ПРОТЕСТ - 14.01.2009: този път да бъдем всички!

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

старши ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: Е30 М3, E46 M3, E92 M3, E92 325i

Мнение от bmw maniqk ivo bmw » 14 Яну 2009, 19:50

А аз почвам да си мисля че ставате смешни с тия революций :mhihi: :mhihi:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от pandev22 » 14 Яну 2009, 19:51

bmw maniqk ivo bmw написа:
Biankonero написа:
bmw maniqk ivo bmw написа:Това е 21 век и времената са други, стига с тия глупости ако бяха реалисти като тебе можеше да се каззваш Ибрахим бла-бла. :mhihi: :mhihi:

това е начин на мислене моето момче - това че ти не виждаш по далече от носа си, и 25-и век да стане - пак ще си си такъв (айде да не използвам прилагателни) ... ;)

Ти като виждаш по-далече от носа си ходи протестирай не те спирам.
Успех с преврата на правителството :mhihi: :mhihi:

кой ти говори за преврати.ти като неискаш да ходиш там,по-хубаво си трай и само 4ети,скрит зад монитора на сигурно да не те бият ушатите.Не се 4уствай длъжен да ръсиш само глупости. :bgflag:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: BMW

Мнение от Rebel » 14 Яну 2009, 19:52

Аз съм ЗА протестите, но ПРОТИВ насилието!!!

На тези дето се питат защо полицаите биели наред ще покажа само малко снимки от сайта на Дарик !

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

Това ли наричате протест ?! Това не е нищо повече чисто хулиганство! Видях дори познат на една от снимките и честно казано ме е срам, незнам как може да се биете в гърдите с тая "велика" постъпка. Еми няма как да хвърляш прегради на 10 метра пред парламента, да палиш пиратки и да замеряш полицаи и да не ядеш бой! Това ли е мирния протест? Не става въпрос за СТРАХ тук, а за възпитание ;)

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от bmw maniqk ivo bmw » 14 Яну 2009, 19:53

pandev22 написа:
Biankonero написа:
bmw maniqk ivo bmw написа:Това е 21 век и времената са други, стига с тия глупости ако бяха реалисти като тебе можеше да се каззваш Ибрахим бла-бла. :mhihi: :mhihi:

това е начин на мислене моето момче - това че ти не виждаш по далече от носа си, и 25-и век да стане - пак ще си си такъв (айде да не използвам прилагателни) ... ;)

кой ти говори за преврати.ти като неискаш да ходиш там,по-хубаво си трай и само 4ети,скрит зад монитора на сигурно да не те бият ушатите.Не се 4уствай длъжен да ръсиш само глупости. :bgflag:

Всеки има право на мнение колкото и да не ти харесва. ;)

Гост
Аватар

Мнение от Гост » 14 Яну 2009, 19:54

Biankonero написа:

ти му говориш, че не иде реч за преврат, оно си рупа ли рупа... :mhihi: :mhihi: :mhihi: бегай при тати с 30-ката по-добре, успех и на теб... ;)

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Rebel » 14 Яну 2009, 19:55

управляващите ни са пълна измет, но нека не падаме на тяхното ниво !!! :idea:

BMWPhotographer
Аватар
Кара: F10 530d xdrive LCI
Мечтае да кара: Все по-хубави 5 серии

Мнение от BMWPetar » 14 Яну 2009, 19:57

Гадното е, че няма почти никакъв шанс за промяна, НО това не значи, че не си струва да опитаме!
"Когато пътят стана мокър, Audi quattro-то беше по-бързо в завоите, но просто някакси усмивката на лицето на шофьора на BMW-то беше доста по-голяма..." Джереми Кларксън, сравнение между Audi RS6 и BMW M5, Top gear

BMW Navi Doctor - ъпдейт на навигационни карти и ремонт на всички видове навигационни системи BMW

****F10 530d+ xdrive M-sport 2014

Gone, but not forgotten:

*E60 525d+ LCI M-sport 2008
*E60 530d+ 2004
*E39 540iA Individual 1998
*E39 523i 1997
*E34 520i M20 1990

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от bmw maniqk ivo bmw » 14 Яну 2009, 19:57

Biankonero написа:
Biankonero написа:

ти му говориш, че не иде реч за преврат, оно си рупа ли рупа... :mhihi: :mhihi: :mhihi: бегай при тати с 30-ката по-добре, успех и на теб... ;)

Мерси за успех :D

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от pandev22 » 14 Яну 2009, 19:59

[quote="bmw maniqk ivo bmw]

Всеки има право на мнение колкото и да не ти харесва. ;)

наистина има,но ако знае за какво става въпрос.

пп тва беше от мен,не мисля да спора с тебе.Довиждане бъди здрав :winky:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Bmw x5 4.4
Мечтае да кара: Муха

Мнение от ditko1 » 14 Яну 2009, 20:04

Rebel как така си за протеста, а против насилието. какво си мислиш, че ще отидеш при управляващите ще им кажеш 2 думи и те ще те разберат, че не управляват добре :mhihi: :mhihi: Не ставайте смешни с такива гадове само насилие трябва да има иначе не чуват...
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: на турбини

Мнение от acer » 14 Яну 2009, 20:09

Мирни не мирни протести трябва да има, докато резултата не е на лице, само дето полицаите трябва да минат на нашата страна...
Последна промяна acer на 14 Яну 2009, 20:14, променена общо 1 път
„Късметът е това, което се случва когато подготовката срещне добрата случайност.“ — Хенри Форд

Е30 Fanatic
Аватар
Кара: Ford Ranger 2019
Мечтае да кара: corvette c7 zr1

Мнение от N.Mihaylovski » 14 Яну 2009, 20:11

Такаа,това насилие не е вариант,не го подкрепям,полицайте просто са на работа сигурно и те искат да се обърнат и да влязат в парламента да бият наще "депутати"
Лошото е,че всички видяхме как с мирни мълчаливи протести нищо не става,тея от вътре ни се присмиват и се мислят за велики,ама викат 1200 човека полиция да не стане като 97
За жалост с мирни протести нищо не става аз съм за кървави протести,друг начин в България няма,колкото и да е жалко :evil:
Пол Роше: „Мощността най-вероятно бе около 1400 к.с., но ние не знаехме точното число, защото динамометърът не можеше да измери повече от 1280 кс”. - BMW 87г. //М3

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от borislav » 14 Яну 2009, 20:13

гледате ли новините ако това е мирен протест аз трябва да съм мадона просто нямам думи.Пак видяхме човешката простотия и от двете страни :(

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Rebel » 14 Яну 2009, 20:15

ditko1 написа:с такива гадове само насилие трябва да има иначе не чуват...

Така е брат, ама тия гадове си седят вътре на топло и чоплят семки, а през това време го отнасят полицаите, дето и те са ебани като нас от държавата. И им се налага да търпят удари и псувни от 17-18 годишни пияни копеленца, дето ама изобщо не знаят за кво иде реч и ако ги накарш 3 министри да ти кажат - няма да знаят! Като искат възмездие, чрез насилие и си смел отиваш при Доган (примерно) и го биеш. Аз разбирам, че на народа му е омръзнало, но се получава малко безмислено... Целта на протеста е да спасим ДЪРЖАВАТА от мръсните политици, нали? И какво правим ние? - Оказваме насилие и агресия върху ДЪРЖАВАТА (в частност полицията), а не върху дебелосерковците дето се скатават вътре в парламента. Гарантирам, че един мирен протест воден от хора, разбиращи от политика и знаещи какво искат щеше да е много по-ползотворен от този. НО НАИСТИНА, ДАНО ДА ГРЕША и от това, което стана днес да има ефект! Ще се радвам и ще съм благодарен на хората, които са го постигнали и ще се извиня. За момента това ми е мнението :)

ентусиаст
Аватар
Кара: вана Чайка

Мнение от .:BENZINO:. » 14 Яну 2009, 20:17

acer написа:Мирни не мирни протести трябва да има, докато резултата не е на лице, само дето полицайте трябва да минат на нашата страна...

Тея мръсни хрантутници така са си оплели мрежичките че няма оправия :evil: Колкото и да не искам да го кажа мисля че това е самата истина.Няма оправия-всичко е маскарад бе хора ;) Добре ше ги изгоним тея мръсни твари,ше дойдат другите и те ше бръкнат в медеца ;) Относно днешния панаир не ми стана ясно кой е тоя мръсен дупедавец платил за тея безредици ;)

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата