Android,телефони,проблеми и подобни!

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар

Re: Android,телефони,проблеми и подобни!

Мнение от nxn » 19 Яну 2023, 22:28

Mollov написа:
Tenata написа:
Don_Diego написа:И все пак най-голямото предимство на Apple пред всички останали си остава сигурността.

И не само това 6+ годишен iphone ще сложи в малкия си джоб 6+ годишен андроид флагман

Тук забравяш нещо важно... за разлика от Apple, в Android света за последните 6г. промяната в положителна посока е МНОГО по-изявена. Флагмански Galaxy в момента, спрямо Galaxy S5.... бррррр.... я направи подобно сравнение между iPhone 14 Pro и една 8-ца? Ама колко много В ПЪТИ са по-различни, а? :D

След 5 години можем да направим подобно сравнение, за сегашните модели смартфони :)

И мен самсунзите определено повече ме кефят и като дизайн и иновация, ама още го имат този проблем със забиването, което просто не е нормално за мен, след като правят ес серията от 12 години вече...

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: E39 528i, Е39 520i Touring
Мечтае да кара: Е39 М5
Детайли за колата: Powered by шпер

Мнение от drifty » 20 Яну 2023, 0:16

Ивайло Димов написа:drifty....аз ползвам google contacts...ето как се скриват,отваряш контакти и в полето търсена цъкаш на 3-те вертикални точки ....от там вече ти е ясно предполагам ,избираш персонализиране и разгъваш менютата.

Изключих всичко от персонализирането и пак ги виждам по два :banghead:

Явно трябва да трия едните..
Изображение

Старши Алкохолик
Аватар
Кара: E60 LCI 535d
Мечтае да кара: E24 635CSi
Детайли за колата: Немска петица с многооо екстри. Ама не всичките, де! Такива има само нов внос от Италия :D

Мнение от zAcK » 20 Яну 2023, 1:16

Ивайло Димов написа:А Епъл отдавна го карат само на име :mrgreen: и слава .

:mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi:

Щото карат само на име и слава, затова никой друг не успя да наложи ARM-базирани процесори с при компютрите, а не е като да не се опитваха :idea:

Ама нищо де, те карат само на име :kuku: :kuku: :kuku:

И като успеят да го направят всички останали в някакъв момент, ще има, ето, нищо ново не са измислили :kuku:
Хубави години бяха, 'га бяхме млади фенове с M20-ки с големи 'жанти! :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Изображение
E34 520i / E39 520i / E39 540i / E60 535d - Love at First Sight is Real :mhihi:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Лястовица с рамка

Мнение от Tenata » 20 Яну 2023, 9:32

Mollov написа:
Tenata написа:
Don_Diego написа:И все пак най-голямото предимство на Apple пред всички останали си остава сигурността.

И не само това 6+ годишен iphone ще сложи в малкия си джоб 6+ годишен андроид флагман

Тук забравяш нещо важно... за разлика от Apple, в Android света за последните 6г. промяната в положителна посока е МНОГО по-изявена. Флагмански Galaxy в момента, спрямо Galaxy S5.... бррррр.... я направи подобно сравнение между iPhone 14 Pro и една 8-ца? Ама колко много В ПЪТИ са по-различни, а? :D

След 5 години можем да направим подобно сравнение, за сегашните модели смартфони :)

Последен коментар по темата, не искам да се разводнява, нека да си е за андроид само.
Та както споменах при ябълките, софт и харда вървят ръка за ръка (винаги е било), което допринася до "страхотната" лекота на работа и прочие.
Да в последните 2-3 години ябълките, печелят основно на маркетин (това мнение на повечето потребили), но в основата си са били в пъти, пъти по-добри от предишните си модели, а за конкурентите е ясно.
Това което са започнали от миналата година са им новите e разботката на нов хардуер (новите им чипове "М", остава чакането да влезнат и при телефоните) и
най-вероятно до 1-2 години производство на собствени дисплеи. Само с тези две неща за Епъл, могат да отворят нова дупка, но само можем да гадаем.

Спорен петък!
ИзображениеИзображение
на пътя и пред БОГ, всички сме равни!

Мародератор
Аватар
Кара: some d20s

Мнение от Mollov » 20 Яну 2023, 11:20

Използването на М-чиповете в смартфони е абсурдно... за чий ти е тази производителност при смартфон? Все едно да имаш 1000PS автомобил, за каране САМО в градски условия... каква полза??? А за дисплеите.... забрави... поне не и в следващите НАЙ-МАЛКО 5 години... предполагам и повече... това, все пак, е компания, която иска да печели пари от продуктите си... ама тия продукти имат компонентна база, която струва пари... и R&D.... и когато BOE ти направят оферта, на която не можеш да устоиш... ходи (тепърва) разработвай собствени дисплеи... ;)

ентусиаст
Аватар
Кара: Е61 530xd, LCI

Android,телефони,проблеми и подобни!

Мнение от Anthony_J » 20 Яну 2023, 11:43

Може да им е по-изгодно да вкарат М процесорите и в телефоните. Направиха го в iPad Pro, тъй че нищо чудно тази година да го видим и в iPhone Pro. Така няма да им се налага да поддържат и разработват 2 линии за процесори, което може да понижи разходите им.

Старши скрапер
Аватар
Кара: ше е21/316, сега 318ci и е93/335dct
Мечтае да кара: е21 без ръжди със S54
Детайли за колата: Powered by M43b19

Мнение от Lenco » 20 Яну 2023, 11:57

Моята драма със Самсунг с22 ултра за сега завърши. След подменени всички вътрешности продължи да има проблем със замръзване при обаждане и вайбър, и така месец. След последния ъпдейт от ноември/декември проблемите се решиха, телефона е друг.
Акъла ми не го побира как толкова много хора имат проблем с прехвален флагман почти година след излизането му.
Живи и здрави след 2-3 години ще е голям зор избора на нов телефон.
Изображение

Старши спамър
Аватар
Кара: Кон
Мечтае да кара: Сърф
Детайли за колата: Немски кон

Мнение от Top Gun Maverick » 20 Яну 2023, 12:30

Шаоми. Забравяш за проблеми. Освен ако не развалят нещо. :mhihi: Аз не знам как при Андроида има постоянно някакви неща за ъпдейт. :shock: Всеки ден някакви глупост ми ъпдейтва. А да речеш имам много приложения...не. Не е нормално това за мен. Не, че усещам, че нещо прави. Става неусетно и не ми пречи, но не дразни да го виждам. :mhihi:
In God we trust, all others we track.
Да караш с ръчна кутия в САЩ е умение и си нещо като пилот. В Европа ако не можеш да караш ръчка е срам и си нещо като неможач. :mhihi:
I feel the need, the need for speed.

Кръстникът
Аватар
Кара: с турбо
Мечтае да кара: V10
Детайли за колата: стокови

Мнение от c04 » 20 Яну 2023, 12:31

Top Gun Maverick написа:Шаоми. Забравяш за проблеми.

Абе не е гаранция. Моят например дойде дефектен :mhihi:

ентусиаст
Аватар
Кара: S LINE PLUS

Мнение от DigitalExile » 20 Яну 2023, 12:32

Че то при iOS е същото, почти всеки ден има нови приложения за ъпдейт, а ъпдейти на самия Android има толкова често колкото и при iOS. Общо взето все тая, и двете системи се поддържат.
За S22 Ultra не знам, аз съм с по старо самсунгско устройство висок клас и нищо не ми забива въпреки,че е SD 855 процесора.

Старши спамър
Аватар

Мнение от Top Gun Maverick » 20 Яну 2023, 12:57

Па едно време нямаше. :ahah: ,Супер, мислех, че само с Андроидите сме чак толкова прецакани. :mhihi:

c04 написа:
Top Gun Maverick написа:Шаоми. Забравяш за проблеми.

Абе не е гаранция. Моят например дойде дефектен :mhihi:

Ама викаш сменят и се оправя всичко, както при БМВ и всичко ново. :mhihi:
Да караш с ръчна кутия в САЩ е умение и си нещо като пилот. В Европа ако не можеш да караш ръчка е срам и си нещо като неможач. :mhihi:

Кръстникът
Аватар
Кара: с турбо
Мечтае да кара: V10
Детайли за колата: стокови

Мнение от c04 » 20 Яну 2023, 13:03

Top Gun Maverick написа:
c04 написа:Абе не е гаранция. Моят например дойде дефектен :mhihi:

Ама викаш сменят и се оправя всичко, както при БМВ и всичко ново. :mhihi:

Именно :mhihi:

Старши спамър
Аватар

Мнение от Top Gun Maverick » 20 Яну 2023, 14:31

Ами така ни възпитава запада, консумирали хвърляш бързо. Ако нещо не става...имало гаранция. :mhihi:

Аз още се чудя като ми викат, че като дойдело време за батерия било по-добре нов телефон направо...дано не идва скоро. Искам да видя тоя колко ще издържи. :ok:

ентусиаст
Аватар
Кара: S LINE PLUS

Мнение от DigitalExile » 20 Яну 2023, 14:34

Така казват защото и да я смениш не кара повече, понякога кара дори по малко. Кофти е да го изпиташ :roll:
Въпреки че аз веднъж съм сменял, на Mate20Pro, сменяха ми дисплея и в офиц. сервиз казаха,че батерията се сменя задължително и не съм забелязал странични ефекти, държеше си предоволно.
Друг път на едно Sony сменях преди няколко години.. беше по зле отколкото с тая която изхвърлих :mhihi:

Старши спамър
Аватар

Мнение от Top Gun Maverick » 20 Яну 2023, 15:12

Това не го бях чувал. :shock: Че няма ли да е оригинална, защо да има разлика в капацитета?

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата