За жените.....
Модератор: Общи модератори
- xpl0d
-
-
- Кара: на изпарения
- Мечтае да кара: Countach, Diablo, F40, 348, 355
Re: За жените.....
alx написа:MiSho_Spiralata написа:Евтините жени на София... жалко,но е истина...
http://frognews.bg/news_35042/Evtinite_jeni_na_Sofiia/
за всеки мъж си има хубави жени. този просто ги е потърсил където такива като него не ги търсят и съответното предлагане е премерено в друга мъжка клиентела.
да ходи на джаз фестивалите- там ще си намери такива като за него.
това е все едно аз да ходя в магазин за сериозни 4х4 и да се дивя и възмущавам как така нямат твърдо окачване, не седят 3 пръста над земята и нямат формата на летяща чиния.
Aбе по принцип да, ама дефакто не. Пича просто е видял най-зле прикритата форма на проституция, реално доближаваща се максимално до истинската. Но тва не означава, че такива има само на подобни места. В "реалния простосмъртен" живот на е30-ки,36-ци също има такива индивидки. Разликата с тези от клуба в повечето случаи е, че на лоу класата им липсват силиконови уплътнения, малък процент посещават фитнес, в резултат на което се забелязва къде шкембак, къде 5дка заден двор и т.н. Точно и затова се задоволяват с 5 дневна брада, дънки от Димитровград за 20лв. маратонки и анцуГ адибас за по 10-15 лв., "натокана" е30-ка, 36-ца на газчица и кафе с кола за 5лв в кварталното кафе. Принципно мисленето е еднакво, просто възможностите са ограничени.

xpl0d написа:Aбе по принцип да, ама дефакто не. Пича просто е видял най-зле прикритата форма на проституция, реално доближаваща се максимално до истинската. Но тва не означава, че такива има само на подобни места. В "реалния простосмъртен" живот на е30-ки,36-ци също има такива индивидки. Разликата с тези от клуба в повечето случаи е, че на лоу класата им липсват силиконови уплътнения, малък процент посещават фитнес, в резултат на което се забелязва къде шкембак, къде 5дка заден двор и т.н. Точно и затова се задоволяват с 5 дневна брада, дънки от Димитровград за 20лв. маратонки и анцуГ адибас за по 10-15 лв., "натокана" е30-ка, 36-ца на газчица и кафе с кола за 5лв в кварталното кафе. Принципно мисленето е еднакво, просто възможностите са ограничени.
Доста точно наблюдение.
За съжаление, такава е родната действителност.

много го мислите...
младежа просто е влязъл в грешния магазин както казах. не е за него- нито като възможности нито като манталитет. и той се възмущава.
все едно един противник на абортите да го вкарате в клинка за аборти и да го питате какво мисли за докторите... и да очаквате да каже че изглеждат точни и готини хора. или да влезе в луй вутон да купи чанта на жена си и да се възмути от цените. ми... не са за тебе тези цени бе младеж. много е просто. не можеш да критикуваш нещо което... не е "предназначено" за тебе... докато за повечето хора критикуването на такива неща и хора е някакъв вид спорт, или отдушник или там каквото ги кара да се чувстват по-тежащи на мястото си.
та щом тези жени (стоки) не му харесват- да не ходи там. те си имат цел, търсене и методика на "работа" и той не им е в полезрението. тяхната цел не е те да се харесват на _него_.
... това е политически коректния житейски отговор.
а некоретния е, че аз лично си мисля, че при така написаното от пича- просто е интелигентен комплексар. причините може да са много.
младежа просто е влязъл в грешния магазин както казах. не е за него- нито като възможности нито като манталитет. и той се възмущава.
все едно един противник на абортите да го вкарате в клинка за аборти и да го питате какво мисли за докторите... и да очаквате да каже че изглеждат точни и готини хора. или да влезе в луй вутон да купи чанта на жена си и да се възмути от цените. ми... не са за тебе тези цени бе младеж. много е просто. не можеш да критикуваш нещо което... не е "предназначено" за тебе... докато за повечето хора критикуването на такива неща и хора е някакъв вид спорт, или отдушник или там каквото ги кара да се чувстват по-тежащи на мястото си.
та щом тези жени (стоки) не му харесват- да не ходи там. те си имат цел, търсене и методика на "работа" и той не им е в полезрението. тяхната цел не е те да се харесват на _него_.
... това е политически коректния житейски отговор.
а некоретния е, че аз лично си мисля, че при така написаното от пича- просто е интелигентен комплексар. причините може да са много.
алекс
трабант 601с
разни други возила
трабант 601с
разни други возила
- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
- Кара: F
- Мечтае да кара: Самолет
http://frognews.bg/news_35042/Evtinite_jeni_na_Sofiia/
Ами то е ясно какво е провокирало автора-отишъл е на заведение...обаче няма да чу*а тая вече защото няма пари,а си мисли че е огромен талант,защото може да стихоплетства...Глупости,за всеки влак си има пътници,автора не е за този влак,най-вероятно е за някой литературен кръжок...иначе излъчва жлъч и комплект..
Аз също не одобрявам подобно поведение,но не мога да съдя никой за разбиранията му и преоритетите му...
Ами то е ясно какво е провокирало автора-отишъл е на заведение...обаче няма да чу*а тая вече защото няма пари,а си мисли че е огромен талант,защото може да стихоплетства...Глупости,за всеки влак си има пътници,автора не е за този влак,най-вероятно е за някой литературен кръжок...иначе излъчва жлъч и комплект..
Аз също не одобрявам подобно поведение,но не мога да съдя никой за разбиранията му и преоритетите му...
- saleen
- старши ентусиаст
-
- Кара: Тъпата кака да маа с черпака
- Мечтае да кара: Кадилакът на Долън
- Детайли за колата: да има джам таван, кожни седалки, музика сватба, 320спринцофка, барнеш копче джам пада....
Е.Димитров написа:...Глупости,за всеки влак си има пътници,автора не е за този влак,
Убеден съм, че Коко Динев кара въпросният влак, автора на статията добре, че не се присламчил, че току виж след 9 месеца стане пишман от проявената фриволност

Никой не мое ма връне на селу!
Неможещите винаги гледат на жените като на "стока"...ако не си я закупят няма как да я имат. 

злобар, иска да има яките мадами, без да става рано да ходи да тича, без да го бива в нещо- спорт, бизнес, архитектура примерно и още жените да го харесват??
не трябва да си доналд тръмп богат, ама няква супер натокана и яка, а ти със стар кенеф..
иначе и мен ме дразнят мацките, които нямат мисъл и разчитат ти да им оправиш живота, значи аз ще й плащам лизинга на а-класата, а тя няма да знае таблицата за умножение, по цял ден ще си клати краката и аз трябва да й плащам сметката?! да да, и един мърмот. да ходи при някой с наследени кинти и липса на далновидност. Има достатъчно жени, които сами си изкарват парите, да се трудят, мн мразим готованките

не трябва да си доналд тръмп богат, ама няква супер натокана и яка, а ти със стар кенеф..
иначе и мен ме дразнят мацките, които нямат мисъл и разчитат ти да им оправиш живота, значи аз ще й плащам лизинга на а-класата, а тя няма да знае таблицата за умножение, по цял ден ще си клати краката и аз трябва да й плащам сметката?! да да, и един мърмот. да ходи при някой с наследени кинти и липса на далновидност. Има достатъчно жени, които сами си изкарват парите, да се трудят, мн мразим готованките
„Късметът е това, което се случва когато подготовката срещне добрата случайност.“ — Хенри Форд
- dbanchev
-
-
- Кара: e39 M52 газов котлон
- Мечтае да кара: колело на кило ракия
Има и не малко хубави и читави жени едновременно- не е задължително като е яка мацка да гледа само касичката. Тия дето гледат само касичката и чакат на хранилка срещо мушене, рано или късно стават употребявана стока и отиват в коша като понавъртят години и километри. Мен лично такива жени, дето чакат на парата и на хранилката не са ми интересни, щото във всеки един момент може да и спреш спонсорството и да и биеш шута-няма тръпка така
.

- Манчев73
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е34-столичанка в повече
v_V_v написа:Неможещите винаги гледат на жените като на "стока"...ако не си я закупят няма как да я имат.
Я ни просвети бе ....Златнииииий,Ти как се домогваш до хълма......или си толко убав,че след 2 питиета и аз не мога да ти устоя

- xpl0d
-
-
- Кара: на изпарения
- Мечтае да кара: Countach, Diablo, F40, 348, 355
Манчев73 написа:v_V_v написа:Неможещите винаги гледат на жените като на "стока"...ако не си я закупят няма как да я имат.
Я ни просвети бе ....Златнииииий,Ти как се домогваш до хълма......или си толко убав,че след 2 питиета и аз не мога да ти устоя

Манчев73 написа:v_V_v написа:Неможещите винаги гледат на жените като на "стока"...ако не си я закупят няма как да я имат.
Можеш....и така хубаво да те разкрася,че ще ти се сторя много грозен...

xpl0d написа:Манчев73 написа:v_V_v написа:Неможещите винаги гледат на жените като на "стока"...ако не си я закупят няма как да я имат.
![]()
![]()
Да бе да, ще ти каже Той тайните си как се свалят мадами от класа...8-9-ти нали
![]()
Едва ли ще ти помогнат като се замисля...

- Манчев73
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е34-столичанка в повече
v_V_v написа:Манчев73 написа:v_V_v написа:Неможещите винаги гледат на жените като на "стока"...ако не си я закупят няма как да я имат.
Можеш....и така хубаво да те разкрася,че ще ти се сторя много грозен...
Стига бе, Бойко!Философ-мислител,красавец........любовник и...... побойник......

- saleen
- старши ентусиаст
-
- Кара: Тъпата кака да маа с черпака
- Мечтае да кара: Кадилакът на Долън
- Детайли за колата: да има джам таван, кожни седалки, музика сватба, 320спринцофка, барнеш копче джам пада....
saiman_666 написа:Без тях не става с тях пак не става....лоша работа..
Aз затова зобя виагра

Никой не мое ма връне на селу!