FUN: Вицове, линкове, картинки и др...

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Carless
Мечтае да кара: Всичкото ///M

Re: FUN: Вицове, линкове, картинки и др...

Мнение от PolandBall » 29 Яну 2020, 22:09

Изображение
Изображение
Изображение
Khrevsu tvahyu gradu tore! Khrevsu kvatro midvhu piedhvro! Khrevsu Kristo midhvu? vhradro! Medvro vhtrienn utrah vreghgrho.

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: 320i мнооо убаво )))
Мечтае да кара: Еххх...
Детайли за колата: e46, седан, M52,2000 cm3,150 Hp.

Мнение от Моджо » 30 Яну 2020, 14:34

Наближава моментът, когато в мъжката баня ще влезе гола жена, а мъжете ще избягат с писъци...
----------------------------------------------------------------------------------------

Мечтата на европейската свекърва - снахата да е жена!!!
------------------------------------------------------------------------------------------
Търси се болен китаец, който да кихне в парламента.
Голямо възнаграждение!
----------------------------------------------------------------------------------------

На Илиянци питат китаец:
- Вярно ли е, че имате коронавирус?
- Има, има...тлийсе лева!

copy/paste от друг форум.
Хм,хм...

старши ентусиаст
Аватар
Кара: F
Мечтае да кара: Самолет

Мнение от Е.Димитров » 31 Яну 2020, 13:32

- Скъпи мамо и тате,
най-накрая получих достъп до компютър и реших да ви напиша този имейл. Аз съм добре. Първите два месеца минаха много бързо. Ще ви разкажа с няколко думи с какво се занимаваме тук. Събуждането е в 5.30 сутринта. Първият ден си станах както на село в 4, обаче старшината ме накара са се върна в леглото и да пазя тишина. Така че в началото на деня мързелувам – не се занимавам вече нито нито с кокошки, нито с прасета. Скука.
Сутрин ни слагат по една раница на гърба и ни карат да бягаме. Старшината ме пита защо не се потя, аз му отвърнах, че разстоянието е по-късо от колкото бягах всяка заран с раницата до училище. Момчетата от града са много зле на края на това упражнение, ако старшината не гледа нося по някой на гръб, тъкмо да ми заякнат краката.
Редовно ни карат да гърмим, обаче явно съм в курса за начинаещи. Тук се стреля легнал по неподвижни мишени!!! Много по-лесно от стрелбата по косери или пъдпъдъци! Пък и никой не гърми по теб, както правят ония тъпаци от съседното село! Така че медалите тук са за мен.
Редовно ни карат да се боричкаме, както правим в къщи с батковците ми. Много са чупливи градските момчета, малко да стиснеш и нещо изпуква. Тук за срам на цялото село изгубих... Веднъж. Един младеж, към сто и тридесет килограмов, се спъна и падна отгоре ми. Аз, както знаете, съм 65 килограма, точно на половина. Не успях да се измъкна изпод него и му дадоха победата. Втория път вече имах готовност – като се засили се мръднах една крачка встрани, и после му се хвърлих на гърба. Стана много по-лесно, отколкото със селския бик. Стиснах му врата и той изпука. Няма страшно, старшината каза, че това е тренировъчен инцидент и родителите му няма да ни съдят!
Топла вода има всеки ден, още не мога да разбера защо...
Старшината не ни бие, мисля че му има нещо. Може да е вегетарианец, или сектант...
Храната тук е на корем. Или по-скоро беше на корем. Първия път като казаха, че можем да ядем колкото си искаме, аз набързо глътнах двадесет и пет кюфтенца. Не бяха лоши, обаче на мама са по-хубави. От тогава старшината ми дава да изяждам не повече от двадесет. Това не е проблем, сядам до някое градско момче на обяд, гледам го втренчено, и той ми дава половината си порция. И изкарвам до вечерта. Сменям ги, да не се оплаче някой.
Първата седмица три момчета ме дръпнаха зад спалните помещения, искаха май да ме ступат. Понеже се чувствали засегнати от моите успехи, не можело то така, новобранци да ги излагат. Няма страшно! Родителите им няма да ни съдят! Даже двама ще се върнат в строя, съвсем скоро, до два месеца. Като има зараснат костите. Третият май ще си полежи заедно с оня, големия. Понеже малко се спъна, и съвсем леко го бутнах срещу стената на бараката, и главата му мъничко влезе вътре. И пак се чу пук. Докторите казаха, че скоро и двамата ще излязат от кома. Така че, няма грижи!
Моля ви, кажете на батковците ми Тошо и Гошо да дойдат веднага! Да се запишат, след толкова ядене и игри, даже дават и пари! Бързо, преди онези тъпаци от съседното село да се усетят и местата да свършат!
Мамо и тате, обичам ви и ми липсвате! Тук е хубаво, дано ме харесат.
Ваша дъщеря:
Стойка

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от PolandBall » 04 Фев 2020, 3:56

Изображение
Khrevsu tvahyu gradu tore! Khrevsu kvatro midvhu piedhvro! Khrevsu Kristo midhvu? vhradro! Medvro vhtrienn utrah vreghgrho.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Lexus

Мнение от peshehodetz » 06 Фев 2020, 21:59

keep walking

Where debt is dumb, cash is king, and the paid-off home mortgage has taken the place of the BMW as the status symbol of choice.

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: Няма BMW ;-)
Мечтае да кара: Нова

Мнение от Venelin1111 » 07 Фев 2020, 5:11

Днес е денят, в който спрях да се ядосвам, че си купих зимни гуми..

Sent from my iPhone using Tapatalk
Няма вече BMW

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E60 530dA & VW Golf Mk6
Мечтае да кара: F82 ///M4

Мнение от Exclusive89 » 08 Фев 2020, 12:55

:D
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
Изображение

големия брат на Монтоя
Аватар

Мнение от BMW_POWER » 10 Фев 2020, 2:10

Русия. Група туристи от САЩ отишли в гората за гъби. Неочаквано насреща им излиза мечок. Тия хукват през глава из гората. Минават през една поляна, където обикновени руснаци си правят пикник. Бягайки събарят всичко по пътя си. Руснаците били разярени от съборената и разлята водка най-вече. Скачат и почват да налагат американците. След като и последният е положен на земята, сядат отново и коментират:
-Пичове, ама яко беше! Тия американци не се оказаха толкова добри.
-А, имаше един с кожух-той се би добре.

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от PolandBall » 13 Фев 2020, 3:34

G20 :mhihi:

Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: на пост и молитви

Мнение от Вуйчо » 13 Фев 2020, 9:53

а
Последна промяна Вуйчо на 31 Май 2020, 11:08, променена общо 1 път
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: 2018 G30 540ix

Мнение от empar » 13 Фев 2020, 13:21

Плаж, гъчканица деца търчат, майки крещят, отчаяни татковци тайно хвърлят погледи у лево у десно.
Мъж над средна възраст се настанява сред гмежта, вади от плажната чанта смачкана пластмасова купчинка и помпа и започва да помпа.
Постепенно се оформя надуваема секс кукла.
Една от високоморалните майки не издържа:
- Г-не, как не ви е срам!!!! Такова безобразие!!!
Човечеца, вади очилата, слага ги поглежда и ахва...
- Божееее, ма аз цяла зима съм е*л лодката, бе!

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: 320i мнооо убаво )))
Мечтае да кара: Еххх...
Детайли за колата: e46, седан, M52,2000 cm3,150 Hp.

Мнение от Моджо » 14 Фев 2020, 6:30

"Да ви се оплача. Майка съм на прекрасно момче. Всяка сутрин му правя чудесна закуска, но той не желае да я яде. Правя му и фрешове, но и тях не докосва. Предполагам поради тази причина трудно ходи и по голяма нужда. Опитах се да му дам разхлабително, но и това се посрещна с възклицания и викове. Гледам да му давам свобода - понякога го оставям сам да си избере дрехите (намесвам се само ако навън е много студено, а той иска да излезе само по една блузка и тънко яке). Ето, онзи ден се разболя, вдигна температура, едни сополи, едно чудо. Дадох му нурофен, цяла нощ лежах на пода до леглото му да му меря температурата и да му сменям изпотените дрехи със сухи. Постоянно вървя след него да му духам носа, да му давам сиропа от бъз и витамините. На вечеря пак не поиска да яде. Направих му чудна пилешка яхнийка, а той само я близна и до там. Почти не говори.... и това ме тревожи. Постоянно му купувам нови неща, за да го зарадвам - пак всичко се посреща с цупене. Това опониране за всичко много ме наранява, но най-тежко ми стана, когато на всичките тези грижи и угаждане, една вечер докато го галех по главата за заспиване, се обърна и ми каза: "Мамо, с жена ми мислим да се изнесем". И онази уруспия, снахата лежи до него и ме гледа самодоволно. Права беше баба ми, като казваше едно време, че майчинството е неблагодарна работа"
Хм,хм...

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E60 530dA & VW Golf Mk6
Мечтае да кара: F82 ///M4

Мнение от Exclusive89 » 18 Фев 2020, 9:07

Втора вместо четвърта… и 24 000 лева за основен ремонт на двигателя. M2c

https://autobild.bg/%d0%b2%d1%82%d0%be% ... %bd%d0%be/
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E46, G20
Мечтае да кара: RS Cosworth
Детайли за колата: M54B22
B48B20

Мнение от streetz » 18 Фев 2020, 9:48

Всъщност 3-та вместо 5-та, но все тая. Винаги съм се чудел какви са тия карачи дето предавките не могат да нацелят.

Това задължително със звук :) https://www.youtube.com/watch?v=EZrIr3sM6uQ
The free market is perfect. If anything unexpected happens, bananas are suddenly $47 and you have to sell your blood for firewood.

ентусиаст
Аватар
Кара: Нафтова печка.
Мечтае да кара: През просото...
Детайли за колата: Х3 (Е83) 3.0d, 2004г.
M57TU-A5S390R-ATC400

Мнение от Borymeckata » 18 Фев 2020, 10:57

Кратери, прах, отровна атмосфера, враждебни условия за живот – това са приликите между Марс и Перник. Разликата е, че на Марс има вода.
Excellent! Steven is my name!

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата