Море 2025г.?!...
Модератор: Общи модератори
- TNT
- младши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: 911
Re: Море 2023г.?!...
При мъртво течение се плува настрани.

И аз съм тренирал плуване. Не е приятно да те дърпа морето. Усетя ли, че дърпа - до колената.
Понякога дори и видимо си личи, че има.

И аз съм тренирал плуване. Не е приятно да те дърпа морето. Усетя ли, че дърпа - до колената.
Понякога дори и видимо си личи, че има.

- ceco_kd
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е36 318i
- Мечтае да кара: На челна стойка.
- Детайли за колата: И умишлено надрана пак е красива.
И аз усетя ли, че дърпа - до кръста най-много. Ако не дърпа до гърдите може и да вляза....че веднъж ме дърпа и не е никак приятно изживяване да те обземат тревожни мисли, че филма свършва. От него ден вече не съм плувец, въпреки че ако не бях го направил скъп за мен човек можеше и да отплува. В него ден се сетих как баба ми винаги ми е казвала: "Във морето мине ли ти водата над гърдите не е добре". Но хората си влизат на червен флаг и хич не им дреме, че се местят от течението....явно са безмозъчно смели....
Изпратено от моят SM-A725F с помощта на Tapatalk
Изпратено от моят SM-A725F с помощта на Tapatalk
Карам бавно! Стигам Бързо!
- Моджо
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 320i мнооо убаво )))
- Мечтае да кара: Еххх...
- Детайли за колата: e46, седан, M52,2000 cm3,150 Hp.
Влизам си докъде стига погледа образно казано, че и по навътре....но само ако е спокойно. Ако не става - не става и толкова. Плацикам се на брега. Теглило ме е, два пъти. Не се бориш - оставяш го да те влече и като поотслабне по диагонал излизаш. Разбира се, навътре влизам само с плавници. Иначе не. Природата трябва да се уважава...и морето..и планината. Че там е същото. По голи гъзове и джапанки одат да ми покоряват върхове. Ама долу може да е +30, горе и сняг мое да те завали. Насред август , на Мусала съм спал на - градуси.
Edit - Не се изживявам като баш плувеца или безсмъртния. Морето е по-силно от мен ако ще да съм ТОП плувеца евър. Затова си го уважавам и си го обичам и като не ме иска не влизам.
Edit - Не се изживявам като баш плувеца или безсмъртния. Морето е по-силно от мен ако ще да съм ТОП плувеца евър. Затова си го уважавам и си го обичам и като не ме иска не влизам.
Хм,хм...
- Don_Diego
- ентусиаст
-
- Кара: E39, D3 W12, E89, U11, G09, G70
Аз и без да дърпа на жълт флаг над гърдите не влизам, на червен изобщо дума да не става за влизане. На зелен обаче си влизам смело, но е интересно че тук ме е шубе да влизам много навътре, но в Египет на Червено море например или в Адриатическо където виждаш какво е под теб нямам проблем да влизам и на много дълбоко, разбира се с плавници 

- Kroki
- Дон Кроки
-
- Кара: и се усмихва :)
- Мечтае да кара: със сина ми :)
- Детайли за колата: С всички възможни екстри.
zAcK написа:Морето взе седма жертва за по-малко от 48 часа: Врачанин се удави на плаж в Созопол
Удавените тая година вече станаха многоЛуда работа...
Понеже бях там уикенда. Неделята имаше червен флаг навскъдеи доста стабилни вълни.
Съботата беше приятно и влизах бая навътре.
You're safer in the race car than you are in cars going to and from the track. - Mario Andretti
`91 E30 318i `93 Е36 325td `06 E46 320d `12 F800ST `07 E61 LCI 525d
drago_pavlov написа:Аз светкам само ако има някаква опасност. За патруки неКакто аз си плащам актовете, така ще си ги плащат и другите
- Kroki
- Дон Кроки
-
Бяхме в Хасиенда Бийч, Созопол.
Приятен и широк комплекс от няколко 3-4 етажни сгради.
Обилна закуска на блок маса до 10:30. Безплатни безалкохолни и вода на бара до басейна.
Стайте са големи и просторни и сравнително чисти. Възможост климатика да ти работи в стаята 24/7 и пушене в тях.
Паркинга е малко тегав и на договорка с охраната. На рецепция е 15лв ден, при него 20лв за 3 дни
Беше много сърдит, че сме си паркирали колата вътре без да попитаме и имаше коментари тип, вие в София може да сте много силни, тука обаче сте никой.
Най-близкия магазин е Петрола отсреща, всичко друго е в Созопол.
Такси до центъра е 12/14лв спрямо броя хора.
Изключително празно около Кайт бара и Дърти. Явно шумните партита не са там вече
Ходихме и на Каво, всичко беше топ като - сервитьорки, обслужване, интериор, обстановка и т.н. Но ние пушихме наргиленце и пихме содичка. Нямаме пари да гърмим там.
Обилна закуска на блок маса до 10:30. Безплатни безалкохолни и вода на бара до басейна.
Стайте са големи и просторни и сравнително чисти. Възможост климатика да ти работи в стаята 24/7 и пушене в тях.

Паркинга е малко тегав и на договорка с охраната. На рецепция е 15лв ден, при него 20лв за 3 дни

Беше много сърдит, че сме си паркирали колата вътре без да попитаме и имаше коментари тип, вие в София може да сте много силни, тука обаче сте никой.

Най-близкия магазин е Петрола отсреща, всичко друго е в Созопол.
Такси до центъра е 12/14лв спрямо броя хора.
Изключително празно около Кайт бара и Дърти. Явно шумните партита не са там вече

Ходихме и на Каво, всичко беше топ като - сервитьорки, обслужване, интериор, обстановка и т.н. Но ние пушихме наргиленце и пихме содичка. Нямаме пари да гърмим там.
You're safer in the race car than you are in cars going to and from the track. - Mario Andretti
drago_pavlov написа:Аз светкам само ако има някаква опасност. За патруки неКакто аз си плащам актовете, така ще си ги плащат и другите
- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
- Кара: F
- Мечтае да кара: Самолет
Kroki написа:Бяхме в Хасиенда Бийч, Созопол.
Стайте са големи и просторни и сравнително чисти. Възможост климатика да ти работи в стаята 24/7 и пушене в тях.![]()
Изтрий това с паркинга, че после няма да има повече договорки

- DigitalExile
- ентусиаст
-
- Кара: S LINE PLUS
Kroki написа: Възможост климатика да ти работи в стаята 24/7 и пушене в тях.![]()
Ми аз като непушач, за мен щом дават да се пуши в стайте, тоя хотел е пълна мизерия.

- randity
- Photographer
-
- Кара: му се нещо старо
За мен като пушач, също не е ОК...DigitalExile написа:Kroki написа: Възможост климатика да ти работи в стаята 24/7 и пушене в тях.![]()
Ми аз като непушач, за мен щом дават да се пуши в стайте, тоя хотел е пълна мизерия.
Изпратено от моят SAMSUNG S22+ с помощта на Tapatalk
.. и отново се замислих „Божее, какви автомобили са правени през миналия век. Сега всичко е пластмаса n-то качество."..

- Kroki
- Дон Кроки
-
Като цяло ми е все тая какво мислите.
Давам инфо, че нямаше датчици в стаята и стикери, че е забранено.
Давам инфо, че нямаше датчици в стаята и стикери, че е забранено.
- DigitalExile
- ентусиаст
-
- Кара: S LINE PLUS
Е това вече е различно и проблема си е изцяло в теб. Щом обичаш да ти смърди и си ОК с това си е за теб 

Някой ходил ли е в близост до Олимп на плаж.
Ще ме се септември да кача върха и да направя 1-2 дни плаж някъде на близо.
Sent from my SM-G980F using Tapatalk
- TNT
- младши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: 911
- Моджо
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 320i мнооо убаво )))
- Мечтае да кара: Еххх...
- Детайли за колата: e46, седан, M52,2000 cm3,150 Hp.
mario001 написа:Някой ходил ли е в близост до Олимп на плаж.
Гърция ли ?
Ходил съм в Платамонас и Неи Пори. За там мога да давам инфо ако искаш.
Хм,хм...
- acho.rs
- старши ентусиаст
-
- Кара: Jaguar XK 4.2, G05 X5 30d
mario001 написа:Някой ходил ли е в близост до Олимп на плаж.
Ако (Паралия) Катерини влиза като "близо" до Олимп, не бих препоръчал . Нещо като хибрид между КитИн и Слънчака