НВ-ВМХ

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар
Кара: кошара!
Мечтае да кара: BMW M3 E46

Re: НВ-ВМХ

Мнение от speeder88 » 15 Юни 2016, 22:44

bum_bum написа:12 часа в гювеч на 90 градуса покрит с разни пресни подправки. После се вади на 200 градуса да се запече за да се напука кожата.

Ебати яката рецепта! Тръгвам за работа и слагам манджата, прибирам се, врътвам на 200 и докато се наглася и то станало време за вечеря!
Изображение
SKISA написа: ти си ебати ///M-склададжията

младши ентусиаст
Аватар
Кара: каручки

Мнение от horhef » 16 Юни 2016, 10:20

TNT написа:Накратко, без сланина/масло трудно ще си на ВМ хранене.

Вие как мислите да се запасите лятото със сланина ? Отсега започвам да зареждам фризерите, че в жегите по-трудно се намира. Миналата година бая зор видях по едно време :lol:

Тук не съм много съгласен с теб колега. Ако приемем, че си на 3000кл дневно и ядеш по 1кг свинско месо :mhihi: по мой сметки това прави, че приемаш 2070кл мазнини и 680 протеин. Което се приближава до идеалното съотношение от 1800/750 мазнини/протеин. Друг е въпросът дали може да караш само на свинско :mhihi:

ентусиаст
Аватар
Кара: на турбини

Мнение от acer » 16 Юни 2016, 12:13

И мен маслото/сланината ме мъчат и тва взимам по 100гр или тахан, той е с 16 въгл. Другото е кашкавал/моцарела с розов домат и мажа маслинова паста :lol:
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
„Късметът е това, което се случва когато подготовката срещне добрата случайност.“ — Хенри Форд

старши ентусиаст
Аватар
Кара: турбо бмв

Мнение от bum_bum » 16 Юни 2016, 13:08

Тия не им схващам сметките- 22.6+144.1+20.9 идват бая повече от 100гр.
Изображение

ентусиаст
Аватар

Мнение от acer » 16 Юни 2016, 13:56

Бурканчето не е 100гр, а към 250-300.. мен калориите ме учудват явно са прекалили със захарта, но принципно си взимам тахан :) То и 100гр може да са повечко дневно, че нали действа като фитоестроген, но си замества обилна закуска.
„Късметът е това, което се случва когато подготовката срещне добрата случайност.“ — Хенри Форд

старши ентусиаст
Аватар
Кара: 328i

Мнение от Leon » 16 Юни 2016, 14:22

Обаче отгоре пише, че хранителната стойност е на 100гр., не на бурканче ;) Нещо лъжат тези. А и фъстъците са доста виглехидратни ядки, натурално си имат към 20%, по спомен. Ползвай сусамов тахан, той е с по-малко, не е силен алерген като фъстъка, а има доста повече витамини анти-оксиданти.
Never mistake motion for action...

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от bum_bum » 16 Юни 2016, 14:58

И рафинирано олио.. като го гледам колко се е утаило отгоре е доста. Не бих го ял това аз.
Изображение

ентусиаст
Аватар

Мнение от acer » 16 Юни 2016, 15:43

Инцидентно си взех фъстъчено, щото сусамовият тахан беше свършил , но и той така набира отгоре, обаче дали е от сусама или друго не знам.

Аватар
Кара: много бавно бенве
Мечтае да кара: Порше
Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!

Мнение от Bogat-Beden » 16 Юни 2016, 15:56

acer написа:Инцидентно си взех фъстъчено, щото сусамовият тахан беше свършил , но и той така набира отгоре, обаче дали е от сусама или друго не знам.
Надявам се да е просто мазнина в течна фаза :lol: от самия продукт,че и аз ги хапвам тези щуротии,знам,че не е точно по сектата,ама вкусно пусто :oops:
"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от bum_bum » 16 Юни 2016, 18:23

Сусамения тахан не пише да има добавяно растително масло.

Което само по себе си не е проблем ама това е рафинирано, с прости думи олио.

На сусамения е добре да се гледа да е от суров сусам и евентуално не белен.
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: конете да бягат
Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...

НВ-ВМХ

Мнение от steeN » 16 Юни 2016, 20:06

Какво са полудяли всички по този продукт. Разни приятели се снимат с кашони във фейса :) А фастъците са кофти ядки. Аз изобщо не ги ям. Бадемово масло виж ако има... ама е скъпо за съжаление.

http://www.marksdailyapple.com/how-bad- ... er-really/
- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- “When the legend becomes fact, print the legend.”

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от bum_bum » 16 Юни 2016, 22:38

Хамериканците чай много го кльопат.
На мен не ми е вкусно хич.
Изображение

Аватар
Кара: много бавно бенве
Мечтае да кара: Порше
Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!

Мнение от Bogat-Beden » 16 Юни 2016, 23:00

steeN написа:А фастъците са кофти ядки.
Щото не са ядки :lol: От семейство бобови са,както и кашу-то,затова гонят 30на процента въглихедрати ,дали...Аз обожавам фъстъчено масло,Хармоника имат едно без захар и сол,но на повечето слагат..
По темата-за Бога братя,не купувайте Бор Чвор,слагат по малко мляко и сметана в нишестето.. :banghead:
От кисело Хармоника 3,6 става добро домашно кисело :yes:
"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"

младши ентусиаст
Аватар
Кара: овца във вълча кожа...

Мнение от hell's angel » 16 Юни 2016, 23:24

bum-bum - т'ва за джолана и 12х90 има ли някъв допълнителен замисъл ? Аз от 4х180 или 5х160 и леко запичане не мога да се оплача, само като му тропна по масата и е готов разглобен :mhihi: Цепя му кожата на квадрати и 24 часа мариноване в хладилника с разни подправки и чесън. После и аз го метам в гювеча, ама половин час на 200-220, че да са загрее по бързо - и пак си е мозък.

Тва фъстъченото е като бебешко ако :mrgreen: PB&J - :puke:
Ubi dubium, ibi libertas

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Е39
Мечтае да кара: Е92

Мнение от bam-bam » 17 Юни 2016, 0:16

acer написа:Инцидентно си взех фъстъчено, щото сусамовият тахан беше свършил , но и той така набира отгоре, обаче дали е от сусама или друго не знам.

Аз си взимах от Харманли от бабките дето си го правят уж там.
Бях оставил 1 буркан повечко време без да го пипам и той беше образувал към 1 пръст олио отгоре.
Не знам от семето ли е, от приготвянето.
Но поне не е правено в някой завод с етикет "сусамов тахан" и хората да си мислят, че ядът нещо май
Изображение

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата