Защо хейтвате Mercedes-Benz?

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

master of the force
Аватар

Re: Защо хейтвате Mercedes-Benz?

Мнение от alx » 01 Май 2018, 0:07

Vra4anin написа:alx 129—ка или 230—ка имаш?
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
алекс
трабант 601с
разни други возила

старши ентусиаст
Аватар
Кара: конете да бягат
Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...

Мнение от steeN » 01 Май 2018, 0:44

Не е изненада, всички знаем че alx е агент на Мерцедес под прикритие. Имаше писано за тази кола май тука :lol:

п.с. този номер така на таблото, не го одобрявам
- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.

master of the force
Аватар

Мнение от alx » 01 Май 2018, 1:15

steeN написа:Не е изненада, всички знаем че alx е агент на Мерцедес под прикритие. Имаше писано за тази кола май тука :lol:

п.с. този номер така на таблото, не го одобрявам

Мда. Същия е. Мисля, че ще си е вечно мой защото толкова пари и нерви са наляти в него, че както казах- сърце не ми дава :)

За номера- има си причина- при по- големи скорости на точно този автомобил като го сложа номера където трябва и така ми завихря въздуха, че температурата на антифриза дето излиза от интеркулерите ми се качва с 10тина градуса. Затова номера е заврян там горе да не осира флуидния пейзаж. Знам, че звучи като виц, ама факт. И аз не го вярвах ама един ден експерименти и ме убеди че номера влияе и то много на температурите.
алекс
трабант 601с
разни други возила

Старши спамър
Аватар
Кара: Кон
Мечтае да кара: Сърф
Детайли за колата: Немски кон

Мнение от Top Gun Maverick » 01 Май 2018, 5:12

Колата наистина е супер, при продажба би могъл да си само назад. След още някоя година ще и скочи цената още мисля, което не вярвам да ти е определящо, но все пак.
In God we trust, all others we track.
Да караш с ръчна кутия в САЩ е умение и си нещо като пилот. В Европа ако не можеш да караш ръчка е срам и си нещо като неможач. :mhihi:
I feel the need, the need for speed.

ентусиаст
Аватар
Кара: Нафтова печка.
Мечтае да кара: През просото...
Детайли за колата: Х3 (Е83) 3.0d, 2004г.
M57TU-A5S390R-ATC400

Мнение от Borymeckata » 01 Май 2018, 7:26

Vra4anin написа:65-ца! :shock: Няма какво да кажа :yes: :bowdown:

Мислих да те питам карал ли си NSX (стария и новия), ама след вида на v12 amg ...

Иии... какво сега? От "защо мразим Мерцедес?" стана фен-тема на МВ, егати... Я кажете защо мразите моторджиите, пък може и там темата да се "обърне" и след няколко страници да чета колко готини и стабУилни са рокерите... :mhihi: :mhihi:
Excellent! Steven is my name!

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от firstduo93 » 01 Май 2018, 7:38

Този мерцедес не си заслужава за толкова пари . Бмв 6-та серия е в пъти по-кола от това нещо.

ентусиаст
Аватар
Кара: Нафтова печка.
Мечтае да кара: През просото...
Детайли за колата: Х3 (Е83) 3.0d, 2004г.
M57TU-A5S390R-ATC400

Мнение от Borymeckata » 01 Май 2018, 7:44

Кефи ме как вървят двете теми - "Защо мразим Мерцедес?" и "Как от отрежем тавана на Мерцедес?". Ами не става на кабрио - как да не го мразиш... :mhihi: :mhihi:
Excellent! Steven is my name!

