Айде на ски-зима е....!?
Модератор: Общи модератори
- _r3sp3c7_
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: модерен ВАЗ
Аххх, как дразнитее
как ми се идва !!! Освен да си съкратя съня и да дойда... но пък проблем ми е транспорта, а и да не е 55лв картата че направо - сиромашия до шия

- Penchev
- Сватбаря
-
- Кара: Opel Zafira А OPC
M5 написа:Аз се притеснявам единствено за паркинга. Можете ли да обясните къде точно е това ОМВ, че нещо не се сещам?
А дали ще се намери 1 (евентуално 2) места при някой, че някак ми се струва безсмислено да пътува 1 човек с 1 кола.
Колега ,утре сутринта ще ти напиша какви са възможностите според мен

Георги Пенчев
- M5
- младши ентусиаст
-
- Кара: '97 520i - продадена
- Мечтае да кара: M5
Според сайта на Боровец картата е 35 лв за събота и неделя. 55 лв и на мен ще ми дойдат в повече.
А дали случайно има намаление за студенти?
картата е 35 кинта за всички лифтове за цял ден с вкл. застраховка
за намаления не знам .. на мен не са ми правили .. а съм ученик ... и на нощното казах че съм ученик и ми каза че било все тая ...

за намаления не знам .. на мен не са ми правили .. а съм ученик ... и на нощното казах че съм ученик и ми каза че било все тая ...

Упомена!Одере!Сдържам!Учуден! ВанОс! ПрУжина! АкУмулатор! СемеринГ! АУспУх! КлапАн! РезервОар! ГаЗ! ФорУм! ОбрЪч! КУпувам! ВрЪЗка! БОбина! ЛосТче! КаРбУратор! ИталиАнски! ГрадУс

- SKISA
-
-
- Кара: комби...нация и Вайълет!
Penchev написа:^ Ихаааа![]()
Много се радвам ,че за събота ще се посъберем компания оттук (доста модератори ще има на пистата
,освен всичко
) Много гот ще е
![]()
alx , понеже няма как да се включиш към снежната сбирка ,дай някое твое клипче да видим как е по скалистите планини екстрийма![]()
Благодаря предварително![]()
Георги Пенчев
няма как да стане...
а клипове нямам.. имах една снимка от преди години дето ми я направи един приятел ама... не знам къде е...
а иначе карам алпийски борд... едно време гс, ама сега няма колена за гс та... сл....

алекс
трабант 601с
разни други возила
трабант 601с
разни други возила
- Pitbull_Germany
- ентусиаст
-
- Кара: само черни класики!!!
M5 написа:Според сайта на Боровец картата е 35 лв за събота и неделя. 55 лв и на мен ще ми дойдат в повече.
Колега, аз като ходя там обикновено карам от сутринта до обяд (защото на обяд винаги вече се размеква снега и не ми е кеф). Слизам си после и ако има желаещи им я продавам за 10 кинта...тя така или иначе от обяд (за половин ден се води, но не може от сутрин до обяд) е 18 лв.
Да ви кажа и още една полезна информация, която имам от приятел, който е рецепционист в един от хотелите там. Казвал ми е, че събота си е най-добре за каране, защото тогава сутринта си тръгват групите, а новите туристи идвали след обяд, така че пистите се поизпразват. Пробвах го по-миналата седмица и беше така - събота - рай, неделя - ад!
По-миналата седмица пак беше топло и нямаше никакви хора, така че се намираха места и на кабинката пред Рила. Спрях на паркинга на едно от хотелчетата - 10 лв. за целия ден. Иначе на Ястребец 1 си е безплатен паркинга. Така че като гледам сега каква пролет е, много вероятно в събота пак да няма толкова много хора!
Надявам се съм бил полезен

Поздрави,
--------------------------------------------------------
Fuck the Cola, fuck the pizza...all you need is 6 v redica!!!
Хубава кола, която не върви, е като хубава жена, която не прави секс!!!
http://www.metacafe.com/watch/181257/bmw_from_hell_2/
Fuck the Cola, fuck the pizza...all you need is 6 v redica!!!
Хубава кола, която не върви, е като хубава жена, която не прави секс!!!
http://www.metacafe.com/watch/181257/bmw_from_hell_2/
- Tod
- ентусиаст
-
- Кара: M3 и Volvo XC70
По Мусаленската пътека слизал ли е някой скоро, можели да се слезе без да си надере човек ските!?
Good Luck
Не е ли странно? Същите хора, които се смеят на научната фантастика, четат прогнозата за времето и вярват на икономисти? ~Kelvin Throop III
Не е ли странно? Същите хора, които се смеят на научната фантастика, четат прогнозата за времето и вярват на икономисти? ~Kelvin Throop III
- Penchev
- Сватбаря
-
Тоше ,ти си се влюбил в тази Мусаленска пътека
Ще слезем от горна станция на лифта до долу по Ястребец 3
Има ли някой в момента там ,който може да даде актуално инфо ?
Георги Пенчев

Ще слезем от горна станция на лифта до долу по Ястребец 3

Георги Пенчев
- Tod
- ентусиаст
-
- Кара: M3 и Volvo XC70
Penchev написа:Тоше ,ти си се влюбил в тази Мусаленска пътека![]()
Ще слезем от горна станция на лифта до долу по Ястребец 3![]()
Георги Пенчев
Мисля да спирам около хотел Самоков

Good Luck
- M5
- младши ентусиаст
-
- Кара: '97 520i - продадена
- Мечтае да кара: M5
Хайде да се преброим колко ще ходим утре и който е с кола да каже колко човека може да вземе допълнително. Идеята е да намалим общата бройка на колите. Който иска да каже и от коя част на София ще тръгне.
Аз за сега ще съм сам (един приятел още се колебае), така че ще мога да взема още 2-ма или 3-ма. Само не знам как ще се съберат 4 чифта ски през отвора на задните седалки. Досега съм успявал да вкарам до 2 чифта, със малко зор може би ще влезе още един. Тръгвам от Овча купел.
П.П. Може ли да ми обясните къде точно е сборния пункт?
Аз за сега ще съм сам (един приятел още се колебае), така че ще мога да взема още 2-ма или 3-ма. Само не знам как ще се съберат 4 чифта ски през отвора на задните седалки. Досега съм успявал да вкарам до 2 чифта, със малко зор може би ще влезе още един. Тръгвам от Овча купел.
П.П. Може ли да ми обясните къде точно е сборния пункт?
- Penchev
- Сватбаря
-
Ние сме 4-ри души в един автомобил с Иво SKISA ,брат ми и още един човек
Сборния пункт е ОМВ бензиностанцията зад караулката на околовръстен път ,като се движите покрай Бизнес парк София и се спуснете към Горубляне
На кръстовището ,на което има светофар и полицейския пост завивате надясно ,то си има тебела Самоков и веднага отдясно ще видитре бензиностанцията
07:30 часа среща
Георги Пенчев

Сборния пункт е ОМВ бензиностанцията зад караулката на околовръстен път ,като се движите покрай Бизнес парк София и се спуснете към Горубляне

07:30 часа среща

Георги Пенчев
- Runnaway
-
Е46нтусиаст
-
- Кара: M3 E46
- Мечтае да кара: M3 E46
- Детайли за колата: BMW E46 M3 '03 - Carbon Black & Manual Gearbox
Момчета - правя една инспекция на ските и щеките, за да мога другата седмица да дойда с вас.
Адски много ми се кара
Адски много ми се кара