СПАМ ТЕМА
Модератор: Общи модератори
- turieca
- кандидат ентусиаст
-
Re: СПАМ ТЕМА
BMW_POWER написа:
Маверика, ти си тилкова пикапвАч, колкото и таксимтров шафьор
Не знам с жените как е, но в таксито съм го виждал.

- Top Gun Maverick
- Старши спамър
-
- Кара: Кон
- Мечтае да кара: Сърф
- Детайли за колата: Немски кон
Остави го бе, той от Канада всичко вижда.
Плюс това вече е шеф, излиза от кръга на доверието.
Не мога да ви събера бисерите от тая тема ей. 

BorislavB написа:Top Gun Maverick написа:Тука просто трябва голяма манивела, че да завърти както трябва и цената ще е фрий.
Абе я и плати да стои още една седмица на Пампорово, пък ако ще и манивелата да не ти ставада видиш как ще я дърпа като кокошка червей...

In God we trust, all others we track.
Да караш с ръчна кутия в САЩ е умение и си нещо като пилот. В Европа ако не можеш да караш ръчка е срам и си нещо като неможач.
I feel the need, the need for speed.
Да караш с ръчна кутия в САЩ е умение и си нещо като пилот. В Европа ако не можеш да караш ръчка е срам и си нещо като неможач.

- barty
- старши ентусиаст
-
- Кара: т му се стари БМВ-та
- Мечтае да кара: R6 turbo на задно и ръчни скорости
- Детайли за колата: отново с чарджър
BorislavB написа:ivanski_2 написа:Днес от Пампорово , после обяснявайте как на Банско /Боровец било по хубаво![]()
Sent from my iPhone using Tapatalk
Цена?
На лс

- Don_Diego
- ентусиаст
-
- Кара: E39, D3 W12, E89, U11, G09, G70
Top Gun Maverick написа:Дъртата парясница и отнели 15 точки от актива в Сериа А за финансови измами по време не Ковид пандемията .
Нормално, все ги скатават. Време е малко шамари. Трябваше в Серия Б минимум малко да се осъзнаят. Сега просто един сезон в който ще са извън Европа, голям праз.[/quote]
Това е гавра с отбора! Финансово нарушение да се наказва със спортно наказание

Ще има доста обжалвания, та може и да намалее до първоначално исканите 9 точки наказание. Отделно, че казват директно кои други клубове също са го нарушили това нещо ама дори не са разследвани

- sme666ko
- Алфа Въшкар
-
- Кара: ч
- Мечтае да кара: Countach през 80-те
Top Gun Maverick написа:Райън, какво стана, че ме викаш?![]()
Маха ти да го качиш, че му е свършило виното.

BorislavB написа:Абе я и плати да стои още една седмица на Пампорово, пък ако ще и манивелата да не ти става да видиш как ще я дърпа като кокошка червей...

- Top Gun Maverick
- Старши спамър
-
Абе всеки качвам за пари, няма проблем, за колеги ще пусна промокод.
Диего, най-добрия ми приятел им е голям фен, едно време доста уважително подхождах към тоя отбор заради него, ноооо...каквото и да ги накажат все е малко. Първо тия машинации за Калчополи, където заради тях го отнесоха още колко отбори съвсем незаслужено, второ мощната подкрепа на федерация и власт от 2010-та насам да ги направят бетониран шампион, първо с яките съдийски тесли за всички конкуренти, а после вече като ги направиха насила шампиони взеха са инвестират спечелените пари в играчи и съдийските рамена леко намаляха понеже и без тях можеха, макар в тънките моменти пак да ги имаше. Цяла книга може да се напише на Аниели и мафията, но има Господ, в ШЛ зукерооооооооо...там имаше по-големи пари от техните и нямаше кой да ги подпира та логично нито един трофей. Догодина на диваните за Европа, да мислят пак. И дано скоро отбора с претенции за вечен шампион на Италия не става шампион, понеже не го заслужава с тъпкането на италианския футбол. Доволно спомогна да се свали нивото в Серия А и отборите от хегамони в Европа да станат боксови круши за тия що им пращахме треньори да ги учат на тактики едно време.
Та и тия шамари като 5:1 от Наполи е най-малкото, което заслужават, искам принтерите да ги бият с 10:1, че от тях най-много ги боли.

Диего, най-добрия ми приятел им е голям фен, едно време доста уважително подхождах към тоя отбор заради него, ноооо...каквото и да ги накажат все е малко. Първо тия машинации за Калчополи, където заради тях го отнесоха още колко отбори съвсем незаслужено, второ мощната подкрепа на федерация и власт от 2010-та насам да ги направят бетониран шампион, първо с яките съдийски тесли за всички конкуренти, а после вече като ги направиха насила шампиони взеха са инвестират спечелените пари в играчи и съдийските рамена леко намаляха понеже и без тях можеха, макар в тънките моменти пак да ги имаше. Цяла книга може да се напише на Аниели и мафията, но има Господ, в ШЛ зукерооооооооо...там имаше по-големи пари от техните и нямаше кой да ги подпира та логично нито един трофей. Догодина на диваните за Европа, да мислят пак. И дано скоро отбора с претенции за вечен шампион на Италия не става шампион, понеже не го заслужава с тъпкането на италианския футбол. Доволно спомогна да се свали нивото в Серия А и отборите от хегамони в Европа да станат боксови круши за тия що им пращахме треньори да ги учат на тактики едно време.
Та и тия шамари като 5:1 от Наполи е най-малкото, което заслужават, искам принтерите да ги бият с 10:1, че от тях най-много ги боли.

- Don_Diego
- ентусиаст
-
Е хубаво - имало е някаква врътка, казват че и други са я правили ама само Ювентус наказват
Вестниците изкараха врътки от последните години на Интер и Наполи - нищо. Ама щом ви топли мисълта, че ще сте добре като Ювентус е зле...ок

Вестниците изкараха врътки от последните години на Интер и Наполи - нищо. Ама щом ви топли мисълта, че ще сте добре като Ювентус е зле...ок

- Top Gun Maverick
- Старши спамър
-
Да, в случая понеже така трябва. Не може един отбор да тъпче всичко на национално и клубно ниво, не може да му назначат треньора и икона на клуба после в националния и онзи да почне да обслужва пак клубни интереси и ти да не се радваш когато този отбор си получи част от заслуженото.
Но спокойно, ще мине време и пак ще печелят, надявам се вече без мизериите от миналото понеже аз не съм на принципа, че големите конкуренти трябва да са зле, а напротив - конкуренцията кара и ти да си на високо ниво, а това в целта за са се върнат италианските отбори подобаващо в Европа.
Но спокойно, ще мине време и пак ще печелят, надявам се вече без мизериите от миналото понеже аз не съм на принципа, че големите конкуренти трябва да са зле, а напротив - конкуренцията кара и ти да си на високо ниво, а това в целта за са се върнат италианските отбори подобаващо в Европа.

- Don_Diego
- ентусиаст
-
Докато се топят един друг и гледат да се прецакат взаимно никога няма да дръпнат в Европа 

- Top Gun Maverick
- Старши спамър
-
Абе я зарежете тия мачове, те им дават милиони, пък като стане нещо такова футболистите си го местят в другия крачол, ние ли да се чоплим, да се оправят всичките.
В А8-цата тия пингвинки двете ще ги качиш ли да чуят 12-така?
В А8-цата тия пингвинки двете ще ги качиш ли да чуят 12-така?

- Don_Diego
- ентусиаст
-
- BorislavB
- ентусиаст
-
- Кара: F10 530d 2015
- Мечтае да кара: E36 M3 3.2, M5 E60 LCI, M760Li, M5 F90 LCI
- Детайли за колата: 258HP|RWD|Automatic
Нас не догонят ли как беше... 

От малко дете си имам мечта, не Ferrari, брат, M-Power е Тя. -|- Цяла Земя под едно небе,с една марка автомобили - BMW...!
- Top Gun Maverick
- Старши спамър
-
Ама те 100%-та са от някъде там с тоя език на говорене, коя луда ще тръгне да се прави на морж иначе и да не и е студено. 

… лявата кака бих я уважил да ми подръпне любовното пипало … ако го намери де- щото аз вече не го нося винаги а само като има нужда… през останалото време - в чашка с вода до кревата…
Ужас- снощи как пих… и сега всичко ме боли. Може да съм евал? А може и да са ме евали (лошо тогаз) ? Мъкааа
Ужас- снощи как пих… и сега всичко ме боли. Може да съм евал? А може и да са ме евали (лошо тогаз) ? Мъкааа
алекс
трабант 601с
разни други возила
трабант 601с
разни други возила
- Моджо
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 320i мнооо убаво )))
- Мечтае да кара: Еххх...
- Детайли за колата: e46, седан, M52,2000 cm3,150 Hp.