Бихте ли се ваксинирали срещу CoVid?
Модератор: Общи модератори
- ivokomandos
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW E60 530D 2004г.
- Мечтае да кара: M5
Re: Бихте ли се ваксинирали срещу CoVid?
Колега Драйвър, пишеш стари неща, дето се лансираха преди година, нищо съществено не каза. при близо 5 милиарда ваксини сложени по една доза, ти да твърдиш, че са във втора и трета фаза е меко казано, несериозно. Не виждам да си дал някакви факти, каквито аз дадох с постнати линкове с информация. И в крайна сметка, не отговори на въпросите ни с колегата, а казваш аз, ще ви отговоря.
BMW E36 318 93;BMW E36 328i 97; BMW E60 530D 2004; HONDA HORNET CB600F 2008
- ivokomandos
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW E60 530D 2004г.
- Мечтае да кара: M5
alekangg написа:Погледни довечера, това е now.
Или избери вчера или преди два дни
Видях, съгласих се с теб.
BMW E36 318 93;BMW E36 328i 97; BMW E60 530D 2004; HONDA HORNET CB600F 2008
- Моджо
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 320i мнооо убаво )))
- Мечтае да кара: Еххх...
- Детайли за колата: e46, седан, M52,2000 cm3,150 Hp.
Ми по-логично е да вярваш на публикации на ЕМА, ЦДЦ , медицински списания от рода на Lancet, на университети,институти и подобни отколкото на един учен. Който е леко спорен между другото.
Се едно да вярваш безрезервно на Мангърката и само него да слушаш.
А това, че няма контрол и проследяване на ефекти от ваксините просто не е вярно.
Протеина е белтък, молекула. Само по себе си тая молекула ако не е в клетката не може да съществува. Не знам какво се има предвид под "отлепяне", ама за лаици звучи се едно ти се е развила гайка на гумата примерно. Което пак е далеч от истината.
Се едно да вярваш безрезервно на Мангърката и само него да слушаш.
А това, че няма контрол и проследяване на ефекти от ваксините просто не е вярно.
Протеина е белтък, молекула. Само по себе си тая молекула ако не е в клетката не може да съществува. Не знам какво се има предвид под "отлепяне", ама за лаици звучи се едно ти се е развила гайка на гумата примерно. Което пак е далеч от истината.
Хм,хм...
Въпросът беше - Каква ви е драмата с ваксините?
Мисля че ясно изложих каква ни е драмата.
Кажи за кое точно мое твърдение искаш данни и нека го коментираме. Разбрах, че едно от тях е фазата на ваксините.
Това е информацията която аз имам:
Източник: New York Times Cornona virus vaccine tracker - updated 12th of August 2021
https://www.nytimes.com/interactive/202 ... acker.html
Доколкото знам към момента все още си карат на извънредни разрешения точно, защото фаза 3 не е завършила и нямат пълното разрешение.
Имаш ли по-актуална информация по въпроса?
П.С.
Моджо, пак казвам, не съм биолог или вирусолог, не мога да коментирам тези детайли.
CDC и останалите дето постоянно си сменят меннието ? Не мерси. Не слушам само Малоун, Мангъров или Брет, и други неща чета, дадох го като пример просто.
Не ме разбирай погрешно не се опитвам да кажа, че ваксините са гарантирано опасни. Наличието на гласове като Малоун показва, че все още има неизяснени подробности и дългосрочни ефекти, което вкарва допълнителен риск. Риск не е равно на сигурна опасност. В моето уравнение този риск драстично превишава ползите, в твоето може да не е така.
Би ли споделил как, колко често, от кого се събират данни за ефектите от ваксината върху хората използвали я в България? Какъв е процесът и къде са данните? Нещо по-различно от "Ако имате проблем обадете се на този телефон/пишете ни на.", има ли?
П.С. 2
Мисля че ясно изложих каква ни е драмата.
Кажи за кое точно мое твърдение искаш данни и нека го коментираме. Разбрах, че едно от тях е фазата на ваксините.
Това е информацията която аз имам:
On May 10, 2021 the F.D.A. expanded their emergency use authorization for Comirnaty to children as young as 12. Pifzer is also running trials with younger children. Pfizer said it would request emergency approval for use in children between the ages of 5 and 11 as early as September. Results for children aged 2 to 5 could emerge shortly after that. Results for the youngest children — 6 months to 2 years old — are expected in October or November. On May 7, 2021, Pfizer and BioNTech announced they would seek full F.D.A. approval for their vaccine. Approval for people 18 and older is expected by the fall.
Източник: New York Times Cornona virus vaccine tracker - updated 12th of August 2021
https://www.nytimes.com/interactive/202 ... acker.html
Доколкото знам към момента все още си карат на извънредни разрешения точно, защото фаза 3 не е завършила и нямат пълното разрешение.
Имаш ли по-актуална информация по въпроса?
П.С.
Моджо, пак казвам, не съм биолог или вирусолог, не мога да коментирам тези детайли.
CDC и останалите дето постоянно си сменят меннието ? Не мерси. Не слушам само Малоун, Мангъров или Брет, и други неща чета, дадох го като пример просто.
Не ме разбирай погрешно не се опитвам да кажа, че ваксините са гарантирано опасни. Наличието на гласове като Малоун показва, че все още има неизяснени подробности и дългосрочни ефекти, което вкарва допълнителен риск. Риск не е равно на сигурна опасност. В моето уравнение този риск драстично превишава ползите, в твоето може да не е така.
Би ли споделил как, колко често, от кого се събират данни за ефектите от ваксината върху хората използвали я в България? Какъв е процесът и къде са данните? Нещо по-различно от "Ако имате проблем обадете се на този телефон/пишете ни на.", има ли?
П.С. 2
Това не ми звъчи като да имат. А и в тракера на NYT все още стоят като "emergency approval".they would seek full F.D.A. approval for their vaccine. Approval for people 18 and older is expected by the fall.
Developer How It Works Phase Status
U.S.A.
Germany Pfizer-BioNTech mRNA 23 Approved in several countries.
Emergency use in U.S., E.U., other countries
Последна промяна TheDriver на 18 Авг 2021, 11:48, променена общо 5 пъти
- Моджо
- кандидат ентусиаст
-
Нямат за деца...не е баш същото. Трета фаза мина на одобрение и изпитване само на 18+ индивиди.
Хм,хм...
Не се напъвайте до няколко месеца ще изкарат и лекарство
Тогава нещата ще се нормализират 

- Моджо
- кандидат ентусиаст
-
И то няма да е изпитано.
И според мен е по-опасно лекарство /с оглед нежелани ефекти в дългосрочен план/ от ваСкина. Има си причини да е така .
И според мен е по-опасно лекарство /с оглед нежелани ефекти в дългосрочен план/ от ваСкина. Има си причини да е така .
Последна промяна Моджо на 18 Авг 2021, 15:30, променена общо 1 път
Хм,хм...
- Jorixa
- младши ентусиаст
-
- Кара: X5 G05/X1 F48
- Мечтае да кара: 911
Моджо написа:И то няма да изпитано.
И как по-точно едно обикновено противовирусно лекарство може да е по-вредно от препарат въздействаш пряко на РНК-то ти и то в 3 дози (за сега) ?
- Jordana
- старши ентусиаст
-
- Кара: през просото
- Мечтае да кара: леговището на смог
- Детайли за колата: баничарка
Мисля че антивирусно лекарство със 100% или близка ефективност няма да има скоро . Причината е много проста , вируса преди да влезе в клетката е маскиран и не се разпознава от имунната система . С други думи няма лекарство което да разпознава вируса , то атакува на практика и човека така че който умре първи той губи като надеждата е да умре първи вируса . Тази мания по антиковид лекарствата почива на американските мераци през 70те години да използват вируса на ебола като биологично оръжие . Съответно военните от ДАРПА опитват да разработват и лекарство против вируса на ебола , естествено с не особен успех както и еболата се оказва неподходяща за оръжие поради високата леталност . Но разработките остават и това са множеството кукумицини които днес се лансират под най различна форма като чудодеен лек против ковид например ремдесивира . Другите антипаразитни препарати пък изобщо няма да ги коменитрам ,това е пълен смях .
Относно публикациите по темата ковид , сериозните екипи които работят по ковид изследвания публикуват в издания като скалпела -ланцет или други но те не са много и се броят на пръсти . Защото там постигнатото и резултатите могат да бъдат проверени от други учени и екипи по света . Спазват се строги академични правила при публикациите и простотии не се допускат . Така че едно е да пишеш подобни твърдения в нюйорк пост друго е да ги публикуваш в ланцет . Първото няма абсолютно никаква стойност за научната общност, просто лакърдии каквито са и нашите тука и могат да съдържат всичко каквото ви е угодно .
Генома на човека е кодиран в ДНК не в РНК . РНК в човешката клетка се кодира от гени които не могат да бъдат увредени от РНК ваксина . Освен това клетката има множество механизми за корекция на всичко което е грешно и работи неправилно , иначе тя се превръща в ракова клетка . В случая с ваксините всяка клетка в която попадне РНК от ваксината бива маркирана като заразена и унищожавана от имунната система . Просто тези клетки каквато и РНК да са получили от ваксината вече са приключили живота си .
Относно публикациите по темата ковид , сериозните екипи които работят по ковид изследвания публикуват в издания като скалпела -ланцет или други но те не са много и се броят на пръсти . Защото там постигнатото и резултатите могат да бъдат проверени от други учени и екипи по света . Спазват се строги академични правила при публикациите и простотии не се допускат . Така че едно е да пишеш подобни твърдения в нюйорк пост друго е да ги публикуваш в ланцет . Първото няма абсолютно никаква стойност за научната общност, просто лакърдии каквито са и нашите тука и могат да съдържат всичко каквото ви е угодно .
Генома на човека е кодиран в ДНК не в РНК . РНК в човешката клетка се кодира от гени които не могат да бъдат увредени от РНК ваксина . Освен това клетката има множество механизми за корекция на всичко което е грешно и работи неправилно , иначе тя се превръща в ракова клетка . В случая с ваксините всяка клетка в която попадне РНК от ваксината бива маркирана като заразена и унищожавана от имунната система . Просто тези клетки каквато и РНК да са получили от ваксината вече са приключили живота си .
Последна промяна Jordana на 18 Авг 2021, 12:06, променена общо 1 път
Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...
- Моджо
- кандидат ентусиаст
-
Jorixa написа:Моджо написа:И то няма да изпитано.
И как по-точно едно обикновено противовирусно лекарство може да е по-вредно от препарат въздействаш пряко на РНК-то ти и то в 3 дози (за сега) ?
Нека да го видим първо и ще ти кажа.
Хм,хм...
- Моджо
- кандидат ентусиаст
-
Дривер, света не се изчерпва с България. Изследвания вървят непрекъснато.
Относно ваксините все още никой не си е сменил мнението..от посочените агенции и не само. А когато са си го сменили за нещо е имало защо да го направят.
Относно ваксините все още никой не си е сменил мнението..от посочените агенции и не само. А когато са си го сменили за нещо е имало защо да го направят.
Хм,хм...
Моджо написа:Дривер, света не се изчерпва с България. Изследвания вървят непрекъснато.
Aз съм сигурен,че макар и на 50 вярваш в Дядо Коледа. Вземи прочети някоя книга като тази например https://www.google.com/search?q=covid-1 ... JWvObTiFNM пък може и да видиш,че щъркелите вече не носят децата.
- Моджо
- кандидат ентусиаст
-
Мерси.
Художествена литература чета от друг жанр. Ако имаш нещо научно да ми покажеш ще го прочета.
И, да, вярвам в Дядо Коледа. Ако ти не вярваш жалко за теб.
Художествена литература чета от друг жанр. Ако имаш нещо научно да ми покажеш ще го прочета.
И, да, вярвам в Дядо Коледа. Ако ти не вярваш жалко за теб.
Хм,хм...
Моджо написа:И, да, вярвам в Дядо Коледа. Ако ти не вярваш жалко за теб.
Не знам, кое е по-голямото зло. Да вярваш в Дядо Коледа или в медицината (търговските дружества). По повод вторите се сещам за:
- Докторе, трябва да прекратим лечението! Свърших парите ...
- Много на време, вече сте напълно здрав!
Доктор Менгеле е правил медициски опити със затворници. Днешната медицина први опити с населението на Света. Боцкат 12-годишни и говорят за по-малки. Искам да ги видя, как ще излязат от пубертета. Иска да ги видя, когато започнат да раждат ...
Тия с психичните болести и хипохондриците, с активната помощ на медиите водят Света. Изтъпанчил се някакъв и с пяна на уста обяснява, как не искал да седи до неимунизиран. Щял да го зарази

Моджо написа:Мерси.
Художествена литература.....
Изобщо не знаеш съдържанието и автора на книгата,ама ли лаеш ей така.
Хайде ясно,зает си ,мързи те,не ти се чете.Гледай картинки тогава https://m.facebook.com/groups/490802425 ... 198341183/ и дано ти светне,че "туй нещо дето го разправят по тИлИвизията,не е онуй нещо ...