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: E39 528i
Мечтае да кара: E39 ALPINA B10

Мнение от Grozdanoff » 01 Май 2018, 8:52

Вече почнах наистина да се дразня от хейта на разни комплексирани тънкопишковци, преди малко вървях по една малка уличка, където в момента нямаше никакво движение(нито коли, нито пешеходци), едно хлапе със скутер мина улицата на едно колело и единственият човек, който беше до мен каза: "няма ли да паднеш по гъз" :banghead: Как може да има такива комплексирани нещастници, които откровено ти желаят лошото. :ranting:

Когато мине някой мотор/БМВ/Хонда, който кара като олигофрен аз си казвам на ум "дано не се пребие", докато има изроди, които направо ти го пожелават "да се пребиеш дано". Какво му е направило хлапето със скутера на онзи комплексар, при положение, че момчето не застраши никой на пътя :ranting:
alx написа:Маратона април го избягах грубо за 3 часа което за аматьор като мене хич не е зле- рова е квалификационно време на две възрастови групи под моята. Висок съм малко над 180см и тежа 82кг сутрин… пиша ги тези неща щото явно нещо правя вярно :)

младши ентусиаст
Аватар
Кара: го спокойно

Мнение от ///eMo » 01 Май 2018, 8:57

firstduo93 написа:Този мерцедес не си заслужава за толкова пари . Бмв 6-та серия е в пъти по-кола от това нещо.
А за тия пари какво ешеесе ще си вземеш, дъ пикъп машин.

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от firstduo93 » 01 Май 2018, 9:34

///eMo написа:
firstduo93 написа:Този мерцедес не си заслужава за толкова пари . Бмв 6-та серия е в пъти по-кола от това нещо.
А за тия пари какво ешеесе ще си вземеш, дъ пикъп машин.

Чакай сега то 6-така е по-пикъпърски :mhihi: .

Грозноф наистина има много тъпи хора .И аз като теб докато съм вървял по улицата какви обиди съм чувал и то все от хора които не ме познават . Но пък животът не би бил интересен без тях .

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: вана
Мечтае да кара: DACIA

Мнение от Knoxville_ » 01 Май 2018, 9:55

ildivvy написа:На 99% от мотористите им е неприятно,някой да кара на 5-10м зад тях! Аз лично ги пускам да карат напред! Има 2-3 неща,които ако ги спазваме едновременно и автомобилистите и мотористите,движението по пътищата ще стане много по приятно!

И на 99% от водачите на леки коли не им е приятно някой мотор да им се набие отзад в бронята или да ги изпреварват по осевата :ok:

Аз Мерцедес не мразя - онзи ден един чичак по околовръстното си караше SL 55 AMG кабриото и си беше сложил каубойска шапка. Обаче не можеше да кара с повече от 60, за да не изхвърчи шапката, та с едната ръка се налагаше да си я държи :ok: :ok: :ok:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: през просото
Мечтае да кара: леговището на смог
Детайли за колата: баничарка

Мнение от Jordana » 01 Май 2018, 12:39

Аз не мога да разбера що ви е бръз мерц , достатъчно е само да се води бръз ! Нещо като при моторите , един да е бръз , всички се водят такива . За пикъп си требва бавна талига , да минеш бавно та да могат да те огледат . А то с тия , профучиш и даже се не вижда какво е дигнало прахоляка из село :mhihi:
Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от firstduo93 » 01 Май 2018, 13:19

https://www.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?a ... 1219317773 Абе младежи дамата на снимката влиза ли в цената за колата :D

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: e61 535d

Мнение от Stuttgy » 01 Май 2018, 13:28

Според мен е точно толкова атрактивна , колкото и колата

Изпратено от моят VTR-L09 с помощта на Tapatalk

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: се на дъщеря си

Мнение от Мордехай » 01 Май 2018, 14:24

На фона на панелките колата е яка. Мадамата е турбо-мега-фолк варненска фурия в мола и евентуално показва статуса на продавача, възвишен благодарение на деснячката.
Просвещение е изходът на човека от непълнолетието, което той сам си е причинил. Непълнолетие е невъзможността да се ползваш от разсъдъка си без ръководството на някой друг. Самопричинено е това непълнолетие, когато причината му не лежи в недостиг на разсъдък, а в липсата на решителност и смелост да се ползваш от него без ръководството на другиго. Sapare aude! Имай смелост да си служиш със собствения си разсъдък!

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата