Android,телефони,проблеми и подобни!
Модератор: Общи модератори
- DigitalExile
- ентусиаст
-
- Кара: S LINE PLUS
Re: Android,телефони,проблеми и подобни!
Да така, може да спреш нотификациите от чат съобщения, но не може да ги получаваш без звук.
Аз нотификации искам да получавам от месинджър, но без звук, но не искам генерално да си спирам звука, искам само месинджър при получаване на съобщение да не ми пуска звук, такава опция няма.
Аз нотификации искам да получавам от месинджър, но без звук, но не искам генерално да си спирам звука, искам само месинджър при получаване на съобщение да не ми пуска звук, такава опция няма.
- dhtj
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E90 330d Individual, CBR1000RR
- Мечтае да кара: яка атмосферка ръчка на задно от време на време...
При мен става - задържам върху каквото и да е известие и ми излиза "стандартно", "тих режим" или "изключване на известията" .
С чист андроид 11 съм.
С чист андроид 11 съм.
- DigitalExile
- ентусиаст
-
Ако говориш за deliver quietly, не винаги се получават навреме нотификациите по тоя начин, мен не ми върши работа така.
- frizzante
- младши ентусиаст
-
- Кара: му се на вода
До последна версия е. Нямам представа кога точно е изчезнало.Ивайло Димов написа:Виж дали има актуализация или това се е случило след актуализиране на приложението .
Никой да не се качва на автобуса преди да е дошъл!
- Ивайло Димов
- младши ентусиаст
-
- Кара: Сеат Толедо 1.8 20V AGN
- Мечтае да кара: Елинор :)
В следващия ъпдейт може и да се върне
,разработчиците често следят отзивите....може някой да е спамил,че му пречи
тая функция.Все пак разцъкай настройките да не си променил нещо случайно.

- Top Gun Maverick
- Старши спамър
-
- Кара: Кон
- Мечтае да кара: Сърф
- Детайли за колата: Немски кон
https://www.kaldata.com/%d1%82%d0%b5%d0 ... 03761.html
Много правят вече тия ей, отдавна не са майтапчийски телефони.
Много правят вече тия ей, отдавна не са майтапчийски телефони.
In God we trust, all others we track.
Да караш с ръчна кутия в САЩ е умение и си нещо като пилот. В Европа ако не можеш да караш ръчка е срам и си нещо като неможач.
I feel the need, the need for speed.
Да караш с ръчна кутия в САЩ е умение и си нещо като пилот. В Европа ако не можеш да караш ръчка е срам и си нещо като неможач.

- Top Gun Maverick
- Старши спамър
-
zAcK написа:Ти ако имаш сервиз, китайски инструменти ли ще си вземеш?![]()
За постиженията на китайските телефони ще пиша тук тогава, за да не стават дразги с конкурентите.

https://fakti.bg/technozone/726693-xiao ... a-9-minuti
Зак, объркал съм се, за 9 минути зарежда, явно не съм гледал скоро. И да, китайски инструменти ще си взема сервиза АКО са с конкурентно качество (малко отдолу или отгоре ще е без значение от голяма величина)и на бая по-ниски цени. А Шаоми отдавна не е синоним на Китайско.

А едно време бях фен на Айфон, особено първите модели, но тогава и Стив Джобс беше жив и създаде бая нововъведения. Сега всичко е само маркетинг и безочливо вдигане на цените. Самсунг са същите де. Но Шаоми ги изпревари в Европа и двата гиганта, в света скоро и Самсунг ще изпревари(ако вече не се е случило)пък може да бъдат наричани не китайци, ами и Афганистан и ако щете.

П.п: Моят скоро ще направи 3 години и работи като нов, та и тия митове как умирали след месеци или година ги видях колко струват.

- Exclusive89
- младши ентусиаст
-
- Кара: E60 530dA & VW Golf Mk6
- Мечтае да кара: F82 ///M4
Сигурен съм, че Киа, Дачия... и те изпревариха Rolls-Royce в Европа..
Иначе имам една прахосмукачка робот на Шаоми, не се оплаквам, доволен съм. Може би и телефоните им не са лоши.
И като гледам не са чак толкова евтини
https://www.gsmarena.com/xiaomi_13_pro-11962.php

Иначе имам една прахосмукачка робот на Шаоми, не се оплаквам, доволен съм. Може би и телефоните им не са лоши.

И като гледам не са чак толкова евтини
- c04
- Кръстникът
-
- Кара: с турбо
- Мечтае да кара: V10
- Детайли за колата: стокови
Exclusive89 написа:И като гледам не са чак толкова евтини
Е ти си дал почти топ модела

- Top Gun Maverick
- Старши спамър
-
Леж на тая кълка с тия сравнения между Ролс и Киа.
Точно поради тая причина Епъл изгубиха пазарите и ще продължават да ги губят, понеже тия не спят и скоро не виждам какво няма да произвеждат, което има платка вътре, че и все по-добре ги правят с всяко поколение. В смисъл то е нормално да е по-добре спрямо техните си модели, но имам предвид, че все повече скъсяват дистанцията с Ролсовете(
)и в много отношения вече няма дистанция, а са по-добри. Което не пречи всеки да си купува каквото реши. 

- DigitalExile
- ентусиаст
-
То това не е само и благодарение на тях, специално при телефоните Snapdragon много дръпнаха последните години, новия 8 Gen 2 го дават,че бие айфоните в бенчмарка, което никога до сега не е било, но е факт че Xiaomi като компания са доста успешни и правят все по добри телефони и не само телефони и в други сектори също са много добри. Прахосмукачките роботи, тротинетките, телевизорите им цена-качество са страшно добри.
- Mollov
- Мародератор
-
- Кара: some d20s
DigitalExile написа:То това не е само и благодарение на тях, специално при телефоните Snapdragon много дръпнаха последните години, новия 8 Gen 2 го дават,че бие айфоните в бенчмарка,
Той бие в бенчмарка, ама едва наскоро Android настигнаха iOS като smoothness и всякви такива в софтуерен аспект... а като хардуер (общо качество на сглобката и компонентна база) - може би още не са... Той тоя бенчмарк не е всичко

- Anthony_J
- ентусиаст
-
- Кара: Е61 530xd, LCI
Кои пазари са загубили Епъл? Ти гледаш ли какво се случва с компанията на финансовите пазари последни 10 години?Top Gun Maverick написа:Леж на тая кълка с тия сравнения между Ролс и Киа.Точно поради тая причина Епъл изгубиха пазарите и ще продължават да ги губят, понеже тия не спят и скоро не виждам какво няма да произвеждат, което има платка вътре, че и все по-добре ги правят с всяко поколение. В смисъл то е нормално да е по-добре спрямо техните си модели, но имам предвид, че все повече скъсяват дистанцията с Ролсовете(
)и в много отношения вече няма дистанция, а са по-добри. Което не пречи всеки да си купува каквото реши.
- Lenco
- Старши скрапер
-
- Кара: ше е21/316, сега 318ci и е93/335dct
- Мечтае да кара: е21 без ръжди със S54
- Детайли за колата: Powered by M43b19
Китайците май имат навик да слъгват, кога нагоре (продажбите на телефони), кога надолу (заразени с ковид), а качествените им продукти не са кой знае колко по-евтини.
И аз не съм фен на ябълките, но екосистемата им и някой геополитически фактори им помагат още дълго да са първенци.
Преди време брат ми разправя, че си търсил калъф за шаомито (тва не се научих как се пише и изговаря) в Англия
поръчал си от Алито, та толкова са известни в цивилизования свят.
И аз не съм фен на ябълките, но екосистемата им и някой геополитически фактори им помагат още дълго да са първенци.
Преди време брат ми разправя, че си търсил калъф за шаомито (тва не се научих как се пише и изговаря) в Англия

- Ивайло Димов
- младши ентусиаст
-
- Кара: Сеат Толедо 1.8 20V AGN
- Мечтае да кара: Елинор :)
Шао Ми се казва принципно .....когато телефон с гризана ябълка издържи издевателствата на ,които децата ми подлагат техните Xiaomi тогава ше ги призная
.Всички компоненти на Ейпъл се правят в Китай и Тайван ,тая марка отдавна не е щатски хардуер.А софтуера им единственото му предимство е кернела и доброто управление на захранването.В тва бие и Андроид и Уиндоус и Линукс .