Море 2025г.?!...
Модератор: Общи модератори
- TNT
- младши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: 911
Re: Море 2023г.?!...
Не тръгва.
https://glasnews.bg/balgariia/izvanredno2-519458/
Всичко презастроено, изсичане на всичко... Всяка година има разрушителни наводнения някъде. ВСЯКА. А в този район даже не мисля, че е за пръв път.
https://glasnews.bg/balgariia/izvanredno2-519458/
Всичко презастроено, изсичане на всичко... Всяка година има разрушителни наводнения някъде. ВСЯКА. А в този район даже не мисля, че е за пръв път.

- DigitalExile
- ентусиаст
-
- Кара: S LINE PLUS
Не се отваря
- kiko
- старши ентусиаст
-
- Кара: сребърна звезда
- Мечтае да кара: RAUH
- TNT
- младши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: 911
В Meteo Bulgaria вече коментират, че може да падне рекорда за валежи https://www.facebook.com/meteobulgaria

- mr_petroff
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: HYMER,ix35,116i,320d,Toyota и ски
- Мечтае да кара: BMW 2002 tii
Моята турска одисея приключи поради лошото време в.... Царево.
. От трън та на глог
Такава чудесия не съм виждал през живота си -" Воден свят" на живо. Почнах да търся билети за Ноевия ковчег
Иначе тази част на Турция /Енез, Султаниче, Текирдак, Кумбаг/ е доста противоречива. Хубави пътища и много лоши такива, страшна мизерия и цигания и лъскави градове. Лоша инфраструктура и грандиозни строежи
Кемпера ми не можа да запали 18 км. преди Малко Търново /разхлабен кабел на маса/, и български изселник и местен с трактор ми помогнаха много-ходихме за майстор до Киркарели, дърпахме го и т. н. Едвам ги накарах да вземат 500 лири поне за горивото, и някое друго кенче бира
. Добри и отзивчиви са повечето турци... След кошмарна нощ в Царево, тази вечер спахме над Атлиман в Китен/на високото
/ и днес се прибираме. Събрахме още да разказвам на внуците някой ден 

Иначе тази част на Турция /Енез, Султаниче, Текирдак, Кумбаг/ е доста противоречива. Хубави пътища и много лоши такива, страшна мизерия и цигания и лъскави градове. Лоша инфраструктура и грандиозни строежи

- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв

Междувременно в Гърция.
Прави ми впечатление, че докато преди години бедствията услужливо ни заобикаляха, напоследък особено след като влязохме в ЕС зачестиха.
Дават се едни пари за чистене на речните корита, които отиват за мерцедеси. Дървесината лесно се изнася за чужбина. Запълват се пресъхнали корита за да се усвоят едни пари. И резултата е на лице.
Принципно не съм фен на ол инклузива, но след това море го приключваме завинаги. Даваш 4-5к за 7 дни, а храната е потрес просто. Сирене, кашкавал, мляко, всичко е “продукт”. Хубавото ядене е в хотел, който е 7-8 или 10к за седмица, а аз не съм на форумна заплата и не можем да си го позволим.
Преди сме ходили в Потидея Палас, Сентидо, Хилтън, и т.н., но в последните 5-6 години явно обедняваме прогресивно и вече не е за нас.
- ildivvy
- старши ентусиаст
-
- Кара: Lexus GS430 07' , BMW Z4 2.5
- Мечтае да кара: BMW M2
Ако и с 4-5к за седмица не става и се ядат наистина боклуци, явно има нещо сбъркано
! Трябва да мислим за други варианти за почивка явно...

Ex: 96' BMW318ti

Европа!!! Събуди се!!! Започни да гледаш собствения си интерес!
Вече съм фен на Марио Драги!
" Някои хора са толкова бедни, че имат само пари! " - Тодор Колев
Мразя скапаните водачи на служебни бели 'баничарки'!!!

Европа!!! Събуди се!!! Започни да гледаш собствения си интерес!
Вече съм фен на Марио Драги!
" Някои хора са толкова бедни, че имат само пари! " - Тодор Колев
Мразя скапаните водачи на служебни бели 'баничарки'!!!
- anttonev
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: M62B44
Аз миналата седмица бях в к. к. Дюни и дадох 2500лв за 6 нощувки иии няма да повторя...
Sent from my VOG-L29 using Tapatalk
- Don_Diego
- ентусиаст
-
- Кара: E39, D3 W12, E89, U11, G09, G70
Ама къде ги намирате тия цени в България?
В Черна гора са доста гостоприемни спрямо руснаци и пада голямо стригане
На плаж съм в Будва, в затворен комплекс… 250 евро минимална консумация на двойка шезлонг с чадър (леглото вкъщи не е толкова удобно колкото е този шезлонг
) и няма много свободни места. Като цяло пък менюто не е голямо и скъпо, та сервитьорите бая километраж навъртат 

В Черна гора са доста гостоприемни спрямо руснаци и пада голямо стригане

На плаж съм в Будва, в затворен комплекс… 250 евро минимална консумация на двойка шезлонг с чадър (леглото вкъщи не е толкова удобно колкото е този шезлонг

- anttonev
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: M62B44
Ко ме направи ти??? 250 евро.....
- Don_Diego
- ентусиаст
-
- Кара: E39, D3 W12, E89, U11, G09, G70
Мммда, малко страшно звучи ама се податливи на пазарлък, бързо им смъкнах 30% ама това щото снощи се “представихме” и в ресторанта
В Дубровник е подобно: 100 евро ти е двоен шезлонг (160х200) на първа/втора линия, на входа ти дават една гривна и те питат колко пари искаш да заредиш за да си харчиш… и цените са си цени, нищо евтино няма
Излекували са и кафеджиите: кафе:!5-6 евро, кола 250мл: 5-7 евро, вода: 0.750 е около 10….

В Дубровник е подобно: 100 евро ти е двоен шезлонг (160х200) на първа/втора линия, на входа ти дават една гривна и те питат колко пари искаш да заредиш за да си харчиш… и цените са си цени, нищо евтино няма

Излекували са и кафеджиите: кафе:!5-6 евро, кола 250мл: 5-7 евро, вода: 0.750 е около 10….
- Leon
- старши ентусиаст
-
- Кара: 328i
Хърватите надминаха повечето европейски курорти... То в Дубровник парче пица на улицата е 6-7 евро, Game of Thrones им даде безсмъртие на туризма 

Never mistake motion for action...
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
Ми гледах отзивите преди това и храната беше без оплаквания, та реших, че за тия пари компромиса ще е някъде откъм хотелската част.ildivvy написа:Ако и с 4-5к за седмица не става и се ядат наистина боклуци, явно има нещо сбъркано! Трябва да мислим за други варианти за почивка явно...
Но сутринта си сипвам цедено кисело мляко, фета сирене, бекон и яйца. Почвам да ям, млякото определено не е мляко, сиренето не е сирене и бекона не е бекон.
Вдигнах един панаир и поисках да ми донесат спецификациите. Млечните бяха всичките с палмово масло и една камара лепила, а бекона от месо и соя със съответните добавки.
Колкото и да се пъчим и бием в гърдите колко ни е висока средната заплата вече явно без да заделяш 1к месечно от нея няма вариант да отидеш на почивка за седмица лятото и седмица зимата на читаво място. И накрая какво остана от високата заплата?
- r19
- младши ентусиаст
-
- Кара: 412 Turbo/323ti
- Мечтае да кара: Mig-29
- Детайли за колата: Old school!
В Аспровалта и Кавала два дена валя и духа като 18 годишна
. Слънце - никакво и доста вълни. Е вярно не е имало наводнения, но времето хич не е приветливо. Никъде нямах проблеми с това, че колата е доста ниска. Дано се покаже това слънце най-накрая, макар че...
Изпратено от моят SM-A505FN с помощта на Tapatalk

Изпратено от моят SM-A505FN с помощта на Tapatalk
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.

- carmanf1
- младши ентусиаст
-
Don_Diego написа:Ама къде ги намирате тия цени в България?![]()
![]()
В Черна гора са доста гостоприемни спрямо руснаци и пада голямо стригане![]()
На плаж съм в Будва, в затворен комплекс… 250 евро минимална консумация на двойка шезлонг с чадър (леглото вкъщи не е толкова удобно колкото е този шезлонг) и няма много свободни места. Като цяло пък менюто не е голямо и скъпо, та сервитьорите бая километраж навъртат
Внимавайте с Будва, Котор, Дубровник и т.н.

Миналата година бяхме в Котор, Будва и т.н., обикаляхме. 6-тима души приятели. 3-ма мъже и 3 жени.
За една вечеря в Котор платихме 3500 евра

Ядохме това:

ПП. Грешката ни беше, че просто казахме да ни препоръчат специалитети, без да гледаме меню. Препоръчаха хората, поръчахме ние и после сметката

Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.