ИЗМАМА - издирва се!
Модератор: Общи модератори
****е ебати човека, хем ни забаломосва тук,хем ходи на място да се пазари с тях за правата за филма
Как го прави това едновременно не ми е ясно 

Последна промяна Hugo Boss на 27 Яну 2009, 20:57, променена общо 1 път
- Владо
- старши ентусиаст
-
- Кара: myCar 5.3. and iCar 3.9.
- Мечтае да кара: още по-бавно
- Детайли за колата: ...
01" 525d m57
04" X5 m57
06" Liberty 2,8 CRD
бахти и наглеца... и сега кво, ще я съдиш... я най-добре осъди и любо, а и другия дето ти е дал пари...
ти верно си много зле бе момче

- Spit-Fire
- Scrapyard user
-
- Кара: Peugeot 3008 + Yamaha Tracer 9GT
Бах мама му, първо плюхте Тошко, после въпросната, после пак Тошко, после пак нея, после пак него и сега май ще завършите с нея.
The person who risks nothing, does nothing, has nothing, is nothing, and becomes nothing. He may avoid suffering and sorrow, but he simply cannot learn, feel, change, grow or love. Chained by his certitude, he is a slave; he has forfeited his freedom. Only the person who risks is truly free.
- saleen
- старши ентусиаст
-
- Кара: Тъпата кака да маа с черпака
- Мечтае да кара: Кадилакът на Долън
- Детайли за колата: да има джам таван, кожни седалки, музика сватба, 320спринцофка, барнеш копче джам пада....
Аз от самото начало подкрепям колежката, попадал съм в такава ситуация и знам какво е. И дълбоко се съмнявам, че ако не беше натиска на всички от форума парите щяха да и бъдат върнати
Някой упорито реже клона, на който седи 

Никой не мое ма връне на селу!
- bavareca_86
- Ох, на баба!
-
- Кара: селскостопанска машина
- Мечтае да кара: 4етириосен самосвал
ти не ми обяснявай кой е зле и кой не.кво ме заплашва с колко 4овека била и ме 4акалаВладо написа:бахти и наглеца... и сега кво, ще я съдиш... я най-добре осъди и любо, а и другия дето ти е дал пари...

нека сам наглец,дреме ми кво мислиш
а другия дето ми е дал пари едва ли ще разбереш кой е,а и сас него не сам имал проблем и сам се оправил.Капиш
- ///M Body Shop
-
-
- Кара: E39
Мацката не трябваше да я пуска тая тема тва е!!!
А до темата за съд: Що трябва да плаши, предварително!
Сега верно може да го изяде, ако Тодор пожелае.
Не казвам, че е прав, ама е_ати и преиграването от нейна страна
А до темата за съд: Що трябва да плаши, предварително!
Сега верно може да го изяде, ако Тодор пожелае.
Не казвам, че е прав, ама е_ати и преиграването от нейна страна

- bavareca_86
- Ох, на баба!
-
тебе някой пита ли те кой подкрепяш,що не дойде като ми даваше парите,що не се намеси тогава,а,защо само 1 4ас слаед оговорения 4ас пуска тематаsaleen написа:Аз от самото начало подкрепям колежката, попадал съм в такава ситуация и знам какво е. И дълбоко се съмнявам, че ако не беше натиска на всички от форума парите щяха да и бъдат върнатиНякой упорито реже клона, на който седи

- saleen
- старши ентусиаст
-
- Кара: Тъпата кака да маа с черпака
- Мечтае да кара: Кадилакът на Долън
- Детайли за колата: да има джам таван, кожни седалки, музика сватба, 320спринцофка, барнеш копче джам пада....
bavareca_86 написа:тебе някой пита ли те кой подкрепяш,що не дойде като ми даваше парите,що не се намеси тогава,а,защо само 1 4ас слаед оговорения 4ас пуска тематаsaleen написа:Аз от самото начало подкрепям колежката, попадал съм в такава ситуация и знам какво е. И дълбоко се съмнявам, че ако не беше натиска на всички от форума парите щяха да и бъдат върнатиНякой упорито реже клона, на който седи
![]()
можел ли да отговориш,за кво национално издирване ми говори,мен ве4е ме е срам от цялата ситуация,но ще продалжа да се даржа нагло,защото никой от вас не знае цялата истина
![]()
ако знаех 4е е такава,щях да зема пове4е пари от другия 4овек а не да се занимавам с нея.

Никой не мое ма връне на селу!
- ///peter
- старши ентусиаст
-
- Кара: Жи55АЕМЖИ
- Мечтае да кара: 911 turbo
- Детайли за колата: 630cc - injectors
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band
Хахаха, баварец помниш ли какво ти писах а?
На колегите не им ли се струва малко странно, как "целия форум е там", "национално издирване"
Нещо много кукува истерия става 

На колегите не им ли се струва малко странно, как "целия форум е там", "национално издирване"

- bavareca_86
- Ох, на баба!
-
на интересен ли ми се правишHugo Boss написа:Верно ако знаеше, че ще си ги иска на време, трябваше някой друг да потърсиш... Подкрепям те.

- Fr33Styl3r
- кандидат ентусиаст
-
Hugo Boss написа:Верно ако знаеше, че ще си ги иска на време, трябваше някой друг да потърсиш... Подкрепям те.

Дръж се на положение бе пич. Не сте се разбрали, хубаво. Постъпи като мъж, извини се и по живо, по здраво. Никой не ти е длъжен, че си закъсал и се е наложило да прибегнеш до заем от случайни хора. Вместо да кажеш евала на момичето, че ти е помогнала, когато си имал нужда, ти тука плюеш наляво и надясно.
Тук не знам дали осъзнаваш, но тя се е занимавала с теб, не ти с нея.
Оправяйте си отношенията, но не ти прави чест такова отношение.
Така и така го направихте публично достояние целия панаир, поне напиши си ти като бял човек твоята гледна точка, ако искаш, после и момичето ще си каже как ги вижда нещата и това е.
Иначе е грозна картинка. Работата става: Помогни на човек в нужда, разберете се нещо, и гледай накрая как ставаш виновен, затова че си помогнал на някой.
ако знаех 4е е такава,щях да зема пове4е пари от другия 4овек а не да се занимавам с нея.
Тук не знам дали осъзнаваш, но тя се е занимавала с теб, не ти с нея.
Оправяйте си отношенията, но не ти прави чест такова отношение.
Така и така го направихте публично достояние целия панаир, поне напиши си ти като бял човек твоята гледна точка, ако искаш, после и момичето ще си каже как ги вижда нещата и това е.
Иначе е грозна картинка. Работата става: Помогни на човек в нужда, разберете се нещо, и гледай накрая как ставаш виновен, затова че си помогнал на някой.