хората :mhihi:
Абе отминава им времето и на тия возила. Затрупани са като с купчина л@йна от разни найлонови торбички на колела и полека лека изчезват. Аз лично никога не бих се качил в нова кола. Просто си хвърлям книжката и талона в коша и приключвам. Да го плащам, да го пазя, да му треперя, каското да ми е задължително, дилъра да ми продава маслото на по 100 лв литъра и през две седмици да кисна за някакви бъгове по сервизите няма как да стане. Доколкото се познавам взема ли нова кола АКО ме докара до нас(т.е. не съм я хвърлил по път някъде) я спирам пред нас, брадвата в ръка и един малък флекс и на две, на четири и край :mhihi: Малкия флекс ако се чуди някой за какво ми е - да си точа брадвата с него :mhihi:
Честно казано аз нищо не харесвам от кучината боклуци на пазара. Карам Е28 и Е34 и ще ги карам докато може. След това нещо друго оцеляло във времето и така докато изчезнат :driving:
Изображение
ATR-42/72

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата