Футболен отбор на БМВ Клуб България
Модератор: Общи модератори
- Runnaway
-
Е46нтусиаст
-
- Кара: M3 E46
- Мечтае да кара: M3 E46
- Детайли за колата: BMW E46 M3 '03 - Carbon Black & Manual Gearbox
Re: Футболен отбор на БМВ Клуб България
Абе, това ми е познато от някъде..

- gugichamp
- младши ентусиаст
-

Това е рекламното лице на Michelin

от свинята лебед не става...
- Pepinho
- кандидат ентусиаст
-
И аз ще дотичам на мача да помогна с каквото мога
Този път федералните требе да ги изринете и е крайно време да играеме спокоино срещу тях. Ако си вкараме 38% от положенията пак ше се поздравяваме не с 4 пръста а ми с две ръце

Този път федералните требе да ги изринете и е крайно време да играеме спокоино срещу тях. Ако си вкараме 38% от положенията пак ше се поздравяваме не с 4 пръста а ми с две ръце

жена и кола не въртят ли задница, не ми ги фали...

аз ако е хубаво времето може да дойда с мегафона малко 

meto'o написа:Хората са го казали, путката е не женски полов орган а тип мъжки характер![]()
поздрави

Продавам шофъорско огледало за Опел Вектра
- krika
- ...и то хидравличен :)
-
- Кара: джата
- Мечтае да кара: на Ринга
- Детайли за колата: Двете 2и2ки
Долазай бържеReportera написа:аз ако е хубаво времето може да дойда с мегафона

Die Neue Klasse ---> http://www.youtube.com/watch?v=dU7hAq7vmwA ---- http://www.formula1.bg ----
- Knight_Rider
- кандидат ентусиаст
-
Pepinho написа:според мен направихме добро цирково представление на Чепеларе![]()
Аз съм аут за мача с хеитарите. Скъсани връзки
Мнооо мноо силно изпълнение на клоунчеатата на Чипилари...ама само на масата...и под нея!!!
Пеца...са опраааш да не те опраим аз!!!
За неделя батковци...РИНИИИИИИИИИИИИИИИИИ С ЛОПЪТЪТЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪ!!!

- Runnaway
-
Е46нтусиаст
-
- Кара: M3 E46
- Мечтае да кара: M3 E46
- Детайли за колата: BMW E46 M3 '03 - Carbon Black & Manual Gearbox
Момчета, Анри пропуска Световното заради наркотици ..

Епа идем и язе за мачо с федералите и сметем да не допуснем гол у врътътъ 

- Pepinho
- кандидат ентусиаст
-
CRACK_FTW написа:Епа идем и язе за мачо с федералите и сметем да не допуснем гол у врътътъ
Стоянчо я му донеси

Reportera написа:аз ако е хубаво времето може да дойда с мегафона малко
Aaaaaaaa Mиуене объркА се нещо

Ей торби и ако пак паднете, следващия мач Легендата ше реди състава и ше прави смените

- Pepinho
- кандидат ентусиаст
-
за неделя не е нужно да се гипсирате, аз ще се гипсирам за сички

- sinqta_strela
- Дружба Тийм
-
- Кара: Trabant 601'S
- Детайли за колата: машина човечееее
Момчета, виждам че напоследък има една тенденция, изписана и изговорена, от много от така наречените футболни специалисти, замесени по един или друг начин във Форумната Лига. А именно това, че едва ли не ФРГ са най-великият отбор който съществува и ще съществува, и едва ли не винаги срещу този отбор, ние от БМВ излизаме със свалени гащи. Аз лично съм участвал във всички мачове срещу уважаваният от нас противник, и не си спомням нито един, в който да сме играли слабо, бездарно, със свалени гащи, или да сме били надиграни чисто футболно по един или друг начин. Във всеки един от тези мачове, гореспоменатите "най-велики" са излизали със страх, и са прибягвали до затворена игра, тактика рушаща футбола, множество нарушения, постоянно ритане и сипане на топката от така нареченият "единствен" форумен вратар. И това с една едиствена цел - спечелването на прословутите три точки, купа, медал, статия в "Спортал"... Единственото нещо което не мога да си обясня, е как в повечето от тези мачове спортният шанс е на страната на тези момчета. Видяхме, че само в един такъв 'фортуна' им обърна гръб, и след него гледаха в земята една година. Ясено е, че когато късмета е на страната на противника, от мач на мач напрежението се покачва, действа се прибързано, победата се желае все повече и повече - в крайна сметка се "прегаря". Нервите и припряността за съжаление винаги са лош съветник.
През изминалите 5 години ние заедно изградихме не просто съвкупоност, сплав, колектив, или нещо подобно. Ние изградихме и ще продължаваме да градим ОТБОР, който заедно печели, заедно приема разочарованията, заедно умее да се забавлява по неповторим начин, заедно се самоиронизира, и отново заедно практикува най-привлекателният стил на игра в тази прословута Форумна Лига. Всички тези факти трябва да ни говорят единствено, че вървим по правилният път, и когато му дойде времето, ще оставим конкурентите ни далече зад гърба си и няма да ни прави впечатление това което казват, правят или се опитват да правят. През цялото това време ние показваме постоянност, завидна за всички отбори от нашият мироглед, и съм убеден, че не само ще продължим да я показваме, а и ще продължим да се развиваме и вървим нагоре.
Гореизброените факти са присъщи само и единствено за големите отбори, какъвто сме ние.
Време е да покажем на всички "хейтъри" и на всички "разбирачи" кои са БМВ и защо трябва да има респект само при произнасяне на името на отбора! И съм сигурен, че утре дори съдбата няма да помогне на тези самозабравили се "феномални футболисти" и "ювелири на футболната игра и тактика".
Аз съм готов на 100% да дам всичко от себе си за утрешната победа, дори и от скамейката!
Бяхме, сме, ще бъдем !!!
През изминалите 5 години ние заедно изградихме не просто съвкупоност, сплав, колектив, или нещо подобно. Ние изградихме и ще продължаваме да градим ОТБОР, който заедно печели, заедно приема разочарованията, заедно умее да се забавлява по неповторим начин, заедно се самоиронизира, и отново заедно практикува най-привлекателният стил на игра в тази прословута Форумна Лига. Всички тези факти трябва да ни говорят единствено, че вървим по правилният път, и когато му дойде времето, ще оставим конкурентите ни далече зад гърба си и няма да ни прави впечатление това което казват, правят или се опитват да правят. През цялото това време ние показваме постоянност, завидна за всички отбори от нашият мироглед, и съм убеден, че не само ще продължим да я показваме, а и ще продължим да се развиваме и вървим нагоре.
Гореизброените факти са присъщи само и единствено за големите отбори, какъвто сме ние.
Време е да покажем на всички "хейтъри" и на всички "разбирачи" кои са БМВ и защо трябва да има респект само при произнасяне на името на отбора! И съм сигурен, че утре дори съдбата няма да помогне на тези самозабравили се "феномални футболисти" и "ювелири на футболната игра и тактика".
Аз съм готов на 100% да дам всичко от себе си за утрешната победа, дори и от скамейката!
Бяхме, сме, ще бъдем !!!
долен хранител

Нещо те е ударило на лирично отклонение
ще протриеш копчетата
Ние сме ние сме БМВ БМВ

Ние сме ние сме БМВ БМВ

meto'o написа:Хората са го казали, путката е не женски полов орган а тип мъжки характер![]()
поздрави

Продавам шофъорско огледало за Опел Вектра
Евала Мето мноо надъхваща статия чак се разтреперих (сериозно говоря)